Опозицията иска касиране на вота в Пловдив и Плевен

Опозицията поиска касиране на изборите за кмет в два от най-оспорваните градове, където ГЕРБ спечели с по-малко от 1% - Пловдив и Плевен. В Плевенско дори прокуратурата започна разследване заради скандален видеозапис от избирателна комисия.

Обратно в новината

Коментари - Опозицията иска касиране на вота в Пловдив и Плевен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

честити ви честни избори и още по-честен и справедлив диктатор-мутра!

"Грандиозен скандал се заформи в БСП, след като кандидатът за вицепрезидент на столетницата Стефан Данаилов си поискал парите, срещу които реши да вземе участие в изборите.Оказа се, че офертата към Данаилов била за 250 000 лева и при загуба на изборите, и при спечелването им. Ламбо онемял от факта, че остава без пари, но след това е вдигнал грандиозен скандал на Позитано и гърленият му глас се чувал из всички коридори в партийната централа."

Толкова за светлите идеи и новият ден. Збогом БСП.

Стига лъжи бе, Распи. Сега ли го измисли това? Всеки би си взел предварително парите, ако е имало такава уговорка.

Изминалите избори донесоха една добра и една лоша новина. Добрата новина е, че столетницата вече е на командно дишане, а лошата е, че погребахме демократичното дясно пространсво

Къде го видя това командно дишане със 1 500 000 избиратели на втори тур ,де да имаха такова дишане и СДС и ВМРО в Плевен и Пловдив ,напротив Борко това е лоша новина защото БСП си вдига подкрепата спрямо миналите избори с половин милион или по твоему казано и израстна още едно бяло дробче.

ееееееееее това правителсто сам ве че разачарован от тези по фалшиви избори в пловдив в плевен но не само там ами в варна е сащата работа наи некадарния кмет в пловдив ще доиде тои прави марсоти на славчо атанасов тоя ще сасипе града цлавчо толкова готин го направи и зялата свинщина на софия тоя ще е докара в залапиза тия кадето са гласували са толкова заблоден ,че незнаят за какво живеят като са вземали пари ще ги изидат и пак ще са гладни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това са тотално манипулирани,чрез медийни агенции, и след това фалшифицирани избори.За купиш гласове,трябва да имаш пари.Единствено групировката герб ги има.Митнически далавери, изнудване на бизнеса и рушвети.Разбира се има и по някой друг глупак,който харесва стила на бб-тип Ал Капоне.

Горко на народ, който приветства побойника като герой и смята блестящия завоевател за щедър. Горко на народ, който насън презира някоя страст, а наяве и робува. Горко на народ, който издига глас само, когато крачи в погребална процесия, гордее се само с руините си и се съпротивява само когато вратът му е поставен между меча и дръвника. Горко на народ, който посреща своя нов водач с фанфари, а го изпраща с пищялки, само за да посрещне друг отново с фанфари. Горко на народ, чиито мъдреци са онемели с годините, а силните му мъже са още в люлката. Горко на народ, разделен на части, всяка от които си въобразява, че е народ.

ббраво 11 , и аз така мисля!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ние кусури на всеки бивш настоящ и бъдещ кмет можем да намерим , обаче тия спечелени с по 1-2 -5 % разлика избори в цялата страна са пълно безобразие. и сега вече според скромното ми мнение въпросът опира в това -като се научи кучето от къде да се провира и да прави пакости как да оградим и опазим имота. Имотът са нашите свободи и права -и най вече като икономика накъде отиваме. Щото празните хладилници са близка и реална переспектива. Ама и с лумпени по места няма да се получи. Ако след две години погнем лумпените , а те сброят изборна победа какво правим?!

славчо, продажник! продаде града на бсп и на мангалите...ти ли ще говориш за купени гласове като в края на деня всички мангаля от столипиново изкочиха и гласуваха за теб (за скромната сума от 20-з0 лв) не те е срам вйобще да се кандидатираш! заради теб пловдив стана наж-бения и упаднал град в българия! дано умреш...наистина...

Само дето в циганските секции Тотев печели убедително, явно е цакал двойно на мангалите.

ако гласуването беше задължително, порочната практика която въведе иван костов- с обещания за безплатен ток на циганите в столипиново и продължена от всякакви други псевдополитици от всички партии, просто няма да съществува!

Абе вие черевните сте много нагли лъжци. Това си иличи най-вече от изборните резултати в "циганските" секции, където неизминно печели БСП и то с огромно мнозинство обикновино нод 90%. Сега Гербаджиите ви го върнаха по същия начин, въпреки че пак сте най-силни в циганските секции.

ТЪЙ, ТЪЙ, пак Костов е виновен! Хайде стига глупости, ПРЕДЛАГАМ КОСТО ДА НАПРАВИ ИЗЯВЛЕНИЕ, ЧЕ Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО ОТ 681 Г ДО СЕГА и най вече, че изведе страната от кризата 1997 година

абе Костаки циганчето за нищо не е виновен! разбира се, че не той направи всички заводи губещи на сила. не той ги и рзпродаде на безценица. вторият по големина завод в Европа за изкуствени торове Химко от печеливш НЕ той го направи губещ, за да го продаде. Плама пак НЕ той я съсипа...изобщо той не е виновен за нищо, а случилото се тогава си бе чисто съвпадение с мандата му...

