Военният застрелял жена си и децата си, докато спят. Семейството имало дългове

Резултатите от химическата експертиза показват, че само по ръцете на 32-годишния сержант от авиобаза "Граф Игнатиево" Георги Тепавичаров има барутни частици. Той е застрелял двамата си синове и съпругата си и се е самоубил в петък срещу събота през нощта. Не е имало сигнали в поведението на Тепавичаров, които да показват, че е смятал да извърши подобно нещо, но семейството е имало дългове за над 200 000 лв.

Обратно в новината

Коментари - Военният застрелял жена си и децата си, докато спят. Семейството имало дългове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да беше убил тъщата, щях да го разбера, но за децата, не!

странични ефекти на "пазарната" идеология и икономия....

Лека им пръст и дано са по-щастливи там където са отишли. Поне са заедно.

Когато Господ е раздавал разум военните са били на учения абсолютно вярна поговорка. Трябва да си абсолютен урод и изрод умопобъркан за да си затриеш най-скъпото и най-святото - децата, семейството, жената заради едни пари. От всяка тежка дори безнадеждна ситуация има и други рещения. Трябва да си с болен мозък за да избереш това решение. Защо ли на военните и полицаите им дават да си изнасят служебното оръжие извън поделенията и когато не са на работа. Само бели и трагедии сеят тези неуравновесени , но с голямо самочуствие боклуци.

Бащи до къде я докарахме. Да избираме между живота и смърта. Я да се хващаме за .......... и да започнем с власт имащите до 10-то коляна, топлафикация, нек, банките и прочие.

Това би е измислената "свобода". Който не скача е комунист.....

Жалко за хората. Мир на праха им. Само едно не ми е ясно - като има имоти защо ще се застреля? Дори и да са го притискали банките винаги може да се влачи с години. Пък и да изтрепеш всички за едни 200 хил лв ми е странно. Явно има и нещо друго. Да не би да е взимал от лихвари или да е в някоя странна сделка на летището? Все пак пари се изкарват. Не е нормално да си убиеш децата ей така. Мир на праха на всички...

Едни се самоубиват, а други(Окатай) тръгват да изливат гнева си към причинителите на мизерията по българските земи! Другите свеждаме глави и вдигаме рамене, гласуваме, после пак ни предават и пак вдигаме рамене. Иначе всеки вижда и знае кои забогатяха с кражби, измами и злоупотреби. И винаги доказателства за престъпниците липсват, но мизерията на пенсионери, учители и обикновени хорица е видима

Ужасна трагедия! Най-много ме натъжава факта, че подобни хора и семейства са гръбнака на една нация - работят си, деца раждат и отглеждат и добре се грижат за тях и ... заради шайка престъпници малоумни българите решихме, че всеки е способен да е милионер, а това не е така. С мошенничества се стига до затвор, но в България не е така. Много, много тъжно за това семейство!

С риск да се потретя, питам - защо да са виновни банките? Едва ли са го закарали с бой в банковия офис, за да изтегли кредитите, нали? И после, кой не си търси парите, които е дал назаем? Вие като дадете на съсед или на колега назаем, не чакате ли да ви ги върнат, а? Или махвате лежерно с ръка и отписвате кинтите? Едва ли... Какво са виновни банките, че парите явно са били похарчени неразумно? 1.Не е използвал парите, за да си купи собствено жилище. 2.Имали са къща в Пампорово. 3.Явно не са били зле финансово, щом съпругата му си е позволила да напусне, макар и ниско платена работа. 4.Тогава, къде и за какво е успял да пръсне толкова много пари? Ето това е главния въпрос, на който следва да се търси отговор, защото там най-вероятно се крие и мотивът за самоубийството (ако е самоубийство, разбира се). Също така следва да се провери и кой би се облагодетелствал от смъртта на тези хора.

Моля за извинение, разсеях се - исках да кажа убийството на децата и жената и предполагаемото му самоубийство.

Бе ти да не си от търбусите, кльопнали държавата ни чрез марионетките, дето скрибучат из властта вече 23 г. Аман! ПС Оффффф, сега ти видях ника, ама ме мързи да си трия мнението вече, айде влачи и ти половин таз капка внимание

Гола вода си, колега. Като нямаш аргументи, почваш да обиждаш.

