4 г. затвор за сина на бизнесмен, убил 3-ма на пътя

26-годишният Любомир Трайков, който уби трима души в катастрофа в Пловдив, бе осъден на 6 г. затвор, след като се призна за виновен и поиска съкратен процес.

Обратно в новината

Коментари - 4 г. затвор за сина на бизнесмен, убил 3-ма на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той всъщност на 6 години е осъден, но заради не знам какво си присъдата е намалена с 1/3. Добре, нека 6 години да са. Помните ли Жоро Милионера? Никого с пръст не е закачил, пострадали хора няма, но получи 12 години. 2 пъти повече бе да го *, два пъти повече ...

Е бравос на съдиите в Булгаристан Бостан! 4 години за 3-ма убити = по малко повече от 1 години за убийство! Ако беше син на Сулю Пулев от Столипиново, щеше да лежи до живот! Ама понеже е син на "биснесмен", само 1 година и няколко месеца за убийство! После вярвай в прокуратура, съд, политиканти, парламент, полиция в Булгаристан Бостан! А се сърдехме на чехът, дето беше пародирал Булгаристан като КЕНЕФ!

много са тАпи мАжете... всяка жена го знае, за съжаление. вижте колко жени правят катастрофи и колко са с фатален или тежък край и сравнете числата с тези на мАжете... Преимуществото на жените е фатално. Някъде към 7:1 водят мАжете. 7 убити от мАж шафьор, срещу 1 един убит от жена шафьорка. и нагоре (за мАжете!) Има една година, резултата беше нещо като 700-800 убити от мАже и само 1 убит от жена, ама не я помня коя точно беше... Абсолютни Леваци... тава са мАжете.

колко жени шофиорки познаваш ?

Присъдата за три отнети човешки живота е по-малка от тази за убийство на куче!

И двете колега. Заслужава родата да вземе правосъдието в свои ръце

TRİ JERTVİ, ÇETİRİ GODİNİ ZATVOR ,AKO ŞYOFYORA BEŞE TURÇİN ŞTEŞE Lİ DA BIDE SIŞTOTO ,İ VSE PAK LEKA PRIST NA ZAGİNALİTE İ SIBOLEZNOVANİYA NA BLİZKİTE.

Не ве разбрах?

Резонен въпрос, ако шофьора беше турчин просто щеше да избяга и да се размине въобще с правосъдието.

Пак като не е условна, все е нещо. Дано достойно да ги излежи, а не да обжалва. И после ще има ли право на книжка пак??? Като му се шора поне да му се забрани достъпа до МПС. Такъв грях тежи цял живот, да мята крачоли там.

преди 2 седмици в Германия присъдиха ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР за гонка между две лекета, при което убиха 1 възрастен мъж. И двете лекета са ДОЖИВОТ в панделата! Разбирате ли какво светва в тиквите на останалите лекета като им хрумне да организират състезания в града? ДОЖИВОТ! Бас ловя, че всеки един състезател ще помисли макс. 5 секунди и ще се откаже от натискането на газта! А на това лекенце 10-15 години щяха да са разумни и щяха да поуплашат другите парцали като тоя!

На втора инстанция тази присъда ще бъде отменена от справедливия български съд и ще бъде заменена с условна. В България е така открай време - който има пари, за него закони не важат.

ето това е дами и господа!Не, не е виновна само съдебната система. Политиците говорят само за корупция при магистратите.Не че не е вярно.Но, какво да кажем за закона, който магистратите са длъжни да спазват??? Цитирам:"...Заради съкратеното производство и признаването на вина, Окръжният съд в Пловдив по закон е задължен да намали наказанието на подсъдимия с една трета..." ??!? В наказателното право още първи курс се учи,че най-важна е превенцията, колко пъти да го повтарям! наказанието трябва да има възпиращ ефект и да откаже от извършване на същото или подобно престъпление неограничен брой субекти. Това наказание има нулев възпиращ и възпитателен за обществото ефект! Този закон е доказателство, че у нас на власт е МАФИЯТА, която си назначава партии отляво или от дясно, както си реши.Когато подобни закончета се премахнат, ще повярвам, че нещо се случва!Защото този закон обслужва богатите и силните на деня.Този хубостник е на 20 години. Ще излезе на ...24 години, а трима човека вече ще са изгнили в гроба.Най-загубената, мафиотска и идиотска държава сме.Дори в Африка има по справедливи наказания. Затова сме виновни НИЕ.Няма защо да говорим за "КОЙ". Ние си създадохме това общество.Ние имаме висока търпимост. Ние не сме гражданско общество, а консуматорска робска маса.това е горчивата истина.

