Съдът намалил гаранцията на шофьорката, убила полицай

Паричната гаранция на пловдивчанката Катя Лерца, която в средата на май блъсна с джипа си и уби на място полицай, е била намалена от 10 000 лева на 6000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Съдът намалил гаранцията на шофьорката, убила полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПЛОВДИВСКИЯ СЪД Е НАЙ-ПОДКУПНИЯ В БЪЛГАРИЯ. ДАЛИ ИМА ОБЩО С ТОВА ,ЧЕ ЦАЦАРОВ Е ПЛОВДИВЧАНИН ?

Редакторите, на вас съдебната разложила се система ли ви плаща, или фльорцата, убила полицай? защо ми скрихте коментара, кое накърняваше достойнството и какви обидни думи са ползвани - помияри за съдебната система и курва за тази помия - убийца! Явно сте като нея, щом криете коментара ми!

И колко е тоя акт ?

В САЩ, от които все гледаме: 1. Още в момента, в който е блъснала полицая, колегите му са щели да я застрелят за нападение над полицай 2. Ако случайно не са я застреляли, до момента няма да е излязла от затвора. 3. Ако Още по-случайно все пак не е там, ще е под домашен арест с гривна на крака и полицай пред къщата. А у нашата смотана кочина, наричана държава, тая си вее байрака и продължава да си кара колите. На всичко отгоре цинично заявява, че ще се махне от тук.

Те в щатите полицайте не се крият в храстите и да търчат да спират колите за да питат сега кво ще прайм?!

Тази и в затвора ще влезе и повече книжка няма да вземе и полицаите в Пловдив ще я разкатаят от проверки. Да не мислите , че случайно са я хванали да кара без книжка !

Тая бедна Катя Лерца, требе да е голема Терца. Убития си е убит. Бог да го прости човека. Тая си е жива, джитка си без книжка и и дреме на лерцата. За кОврите правила и закони нЯмааа.,.,!!!

Какво чака съдът - този боклук да отнеме още няколко човешки живота ли?

Браво на женичката,следващият път да уцели депутат или магистрат

Типично българска безотговорност! Силно сме загрижени за правата и привилегиите си и никак не се вълнуваме за задълженията си. - висша форма на арогантност. Лечението е тежко и продължително и без страдание няма да мине!

Ами жената си гледа децата. Ако са разпределени по детски градини и училища на пка си майна. Естествено е да се грижи за тях с отнета книжка. Полицая ко е наизкачал. И джип Киа преди 2010 мяза по-скоро на любимата Лада Нива на Боко отколкото на SUV. Ама той никога няма да се качи на такава. Въпреки, че имаше едни мечти такива той.

Ама разбира се, не може един полицай да струва 10000 лева!!!!

И доказа за сетен път че парата определя ''играта''.. Вместо да я затворят защото вчера е карала без книжка защото видите ли ''не знаела'' че няма такава????те взеха че и още веднъж и се отблагодариха..

Нали цялата ни държава е едно голямо "ми чи ко"?

Насъскват ни срещу жената, за да забравим, че камикадзето е причинило ПТП-то, в което, за съжаление, е загинал.

Я кажете кой другар е мъжът на тази усмихната убийца, на която не и пука от закона? Тия червени помияри в съда съвсем ще съсипят тая хубава държава.

Абе не е толкова важно, че са намалили гаранцията, ами че наглата е продължила да шофира след случая и то без книжка, което говори, че не и пука много, безскрупулна, никакво чувство за вина. Едва ли е било на живот и смърт да се качи да кара кола, сакън да не ползва градския транспорт. Никакъв стрес, никакви задръжки, говори много за личността това. А гаранцията се взема, за да не вземат по-тежка мярка за неотклонение - задържане под стража, преценили, че за това деяние не се налага такава, демек няма да се укрие или извърши друго престъпление. Поведението на непукизъм обаче показва, че се чувства така, сякаш не е извършила убийство, а леко нарушение на ЗДвП.

намалена от 10 000 лева на 6000 лева Защо- защото е знаела на кого да ги даде тези 4000 и сега на практика си е платила всяко следващо нарушение. Това не е корупция а превенция

Не съм юрист. Вероятно за това не разбира, следното. Отнемат ти книжката, което автоматично води до забрана за шофирана. Хващат те да караш. Е - не е ли това нарушаване на гаранцията ? Защо не е задържана ?

За не спазване на разпореждане на съда, гаранцията се отнема в полза на държавата, а УФСЪТЪ дикрекно зад решетките до приключване на делото. Ебати безобразието. Каква законност като не се спазват елементарни правила на правораздавателната система

Предлагам гаранцията да платят тези,които са я намалили.Така ще е справедливо-,,бедната женица-съжалете Я"...