Да, никой не го е карал насила да вземе кредити, но не е ли задължение на ДЪРЖАВАТА да предпазва своите граждани? Как може да се очаква, от огромната част от населението без никаква финансова култура и знания да прецени правилно? Не е ли правилно още в началото на кризата да се помогне да се преструктурират взинамията, да се помогне, а не да се отписват сега лоши взимания балансирани от високите лихви? Кой беше по-алчен, банката да даде или клиента да вземе?

OZZY,и аз не приемам обиди по форумите и се старая да не съм такъв.При такава трагедия трябва да се търси истината с аргументи и факти,а не както журналистите да поставят конв пред каруцата-Военен застреля.....Ако следиш темата,човека е жзел пари за бизнес със семеен хотел в Чепеларе.Бизнеса не тръгва и се стига до прехвърляне ня имоти.От тук вече тръгва работата.Както пише една жена по- нагоре банките си имат"колекторски фирми",но може да се е забъркал и с лихвари.Работа на следствието е да установи това,но когато се има предвид в каква територия живеем,и ако е забъркана колекторска фирма,едва ли ще излезе истината на яве.Банковите и икономическите тайни са в пъти по-секретни от политическите.Само не ми е ясно,какъв идиот трябва да си,че да посегнеш на 4 и на 8 годишно дете.Сега психолози и капацитети могат да си плямпат на воля,но в този случайспоред мен по-правилно е да освиткаш този който ти е причинил това,ако разбира се сам не сиси виновен.И МВР и Съд са длъжни след приключване на делото да обявят кой и защо е извършил това,но пак казвам,в БГ едва ли някой ще ти каже истината.

Като обобщение, без да обсъждам подробностите около въпросите кой, защо, заеми, пари, изневери, болни или здрави деца, зловредни тъщи и други такива по убийствата на девет човека от двете семейства за няколко дни, включително и коментарите по повода, основното което прави впечатление е пълното откъсване на бг населението от Бог и това на което Бог ни учи. Основното послание на Бог към хората за Вяра, Надежда и Любов е забравено. Там където те отсъстват идват отчаянието, омразата усещането за безсмислие на живота и най-общо следва трагедия.

Вие всички които коментирате по темата и се правите на много умни и рогаете човека ,защо не си зададете вапроса на какъв психически тормоз е бил подложен клетия човек и съпругата му от страна на банковите инстетуций че да го накарат да посегне на живота на цялото му семейство. Не е луд човека че е взел 200 000 лв.кредит .Виновни са банките че са му го дали. А най лошото е че нашите мили депутати гласуват всякакви закончета ,но дори и не искат и да чуят че най важния закон с който ще сложат всички банки и банкови институций на място е да приемат закон за фалит на чястните (физически )лица. Затова клетия човечец е посегнал и на живота на децата си . Защото законите в бг са такива ,че всяко лице теглейки банков кредит става роб на банката , докато не издалжи и последната стотинка . А ако реши да се самоубие то заробва децата си да изплащат кредита му.

Кой е този институциЙ? Брат на КонфуциЙ може би? Пише се " банкови институциИ "! Няма множествено число завършващо на Й! Запомни го ;)

Не се пише " банковИ институциИ ", а банкоВ институциЙ! Запиши си го, това е искал да каже :)

Семейството е професионално изтребено от някого. Версията за дълговете издиша - ако беше така, бащата би гръмнал само себе си и в никакъв случай децата и жена си. Защо да го прави? Няма как да си баща на 2 деца и да ги грънмеш в точно в челата докато спят. Никой не може да ме накара да повярвам. КОй и защо го е направил обаче се пита в задачата?

В такива случаи се гледа кой печели от смъртта на едно семейство? Банките в никакъв случай.