Не само в Пловдив и Плевен трябва да бъдат касирани изборите, а и в много други градови и села. Безобразие и позор! И това ми били честни избори в демекратична държава! Загуби не опозицията а управляващите. Тези едва 5% разлика между Пленелиев и Калфин, са от купени гласове. Ако всичко беше честно Калфин щеше да спечели. Жалко за горкия български народ!

Напротив, разликата е малка, защото комуноидито купиха много гласове за Калфин, а им помогнаха и мангалотурците.

Прав си,но си допуснал една съществена грешка,допускана и от много телевизии при оповестяване на резултатите. Разликата между кандидатите за президент не е 5%,а само 2,5 %! Толкова бяха дадени на Плевнята в повече,за да не бъдат 50 на 50%...

Досегашният кмет на Пловдив е троен ренегат - предаде патрона си (ББ), който го направи кмет, предаде ВМРО, съотв. Каракачанов, който го вкара в политиката и най-лошото - промени избора на пловдивчани като се обедини с БСП по време на мандата си. Освен това е тотален некадърник като мениджър (военно у-ще, психолог в Столипиново! - нито ден в частния бизнес), действаше стохастично и се занимаваше с третостепенни простотии - дотам му стига визията и опитът. Жалка мижитурка, взела се на сериозно! Определено бе най-вредният кмет на Пловдив откак избухна демокрацията!

До Таня! Огледай се наоколо малко по внимателно и ще видиш, че крадците на купуват апартаменти а стоят къщи, като на Масларова например и на други червени другари да не ги изброявам сега. Къщи като прогимназии.

Румен Петков има вече една пробация, дадена от САЩ. Втора ще му дойде много! Що не помислите за една хубава килия, с климатик, мини-бар с водка и доманен сок? Той не е претенциозен, и един голям леген с вода, за пикане.За другото ще ходи в общата.

Само виж в Пловдив за кой е гласувало Столипиново и после говори кой купува и кой продава. Аман от талетни картии като теб, драскащи и подкрепящи 100 годишният ни застой!!!!

И аз това казвам. В Столипиново до последните часове на изборния ден имаше почти нулева избирателна активност. Накрая се появиха опашки от желаещи, явно цената беше договорена. В Столипиново спечели Атанасов, кандидат на ВМРО-НИЕ+БСП+ДПС. Сега същият иска касиране...

За всеки нормален българин е повече от ясно,че БСП се оляха да купуват гласове и да фалшифицират резултати иначе откъде тези 47% за смотаният им Калфа и откъде тези победи на червени кметове,след като народът ясно и категорично мрази БСП?

На опозицията Българският народ показа един голям Български среден пръст. Дори и да има касиране на места, този пръст ще продължи да сочи натам накъдето трябва - към продажниците /комуняги/ на България. Каквото и да говорите, както и да лаете и плюете, България показа че още е жива, и ви отсвири гадни комуняги, предатели български.

само, че точно комунягите спечелиха и то баш комунягите. БКП в лицето на протежетата милиционери заробиха властта с купуване на гласове.

Перник (2 тур) за кмет : 52.94 - БСП 47.06 - ГЕРБ за президент: 42.84 - БСП 57.16 - ГЕРБ Едни и същи г;асоподаватели гласуват различно???

Ха-ха! Поредната конспирация!!! Не разбра ли, че и двата избора са мажоритарни. Гласуваш за определени хора, не за листа. Какъв е проблема - харедват си хората досегашната кметица и гласуват за нея, нищо, че е от БСП. Не харсеват Калфин и бай Ламбо и не гласуват за тях, какво като са от БСП. Аман от конспиратори!

Отбележете, че Славчо Атанасов беше уйдурдисван за спечелил само от "Галъп", агенцията на Кънчовците, т.е. на БСП.

Перник (2 тур) за кмет : 52.94 - БСП 47.06 - ГЕРБ за президент: 42.84 - БСП 57.16 - ГЕРБ Едни и същи г;асоподаватели гласуват различно???

Герб се скъсаха да мамят и пазаруват гласове такова чудо тая държава не помни. А полицията дреме под зоркото око на цецо

Бреййй,ти си много информиран,бе!

Ти ли носеше парите, та си толкова информиран!

Не знам колко "се е скъсал" ГЕРБ да купува гласове, но в Пловдив се скъсаха ВМРО-НИЕ+БСП+ДПС. Пускаха призивни SMS в изборния ден, пуснаха дипляни в деня за размисъл омаскаряващи конкурента, купиха гласовете на циганите - те спечелиха в Столипиново. Трябва тях, поне за Пловдив, да ги разкрият и накажат!

задалжително *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

казва:дръжте крадеца!

Крадецът е министър на вътрешните работи с 6 апартамента............

