В Пловдив нападнаха автобус от градския транспорт

Хулиганско нападение и опит за саморазправа в автобус от градския транспорт на Пловдив се разигра в следобедните часове.

Обратно в новината

Коментари - В Пловдив нападнаха автобус от градския транспорт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така ли ма ? Маршрутка ли е това ? Ами отивай да маршруваш по пътя, тя маршрутката си върви по маршрута.

ДОБРЕ ДОШЛИ В БУЛГАРИСТАН - МЯСТОТО, КЪДЕТО ПРОСТОТИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА!

Явно "началниците" при заснети хулигани не искат да повдигат обвинение, значи и те са в кюпа с далавераджиите и ги е страх при проверка да не им лъснат задниците. Пълна проверка на тази фирма!

Ще си искате социализЪма - ред, дисциплина, човешки отношения, спокойствие, всеки си знае мястото, работата, семейството. Нима можете да го отречете??? И не ми говорете за нарушени права - сега какви такива са ви дадени - някакъв луд да ви блъска и заплашва, това ли е ДЕМОКРАТИЧНОТО - и никой да не му дири сметка, за да убие утре някого... Каква я направихте - ЕЖЕДНЕВНО!!! убийства, изнасилвания, грабежи, масово затъпяване, безработица, взаимна омраза, ликвидирано здравеопазване, образование, прогонени качествени младежи - бъдещето на българското; ненавист към страната / волейбол се играя няколко дни; годината е от 365 / . Хей, хора, на къде отива нацията с цялата тази агресия? Слагайте ми колкото щете минуси, но аз от преди 25 години НЕ ПОМНЯ такова ежедневие. Кое е по-доброто от двете - ред или безредие?

качествените образовани и добре възпитани хора са вече извън България. това е основна част от проблема

роблема си е проблем, да стоят тук за да ги ограбват, бият, изнасилват, убиват и да им плащат заплата, колкото на една продавачка ли, и да затъват вместо да растат и живеят нормално, да се налага да контактуват и живеят с прошляци и цигани? Та проблема не е , че тях ги няма а някъде другаде в парламента, при големите айдуци, които с престъпните си деяния ще заличат Бг от лицето на света.

60 цигани нападнаха горски инспектори в Самоков. след като са понабили полицай и инспектори същите са напуснали местото на проверката. що за държава е тази в която се нападат автобуси, не се вика полиция а полицайте и горските ги бият циганите

А полицаите защо носят пищови, да не ги духа вятъра ли? Ши*ана държава, полицията са я обърнали на полюция а простащината царува.

За да респектират ония, дето протестират срещу народните избраници. Палките ги носят по същата причина.

Булгаристан - страна с физически и нравствено деформирано население.

Правилно си написал - Турист. Но защо пишеш на български!!!! И ако си българин какво направи за страната си за да се промени към по добро? Лесно е само да се плюе, трудно е да се действа. А туристи - много, но от тях само полза за хазната.

...а на теб какво ти позволиха да направиш за доброто на нацията, да не би някой да ни пита, когато краде, купува цигански гласове за да се шири във властта и да безчинства, а циганите да са на почит, да се множат и да източват семплата ни социална система, ако такава има

УААА тая каца с лой ли е бияча веее

Поредната демонстрация на войнстваща простотия... Лошото е, че почнахме да свикваме с това си ежедневие... и защо ли шефовете на фирмата са взели решение да не търсят полицията? Сигурно щото и с нея, и без нея, резултата е ясен - няма да има резултат, няма да има подведени, няма да има наказани... А полицаите протестират - за "права"?!

Ще протестират и още как. Понеже ако не протестират, а директно откажат да пазят избраниците на народа, може след последвалите изблици на народна любов новите им господари да стегнат юздите и да ги накарат да си вършат работата. А така ще попротестират под прозорците на онези, които разчитат на тях да ги пазят, и алъш-веришът ще бъде осъществен успешно. "Държавата" много добре си знае какво ги чака, ако се озоват без синя преграда между себе си и гражданите.

Трима нападнали автобус,десетки ги гледали........ Българска история

Аман от агресия и простотия !!!

