Адвокатите на задържания за пожара клошар: Той е жертва

Защитата на клошаря Любомир Данчев, обвинен за умишлен палеж на тютюневите складове в Пловдив, е поета от двама адвокати, които заявиха, че той е жертва.

Обратно в новината

Коментари - Адвокатите на задържания за пожара клошар: Той е жертва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом не е от цигара, може пък някой да е пръднал и от гниенето в района да е тръгнал пожара. Може също някоя свеулка да се е блъснала в някоя стена и да е паднала върху куп хартии или памук и така да е станала аварията. Всичко е възможно. Трябва всички версии да се обсъдят, а не само най-вроятната. (:

разбира се че е жертва. полицията може ли да падне по ниско от това? съмнявам се.

Държава и култура изгоряха в Пловдив. Бог да ги прости...

Любимо ми е да слушам как някой е жертва! Как пък не изгоря жива тази жертва бре! Що не посочат адвокатите, виновни лица, за да оневинят тази жертва?

ще си постна отново коментара . адвокатите са си предложили услугите безплатно , за да не може случая да се потули така. подпалването е най-вероятно инициирано от собствениците, които са същите и на склада който беше бутнат с фалшивото разрешително по-рано. прокуратурата спи. искаме законност и някой с топки който да се осмели да каже истината.

Бай Юрдане, толкова е елементарно. Всички са наясно, че клошаря не е виновен, но тези адвокати, ако го измъкнат - ще ги вземат към някое НПО и ще имат средства......това е. То ясно , че е запален за разчистване на терен, щом е паметник

от къде пари у тоя за адвокат, че и двама???

Е ,това е ясно за повечето хора ,ама нали трябва да се намери виновен, а пък истинските виновници да се прикрият.Общо взето един беззащитен човек, без протекция лесно става плячка на правосъдната система.Сега ще му "Съшият", едно делце и то такова , че Ван Дер Любе щеше да си оближе пръстите , ако беше жив.Като се казваше един стар италиянски филм "Следствието приключи,забравете" и народа забравя и се унася в сладка дрямка,както му е обичая.

Не е ли задача на прокурора да докаже, че обвиняемия е виновен?

Ей тва италианските сигани са ми дошли до гуша.....само за плюскане мислят. Купили в центъра на Пловдив сгради паметници на културата и щели да строят мол, спа и т.н. Щооо не поробват този номер в Италия? Там дори и селските къщи вече са музеи...... сигани жабарски.....

ВСИЧКО Е НА ПЕЩЕРСКА ГРОЗДОВА ,ДЕМЕК НА МУРАВЕЙ РАДЕВ

ще е от една цигара този пожар... Тук някой е тичал от сграда на сграда подготвен! Няма как да стане иначе!

Мисля с и,че този нещастник е пловдивския Ван Дер Любе.

Преди два дни главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че версията Клошар не е единствената, а се проверява дали зад пожара не стои инвестиционнен интерес. Когато начело на съдебната система са хора с инвестиционни интереси, то и до тогава винаги ще бъде виновен клошарят.

ГАЛКСИ=ПЕЩЕРСКА ГРОЗДОВА=МУРАВЕЙ РАДЕВ=СТОЯНОВИ=ИВАН ТОТЕВ=ТОТАЛНО ОГРАБВАНЕ НА ПЛОВДИВ

защо прокуратурата мълчи за ОДРИН 8 ,ТАМ СА НАРУШЕНИ И ФАЛШИФИЦИРАНИ БРУТАЛНО ВСИЧКИ ЗАКОНИ А МАМИНИЯ СЕ Е ПОДПИСАЛ

Щото ти живееш в театро и ти си масовката, статист кат овсички други!

Най-лошото е нарко зависим пироман и клептоман да ти е кмет. Бойко защо не му искаш оставката,не знаеш утре като се надруса какво щу запали

та да иска оставка на Тотев?

Мирише ми на интеркамора!

Всъщност в събота вечерта на 20 август изгоряха последните останки от държавност и култура в България. Институциите още тлеят в руините на тютюневите складове, но са мъртви. Вонящи трупове. Прокуратурата трябваше да се самосезира, когато собствениците започнаха да рушат складовете, за да строят хотел, МОЛ,СПА. Какво направи досега държавното обвинение? Едно голямо нищо. Нищо не направи и общинската управа. Кметът Иван Тотев не го бива дори в изявленията и лицемерието. Изтъкването на формални разрешения не може да заблуди никого. Полицията също е безсилна, незаинтересована и неадекватна.А прокуратурата знаете е независима. Може, но не и у нас. Тук тя е силно зависима политиците, мафията, корупцията и собствената си посредственост. Ченгета и прокурори няма да издържат на щедрото предложение

Фройд, този е: Маринус ван дер Любе (на нидерландски: Marinus (Rinus) van der Lubbe) е холандски комунист, обвинен в подпалването на Райхстага на 27 февруари 1933 година. Встъпва в холандската комунистическа партия през 1925-та. През 1933 година заминава за Германия за да се бори с дошлите на власт национал-социалисти.

Райхстага не е подпален от Ван дер Лобе, нито от Георги Димитров, а от националсоциалистите на Адолф Хитлер. Целта е търсене на повод за разпарава с комунистите, които са биле втората по сила политическа сила в Германия по това време.

Много прилича на палежа ма Райхстага и обвинението към Ванрдер Любе и Г .Димитров !

Веднъж имах нужда от адвокат и още ми се повръща като си спомня действията и!/от Пловдив е/

За този пожар може и да е невинен, ама щом е рецидивист, защо не е в затвора?

Не съм в затвора, защото 800 лева ще струва издръжката ми, колкото е за 4 пенсионера. Анадъмму?

Много тъпо, предлагаш да закрием затворите, за да има пари за пенсионерите ли? А може да закрием и полицията, и прокуратурата, и съда, и армията, и училищата, за да вземаме огромни пенсии!

Ван дер Любеееее, признай си, не си ти!

в района на пожара и много често пътя ми е през библиотеката, улица Вазов.Въпросния обвиняем, редовно можеше да се види на караваната пред библиотеката.Седнал на стол до вратата, стои си, никому не пречи.Е, ако е толкова опасен, дали собствениците на кафето ще го допускат близо до тях и клиентите?Нали може да обере или нарани някой:)))Срамота, намериха си беззащитна изкупителна жертва!

ееех какви състрадателни душици са тези адвокати бе! чуят ли че някой сиромах е закъсал, веднага стават , оставят си фасула не дояден, и хукват да го спасяват! а сега пък, цацаров само трябва да провери кой им плаща хонорара, и е готов с обвинението!

и повече няма какво да се коментира! Ако той е майстора, очите му нямаше да видим повече!