Глупости, излиза след 1-2 години. А дотогава е като Митъо Очите - на хотел (нощувка) в затвора. Очите като го търсеха един ден си спомням, го нямаше в затвора!

нова игра смажи с кола някои магистрат или депутат признаи че си го направил и вземи условно . играта започва сега старт

Той вече е с голямото петно на убиец!Колкото пъти се погледне в огледалото ще вижда не лицето си,а самонадеян пиан всел 3 живота!Това ще го унищожи рано или по късно!Това трщбва да е най голямото наказание-съвеста му!!!

не е достатъчно назидателно за другите лекета като този...

Мога ли да си избера трима и да лежа колкото него? С кеф ще ги излежа:) ма няма да убия тях, а децата им. Толкова хора погребаха децата си заради тия изроди! Нека усетят.

На бас, че АКО при абсолютно същите условия, размажа прокуроски (или депутатски, бизнесменски и т.н.) син, мен ме чака присъда "от 20" нагоре.

Една миска от Петрич убила двама души с Мерцедеса си след като е пила в бар с 2.87 промила алкохол беше осъдена на 3години условно.

колко човека трябваше да убие тая пияна и дрогирана свиня зада му дадт по висока присада ,магистратите трябва да се линчуват публично от народа и краино време е да спре народа да плаща данаци на тая несаществуваща држява

Много жалко, че ти не си бил пред колата на невинния....

А помните ли прокуроския син УБИЛ двама пешеходци при гонка на площад Ручей? ТОЯ ДОРИ НЕ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА!!!!!!!!

Ако Вашият син беше на неговото място съвсем друго щяхте да пишете! Да, ВИНОВЕН е за това че е управлявал МПС след употреба на алкохол и със скорост от 97км/ч при разрешени 50км/ч , но изобщо НЕ Е ВИНОВЕН за ПТП - водача на пежото му е отнел предимството , излизайки от път без предимство и ако беше останал жив и той щеше да бъде съден за смъртта на другите двама невинни!

Сигурно. Все пак щеше да е неговата дума, срещу тая на "син на известен пловдивски бизнесмен". Всички знаем за пословичната безпристрастност на съда у нас.

Малко си тъп, но достатъчно.

Обективния, нашия/вашия син няма как да бъде на мястото на пияното лайно, защото е възпитан, а не пъпчив пубер, харчещ парите на тате-бизнесмена. Лайното след като е пияно , няма право да управлява МПС, защото е потенциален убиец, а в случая си е направо убиец. Няма какво да ти обяснявам повече, седни и си прочети ЗДВП, за да разбереш, че пияното лайно е нарушило не е една, а няколко разпоредби на закона.

за всеки по 4

Абе аланкоолу,знаеш ли ,че в една страна,наречена Салвадор,пияните водачи на МПС /не казвам ШОФьоРИ/ според закона там не ги съдят,а разстрелват на място,защото са ПОТЕНЦИАЛНИ убийци?

Трагедия. Съдебна система = 0.

По 16 месеца на човек? Тогава защо ако утрепеш съдия ти дават 30 години? От къде на къде. Трябва и за тях да има такава промоция! 2 години на бройка, третата безплатна...

ДЮН: " Справедливост ли? дукът погледна към него. Кой моли за справедливост? Ние създаваме наша собствена справедливост." Та който иска да получи справедливост от Български съд, да не чака, а САМ трябва да си извоюва!!!

Това пияно хюмне трябва да гние у панделата минимум 30 години! Дано, след обжалването, на другите инстанции, му удължат присъдата!

А на прокурорите и съдиите награда за проявеното милосърдие има ли или ще се задоволят само с финикийски знаци?

Няма такава държава. Да причиниш смъртта на трима души, да оставиш 4 деца сирачета, да имаш установени безброй нарушения на пътя, а същевременно да имаш книжка, защото ТАТИ е богат. Пък и на всичкото отгоре да платим на тия несретници от съдебната система и го пускат след 4 години. Темида за пореден път се оказа толерантна единствено към парите.

Най-лесният, достъпен и почти безнаказан начин да убиеш някого в България - да го блъснеш с кола. Защото ако го застреляш едва ли ще ти датат 4 години......

Не си прав. Пред мен застреляха умишлено един човек и до сега убиеца е уж под домашен арест, обикаля си София и др. места и си идва сам в съда.