Само искам да кажа, че вчера вечерта бях свидетел как в автобус 120 в гр. София / около 20ч / група младежи, видимо в нетрезво състояние пиеха и пушеха в автобуса. Никой не им направи забележка, шофьора на автобуса също, не беше в състояние да им прави забележка или да ги свали. Щофьорите иначе са много агресивни към хора с колелета, които се качват в автобустите, но към гамените са тихи и безпристрастни. Това е реалноста. Агресия и простотия. Надали ще останат нормалните хора в тази територия България!

И защото такива, като началниците, решават за си траят - нали не се е случило на тях, шофьорът кучета го яли - хора като тия тримката се чувстват безнаказани и тероризират другите още по-настървено. На простащината и агресията трябва да се сложи край! И това не става като се спотайваш! А за да не се стига до саморазправи, институциите трябва да са си на мястото. Шефовете в случая не прикриват ли хулиганство? Ами тях да глобят, като бранят простаците!

Реално погледнато хортаа може изобщо да не са виновни. Вие поинтересувахте ли се какво ги е мотивирало да направят това нападение? Попитахте ли как са живяли преди, как живеят днес, какво детство са имали и т.н.? Мисля, че не! Това й е проблемът на нашата страна, бързаме да обвиняваме този и онзи за това, което е направил, без реално да се замислим защо го е направил. Ами я си представете, че това са били просто роми, които искат да се борят за своие граждански права! Какв лошо има в това? Аз виждам една нормална гражданска позиция на хора, на които им е писнало да бъдат тъпкани и мачкани от иначе цивилизованите българи! Някога задавали ли сте си въпроса защо ромите вечно са изтикани да живеят в циганските махали? Защо винаги им се падат най-гадните квартали в един град? И най-вече защо ги наричаме цигани, като се са просто роми? И вас да ви сложат в циганската махала и вие на това ще заприличате, да ви е ясно! Тъй, че относно това нападение, трябва да се види каква точно е мотивацията на нападащите! Ако е с цел отстояване на граждански права, ок съгласен съм! Нали това е смисълът на демокрацията на все пак!

Това е недопустимо и в нормална държава веднага щяха да са в затвора !!! А относно циганите - ТЕ сами си желаят този живот !!!

Да разбирам ли,че трябва да оправдаваме действията на всеки циганин заради това, че се е родил такъв а българите не са му осигурили равни права с тях? Вие всъщност какъв сте -циганин скрит под нейма "АЗ",или българин който не усеща че е заложник на малцинствена група в собствената си държава? Аз лично съм от втората категория но за разлика от вас го усещам.

Това ако не е провокация или просто неуспешен опит за ирония, значи си е чиста тъпотия твоето, сори. Циганите никой не ги изтиква никъде. Те сами си избират да живеят в края на града, щот просто в центъра няма кой да ги остави да си правят каквото искат. А и в Стара Загора например са завзели едно от най-готините за живеене места.

Според мен е твърде успешен опит за ирония. :)

Ти си един голям глупчо, онзи ден човек убиха на АМ Струма. Какво искаш това агресия ли е според теб и какво и е правилното?

Водачът също може да подаде сигнал в полицията или в Прокуратурата, както и всеки друг гражданин, станал очевидец на случилото се. Това не е колективно решение да се подава жалба или не, а индивидуално.

Страх го е за работата си, човека. Най-вероятно за това. Ако не беше на времето комунизма да обучи един за нищо не ставащ кадър, сега можеше и друга работа да си намери. Ама на.

В България няма справедливост.

Да се вдигнем на бунт. Със сигурност ще променим нещата! Само че не форумен бунт - истински. Нека първо да идентифицираме момичето и голият до кръста олигофрен. След това малко по малко справедливост!

От утре ще пътувам в тоя автобус и ще се надявам да ги срещна тази. Ако се случи ще гледате съвсем друго видео другия път.

За съжаление като няма полиция, ще трябва да насърчаваме хора като теб. ДАВАЙ!

Ще те гледаме, братко, ама за съжаление под новина "Полицията задържа хулиган, нападнал граждани, чупещи автобус". Накрая бас държа, че ще оповестят от Милицинонерските Вътрешни Работи, че си известен на полицията, особено опасен извършител, или нещо такова.

