Полицейско преследване завърши с катастрофа и ранен полицай

Зрелищно полицейско преследване на нарушители на пътя в Пловдив завърши с катастрофа и един ранен полицай, който е в болница.

Обратно в новината

Коментари - Полицейско преследване завърши с катастрофа и ранен полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В коментарите на тази статия, Бурхан яко се е развихлих... Като се извади нож, ятаганът се сабира...

Това ако беше станало в САЩ или някоя държава от Западна Европа, този сега шеше или да е мъртъв или да е вече зад решетките с поне 10-годишна присъда без право на обжалване! Ами ако беше пребил някой на улицата с хулиганското си каране?

Може да се е изплашил,че ще му бъркат отзад и е побягнал...

"Зрелишно" - така го пишат и във втори клас.

що го криете този нагъл престъпник, покажете лика му, изпишете името му, иначе всичко е с пълна пара, а такива помияри ги криете, докато се оправят и излязат невинни,егати....

Защото скоро ще го пуснат и не е хубаво да разваляме бизнеса на човека, като го копрометираме. Все пак, той е от "нашите".

А за къв бяс са стреляли по гумите??? Вместо да го застрелят направо?? То си е ясно, щом бега значи е с дрогата.

да не е пудра захар

Където и да е на друго място подобен тип ще го изпраскат да лежи в затвора, защото с бягството си е поставил в опасност живота на други хора. В США биха го застреляли.

Абе.....отворко, В закона за движение по пътищата, никъде няма споменато да се стреля по колите. Има предвидена глоба за не спиране. Аман от тикви като теб.. не си тиква - кратуна си.

Chefo77

Само където бягството се разглежда като неизпълнение на полицейско разпореждане и оттам вече може всичко. Защото този "човек" може да бяга заради наркотици в колата, труп в багажника и каквото друго се сетиш. Невинен не бяга.

Hаркоман.

Проверката за алкокохол е отрицателна. Да му се направи ядрено магнитен резонанс на главата за да се установи липсата на мозък и наличието на черна дупка и да се подведе под съдебна отговорност. След това да го оправдаят и да осъдят полицаите за гавра с психично болен мъж, който е излязал на разходка без придружител и за съсипване на служебно имущество. Присъдата да е дисциплинарно уволнение и 6 месеца условно за опит за убийство на "психично болният" нарушител плюс парично обезщетение на "психично болният" нарушител (криминално проявен) за нанесени те му морални щети. България е била, вече е "България"

Че какво не е нормално? Някакъв не спира на полицейски сигнал и се опитва да избяга и да избута патрулната кола от пътя.Най нормалното нещо е да се опитат да го спрат дори са стреляли само по гумата а не по шофьора.

Sm3hurk0

Кое пък му е нормално ? Спират за щяло и нещяло - да ми видел документите... Аз пак си мислех, че ме спира да се поцелуваме... Питам: нещо нарушил ли съм.... ? - Не си нарушил, но може нещо да не е наред и да ЗАЧОПКАМЕ ОТ НЯКЪДЕ... Като го чух този селянин, ми се пригади... и после уважение да му имам.... Друг случай: Спират мой приятел с моята кола за проверка. Късна есен е. Моя приятел се връща от гумаджия и ми е сменил гумите - летните със зимни. Полицая: може ли да видим какво има в багажника ? - Може.. гуми има... и приятелчето отваря багажика.... - ООООХХОООО... КАКВИ СА ТИЯ ГУМЕТА, БРЕ ЕЙ... ? -Сега смених гумите при гумаджията на Тих Труд ( място в София - кв. Дружба 1 ) -Е ТИЯ СТАРИТЕ, БИВА ЛИ ГИ.. , ЧО ШЕ А ГИ ПРАИТЕ ? Мога и други случки да ви разкажа. Спират ме пред Заведение Червило на 01 Януари в 03 часа... Видимо весели и в настроение бяха униформените, леко ракопчали униформите... Проверка на документи... -Заповядайте. ООХоо... и с акт караш !? За какво е акта ? изтекъл ли е ? Обяснявам му за какво е акта и че не е изтекъл... -Са ше видим... и хваща АКТ-а в ъгълчето и почна да го клати, но така че да се саморазгъне от клатенето.. -А ХА... И СА ДА ГО ПРЕПИСВАМ ИЛИ ЩЕ ЧЕРПИШ ? -Какво пиеш ? -КАКВОТО ПОЧЕРПИШ.... -10 лева стигат ли ? -Е ЩОМ СА ОТ СЪРЦЕ.... Дадох му 10 лева, за ми се маха от главата, но със сигурност беше и пил. Не беше пиян, но за човек, като мен, който не пие се усеща употребата на алкохол. Сега като замисля, да не би да миришеше на алкохол от заведението... то наште полицай по време на работа не пият ! Сигурно аз нещо съм се объркал...

Говориш за много рядко срещан случай на извращение в средите на полицията. Това най- вероятно не е пътна полиция, а дежурната група към 8 РУП. Определено сред куките има такива кадри, които си превишават правата и са за дисциплинарни наказания.

