Почина отстраненият от съда главен архитект на Пловдив

Главният архитект на Пловдив Румен Русев, който бе обвинен за съборения тютюнев склад и отстранен от длъжност от съда, е починал.

Обратно в новината

Коментари - Почина отстраненият от съда главен архитект на Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като имаш 100 папки на главата и почнат да ти подхвърлят някви документчета с неясно съдържание , подписани от неясно кого , да ти дават неясни отговори, да те разкарват по неясни дори на юриста закони или пък по ясни, които съдът утре може да изтълкува наобратно на всичко преди това и да те съветват едно ,пък после да се отмятат и да те пресират с неотложни задачи , обаждания и приоритетни срещи и заповеди и всичко това движено от измамници с власт, може да се окажеш престъпник, който да обере пешкира , заради всички.

Румен Русев беше един изключително свестен човек. Моля всички, които не го познават, да си спестят коментарите. Бог да го прости...

Бог да прости човека. Изключително свестен и скромен човек. Наминаваше след работа да пийне по нещо в компания на обикновенни хора, никога не парадираше с длъжността си , не съм чул някои да каже лоша дума за него. Не живееше богаташки живот и нищо чудно да е починал в мизерия.В общината хиените се ползваха от авторитета , доброто му сърце и познанията му. Отиде си заради лакомията на Тотев и мафията му , които го забъркаха в безкрайните си произволи и далавери и го отнесе тоий вмест тях, които едва ли ще умрат на вода и въздух и едва ли ще бъдат съкрушени от собствените си далавери и това , че с тях умориха човека.

амсалако! Ти си от Патреш, В.Търновско. Къде е минавал да пийне по едно? В Патреш ли?

Винаги нещата имат две страни. Едната е че нищо не е останало ненаказано. Но другата е, че и много хора си починаха от тормоз на държавата без да са виновни. Кое от двете е вярно, сигурно само този горе знае. А и нали се сещате, че сега за всичко, за което проверяват Тотев, ще излезе виновен главния архитект. Иди го търси да каже така ли е или не, и дали е подписвал нещо или не и дали това е неговия подпис и т.н.

Поне си поживял а ние ще се отидем без да сме живяли в мизерия.

Този човек живеше доста скромно , без особени претенции, като обикновенните българи, нито се големееше , като новоизлюпено гербарастче. И определено не търсеше далаверата . В какво го е набъркал и натопил крадлив Тотю - той да му бере греха, че и помощ не да му оказали, че бере душа заради тях , да го закопаят още повече и довършат като курбан за престъпленията на кмета.

Тази държава убива всичко добро, за да живее мафията!

Те сега ще започнат да умират разни хора тясно свързани с ГЕРБОВАТА дейност през годините

Човекът няма нищо общо с герб. Работеше с общината още когато Тотя надничаше от на майка си полите. Ползваха го защото познаваше добре тсу на Пловдив , беше отзивчив и го навъртяха в техните игри и набутаха да отговаря вместо тях. Как да се защити , когато го набутаха за изкупителна жертва, а да воюва с тотевата и герберската мафия е невъзможно. Явно не са му подали и ръка , а оставили в мизерия да отгпваря за техните грехове.

Чудно защо до сега не измряха, за съжаление, мръсниците и крадците от тройната ламя, създателите на тройния шлем, разни масларки, герговчета, овчарчета и т.н., лидерите и наследниците им от БКП и ДС, самите агенти на ДС и КГБ. Напротив отново се надигат и се канят да крадат и унищожават България. А, те имат богат опит, от 1944 г. да днес.

да нее като тая архитекта дето спря развитието за годинин нараез на един малък град и е известна с фирмите си но нея никои не я закача заради особи във власта иначе тук вила там вила спряла програмите за санирането що ли

Диков, да го последваш!

Всички ще го последват. Разликата е там, че междувременно едни лежат в затвора, а други - не?

Носи си сега комисионната...

Обикновено хората,които имат морал и достойнство ги сполетяват подобни неща.Грешката му е била,че се е замесил в мръсотията.Мир на праха му.

Auri sacra fames (Vergilius) - Проклета жажда за злато Между другото алчността е смъртен грях според християнската религия. Умря прочут!

Кофти работа, но като се занимаваш с далавери, трябва да имаш и дупе да поемеш последствията, ако дойде Видов ден.

ТОЗИ Е МУРАВЕЙ РАДЕВ.

Бог да го прости.....Лека му пръст!

Гладен архитект е умрял, какво толкова? Всеки ден умират от глад и студ десетки хора.

и моя баща почина на същата възраст и бе изкаран виновен но без вина непосредствено след 1989 година и се надявам че всички си спомнят кой управляваше, защото му бе сторена злина и той умря, а семейството ни страда и до сега от тази злина

Кой е баща ти?

Да не е Т.Ж.?

Бог да го прости човека! Явно не е издържал на мръсотията и телефонните заповеди! И тези, които са му разпореждали, както и всички, гдето драскат тук и изливат помия, ги чака същото!

Како Маро, ако го копираш още два - три пъти това нещо, може и да ти прости старите грехове Свети Петър:)))) А пред шефа Му, лично ще се застъпя за теб!!!