Който е видял снимките на двете здрави и хубави момченца няма как да остане безучастен. Има снимки на семейството, на които бащата изглежда много внимателен и нежен в присъствието на семейството си. Вероятно банките и идиотските колекторски фирми са започнали психически тормоз над човека с писма и обаждания, може би е имал здравословен проблем, може би проблеми с жената, в един момент всичко това съвкупно го е довело до пълно отчаяние. Трябва най-после да се приеме закон за фалита на физическите лица, за да може човек да обяви фалит, да отиде на съд и при спазване на правила да му вземат каквото вземат, да му оставят необходимото за живота му и да започне отначало. Сега положението е такова, че дори и да ти продадат имота, ако не покрие дълга, пак плащаш, може и цял живот. това скапва човека и го отчайва до смърт.

Това не е извинение да убиеш децата си. Ако е бил болен или толкова отчаян от безизходица, заедно с апартамента си и колата да беше завещал и децата си на брат си! За мен този случай е убийство и полицаите не трябва да изключват тази възможност с лекотата с която го правят в момента.

Да. Много хора не вярват на тези "самоубийства", обявявани още преди всякакви експертизи и разследване".

Не такъв закон е нужен. Нужно е да се спрат промените в законите, насочени към смазване на хората. Само Дянков напр. наложи ПОПЪЛВАНЕТО НА МИЛИОН ДЕКЛАРАЦИИ ЗА ВСИЧКО - ПЪЛНИ ИДИОТСКИ БЕЗУМИЯ, КОИТО, АКО НЕ ПОПЪЛНИШ ЗА ОПРЕДЕЛЕН БРОЙ ДНИ, ДЪРЖИШ ОГРОМНИ ГЛОБИ. Трябва да спре и безобразното отнемане на социални права и придобивки, осигурявани от държавата преди 23 г. Тяхното унищожаване е поредният етап от убиването на народа. Първият беше УНИЩОЖАВАНЕТО НА НАЦИОНАЛНИТЕ СРЕДСТВА ЗА ПРОИЗВОДСТВО и СЕЛСКОТО НИ СТОПАНСТВО. ВТОРИЯТ - УНИЩОЖАВАНЕТО НА ПРОМИШЛЕНОСТТА НИ И ПРЕДАВАНЕТО НА КЛЮЧОВИТЕ ЛОСТОВЕ В ИКОНОМИКАТА НИ НА ЧУЖДЕНЦИ. Третият - провеждането на пълно обезимотяване и ограбване на всички, придобити с помощта на държавата от преди 23 г. средства на гражданите на фона на невъзможността да изработват с труда си нови доходи поради причините в предишните точки. Четвъртият - разпродажба на неясни, най-вече чужди субекти, на държавната ни територия и частна земя - с "търговете на Найденов, и с разпродажбите на разпокъсаната чрез "реституирането в по преден етап на земята ни. Пето - чрез промени в Конституцията ни - падане на забраната за разпродажба на земеделски земи и изкупуването им от чужденци; с набутването ни БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ, при крайно неизгодни предприсъединителни ултимативни условия с цел превръщането ни в прост чужд пазар.... Ей за такива работи трябва да се мисли, И ТО - НАВРЕМЕ - още в мига, когато се опитват да прокарват такива безумия - почка по точка към крайната цел - унищожаването на страната ни и премазването на населението й чрез това. А не - как да сме си осигурявали фалитите и поединично - след общото, организирано отвън с любзното бездействие на народа ни, фалиране на държавата ни.

Оппаааа. Пичът е прехвърлил имуществото си на брата, дал му е ключ за жилището си и полицаите изключват вероятността за убийство само защото вратата не е разбита? Съжалявам, че ще го кажа, но май трябва да поработят в посока брата на убития мъж. Няма деца- няма наследници, които да претендират!

А тоя брат как не е усетил, изведнъж ставайки богат с толкова жилища и кола накъде вървят нещата. Що не попита брат си защо му прехвърля всичко, като има деца. Тоя идиот си го е решил отдавна, но да се беше сам застрелял, а да остави децата и майка им да ги отгледа. И без работа съм била, а със заем за жилище и не ми е идвало такова нещо на ум.

"Идиот" викай на някой твой роднина. Този човек нито го знаеш, нито знаеш кое от това, което се разнася в пространството, турено на вентилатора, е вярно.

Я вземи, че прочети по-горе, че и по-долу с какви по-тежки епитети наричат роднината ти!

Длъжниците често прехвърлят имущество на близки, за да се избегне конфискуването му.

