15 арестувани за дрога на технопарти в Пловдив

Полицията е задържала 15 души на технопарти в Пловдив. В 14 от тях са открити наркотици, а един е задържан за шофиране под въздействието на дрога.

Обратно в новината

Коментари - 15 арестувани за дрога на технопарти в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хванали са 15 дечурлига с по 1 хапче. Каква акция, каква полиция! Дрогата минава с десетки тонове безпрепятствено през България...

Какво ли ще е ако тук проведат "акция"? Или се окаже, че са окошарили синчето и щерката на някое политико-икономическо "величие" на деня? Защото едва ли баба Цура със 165 лв. пенсия в някое обезлюдено село се друса, или самотният й съсед дедо Геле с още по-малко...

Министър Радев отчита дейност пак... Хванал бил 15 ученика с по един хап или цигара трева и сега оправи статистиката на МВРто. Луда работа.

Хич не ми е културно в Пловдив. ЗАРАДИ ТЪПИ АКЦИИ И НЕРАЗБИРАНЕ НА ПРОБЛЕМА С НАРКОТИЦИТЕ ДОСТА МЛАДИ ХОРА ОСТАВАТ В ХОЛАНДИЯ. ПОсле демографска криза ще борим.. ТЪПА ПРОЯВА НА ПЛОВДИВСКАТА ПОЛИЦИЯ! НИЩО ОБЩО С ТОВА, КОЕТО СЕ ПРАВИ ИЗ ЕВРОПА. ЗАБРАВЕТЕ ЗА ФЕСТИВАЛЕН ТУРИЗЪМ.

щом са ги хванали занчи може да са шанаджии, или са си дърпали шано .

И какво постигнаха като хванали 14 пълнолетни? С дилърите, които зарибяват тийнеджъри да се занимават. Така ако тръгнат по всяко заведение сумати народ ще заключат, няма да им стигне мястото в РПУтата.

Tипичен ДИРаджийски списвач на хонорар, неграмотен, прост и с виШУ от Бургаски свободен или Нов Български ;)) Заглавието по-дълго от самата новина, като последното изречение завършва като недописан коментар, с две точки ??

Като се замисли човек, от къде толкова джипове у нас ....? А то техно и съпътстващи там разни неща?

Хахаха само 15 с дрога не тяхно парти. Явно толкова може полицията, то по-скоро или са били само 15 човека на партито или 15 са били без дрога.//

или по тяхно му слоу моушънс,другите са реагирали да изхвърлят транквилантите

А в чалгаджиниците понеже ги няма.

Нек'ви дечурлига с по 1 гр амфети има няма и някой друг хап.И сигурно един дилър с 2 гр амфети 3 гр парацетамол.А тия с килата,тоновете - КОГА?

само? та то поне половината "техно" са си дроги. аз нормален не мога да си го представя да може да слуша това. но от своя страна дори техното го обичам в пъти повече от чалгата...

Пий си ракията и не си затормозявай мозъчните гънки с такива сложни теми. Ще те заболи някоя от тях, пази си ги!

Кво толкова ти каза човекът? Публична тайна е, че техното изисква дрога, а чалгата - долнопробен алкохол в големи количества. Но и двата "жанра" не могат да бъдат наречени музика от трезвен и психически здрав човек

10 часа бяхме подложени на абсурден ''музикален'' терор. БЛАГОДАРЯ НА СМОТАНА ГЕРБАДЖИЙСКА ОБЩИНА,КОЯТО НИ ГО СПРЕТНА.ТОВА НЕ Е СЛУЧАЙНО.ТОВА Е ЕВРОАТЛАНТИЗЪМ,КОЙТО НИ ЗАТРИВА КАТО ХОРА

Направо сте щастливци. В Стара Загора в новия уж парк не спира дива турбочалга, скара, бира, цирк, атракциони всякакви, автомотор шоу и така от март до октомври. За капак 4 спортни площадки на 12 м. от блоковете. Пак ГЕРБЕРСКА работа . Няма събота, няма неделя, няма спиране поне от 14 до 16.После защо изпушвали хората .Само въпрос на време е някой да започне стрелба от терасата и бай Петковата работа от Лясковец ще бъде невинна детска приказка.

При положение, че почти навсякъде няма спортни площадки, не знам как се оплаквате от това. В моя квартал в София от години няма нищо. Трябва да ходим да плащаме за по 1 час ритане. Спортът е здраве, излезте и се раздвижете.

Ще се учиш да слушаш хубава музика:). На следващото парти да си първа.

Шоу маст го он, но по друг начин !

Добра работа :) само така за наркоманчетата и диларите

много постна новина-ама къде е това парти,кога...чули ,недочули..никаква файда няма от тая новина...

Метрополис. От години не са идвали в Пловдив и местната полиция трябваше да си покаже мускулите. По стерилно парти не е имало никъде.