айде стига стига! ся масово и главните архитекти ще изкарате далавераджиите на републиката...не че нещо човешко да им е чуждо - хора са изкушават се. ама обществото ни е болно ние всички сме изгубени в превода заспали сме и сме си затворили очите и сме оставили лошото малко по малко да избута доброто в ъгъла - съдите и говорите за морал ама се замислете ние колко право имаме да съдим и колко сме безгрешни ??? а

Всички главни архитекти на общини са корумпирани без изключения, както и служителите надолу по веригата. Само опитай да си изкараш някое разрешително за строеж и гледай какво става.

Наемам те на работа и чакам да ми покажеш как ще изкараш разрешително за строеж... и до акт 16 с него...

Странно СЪВПАДЕНИЕ а? Тотев го съдят за разни работи. МИШО БИРАТА = РУМЕН СТРОЕЖА

Всички ваши коментари показват израждането на един народ. Човещината изчезна и на нейно място се настаниха омразата, злобата. Това ли са вашите християнски ценности? Погнуса и потрес от духовното състояние на нашата изчезваща нация.

Коментарът ти показва същото междувпрочем. С какво си по-различен?

щи сложа + ама ще ти кажа че е лесно да седиш отстрани и да се възмущаваш и е трудно да станеш пример за морален стойностен човек (боже как клиширано звучи) в една държава джунгла като Бг никой няма да те разбере и оцени само ще си носиш кръста и ще се мъчиш за лудо ... то даже не само в Бг това ...абе да идва потопа още вднъж поне за няколко века пак да ни попречисти :)))

тц тц ...е то да не мислиш че няма да му досаждат да подпише по всевъзможни начини - ае повредено ни е обществото много и честни хора просто не биха се задържали на ръководни позиции - минимум голи снимки биха извадили срещу тях в един момент да подпишеш и да замижиш за нередностите и прибереш парите ти изглежда по-малкия грях и компромис за да продължиш напред и живота да продължи "вечният си мъдър кръговрат" - ае човека не ми изглежда да е безскруполен и да си е продавал подписа редовно

И далавераджиите плачат... Никой не слагат за главен архитект ей така по конкурс, толерирал е далаверите на кметове и други герберасти в пловдив... Сега е мъртъв, дано поне е било от гузност, ама се съмнявам...

айде стига стига! ся масово и главните архитекти ще изкарате далавераджиите на републиката...не че нещо човешко да им е чуждо - хора са изкушават се. ама обществото ни е болно ние всички сме изгубени в превода заспали сме и сме си затворили очите и сме оставили лошото малко по малко да избута доброто в ъгъла - съдите и говорите за морал ама се замислете ние колко право имаме да съдим и колко сме безгрешни ???

Бог да го прости човека! Явно не е издържал на мръсотията и телефонните заповеди! И тези, които са му разпореждали, както и всички, гдето драскат тук и изливат помия, ги чака същото!

Ох леле, и защо трябва да издържа на телефонни заповеди, няма ли поне капка елемент на морал тук ??? Подписвал и се е надявал че няма да го изгърмят, както направиха обаче ! Айде малко самоуважение моля, всички говорите като прогнили кофи с корумпиран боклук..

на този имот е новият "президент" Румен Радев, чрез уж италианската фирма. Починалият лаком архитект трябваше сега да връща парите от рушвета за издаденото разрешително.

Не, скрит собственик е Сорос с пълномощник предишния президент - проверено! Това е ИСТИНАТА!

Като не е могъл да понесе, да не е взимал парите за подпис.

е то да не мислиш че няма да му досаждат да подпише по всевъзможни начини - ае повредено ни е обществото много и честни хора просто не биха се задържали на ръководни позиции - минимум голи снимки биха извадили срещу тях в един момент да подпишеш и да замижиш за нередностите и прибереш парите ти изглежда по-малкия грях и компромис за да продължиш напред и живота да продължи "вечният си мъдър кръговрат" - ае човека не ми изглежда да е безскруполен и да си е продавал подписа редовно

До Гост --само донякъде си прав защото не отчиташ че ---Правото не е наука а социална дейност измислена от хора-обективност по материален закон -няма ---Второ--не е вярно--че моралът бил в Закона---моралът няма нищо общо със закона ---Трето--Американският модел -Законът над всичко -където са 300 милиона сбирщина--в България не работи --тук сме малко ипо родови истории знаем кой кой е --Хората и заслугите им пред обществато не са равни --и оценката на закона не може а бъе равна за всички--едно е за циганина сатрап--руго е за пра-правнуците на Ботев например или Вазов Така че-съдебната система в България е инструмент за убииства!!!

Отчитам всички фактори, но в случая не говоря за съдебната система, а за доказани факти - съществуването на подписани документи и последствията от тях.

