Кметът на Пловдив обвинен заради зоокът, щетата е 1 млн. лв.

Софийска градска прокуратура (СГП) привлече като обвиняем кмета на община Пловдив Иван Тотев заради изграждането на нов зоокът в града.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Пловдив обвинен заради зоокът, щетата е 1 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има компетентни органи, щом са решили да го съдят - да правят това СПОРЕД ПРАВИЛАТА. НО, от външна гледна точка, т.е. извън прокуратурата, извън познания както по случая така и по правните изисквания за целта, КАТО обикновен човек на родината си - нека компетентни представители дадът РАЗБИРАЕМА дефиниция на "случаят е особено тежък,"??? Ако този случай е особено тежък, тогава колко тежки са и по каква правна скала тези случаи в които народните блага, на всички българи в България СЕ ОКРАДОХА, те зъзлизат не на милиарди, НА ТРИЛИОНИ долари, на съсипаното селско стопанство, производство, на унищожената пенсионна система, здравна система. ВСИЧКО ТОВА на ЕДНА ТЕГЛИЛКА на Темида и от другата страна прегрешенията на този кмет. ИМА ЛИ СРАВНЕНИЕ?? Другите КОИ СА, като се започне то тези, които ПЪРВО са изковали законите, т.е. релсите по които да вървят нечуваните парични престъпления. Тях кога и изобщо ще ги съдите ли - дори и да ги съдите, не бихте върнали сигурността и живота на стотици хиляди. СЪДЕТЕ - И ОТНОВ СЪДЕТЕ, това ви е работата. НО СЪДЕТЕ ПО ЕДИН СТАНДАРТ ВСИЧКИ. А иначе то снимката гледа един умен и дай Боже не умърсен човек, но това като мнение на неразбиращ човек. ЕХ БРАТЯ БЪЛГАРИ. - Унищожват ни от всякъде, ЗАЩО и ние самите себе си .. Кой мислите, че ще ни помогне, освен ние самите. В другите народи го има, но при нас Е В МНОГО ПОВЕЧЕ И ЗА МНОГО ДЪЛГО ВРЕМЕ. Пожелавам ЗДРАВЕ НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, ИМА ЛИ ТАМ ЗДРАВЕ, и за хората ще има.

Явно за всеки един гербер си има спящи компромати. Кажеш нещо което не се хареса на Бойко и прас. Независимата прокуратура те опраска

И ЗА КМЕТА НА ПЕЩЕРА

Ако е така, както пише, е сгрешил доста. ГЕРБ, МЕРБ, БСП, МСП - алчността и глупостта не прощават.

ЕЕЕ най после за неговите злоупотреби се говореше още когато беше кандидат за втори мандат ама Герб пак го сложиха добре краде момчето има и за тях така че защо да не се манипулират изборите и не остане пак той.Борисов това са твоите кадри нагли крадци които ти държиш на власт.

А на София а на Бургас а на Благоевград кметовете кога? Милуарди се откраднайа предния програмен сега крадат от санирането-връщанката стига до 40%. Най краде кмета на Благоевград Камбитов той е приятел на боко тиквата, нагласи си всички жалби в КЗК да са в негова полза чрез председателя на ВАС който е също много корумпиеана личност. Дано се справи прокуратурата...

Кмет от Герб. Откраднал няколко милиона. Какво необичайно има? Гладния прокурор е на Герб - значи няма да го осъдят. Това е! Позната до болка история...

Тази новина я чакам отдавна! Най-после се случи! Дано СГП огледа и други подобни еднолични пряви свързани със строителство, защото в строителството това е много лесно доказуемо: има проект, има количествена сметка, и когато тя се остойности по правилата /които са много ясни/, тогава да се краде е трудно! Липсата на количествено-стойностна сметка гарантира предварително планирана кражба!

точно в строителството нещата са доста неясни. Виж как се строят магистралите. За цените говоря. Почват от една цена - свършват с друга.

До доказване на вината му Тотев е невинен!Вината е от 2014 година.Къде беше главният прокурор до днеска? Предизборно ли е! Може и да е предизборно!!!

