Община похарчи 82 000 лв. за спасени питбули

82 000 лева е похарчила до момента Община Пловдив за питбулите, които бяха спасени от арената за кучешки боеве в район „Северен” в края на 2016 г.

Обратно в новината

Коментари - Община похарчи 82 000 лв. за спасени питбули | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ембарго за Северна Корея върху питбули няма, нали?

Какво са спасили. Такива купета се унищожават защото няма превъзпитание. Пак някой е гушнал лесни пари... И то много... Корупция от всякъде

Тази цифра е фрапираща на фона на пенсиите, доходите, парите отделяни за нашите деца! Да не се окаже, че бюджета за кучешки приют е по-голям от бюджета на една детска ясла?! Тия мангасарски министерства и друга паплач направо си го дирят въжето, ей! Ще бъдете изклани ама без предупреждение!

:) Че то храната на децата си я плащат родителите - 60лв. е на месец за градината, значи по 3лв. на ден! :) А за питбул (обучен да се бие) се плаща от Общината - 6лв. на ден!

Кучетата ще са по ценни от нас пенсионерите.ЗАЩО за нас винаги няма пари ,а се пилеят пари за всичко но не и за хората.Арогантният финансист дава пари за агресивни кучета,но явно там има ,,далавера,,Ще продължаваме да си брой стотинките и ГЕНОЦИДА към нас пенсионерите.,нищо добро и от това правителство няма да се случи за хората,както всички досега правителства. Имайте малко стах и срам

евалата ГЕРБ царе на разхищенията .С птичи дроп ли го хранят бе !!!

Бойко , и, Куче, са като дядо и внуче! Любофта им, може да задръсти поема!

Цвъко, на Тиквуна гончето!

Браво бе ! В същото време някое болно дете гасне някъде ... Дива българска сган !

Тези кучета дори и Cesar Milan няма да може да ги укроти. Боцкайте им инжекцийката и те тава е. А тези са похарчили почти 100 бона за тях. Е няма такова малоумие просто...

докаже вина, бившите собственици да поемат разходите. А кучетата да се дадат на някой природолюбител. От тия с грантовете.

Да се дадат най-агресивните на председателя на 4 лапи и 2 на педседателя на хелзинкския комитет.Другите да се разпоределят помежду различните неправителствени организации. Квото остане да се пуснме в парламента и да се затворят вратите отвън:)

Тези осъдените да ги платят, а не данъкоплатците!

Междувременно пенсионерите умират от глад и скоро от студ. Демократични приоритети, ко да праиш.

малоумие- с тия пари щяха дя хранят ромските деца в Столипиново в училище два месеца. Мародерство е това на фона на хала на народа...

Защо във всяка мърсотия е замесено ченге! И защо парите Не се вземат от тях!

Диваци, Деца събират средства за операции, те харчат парите от данъците ни за бойни породи псета...

От диваци,шизофреници,как може толкова наглост и нахалство.Собствениците са за пандиза и да въстанивят парите,Ама нали няма правосъдие.,но има морални закони. Как може един общинар да възрази срещу пилеенето на парите на данъкопладците

Дайте двамата "треньори" за храна на питомците им, спестете някой държавен лев.

Обичам животните, но не разбирам защо трябва тези животни да бъдат спасени...тъжно е ,да. НО след като е обучено за бой, шансът да се рехабилитира и да стане читаво куче - било то пазач или домашен любимец е нулев. Тези животинки би трябвало да се приспани и общината не би трябвало да харчи луди пари за глупости...а "собственикът" би трябвало да е с години на топло в затвора!

Сега да затворят в клетка бащата и синът му, да ги наблъскат с разни отрови за мускулна маса и да ги пуснат на същия терен, на който са пускали кучетата, за да залагат хората пари и гледат кървав спорт на живо! Изроди....

Тези, които са се кефили на тази извратеност, садизъм и жестокост, също са за затвора...

Уникални българи сте пишещите. Веднага наскачахте аааа, уууу, как може за кучетата. Но никой не обсъжда изродите, които са ги карали да се бият. И че гаранция тия изверги не се занимават САМО с тази престъпна дейност

Не си прав. Просто това, което им мисля на тези страхливи садисти, не мога да го напиша.

По време на Соца, нямаше питбули.Просто бойните кучета бяха забранени.А за тези дето точат пари от общината уж за кучетата като потъркат наровете в Пазарджишкия и Сливенския и се оправяха веднага.Спираха да крадът.Ама на сега ГЕРБ и БСП крадът и няма съд и присъда.

Колко много пари за кучешко ако. А иначе болниците пари нямат и хората мрат....щото и те са живо доказателство???

Защо не бяха дали само 82 лева за приспиването и унищожаването на този опасен биологически отпадък. А можеше дори и пари да се вземе за месо за лъвовете в зоопарка. Крайно време е да се ЗАБРАНИ отглеждането и развъждането на опасни породи. Стига комплексарщина!

не са добри или лоши , а собствениците . А иначе от всеки могат да се вземат пари за донорство и пак ще остане биологичен отпадък , мозък . (той за щастие не се присажда)

...искам да съм куче, в Община Пловдив...

В НЯКОИ ДЪРЖАВИ Е ЗАБРАНЕНО ОТГЛЕЖДАНЕТО ИМ!

Аз съм 105 килограмов мъж и храната ми излиза средно 10 лева дневно при положение, че ям без да смятам. Предполагам, че питбулите бира не пият, така, че това е чистата сметка. С какво хранят тези питбули, че да изяждат по 6 лева дневно???

Имам кавказец на година и половина, яде по 4 килограма на ден. Ако питбулите са големи, не се учудвам да изяждат по 6лв на ден.

Ако са на стероиди и на предишния си тренировъчен режим-без проблем, съгласен съм. Ако обаче просто се поддържат живи в клетки няма начин как един питбул да яде по толкова, според мен.

Знаят се собствениците, какво се чака, да си плащат хитрината селска!

Ако ги бяха приспали, щеше да излезе по-евтино!

То това важи с пълна сила и за доста голяма част от 'популацията' на тая територия... и не само за тъмно-зелените , ми и за светло-зелените ...

И аз гледам куче, малко по-голямо от питбул, ваксини, обепаразитяване, свясна храна , играчки - всичко му осигурявам ! И ми струва към 70 лева на месец, демек 840 на година, с всички глезотии и екстри ... начи проста сметка - откраднати са между 40 000 и 60 000 на гърба уж на кучетата.... БРАВО на крадливото долно племе

Ми 6лв на ден се полагат на пенсионер работил 40 години на полето.

Ум умува, ум царува, ума патки пасе.

Не брато - полагат му се МНОГО повече, но му ДАВАТ по 6 лева ... щото требва да има за лимузини и вили ...

Кучето е като малкото дете , както го възпиташ , такова става ! Винаги характера на кучето е идентичен с този на стопанина му ! Би трябвало правото да притежаваш и гледаш куче да се придобива след полагане на изпит , както е с шофьорските книжки ! И колата и кучето са вид оръжие , което попаднало в лоши ръце може да убива или наранява !

Ми не е баш така. От куче до куче ( и от дете до дете) може да има огромна разлика. Т.е. има си някои качества вродени, и никво възпитание не може да ги измени.