АКО НЯМА РАЗВИТИЕ НА СЛУЧАЯ ,АКО НЕ СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ ОТ ОБЩИНА ,РАБОТОДАТЕЛ ПРОКУРАТУРА , ОРГАНИ НА МВР ЗНАЧИ ЖИВЕЕМ В ДЖУНГЛАТА ЗА КАКВА ЕВРОПА МИ ГОВОРИТЕ ! КОЛКО МЪДЪР СЪВЕТ ПОЛУЧИ ШОФЬОРА ОТ РАБОТОДАТЕЛЯ ДА СИ ТРАЕМ А ГОЛЯМА РАБОТА ЕДИН ЕКШЪН ПОВЕЧЕ!!! НОМЕРА Е ДА НЕ ДОПУСНЕШ ИНЦИДЕНТ НЕ ЦЯЛО ЛАТО ДА МИ ПОКАЗВАТЕ ГЪРМЕН !!!ЕТО ВИ ПОВОД ДА ПОКАЖЕТЕ ЧЕ ИМА ОРГАНИ И ДЪРЖАВА!!!

rumjord@

Изтеглете от ZAMUNDA и изгледайте руския сериал "Меч". Ще разберете, какъв е пътя.

заради една проскубана дрисла двама примати решават че е много "обидена" защото самата тя не знае защо се е родила и е обидена от забележката на шофьора да не се държи като гамен?Браво на дрислата и "обслужващите"я малоумници-страхотен пример за ширещата се простащина!

Все си казвам, че ще игнорирам заобикалящата ни простотия, но напоследък тя буквално ИЗБУЯВА.... Селски тарикати с градски каруци стари, без гърнета и подобни чаркове си мислят, че са страхотни, да пилят гуми и подобни идиотски, селски трикчета...Е да ви кажа на селския мегдан това може да е се харесва, но тук, в големия град е опасно и многооооо грозноооооо....Направо сте жалки.....

АЗ ПЪК ЩЕ ВИ ПРИЗОВА НЕ ПОЛЗВАЙТЕ ДРАГИ ПЛОВДИВЧАНИ ТОЗИ 21 НОМЕР КАТО ТРАНСПОРТ!!! УТРЕ В ТОЗИ АВТОБУС ЩЕ ВИ УБИЯТ МАЙКАТА ДЕТЕТО ??????????!!!!!! АЛО ОБЩИНАТА КЪДЕ Е ДИРЕКТОРА ПО ТРАНСПОРТА ИЛИ САМО ЩЕ ЛАПАМЕ ПАРИ ЗА ТОЗИ ПОСТ ???????????!!!!!!!!!!!!! ГОСПОДИН ВОДАЧА ПОТЪРСЕТЕ ОБЩЕСТВЕНА ОТГОВОРНОСТ ОТ ВАШИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ ???!!! ТОВА Е МЪЛЧАЛИВО СЪГЛАСИЕ ДА БЪДЕТЕ БИТ ПРЕСЛЕДВАН И ПОСЛЕ СЛУЧАЯ С УБИТИЯ НА МАГИСТРАЛАТА РАБОТНИК ОТ ФРЕНСКИЯ ЛЕГИОН!!! КЪДЕ Е ПРОКОРАТУРАТА АЛО АЛО SOS !!!!!!!!!ПЛОВДИВ!!!!ТОЗИ МОЖЕ ДА СЕ РАЗПОЗНАЕ ЗА НУЛА ВРЕМЕ ТОЙ ПРОСТО НЕ СЕ КРИЕ !!! В 17 ЧАСА ПО КЪСИ ГАЩИ РАЗПИЩОЛЕН ,А ДЕВОЙКАТА 4 ПЪТИ СЕ ВОЗИ В ТОЗИ АВТОБУС!! ЛЕНТЯИ НАРКОМАНИ А ТОЗИ ЧОВЕК ХРАНИ СЕМЕЙСТВО С ТОЗИ ТЕЖЪК И РИСКОВАН ЗАНАЯТ!!!!!!

А полицията????????????? тея само заплати пенсии искат щот са полицаии айде де намерете вандалите да ви видим! СЪКРАЩЕНИЯ!!! Полицията не бачка... Красно село музика от циганска сватба полицията си трайка, тук вандал полицията се скатава хихихи Съкращения!

Ти не разбрали, че не са извикали полиция или си говориш ей така наизуст?