За конкретния човек не казвам нищо-ясно е-че длъжността му е била изложена на силно корупционновлияние--Но именно затова така наречения Закон не върши работа ине може да регулира НИЩО---Без морален коректор не става--едно време ебила религията -сега сме невярващи---после КОМПАРТИЯТА и партииния съвет--това вършеше работа донякъде --- сега какво остава--свръхобразовани хора или какво ? Във всички случаи томовете дисертации и псевдонаучни книги ТИРОВе наброй които ви сепредлагат за покупки в книжарниците на Съдебните палати в големите градове ---са за вторични суровини и евредно дасе четат

Като вземаше парите - беше добре. Как мислите, че се дава разрешително за строеж /върху терен със сгради, паметници на културата/!!!! Живея в такава и НЕ ми дават да я боядисам външно БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ!

Абсолютно си прав(а). Работила съм във фирма за строителоен надзор и знам, че това, което казваш е 100% истина. И главните архитекти черпят с пълни шепи облаги от правомощията си. Нищо не подписват без да им кихнеш. Представям си за тези складове какво кихане е било...

Хич не мога да ви разбера! Всички сме срещу корупцията и злоупотребата с власт, а пишете за убийство и не доказани обвинения. Склада започнаха ли да го събарят - да, подписа на този човек ли стои под документите - да. Съжалявам, че е починал, но това не значи, че е невинен. Паметта ни е къса и избирателна.

Ще почине разбира се, въпроса е че първо е натоварил каруцата, като за последно.

Народът ни ще бъде съсипан от психически тормоз за много години напред. Сега доказателствата за обвинения се произвеждат много по- лесно от преди- електронно- тоест сменят си формата и текста всяка минута и секунда според нуждите.

Един долен измамник по малко, погребете го при крадците извън гробището

Нямам думи...грях от бога нямате ли...що за човек,може да се изразява така...какъвто и да е бил,вече го няма..господ да го прости...това мога да кажа..и съболезнования на близките!

Направо си го умряха!

Този човек почина заради Тотев!Тотев го караше да подписва незаконните документи ,като строителни разрешения и др.!Тотев го застави да подпише разрешението за събаряне на склада на Одрин 8! Заболяването му е провокирано от това ,че този който го е заставял да подписва незаконни документи го изостави и той щеше да бъде осъден!Такава съдба очаква и другите лакеи ,помагачи и съучастници на бандита Тотев!Това са Илиян Иванов,Кацарски,Велев ,Роз.Петков ,всички районни кметове и др.!Навреме избяга само Държиков защото разбра ,че при Тотев всичко е маниполации и кражби!Мир на праха му!

А защо не си тръгна, като не му харесва? Никой не може да накара кадърен човек да направи нещо незаконно, защото винаги ще намери начин да си изкара за хляба!

Всеки е грешен за греха си! "мен така ми казаха" са приказки за децката градина

Не го познавам човека и мир на душата му. НО подобни постове в България не са за честни и почтени хора, това само може да ги убие, защото мафията си прави каквото си иска и никой няма право да отказва и да не подписва.

Това се нарича --съдебен произвол-от него гражданите нямат защита освен -въоръжена борба Няма нервна система на нормален човек която да не се промени иотключи болести след 3-4 годишни сблъсъци с Прокурори-съдии--особено ако има арести-отстранявания Тая система влиза в семествата -руши съдби --отнема здравето Обикновенн порядъчен човек преминал през този тормоз--10 гоини сле това си отива от тоя свят или е инвалид Като се има предвид -как работи тая система--кои са в нея--това си е геноцид срещу народа Не знам кое наложи тая свинщина в българия

Лека му пръст. Сега вече няма и виновни.

Публичното омаскаряване на честни и заслужили хора с недоказани обвинения се е превърнало в практика на държавните правораздавателни институции. По този начин те имитират дейност за да оправдаят съществуването си. Голямата част от омаскарените в последствие доказват невинноста си, но не всеки може да понесе моралната обида. А на държавните институции изобщо не им пука дали обвиненията ще отпаднат или ще се докажат, те и в двата случая не носят никаква отговорност.

Дойде новия президент и хората почнаха да измират. Вън от президенството.

А бе леке с леке, какво на теб ти е виновен ново заклетият Президент за смъртта на кой и да е българин? Починалият може да е невинен, но може и да е виновен за унищожаването на архитектурните и исторически паметници! А досегашната практика показва значението на финикийските знаци за издаването на всякакви разрешителни и експертизи! За това трябва да се произнесе съда! Нали така? Ама, като Мирча Кришан да си лаем срещу абсолютно непричом човек!

в тази община управлява мафията на боко тиквата герб. какво е виновен гл. архитект ,той се казва тотев май беше ,който също е мафиотче, защото всички конкурси са нагласени, общ. поръбки също ,назначения на служители и каквото се сетиш още.

Българският съд е убиец на българи и България! По-голяма мръсотия от Съдебната система няма>>!

"Те обясниха, че той имал и сериозни здравословни проблеми." Това прочете ли го, преди да плямпаш?!

Ей, отворко, да ни е ясно случайно, че това голямо психическо натоварване може да ти влоши някакво хронично състояние, което при обичайни условия контролираш без проблем! И че тези "сериозни здравословни проблеми" може да са предизвикани от ситуацията, в която е бил поставен през последните месеци!