То пък един Мерцедес... на 100 години и със смес от лети джанти и обикновени. Радост за всеки скоро излязъл от затвора.

Ами ще бяга човека,я! Като знае ,че полицаите бъркат вече в гащите и отзад и отпред,какво друго му остава.

евала братле, разсмя ме посред нощ. жив да си

Това, за "гащите" трябва да повлече реакцията на всички водачи в цяла България.

Jeni

До "редактор" Елица Петрова - зрелиЩе-зрелиЩно! Срам! Иначе нищо ново под слънцето-жалка бг действителност!

Този с реното- веднага акт за 2000лв + 2 години условно за несъобразена скорост, неправилна преценка на пътните условия, възпрепятстване на полицията и опит за убийство на длъжностно лице...а момчето в мерцедеса е жертва, много бандюги последно време се представят за ченгета, той просто се уплашил и се опитал да избяга...че и стреляли в него наглеците...но най виновен е този с лагуната определено!

Евала Оги, но аз съм този с реното и не ми е смешно.

Как може полицията да стреля по колата на бъдещ депутат - направо недоумявам.

Гледам и не вярвам на ушите си. Нима стигаме времена, в които някой ще започне да показва зъби на нагли пишлегари с мерцедеси ??? Нима полиция , държава, ще почнат да правят нещо, освен да се чешат по гениталиите/? Но това, че е неетнически българин пишлегара не е на добре. Притеснява ме, да не се обърнат нещата от кретени срещу нормални, на наши срещу ваши.

Вече съм на 100% сигурен, че дир-бг е с офис в Столипиново. СМЕШНИЦИ !!!

Sm3hurk0

Ти да не работиш в този офис, та си толкова сигурен ?

Гледам вотовете и не само на моите постове. Нещо уникално се случва днес ?!?

ТЮФЛЕЦИТЕ И КОЛА НЕ МОГАТ ДА КАРАТ

Ще мине година от упрвлението на БСП и нещата ще се поуспокоят. При и след управление на БСП винаги престъпността се увеличава. Статистика, факт. А икономиката спада. Говедата обче гласуват под строй.

на тъпаците където слагат минус,мн им личи тъпотата,да им кажа, че се толкова са тъпи че не вникват в смисала и слатат +

Този с мерцедеса води ли се на работа или получава социални помощи?

БАЩА МУ Е ГЕРБ :)

Забележете минусите под стойностните коментари и си отговорете "Защо сме в това положение и ни управляват такива?".

ОТ 24 ЧАСА - СИН НА ГЕРБЕРСКИ АКТИВИСТ Орхан Яшаров е 26-годишният шофьор на Мерцедес-а, който преследваха днес пловдивските полицай, информира "Блиц". В момента младият мъж, който е от пловдивската Аджисан махала, е на разпит. При кръвна проба не е установено наличието на алкохол в кръвта му.

колко минуси е нацвъкала гербераската паплач !

Тези полицаи заслужават голяма награда и повишение, затова че са задържали този опасен престъпник !! По 5 пъти на ден да го еб*т в г.. тоя идиот в затвора сега !!

ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОИЗВОЛ СРЕЩУ ЕЛЕКТОРАТА НИ !

кокалите да му потрошат на тъпото копеле.

Sm3hurk0

Спрете кабелната телевизия на полицая и го уволнете.... Много филми е гледал.... Това е пример за ниската култура и безотговорност на еничар в униформа. Ако беше помислил за последиците, сега нямаше да има счупени коли и т.н.. Добре, че няма смъртен случай и невинно пострадали хора.

дано да си го написал тва на майтап, щото ако не си....

аман от тъпи некадърни копелета

Въпросните полицаи, да бъдат уволнени още утре! Полицая не е съдия! Не на произвола, ако не са действали под заповед!

Да се нсградят! Но може и още по-ефективно да действат.

са си изпълнили дълга, браво на тях. Бих желал да съм намястото и да забия юмрук в носа на тоя келеш !

Емо, ти си тъпанар!

дпс са наели тролове много + и - в защита на О.Я. - криминално проявен

да му счупат кокалите и мерцедеса след него да мине.

Пълна забрана за цигойнерите да ползват интернет

щеше да им разкаже играта,ако беше спечелила изборите

Волен може да разказва само какви ги е вършил с ибрика в сарайте.

Ха ха , както им разказва игрите вече 5 години....освен ако олигофрено-клоунските изпълнения по летища и пред посолства не се брои за "разказване на играта". А , или 1000 лв заплата и 500 лв пенсия се броят ! Абе защо Болния Уили досега не е ходил в Москва ? Май не го долюбват много в "Матушка Рус " ?

Материала...

О.Я. (криминално проявен пловдивчанин) да го осъдят за нападение срещу полицай и да го пратят в затвора при надзиратели манафи !

Шофьорът явно е бил друсан и си е мислил, че е в телевизионна игра с колички. Върпосът е защо е на свобода...и вероятно пак ще бъде.

Опааа, минусите аверчетата му ли ги пишат? Ама вие можете да четете?

а в Метро паркинга влизат през изхода с знака "забранено влизането" и излизат от входа на който има поставен същия знак. пълно е с лумпени.