Смешни наказания! Затова никой не си взима поука и в страната цари пълна анархия!

Да повторим : "В Римската Империя тоя щяха да го опънат на кръст пред портите. Но там е имало цивилизация, а не варварщина - като сега."

Но Хуните и Варварите надделяват и завземат и плячкосват Рим.

Б Р А В О!!!!!!!!!! ТРИМА УБИТИ И ЧЕТИРИ ДЕЦА - С И Р А Ц И!?!?!?!?!?!?!?! ПРАВОСЪДИЕ ЗА ПРИМЕР!!!!!

И това му е много! Истината е, че той не е искал да убие когото и да било, защото реално не е осънавал какво прави! Според мен, изобщо не трябва да лежи в затвора, защото в пияно състояние никой от нас не може да си контролира действията и не може да отговаря за постъпките си. Не си ли давате сметка, че всеки един от нас поне 3 пъти в живота си е сядал зад волана пиян и е можел да е на мястото на този човек? Толкова ли не можем да му влезем в положението? Толкова ли не разбираме, че в момента той реално е жертвата, защото починалите вече няма как да страдат, но на този свят остава той и няма никога да забрави случилото се! Така, че вместо да му помогнем да се възстанови, ние го съдим на затвор! Еми няма да се оправим няма никога да сме като всички други държави в нормалната Европа!

Дали щеше да напишеш тази върховна ГЛУПОСТ, ако жертвите бяха сред твоите близки?! Или щеше да опищиш орталъка за справедливост...

Който не пие, като мен и много други, няма как да седне да кара пиян.

Ами който не пие да му мисли... Ние в нашето семейство си пием и това не ни прави убийци!!!! Все има право да пие нали така? И не виждам защо трябва да ни наричата убийци само, защото правим нещо, което вие нямате смелост!

болен мозък

Болен мозък си

Болен мозък си

Въпрос на съдебна система: - Америка - съдебната система ИЗОЛИРА престъпника от обществото; - България - съдебната система "превъзпитава" престъпника и го връща много скоро в обществото! Резултатът: България е пълна с "превъзпитани престъпници" на свобода! Гробищата ни пък - пълни с жертвите им! Да ви пикая на "превъзпитателната" система! Тя служи единствено за лично обогатяване на прокурори и съдии!

"Справедливо наказание?" Три отнети живота, скърбящи родители и приятели на загиналите, четири сирачета, които остават без подкрепа за цял живот и за цялата тази мъка само 6 години затвор? Интересно, такава ли щеше да присъдата по време на" гадните комунистически години."

я стига лъга тъп комунист, разбира е, че реформите са за това , всеки да си получава заслуженото, няма значение колко пари има и кои е баща му или дядо му от отряда Чавдар, мръсни комунистически убийци, хора комунизмът убива от 70 г.

комунизъм те гони, бе тъпак. Това си е чиста демокрация. Комунизма ги осъждаше на смърт

Къде видя комунизъм бре? Това дето си го чувал, че е била тук от 40-те до 89-те? Ми не, не е било комунизъм, нищо, че му викали така. Тя и Северна Корея е "Корейска народно ДЕМОКРАТИЧНА република" ама нали не си толкоз тъп, че да мислиш, че там е "демокрация" ???? И нали ти е ясно, че децата и внуците на "комунистите", дето управляваха България, в момента са и на власт и в опозицията ?

"Браво" на съдията.Ако работи и има добро поведение след 1-2 години е на свобода.Може да се напива и отново да убива невинни хора.

Аман от двойни стандарти. Ако беше някой сулю пулю не му мърдат мин 20 год, но за син на бизнесмен 4 години (от 6)

Четири години, четиристотин години, четири дена или четири часа ... реално няма никакво значение. Важното е този човек да не прави никога повече това, което е направил. А журналистите спестяват, че за кратката му практика като шофьор има регистрирани над 10 нарушения, много от които превишена скорост. Единственото, на което може да се надяваме е, поне да си вземе поуките и да има съвест, това е.Искрено му го пожелавам. Но ако пък няма съвест и продължава така поне следващият път да се размаже в някое дърво и да прекрати съществуването си, без да вреди на никой друг. Явно съдебната система както у нас, така и навсякъде като цяло е неефективна срещу всякакъв род престъпления.