Но не убиват децата си. Излиза, че имуществото е било по-важно за този мъж, отколкото собствените му деца. Няма логика. Ако наистина е имал финансови проблеми и е искал да избегне конфискация, прехвърляйки имуществото си на брат си, значи този човек и мислил в перспектива. Тя изключва затриване на цялото му семейство. За да не бъдат децата му длъжници има начини- отказ от бащинство и даване за осиновяване на брат му( примерно) и т.н. Нещо много гнило има тук и дано полицията го открие.

лошо финансово положение са 200 000 лв. суха пара и свежи постъпления по трудов договор? а колкото до екскурзията до истанбул - тя е достъпна даже и за безработни на социални помощи

Абе и аз имам 150000лв дълг, ама и през ум не ми е минавало да застрелям когото и да било...

Освен че е тъп убиец на собствените си деца се оказа и абсолютен малоумник да тегли 200 000 лв кредити.

Да ти прави впечатление, че никой дори не се хаби да ти отговаря на простотиите. Само един, колкото да те ориентира, че ти и минусчетата не знаеш как да си преброиш.

да, не е тъп, ами има IQ 146 и не е убиец, само е убил убиецът на децата си.

humfry

Знаете ли на кого се пада огромна част от вината за кризата? Именно на банките и техните алчни служители! Същите тези спекуланти са отговорни и за повишенията на цените. Това е в световен мащаб, но засяга малко или много всички. Банковата система в тази си форма се заформя като една от най-големите измами. 95% от Forex сделките са спекулативни... "Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах, не бях комунист. Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах, Не бях социалдемократ. Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах, не членувах в профсъюз. Когато дойдоха за евреите, аз мълчах, не бях евреин. Когато дойдоха за мен - вече нямаше кой да говори."

Застрелял е децата си защото знае какво ги чака в домовете за деца без родители... Само защо не е помислил, че това не е негово жилище и че собствениците с нищо не са му виновни да им затрива апартамента.

Той си е убил децата, а вие сте се притеснили за апартамента. Верно горкия апартамент, колко ли е травмиран.

Децата са лежали в креватчетата си само успях да се разплача, вие как намирате сили да пишете и злобеете, не знам, и аз имам 2 момченца малко по-големи. дано да се намери истината, а тоя който го е извършил да гори в пъкъла а не мога, но и неискам да си представя брат му как се е почувствал и в какво състояние е в момента понякога , даже постоянно май, забравяме, в улисията и постоянната грижи за пари, забързията, да бъдем човечни и да мислим как да се насладим на така или иначе краткия си живот мир на праха им

Българя е единствената дарява в света, поне от тия, които аз знам, където е невъзможно семейство с две деца и двама работещи родители да се издържа нормално. Гормален е стремежът на хората да живеят нормално! Стига сте съдили! Теглили са този кредит за да направят семеен хотел, не знаете защо нещата не са станали както са били мислени, във всяко бизнес начинание има риск, ако не искаме да поемаме никога никакъв риск ще сме си все на това дередже. Банковите служители са тези, които трябва да оценят риска, в цял свят се прави така, но ако се случи нещо и човек не може да плаща, няма другаде сугестивна обработка, подобна на тази, която прилагат балгарските банки - непрекъснати обаждания и заплахи по телефона, докато откачиш. Психиката на човека се е сринала, това е цената, че е бил наивен да мисли, че в бг можеш да изплуваш, ако не си политик или мутра (то всъщност няма голяма разлика между двете).

В половината свят е невъзможно семейство с две деца и двама работещи да се издържа нормално. България е от по-богатата половина на държавите в света

Я пак?

Не знам кой половин свят имате предвид, аз лично избягах в чужбина, в една "силно пострадала от кризата западноевропейска страна", нямат никакъв проблем да се издържат дори с 1 работещ родител, познавам и много африканци, в Африка, противно на моите представи преди да ги познавам, също нямат подобни проблеми . Бедни са хората без образование и без работа. В същност вече и официалната статистика потвърждава, че като стандарт на живот повечето африкански страни ни изпреварват.