всизки кметове крадат и са за затвора от герб

someone

за пловдив гарантирам, че е един от наи-корумпираните градове, корупцията е на всички нива, дори може да е наи-корумприрания. лично познавам една персона от пловдивския университет, която взимаше пари - не смея да кажа за какво - от студенти. представям си в общината какво е.

В ПЕЩЕРА Е СЪЩАТА РАБОТА.

Еха ,носорога най сетне влезе в капана.Съдете го тая отрепка .Това са хората на Боко Тиквата.Големите кметове.Очаквам скоро и Фърдъчкова да я напънат.

Този със сигурност е за затвора! Oще от 2009-a трябваше да лежи за участие в организирана престъпна група, занимаваща се с фалшифициране на избори.

само за това ли?

край. В цялият свят се нарича или Зоологическа градина или само Цоо. Но на световният град трябва да се казва Зоокът"- КЪТ се нарича местенце метър на метър. Но пловдивчани трябва да се изврътят наименованието за да е уж по интиресно!

ХА ДАНО, АМА НЕ.

Нямало одобрена количествено стойностна сметка за проекта, ами при санирането на блоковете също няма.

НЯМА ТАКЪВ ГНУСЕН КРАДЕЦ !!! НАРОДЕН СЪД ТРЯБВА ДА ГО СЪДИ И КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО МУ ...!!! В ЗАТВОРА ДА СИ ХАРЧИ КРАДЕНИТЕ ПАРИ !!!

Вие комуноидните шизофреници обичате да лепите етикети и да издавате предварително присъди без съд и присъда. А най-големите престъпници и крадци от години сте точно в партията БСП и ДПС :(

Учител им е Цецо:))))))

КАКВИ БСП-ТА КАКВИ ГЕРБОВЕ ...ЕДНО НЕ РАЗБРАХТЕ ,ЧЕ КРАДЦИТЕ СА КРАДЦИ ...ЗА КАКВО ТРОЛЕНЕ ГОВОРИШ МАЛОУМНИК !!!! Аз предлагам да наложим чрез референдум закон за лустряцията да видиш колко от партия ГРОБ ще го издържат фасадното дясно УЖ !!! СТИГА С ТИЯ ИЗМИСЛЕНИ ЛЕВИ ДЕСНИ ..ПИНБЯНИ И Т.Н

Както винаги прокуратурата се задейства преди избори. Хората скоро ще разберат, че им готвят нова Тройна коалиция от руските агенти от ДПС-БСП и икономически завладялите държавата юпита от НДСВ начело с Пеевски!! За съжаление основната кукла на конци ще е Радев. Пак завъртаме колелото назад!!!

Това са резултатите от "успешната" съдебна реформа на ГЕРБ и Деформаторите:)))))))

До колкото си спомням най-големите противници на съдебната реформа бяха от БСП, подкрепяни с ДПС. Както и за антикорупционият закон. Но ГЕРБ имат най-голем грях към хората с подкрепата на корумпираният Цацаров и човек на ДПС и Пеевски за главен прокурор . Това по-умните избиратели на ГЕРБ няма да им го простят лесно!!!

Ако не се играе по свирката на Гергов в Пловдив това следва!!

Ами вживял се е в ролята на сатрапче, малко, местно, но сатрапче, като водача им от ГРОБ-ГЕРБ!!

виждам песента на ГЕРБ изпята, а сега - идва БКП-БСП. Какво направи тя за нас - мисля, мисля и не се сещам. Освен хиперинфлации, когато парите ти утре струват десет пъти по-малко, срив на банкова систева, когато белите ти пари за черни дни - изчезват, моля помогнете ми какво направиха за нас, какво ще направят - заменки-заменки тава да. Строеж на бизнесцентрове, хотели по морето, тръгнете по морето - на колко къщи и вили се вее руско знаме - това искат.

Невероятен простак!Много трудно може да се намери толкова прост човек по света!

КАК БЕ ТОВА Е ЗООЛОГИЧЕСКА ГРАДИНА ГОЛЯМА И ВЕЛИКА ! НАЙШ КОЛКО ДЪРВЕТА СЕ ИЗСЯКОХА! В ДОБАВКА СЕ ПОСТРОИХА ДЪРВЕНИ БАРАЧКИ ЗА ЖИВОТИНКИТЕ ХАХАХА! ВАНКААА ОЩЕ ОТ ТУ-ТО СИ БЕШЕ СМЕШНИК!