Не е само там въпросът, това което наистина е важно хилядите глупаци като него да се страхуват от наказанието. Така ще има ефект ПРЕДИ да убият хората, а не след. Аз познават лично такива доста. На никой не му пука дали ще сгази, защото знае че ще се отърве лесно. И ако има достатъчно цивилизовани хора в България да поискат промяна на наказателния кодекс и утежняване на наказанията за подобни престъпления, тогава ще се случи нещо.

В България е по-добре да си крадец, убиец и мошеник отколкото почтен човек! За това съвсем закономерно след няколко десетилетия ще бъдем заличени от карата на Света! Нормален еволюционен процес!

За съжаление няма как да се върне живота на убитите. Когато сядам да шофирам се моля Бог да ме пази, защото иначе с единия крак си в затвора, с другия - в гроба.

4 години за три български живота?Да ви пикам на реформите.За тва мутре трябваха поне 20 години за умишлено убийство!!!След като умишлено е карал с превишена скорост и умишлено се е качил след употреба на алкохол,значи и убийствата са умишлени!!!Трагична държава!!!

3 пъти по 20 години драги! Така е в цивилизованите държави!

Има значение дали е умишлено убийство или нещастен случай. Има значение също дали виновния осъзнава и признава вината си или търси всякакви начини да се скатае. Не слагайте различните хора в един кюп. Този човек не е престъпник, въпреки, че е причинил голямо нещастие. За мен телефонните измамници, например, са много по-големи изроди, въпреки че не причиняват смърт (или поне не веднага)

Стига опити за измъкване. Има ли смърт? Да. Карал ли е пиян? Да . Някой да го е карал да пие насила? НЕ. Карал ли е с превишена скорост? Да Следователно е предумишлено убийство.

Не става въпрос за измъкване - той е виновен, признава си и ще си понесе наказанието. Но не е седнал зад волана с мисълта да търси жертви и да убива. Докато един телефонен измамник съвсем умишлено си мами хората и им прибира ценностите, нали - не е без да иска.

Значи за теб измамника е изрод, а убиеца невинен човвек. май изрода си ти...

Да, за мен измамника е изрод безусловно. Убийствата може да са от изроди рецидивисти, от нещастни случаи, от войници по време на война и т.н.. Едните са изроди, другите са в неподходящото време на неподходящото място , третите са герои. Има разлика.

jingiby

Язък, а можеше да мине с 3 години условно...

и за условна. .... все пак е син на бизнесмен. Пише че присъдата не е окончателна. След 3-4 месеца (тихомълком) ще я сменят с пляскане по ръчичките.

Кой е виновен за тази присъда? Явно калпавите закони, прокурори и съдии. Докато не се извърши качествена промяна няма нищо да се измени. Вижда се, че човешкия живот у нас не струва нищо. Ако беше убито куче, макар и едно, или откраднати пари от банката тогава щеше да е друго.

парите са виновни - ако беше някой обикновен човек, не дете на "бизнесмен" щеше да отнесе 10-20 години. Вратичките са само забогатите...

Когато си сина на бивш минисър,прокуратурата(държавното ужобвинение съществуващо само да защитава ЖЕРТВИТЕ и СЛАБИТЕ и да се бори поне за "справетливост",твърди че не си виновен или поне "поправил се"...Управляващата каста изроди вече не ни считат за хора,камо ли да имаме право на живот и справедливост!И така ще е поне докато не поизтребим доста от тях.Не знам на какво ЧУДО разчитат раднините на жертвите,като знаят къде живеем...

Добре че не е обрал Лафка, че можеше да му дадат доживотна.

Това е тъпото комунистическо правило - виновен е този, който е пил. А това, че водача на Пежото грубо е нарушил ПДП , като е направил обратен завой на позволено място, но БЕЗ да има предимство??? Ако така беше отнел предимството на ВЛАК на неохраняем ЖП прелез и машиниста на влака беше пиян тогава пак ли щеше да е виновен машиниста?

навсякъде е така.пил ли си-гориш,дори и да не си виновен,поемаш вината изцяло.и крайоно време е да се разбере-не шофирайоте пияни.и тва не е комунистическо правило.

Не само е пил! Скоростта на движение на Ауди-то е била 2 ПЪТИ по-висока от позволената. Другия шофьор не е имал шанс да го види и реагира!

4 години, а няма да излежи и 3. Неадекватна работа, не само че това не е наказание, а направо толериране на подобни типове. Прокуратурата? Всично е за пари, няма такава. Подобни малки лекета са за дръвника, нямат място в нормално общество.

Сина на бизнесмен, това е разковничето.