Това, че нещата не са станали както са ги мислили, означава, че не са мислили достатъчно добре. Не виждам само защо децата?

humfry

"Капитализъм?" "Демокрация?" През ден обират банка, магазин, трезор, бензиностанция? Всяка седмица самоубили се? Рекордна безработица, бутафорна "икономика"? Полицията се опитва да потулва всяка наченка за протест? Уникални доходи и цени? Ежедневен политически театър? Монополисти и техните лобисти? "Справедлив" български съд? Сърдити, гневни и изнервени хора? Нулева толерантност? Парите командват и създават законите? Лудите са нормални, а нормалните луди? И още много и много... По-добре няма да става, това е действителността, няма какво да се заблуждаваме! Някой ден и вас може да наричат перковци...

Я, криминалистите да "преслушат" братчето...прехвърлени имоти, кола, ключ от жилището...и същия почерк като скоро извършеното петорно убийство в София...На мен нещо почва да ми се нарежда пъзела...

Докога ще ни засипват медиите с неприятни новини ?Трябва ли да знаем ,че някой в Америка е изперкал и е застрелял десетки хора? Не ни ли стигат беднотията ,безработицата и другите неволи ,че да слушаме и за убийства? Тези негативна информация ,отключва центрове на агресия в мозъците на лабилни хора и те посягат към престъпления.Нека да се спрат лошите новини по телевизии и вестници! По света има страни кано Дубай например ,където лошите новини са забранени.

Амо ходи живей в Дубай тогава, а за по-сигурно да не чуеш лоша новина, вземи си зарови главата в пясъка. Толкова ли не разбрахте, че каквито са събитията, такива са и новините. Какво хубаво се случва в България, че чакате хубави новини?

Влезте в месомелачката на банките и тогава ще ви стане ясно, как на горките им е дошло да вземат това решение! Бог да ги прости.

Гледай сега, никоя банка не дава кредити насила, нали? Имали са къде да живеят, имали са къща в Пампорово, значи, както писах по-рано, не са били зле финансово. Кой го е карал да тегли толкова много пари?

Не забелязвате ли,че тези перковци всичките са бивши или военни,или полицаи,а този дори е бил действащ такъв.Не е ли показателно това що за хора са упражняващите тези "професии".И откъде накъде (вече май стана правило) всички те да имат лично оръжие?Ама откъде накъде?Докога обществото ще бъде безприкословен донор на тези хрантутници на републикански бюджет?Че и колко,20-30 заплати накуп при пенсиониране и т.н.Доколко смятат тези пагонестите,че може да изсипе държавната хазна след тях,та да теглят кредити от по 200000?!Ало,я хайде в частния сектор,където дори няма да имате време да си мислите за такива щуротии!

"От къде на къде ще имат оръже" по тази логика никой цивилен не може да има лично оръжие ли?

Чети какво съм писал:"От къде накъде ВСИЧКИ ще имат оръжие",а не само да се намираме на приказка.Или и ти си някой "пагонест" аксептор на средства от държавния бюджет,бадева отпуснати за военни и полицаи

Навсякъде трябват хора. Освен това не е нужно непрекъснато да се спекулира с това да бъдем противопоставяни едни на други. Проблемът не е в това, кой каква професия си е избрал и кой е по-мързелив - мъжа или жената. Хайде де!

Приятелю,ти да си видял изпотен военен или полицай!?Те си мислят само за големите заплати дет ако може още повече до безкрайност да се увеличават,без тръпката от труда-хайде де..

Виж сега: аз съм дъщеря на военен, снаха и съпруга на военни от запаса и синът ми учи във военен университет. Разумни, здраво стъпили на земята, работещи и отговорни хора сме. Недей да правиш генерални изводи за всички под пагон! А като е толкова добра професията на военния стани такъв ти, или детето ти. В момента, за да те улесня се търсят хора за поделенията в Карлово, Казанлък, Хасково и Кърджали.

Взирането в личността в търсене на отговор за причините за такива трагедии е бягство от грозната системна реалност, в която живеем, но не искаме да погледнем в очите, защото знаем че ще видим себе си в огледалото. А системната реалност е че когато някой има правото да "печати пари/стойност/дълг" от въздуха, а всички останали да са му длъжни с лихва, общата стойност на дълга винаги ще е по-голяма от общата създадена/добавена стойност - т.е. въпреки, че всеки може да има шанс да не дължи, задължително ще има роби на дълга ! Нищо лично - просто математика.