Спокойно. За този човек и схемите му в по Пловдивско знаят и врабчетата. Но в крайна сметка началника му ще го спаси. Така, както спаси Цветанов, Московски, Рашидов и куп други слуги безобразници. "Еби и майката на тая държава за нас да има" Велика мисъл в политическите ни среди.

Гербаджия само разстрел го оправя ,а не съдебна акробатика и тинтири минтири шменти капели!!!!!!!!!!!!!!!!

Иван Тотев - човекът при който данъците за автомобили и сгради в Пловдив нараснаха в пъти и станаха може би най-високите в страната. Човекът който пловдивчани толкова обичат, че просто нямаше как да бъде преизбран, но който все пак "някакси" им беше избран.

Що изобщо гласувахте за ГРОБ и за Ванката? Майни хаха !

Гласуваха изборните комисии и ЦИК ОИК и т.н чрез смяна на протоколите .... ДОКАТО НЯМА КАМЕРИ ПРИ САМОТО БРОЕНЕ ВСЕ ЩЕ Е ТАКА !!! НАЗНАЧАЕМИ А НЕ ИЗБИРАЕМИ !!!

Само арести и нищо след това, и така вече 27 години..

То да са само тези 20 милиона с мед да го намажеш .... няма такъв крадец като тоя ... МАФИЯ В БЕЛИ ЯКИЧКИ !!! И най лошото е ,че е толкова прост и живее с някаква илюзия че всички са крадци като него милионери и постоянно вдига данъци ...глоби ..сини ..зелени ...пенбяни зони .Но като знаем правосъдната система в бг ,ще даде на някой съдя половината от откраднатото от въпросния казус ..и ще го оправдаят ..Виж ако е в белите държави ще му дадат з000 години затвор ...ако е в Румъния даже ще му конфискуват и имуществото и ще му сложат белизници на момента ..а тука банкова гаранция и продължава да е кмет !!! МИЛИОНЕРИТЕ В БГ СА КМЕТОВЕ ...СЪДИИ..ПРОКУРОРИ И ДЕПУТАТИ ...И ШЕФОВЕ НА АГЕНЦИИ ...НЯМА БИЗНЕС ..НЯМА НИЩО ...ДОКАТО НЯМА ИСТИНСКА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА И ТЕЗИ СЪДИИ НЕ НОСЯТ ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ ВСЕ ЩЕ Е ТАКА ...ЕДНА ДЪРЖАВА ДА СЕ НАРИЧА ТАКАВА ПЪРВОТО И ОСНОВНО ОСНОВАНИЕ Е ДА ИМА ПРАВО ..КОЕТО В БГ НЕ СЪЩЕСТВУВА ..ПРИМЕРИ 1000 ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ... Съдите трябва да са на избори ..а не назначаеми както и прокурорите ..и да носят лична отговорност ,осъдителните решения от стразбург да ги плащат лично ...а не всички ние ,защото той е взел пари и е оправдал или осъдил някой против закона ... ВСИЧКО ДРУГО КРАЙ НЯМА И ПО ДОБРЕ ДА ГИ КРЪСТАТ ОФИЦИАЛНО БОГОВЕ ..А НЕ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ !!!

герб=престъпник.

Фири

Е тва се очекваше. Нали се прави на мъж пред г-н Премиера там за некав доклтор рева майничката и са че му покажат кон боб еде ли ако ме разбирате правилно:)

За повечето гербери на властови позиции важи старата максима: Две години на власт са достатъчни за доживотна присъда за крупни кражби на народни средства!

Чудно! Взимаш милионче, повдигат ти обвинение и плащаш само едни 20 000 лв. глоба. То било много на далавера.

Тези 20000 лева са мярка за неотклонение пред съда. Това не е глоба или присъда. Ще му ги вземат ако не се яви пред съда когато го повикат.

Бързо в затвора и конфискация на надстроения хотел на майка му.

Че само за зоологическата градина ли?! Та тоя поне в още 20 сделки си е бутал гагата и е крал милиони. Най-подло и лакомо еврейско същество, перач на парите на Стоянови! Пълна конфискация на имуществото му, и на хотелчето в Халкидики!