дкми

ХАХАХАХАХАХ!!!! СМЯХ!!! СМЯХ!!! СМЯХ!!! Правосъдие? Без извинение: курец! Няма такова. Имаш ли парички... можеш да трепеш колкото си искаш. Ако тая беше в една нормална държава вече щеше да е с издадена присъда. А тя - на свобода. Че и пак кара????

Това е случай ,който Дир.бг добре наблюдава ,но това не е достатъчно.Видно е че Пловдивската прокуратура се еб-ва с всички нас.Ето защо ако има добри журналисти тук молим за имената на тези прокурори ,там съдии и други тям подобно лешове.Народът трябва да знае кой точно става съпричастник на убийци и ги поощрява!

Ние от село когато карахме курса за шофьори се акцентираше да се внимава за внезапно изскочили на пътя малки деца, пияни и животни. Никой не спомена да внимаваме за полицаи. Не ми е ясно защо загиналия полицай се е хвърлил изненадващо на пътното платно при такъв натоварен трафик.

точно, журналята ни насъскват да хулим жената, но явно се премълчават факти около вината на полицая.

мир на душата му, жалко наистина!!!! но и аз това се питам докато четях статията, защо полицая се е хвърлил на пътя в лудницата, събор е имало и решил да спира минаващи автомобили..........мисля, че се сещам лекичко, но няма значение...

Luna0102

Наградили женичката затова, че е нарушила закона. Случайно да е спечелила от съдийската лотария някой голям камион, че като гази да не си играе на дребно?!

Направо си я пуснете на свобода Лерцата, за да си гази ченгета и хора на воля! Какво като е пречукала някакъв си полицай?! Те на другите ченгета само им е зора за заплати и пенсии! Както се вижда и на съдиите хич не им дреме и си й смалят гаранцията и я пускат. Няма проблем! В Бойковината всичко е спокойно!

"...ченгета и хора..." това ми хареса, излезе, че ченгетата не са хора :)

Ма то с това скапано правосъдие те скоро може да я викнат при президенту да и връчи орден Стара планина....пък умрелия си е умрял, той не може да има претенциии...

...направо и дайте 50 000 лева и да си убива когото си поиска...пълна идиотия е правосъдната система...

Пичкина държава ви казвам! Всичко и е пичкино: пичкина демокрация, пичкино правосъдие, пичкин електорат, пичкини управляващи, от А до Я всичко е ПИЧКИНО!

Пичкината държава и всичко пичко-останало може да съществува там, където всички пичове са станали пички и им е готино да ги пичкосват пички!

информацията в тези сайтове се чете и от деца( може да са и вашите). Изразявайте емоциите си по културно - българският език е богат и не е нужно да пишите простотии.

Решението на колегите е в съответствие с българското и европейското законодателство! Това не е Русия или Китай, където хората могат да бъдат наказвани и осъждани на база на недоказани факти!

Г-н съдия,само за миг си представи,че този полицай е твой баща,син или брат...и каква присъда би дал ???

Mihail Merdzhemekov

На този модел съдници бащи,братя и синове не им трябват , илеН . Нужни са им само пари...

Господин илеН, само за миг си помислете, че това е вашата майка, сестра, дъщеря пред колата на която се е хвърлил полицая.

Тези "колеги" не стават дори и чеп за зеле, на няколко пъти им го казваха от Европа, но ,,,,те пак се мъчат. Споко има Видовден...ще разчитаме на Божието възмездие, щото в БГ си нямаме адекватно правосъдие.

По щеше да е добре да сме в Русия или Китай.В 80 на сто от случаите щеше да има правосъдие,а сега е 20 на 80.

Тая си е направо за затвора, никаква гаранция, да си лежи, тя е рецидивист.

loyola

това не е ли опасен рецидив - когато ти отнемат книжката, за да не газиш повече, но ти продължаваш?

Няма пари, но има 2 автомобила. Да продаде единия - и без това няма да й трябва.

ЩОМ В ШИБАНАТА ДЪРЖАВА НЯМА ПРАВОСЪДИЕ И ЩОМ ПОДКУПНИЯ СЪД ОЦЕНЯВА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ НА 6000 ЛЕВА ,ПОЖЕЛАВАМ НА СЪДИИТЕ ВЗЕЛИ ТОВА РЕШЕНИЕ,ПОДПЛАТЕНО С МНОГО ПАЧКИ ОТ ТАЯ ГНУСНА УБИЙЦА ЛЕРЦА ДА ИМ ИЗБИЯТ ПО СЪЩИЯ НАЧИН ДЕЦАТА.КОЛКОТО И ДА СЪМ ДОБРА И ВЪЗПИТАНА,ТАКОВА НЕЩО НЕ СЕ ПРЕЖИВЯВА.ДАНО ДА ИМА ГОСПОД ЗА ПРОДАЖНИТЕ И МРЪСНИ СЪДИИ.