Да пренася наркотици! Не си ли чувал за мулета? Поне според мен това има предвид Алабала. Макар че е малко спорно, Истанбул не е толкова скъпа дестинация, даже е по-евтина от повечето български места за почивка, навярно не са се охарчили чак толкова много ако просто са отишли на почивка за един уикенд!

Огромна трагедия! За съжаление, такива случаи ще има още много, защото правителството разрешава на банки и подобни кредитни институции да изнудват клиентите си и защото правителството си строи магистрали, а не заводи,където хората да работят и да изплащат дълговете си. Сега полицията ,ако е на място, трябва да разследва,коя банка е издевателствувала върху тези хора и да ги даде подсъд за принуждаване към самоубийство. Ако има поне една осъдена банка за такова нещо, те повече няма да посмеят да го правят

То пък тоа както ше тръгне да работи по заводи...Военен станал човека-иска лесен живот,и ако може-повече парички от опоскания бюджет-така,че да изплаща без проблем заеми от по 200000 лева

Не си прав за банкерите. Какво очакваш, да дадат кредит и после да не си търсят парите? Няма такава банка никъде по света. А той като е взимал кредити, да е мислил и да си е правил сметката. Ако ти дадеш на съседа 100 лева назаем, няма ли после да си ги искаш? Съмнявам се. Не е работа на държавата да строи заводи. Заводи се строят по целесъобразност, а не заради самото строене. Иначе става като със ЗТМ Радомир, ЗТМ Русе и прочее огромни недомислици. СоциализЪмът си отиде, колега.

за да се намърдаш на хубава работа трябва да платиш едни пари. веднъж като те изкушат започват редовно да те плашат с преструктуриране (разбирай съкращение). мизата се вдига все повече и повече. и в един момент...

Освен ако някой не лъже, този е поредният военен, на когото чавка е изпила акъла! За какво ти трябват 200 000 кредит, какво си построил или купил с тия пари? Имаш ведомствено жилище - значи малък наем, - имаш някаква кола... И 200 хилки и после - бум!... Друг въпрос е, че и в България, както в САЩ, нещо много хора се оказаха с огнестрелно оръжие и почнаха да се изтребват - я на лов, я в семейството. Такъв отстрел по-рано, да - и при Тройната коалиция - е нямало. И защо му е на военен патлак в къщи? За да гърми.

Майната им на парите, недвижимите имоти итн. Тези неща са преходни-днес ги имаш, утре нямаш. Но да си играеш на живот и смърт и то с невинни деца- това е чист идиотизъм!

Доста странно, по ръцете на военен има следи от барутни частици... звучи ми толкова абсурдно колкото бояджия да се е оцапал с боя...

прав си. всеки ден лети я до афганистан, я до ирак, воюва. ако бояджията заработва по начина на военните няма да има боя по ръцете ама няма да има и кинти

А ти имаш ли представа как попада този барут в ръцете ти, без стреляш с оръжие ? Не разбираш, но коментираш.

деер

Как се взимат 200 000 кредит? От човек , който не може даработи 2 работи и жена,която е наемен работник................ живеят под наем....... имат 2 деца.........карат дачия.....

той е взимал с една работа няколко пъти по-висока заплата от нормални работници и служители.

деер

И какъв е бил? - С тези си възможности , ако си прав би направил 5 пъти повече в западна компания или би отишъл на изток пак за тези пари. Нещо не се връзва.....

Като гледам коментарите на 90% от писалите по-долу ще ви кажа - няма никога да прокопсате и ще сте си вечни мизерници. Едва ли не оня изрод е невинен щото решил да вземе 200 бона пък видиш ли трябвало да ги връща. Първо - сам си е избрал да си ги вземе, второ - нормално е като си взел да върнеш(другото не е нормално - да чакаш да ти ги подарят щот си много готин и ръцете са ти в гъза), трето - ако си закъсал тегли си куршума сам, а не убивай невинни!!!! Тези, които и минимално оправдание търсят за този изрод посегнал на невинни дечица дано добро не видят в живота си!!!