Ай сектир ма с тия апартаменти, писнахте ми вече! Всички политици да имаха САМО по 6 апартамента нямаше да сме на това дередже!

Ако искате Пловдив да се развива и да има работа за младите, трябва И. Тотев да е кмет. Обратното би означавало застой на развитието на целия град.

прав си, но не защото Марко Тотев е кадърен, а защото, ако кмета не е лакей на милиционера, то общинята няма да получава пари или по-точно ще получи по-малко. партия ГРОБ действа както правеха навремето СДС.

Sargon lll

Глупости, Тотев е способен кандидат. Много, ама много по-способен от досегашния кмет и също кандидат - Атанасов. Той направо загроби Пловдив. Даже мангустите купиха за тези избори, но и това не му помогна. Той просто вече е никой!

Абе хора,гледайте репортажа на БНТ от вчера за пловдив,когато показаха как шефката на Радостни обреди Пловдив се отрече от името си защото я хванаха меко казано в крачка във връзка с купуването на гласове.link е безобразие и Тотев не може да е легитимен кмет.

Напротив, циганите ги купиха Главчо и комуноидите в последния момент. Виж кой печели в Столипиново. Само че, явно това не им беше достатъчно. Кеф ми е, като си помисля с колко пари са изгоряли.

Всеки, който твърди, че тези избори ГЕРБ спечелиха честно е или слепец, или лъжец. Такава масова манипулация и фалшификация историята ни не помни. И естествено възниква въпроса- защо беше всичко това? Отговора според мен е заради още кражби в стил цар Киро. Как не ги бе срам да хвърлят 50 млн. лева при допустими от закона 2 млн. за да купят цялата цигания да гласува за тях? Но победата им е временна. Онова недоразумение- Плевенлиев, което и две думи на кръст не може да каже скоро така ще се оплете в своята некомпетентност, че цяла Евлопа ще ни се смее. За ББ пък няма смисъл да се говори. Мисля, че народа ни много ясно осъзнава, че с чалга и Лепа Брена хладилниците им няма да се напълнят.

Леко да не се задавиш,че вече си се разпенил по устата!Никой не го интересува твоето мнение!Изборите са си избори-има спечелили,има и загубили.И вместо да се пениш толкова се замисли защо под ръководството на твоя мокър блян Станишев партията му загуби и парламентарни,и президентски,и местни избори?!И по учудващото е-защо никой още не му е поискал оствката(той е нагъл социалист,така че сам няма да си я подаде!)?И ти как си обясняваш това?!Аман от малоумници!Също като тези дето ни управляват,и същите ореди тях,и преди тях и тн....и ще продължава така докато има лумпени като тебе дето седят наведени,докато партийния вожд ги оправя!!!

Ха, ха! Първо, тези избори не баха парламентарни, но нейсе! Второ, ако си член на БСП искай ти оставката на Станишев. Аз нито съм им член, нито фен. Аз ти говоря за недоразумението Плевнелиев, което неграмотниците и циганите избраха за Президент, ако не си разбрал.

Ще свърши ли най-накрая тоя изборен цирк,отдавна мина точка до която беше интересно.А опозицията най-малко има право на недоволство след като 20 години "клатеха" държавата и даже не оставиха нещо за крадене.серГЕЙ днес сигурно е бил на лекар,че снощи като го гледах от яд кръв пикаеше,няма друга такава нагла политическа фигура като него в БГ,а статистиката показва,че електората му са най-нискообразованите.

Ама кмета на Плевен от ГЕРБ е бивш партиен секретар от БКП -Д.Стойков .Е как може да се компрометира ГЕРБ така ?

да се компрометира като това е тяхната същност - партийни секретари:))

В Плевен и ГЕРБ това е традиция след Цецка Цачева сега пробутаха друг партиен секретар от БКП така наречения доцент Димитър Стойков. Това ли е новото и промяната която ни предложи ГЕРБ- побелял партиен секретар на комунистите, ренегат.

От опозиция до позиция в резултати има разлика от купен квартал. бб- или ти на бсп или народа на теб. без квиииик няма да мине. ..аз да одя да проверя винцето..

видеозапис! Ма моля ви!На ГЕРБ това не може да се случи! Как ще подменят бюлетини:)) Та те са съвестта на нацията! Веднага да се осъди този, който е сигнализирал за случая за набеждаване:))

Позитано, ти къде видя името на ГЕРБ или те са виновни по подразбиране.

Това е началото на края!

естествено, че никой милиционер няма да влезне в такава пошла схема. ученика на Тато и негов личен гард добре е обучен в Народната Милиция. и в Плевен няма червен кмет от вреето на Румен Петков, за да бръмчиш "Позитано". борбата в Плевен бе м/у двама мушеници и двамата идват на власт с купените гласове на циганята. Народната Милиция ще ни управлява, а БКП отново е на власт...

нерви милиционерУ! Или си Киро Слепото:))))

Не е изсвестно в полза на кого са подменяни бюлетините. Коментарът ти е кух, вероятно ти - също!