Съдът не е издал присъда. Може пък посмърто да осъди загиналия полицай заради това, че съвсем непрофисионално е изскочил като малко дете пред движеща се кола

В БЪЛГАРИЯ ПРАВОСЪДИЕ НЯМА ! ПИКАЯ НА ЦЯЛАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА ! ВСИЧКИ СЪДИИ, СЪДИЙКИ И ПРОКУРОРИ СА КОРУМПИТРАНИ !

Загиналия полицай не е бил на пешеходна пътека а по средата на пътното платно, където се е въплащавал на Раймонда Диен или на Матросов пред амбразурата. Когато карах шофьорски курс инструктора постоянно повтаряше да внимаваме за внезапно изскочили деца на пътя но не и за внезапно изскочили полицаи. Да се запише в закона за правоуправление да се внимава за внезапно изскочили на пътното платно полицаи или да им се забрани внезапно да изскачат.

Да, и аз това си помислих, тя не е карала със 100, а е карала с 10 над ограничението, и с 40 да беше карала, той и се е хвърлил пред колата.. Съжалявам за полицая, но не е виновна само жената. Какви рецисивисти има.. , нея сте тръгнали да вкарвате в затвора.. Да, не е трябвало да шофира пак, факт, ама това не я прави сериен убиец..

Катя Лерца е нарушила гаранцията да и приберат парите и да я вкарат в ареста за постоянно

За какво е платила гаранцията ?

да не напуска държавата и да не кара автомобил

Жалка работа.... полицаите що не протестират сега, а само за заплати реват.

Всички плямпат против съдебната система, ама никой нищо не прави. Утре ще се появи друга шматка като тзи и ще прегази някого, защото знае, че ще и се размине. Но тогава няма да са виновни съдиите, а всички кото нищо не направиха след този случай нещо да се промени! Какво чакате?

Защо намесваш съдебната система ? Съдът ще се произнесе кой е виновен. Ако си караш по пътя и се хвърли внезпно куче пред колата ти както е направил полицая съдът тебе ли ще осъди или кучето ?

Ще ме хванете , за шушлякЪ.

Кога ще бъде наградена , с орден ''СТАРА ПЛАНИНА '', от Бг-СЪД ?

Пълен разпад на държавата. Всички чакат бат Бойко да се произнесе по всеки казус-било то кого да арестуват,какви самолети да купим каква ограда да строим,какъв цвят да са гащите на полицаите и т.н.А тази убийца /и то на полицай който е на работа/си шофира сякаш не и пука от никого и от нищо.Защо ли ?

Тука се раздухва случая и хората с право се озлобяват към законите институциите и към самата водачка. Но за миг се замислете ако сте на нейно място и вие ще търсите начин да се оневините , нали....

Това ли "измисли"?

И как точно предлагаш да се оневиниш след като си прегазил полицай, регулиращ движението? Като караш без книжка, отнета от съда?

loyola

Мисля че си прав, но хората действа прекалено емоционално.

Още малко и съда е щял на нея да и плати! Бати скапаната държава!

Браво на съда. Направо да махне цялата гаранция и да я обедини. Освен това да й присъдата и обезщетение от най-малко 100000 лева за нанесени морални щети. Също така да й се даде златен талон и синя лампа за специален режим на движение. Ама какви порноактьори сте вие мишоци "съдебни". Заслужавате по един четвъртита там, дето светлина не огрява. Многократно!

В България няма закон който да защитава пострадалия. Всички закони облагодетелстват престъпниците. А, че тази пачавра е престъпник, не подлежи на съмнение.

Вие не разбирате - отворете й профила и вижте слогана - "Докато има Някой на небето,който ме пази,никой на Земята не може да ме пречупи... !!!" Така че всички ДГД

Страхотна българска картинка!Просто нямам думи!Тия от съда трябва да ги запалят живи на стълбите пред съда!

?!? Недоумявам, защо са я задържали за шофиране без книжка?? Защо не е успяла да блъсне този път и двамата полицати!

никой не казва, че трябва да я осъдят на смърт,но поне да има малко срам и свян в нея,отнела е човешки живот,а тя се е яхнала без книжка да гази други така че когато започнат съдебните процедури съдът да го има впредвид /в което се съмнявам/

ДА И ДАДЪТ ОРДЕН, ТИЯ ПРОДАЖНИ СЪДИИ, И МЕДАЛ-КАТО УБИЕ ТЕХНИ РОДНИНИ!!ИЗМЕТ ПРОДАЖНА, А РОДНИНИТЕ НА УБИТИЯ-ТЕ КЪДЕ СА??ЗАЩО ОЩЕ Е ЖИВА??!!

....Я не се пенЯви!

Може и орден стара планина да и дадат,нали ще плати на съдът..Човека си е изпълнявал служебейн дълг е и какво от това.ще сех намали бюджехта на милата пропадлнала ДЪРЖАВИЦ!ЛЕКА му! Пръст!!!