напълно подкрепям.Тоя бих го оправдал само ако е доказан психопат и не е знаел какво върши.Колко хора има на тоя свят дето живеят в страшни лишения и мъки.Да не говорим за неизлечимо болните от рак,сакатите и т.н . И пак тези хора се борят до край със живота,отглеждат деца,намират сили да не падат духом.Умът ми не го побира,че човек е способен да убие собствените си деца заради дълг пък колкото и голям да е той.Не се опитвам да съдя човека -може да е бил неоправен,малодушен,разглезан-може и да е превъртял.Жалко за дечицата

... И защо аджеба не разстреля изрода -банкер , а жена си и децата!!!

Ами защото е комплексар-пагонаджия без топки и може да се дърви само на жена си и децата си.... затова

Cинbт ни завbрши сbс заеми два USA yниверситета. започна работа, вbрна си заемите и сега сbс снаха ми живеят спокоино. Cигyрно и техните деца така ще yчат в бbдеще. защо трябва да се yбиваме!!! Hещата се свеждат до едно простичко нещо - взамане на наи-правилното решение. Hоо yмните хора вземат и yмни решенuя. Aми по-простите да питат по-yмните как стават нещата. Aз така правя и слава богy нямам проблеми сас решенuята си в живота!

200 000 лева как се харчат,неразбирам

Лесно, ако си неразумен или безотговорен.

Строи се хотел в Чепеларе, ходи се на екскурзии в чужбина, абе лесно се харчат, но трудно се връщат!

Нещо не ми се връзва. Живеят във ведомствено жилище под наем. По принцип наемите за такива апартаменти не са високи. Нямали са жилищен проблем. Имали са и къща в Пампорово. Значи не са били зле финансово, щом и жената е напуснала работата си. Ако тези 200 000 са били за бизнес, това са твърде много пари за стартиране на какъвто и да е бизнес. Говоря за малък бизнес, разбира се. Значи има нещо мътно с тия кредити. Като се проследи за какво точно са похарчени тези пари, ще излезе и мотивът. Но да посегнеш на деца заради собствените си проблеми, е непростимо. И още нещо - не плюйте банките. Те че не са усвет, не са, но никого не бият по главата, за да вземе кредит насила. Когато човек тегли кредит, трябва много добре да си направи сметката. Ако не може, проблемът си е негов.

Пак цвилиш от коневръза. Не са ли ти казвали, че умствения ти багаж не стига, за да даваш мнение.

Можете да си представите проблемите на тези банки сега. Служителите им се обвиняват взаимно и се чудят към кого да изпратят искане да им се върнат парите с лихвите. (Не че нямат застраховка за непогасен кредит). Да не си помислите че ще изпратят цвете на гробовете им. Ще изпратят агенти до роднините им за погасяване на кредита. Банките и съдилищата са най-мръсните и нещастни институции в България.

никоя банка няма да даде такива пари на хора с такива доходи и ниска квалификация за откриване на бизнис. тези дългове са натрупани по друг начин , не към банка

Сега банките ще предявят иск към брата да се върнат парите с лихвите.

А кой ти каза, че са с ниска квалификация, глупако? И двамата са ВИШИСТИ!!!

доходите му са повече от добри. при това без да полага някакъв физически или умствен труд. с такава заплата задължение от 200 000 лв. се погасява без проблеми и без лишения. просто няма логика да се самоубива. ами ако бъхташе по 8 ч. за 600 лв.? тогава пък какво щеше да прави? или може би нямаше да има време да изпада в депресия. щеше да работи и на още едно място

При текущите закони ако аз се самоубия, дълговете остават на детето ми... Човека не е можел просто да се самоубие... Това не е самоубийство, а банково-политическо убийство...

Не трябва да застреляш бебето си, само защото твоят дълг остава в наследствената маса. Детето може да откаже наследство от теб. Така че не е мотив глупавият военен да убие дечицата си заради дълг. Той е бил идиот.

Съгласен съм, че решението не е да убиеш детето, но може да е била една от гледните му точки...

Не е вярно това. Всеки наследник има право да се откаже от наследство - т.е ако дълговете са по-големи от активите започва на нула, но не и като длъжник. Жалко за хората и особено за дечицата. Все пак е доста странно къде са отишли тези пари - доста сериозна сума. Има още неща за изясняване по случая...