Че полицията не чете ли??? Че полицията не гледа ли телевизия? Че полицията не чете ли вестници??? Таз полиция ако не ги прави тез неща много неграмотна бе! Айде да видим днес дали ще намерят хулиганите!!! Има снимки видео айде де!

Подобно нещо няма как да се случи в цивилизована държава и да остане безнаказано. Следователно България не е нито цивилизована, нито държава.

е една нереформирана и мързелива структура. може ли да не се вземат мерки след такъв репортаж. май е крайно време общините по подобие на много Европейски градове да имат собствени звена за сигурност и ред с подобни на полицията правомощия

Мда,типично ежедневие. Типичният нагон на средностатистическия вулгарос- грубиянщина и побоища. После циганите им били виновни..

....а, от кой етнос са?

По мутренски в мутроландия.

Сбъркали са, че не са намесили полицията, защото тия малоумници ще го причакват по маршрута и ще го тормозят. Вина има и ръководството на транспортната фирма, че не взема насериозно нещата!

МИ ТО СТРАХА Е СТРАШНА РАБОТА :D

Шофьорът да подаде официална жалба до полицията пред камерите на медиите. Да видим и тогава общественият натиск още ли ще позволява на полицията да не преследва нарушителите на обществения ред, които като ги гледам на снимките и им чета поведението, са си семейно излишни! И да. По времето на соца не биха и си помислили да се държат като изпущени.

Това не е гражданско-правен спор, а действие, което се санкционира по Наказателния кодекс и полицията не може да не се намеси като издири извършителите.

DIDA

За сведение на някои от тези, които се правят на отворковци във форумите: За такива боклуци наречени "хулигани" в информацията, по времето на соца бяха гостоприемно отворени вратите на различни затвори (напр. Белене и Ловеч) и ТВУ-та, където след няколко петилетки престой въпросните личности излизаха меки като памук и се включваха активно в социалистическото строителство (който оцелееше, разбира се). Славни времена бяха тогава!

Какво е наказанието за възрастни,които склоняват деца да ивършват противообществени деяния/ами, ако са родители/?

За подобна проява веднага да се режат ръце!

Това е бъдещето на България по време на КРАВАРСКО РОБСТВО ! След циганските изстъпления из селата следват всекидневни обири на банки, жилища и автомобили, хулигански нападения и саморазправа из градовете и превръщането им в гета. Като герберастите накичиха цялата държава с камери, като гледат полицаите, фандъчкова и другите герберасти камерите и какво ? - Тотален разпад на БОЙКОСТАН !!!

Това е кривата представа на пишман - политиците ни за демокрацията.

Не разбрахте ли ,че БГ няма бъдеще !Просто далеч от простотията...или Господ да накаже лошите.Може и сами да си почистим...?Ама друг път!

"Бру" ти от Никола Козлево ли си дето GPS не го лови. Да ни си кмета на селото със скъпата кола.............

модеаторче,цензораточе,защо неги триеш като не са по темата ве,само защото са про хамерикански ли???????????

Животните питиета само тояга ги оправя!

Брех, голема работа станала, чак водеща новина!? Днес още колко такива изпълнения е имало по тая територия наречена България...колко лопати по глави...колко селска чест... Ама нали в тоя автобус е имало репортер...та за това така.

Пак ли ще живeеш във лъжа? Нема такава държава! Пак ли ще търпиш и докога? Нема такава държава! Няма смисъл от това И последната илюзия умря В тая страна На власт е глупостта.

Ей, много ме дразни това "нема".Няма такава дума в българския език!Ясно?

Липса на морал и уважение. Липса на страх от възмездие. Самозабрава и опиянение. Резултатът е саморазправа. Няма държавност, разпад в обществото. Свободия !

В Пловдив нападнаха автобус от градския транспорт Хулиганско нападение и опит за саморазправа в автобус от градския транспорт на Пловдив се разигра в СЛЕДБИРЕНИТЕ ЧАСОВЕ };-))))))))

Според моите аксиоми, при 60000 фатмаци садящи захар на жълтите павета...поне един фатмащ трябва да има на тази пловдивска улица. Какъв СОТ, какъв МОТ? Случката е тежко криминално престъпление. Пловдивската Цацура що не се е само сезирала досега, след публикацията и видеоматериала?

Полицията щом спи, явно сами трябва да да наказваме тъпите кифли и селинджъри поне със здрави шамари.