Защо брат му е идвал и е носил ключ и откъде го има?Кой така раздава ключове на роднините си за да влизат в дома им когато тях ги няма и не са помолени например да полеят цветята.Ами ако правят секс и не му отварят той с какво право ще влиза да ги безпокои.Не му е чиста работата,но има си хора,които ще разберат това.

Луд ли си, бе?! Че аз съм дал ключ на комшиите даже. А ако докато те няма се случи нещо и се налага да се отвори?! Ограничен човек си и сега от 9 дола вода ще пренесеш за конспирацииката си.

Неговите "началници" не са ли знаели за заемите на сержанта ? От финансова служба не са ли знаели, какъв длъжник е момъка а ? Обикновено в армията командирите всичко знаят за подчинените си. За това разполагат и с такива структури. Само, че днес те не си вършат работата а се занимават с клюки, интриги, уреждане на наши и съкращаване на ваши. А ЗКПЧ- тата с руски академии са още на служба в армията. Връвчовци безчет. КОЛКО "САМОСТОЯТЕЛНИ" фирми към БА има сега и кои работят в нея. Всичките са на бюджетна хранилка. КОГА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СИ ЗАПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИТЕ И ДО КОГА ЩЕ ГИ ДУНДУРКАМЕ ? С 30% може да се съкрати персоналът в МО и висшите щабове. А бившите ЗКПЧ- та като всички изхвърлени от системата. Камбаната бие ама на някого е изгодно да не я чува.

балгарите са yмен народ! имаме си и yмни приказки като " всеки се простира според чергата си " Hе може да yбива децата си. TE /децата/ не са взели неговото решение, да тегли пари от банките. Kолко жени /семеиства/ полагат неистови yсилuя да си родят деца, а този ненормален /за мен/ баща ги yнищожи. за мен децата са божества! бог като наш сbздател ни е дал децата, за да осbзнаем обичта на бог кbм нас,неговите деца! да се радваме на децата и на цветята е наи-човешкото чyвство. kато видя дете да плаче дyшата ми плаче. Cрещy моя апартамент има деTcка градина. Yчителките знаят, yведомила сbм ги, че наблудавам отношението им кbм децата. Hе желая да гледам дете да плаче. Cbрцето ми се кbса. Aлармирам веднага инститyциите!!!

после ги плащат децата му, нали знаеш как е в БГ

МНОГО СИ ТЪМА, ма краво! Първо си оправи правописа, поглени на какво прилича съобщението ти, неграмотна циганка! И без сантименталности, ако обичаш!

Вероятно си доста ограничен, за да не включиш че това не е екскурзия, а последен опит да си платят поредната вноска към уродите, смучещи човешка кръв.

Тоя военен за да изтегли 200000 лв. кредити трябва да е заложил имущество за поне 400 000. Много странно звучат някак си такива суми за военен и семейството му живеещи във ведомствено жилище,а и жена му доколкото разбрахме нямала кой знае какви доходи.Надявам се да се е случило нещо друго,напремер заемът да е от частни лица,които са си отмъстили.Но ако истината е че този тип е убил жената и дичицата си заради своите дългове не мога да го нарека по друг начин освен изверг и психопат.

Не разбра ли, че в статията нищо не е казано? 200 000лв може да е цената на целия дълг примерно, когато се изплати.

Никой, дори и банка не посочва дълга такъв какъвто е на края при изплащането. Казва се какво си изтеглил или какво ти е задължението към момента. Но никой не знае какво ще е на края. Първо, защото лихвите варират и второ, ако си погасиш предсрочно, сумата е друга.

Защо само в България военни и полицаи имат право след пенсиониране да имат оръжие.В Англия даже след работно време са задължени да си оставят оръжието където работят в сейфове,а тук погледнато колкото военни и полицаи е имало и има толкова и оръжие.Голяма простотия.

Абсолютно е така.

200 000 левааа... че за какво са ихарчили толкова пари нито къща са купили с тях(живеят под наем) нито бизнес са развили. това са много пари изхарчени просто така,това се нарича безотговорност