Дете на две години и половина е починало от грип в Пловдив

Дете на две години и половина е починало от грип тип В в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение.

Обратно в новината

Коментари - Дете на две години и половина е починало от грип в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

someone

много хора оплюваха, оплюваха ваксините против грип в медиите - ето резултата. аз съм твърд привърженик и се ваксинирам против грип всеки октомври - ваксината деиства, няма нищо вредно и съм доволен. а противниците - ами лекуваите се по 1 месец да ви доиде акъла.

...те затова не са задължителни противогрипните ваксини. Всеки да преценява за себе си дали да ги поставя, или не. Много мразя апостолизма, както в едната, така и в другата насока. Аз примерно, имам много лош опит, както личен, така и с мои близки и познати, затова казвам: ХОРА, ИНФОРМИРАЙТЕ СЕ, РЕШАВАЙТЕ ЗА СЕБЕ СИ, НО НЕ АГИТИРАЙТЕ!

Защо хората не настиват, а само ги пипват вируси, замисляте ли се.....!!!!!

В снощното издание на Открито с Валя Ахчиева...ще разберете с какво се занимава министерството на здравеопазването принципал на Булбио...производител на български ваксини.

Ужасно е с тези грипове. 1. Атакуват ни с нови и нови вируси всяка година, един от друг по-гадни, за да купуваме ваксини и противогрипни медикаменти. Това е невероятно голяма индустрия, зверски голяма, ние хората сме без значение. 2. Изключително ниска култура на населението. Не можеш да се качиш в автобуса или с метрото, без до теб да стои болен човек. Подсмърча, киха, кашли, текат му сълзи, но е герой. Абе той герой, ама не мисли, че около него има малки деца, бременни жени, хора след операция, дето ако ги зарази, създава животозастрашаваща операция. Ама простака не мисли... 3. Като питаш някой познат що не сис стои вкъщи, ти казва: А, ще ми мине, изстинал съм нещо. Каква настинка бе, брате, няма настинка. За да настинеш ти трабва солидна хипотермия. Това е вирус и го пръскаш в момента. Ниска здравна култура, както и всяка друга култура... 4. Отиваш в болница и там е лудница??? Значи аз съм ходил с жена ми бременна в 8 месец в обща чакалня??? На изследвания на кръв и урина - пак обща чакалня??? Детската консултация - обща чакалня с джи пита?!?!?!?!?! Айде стига бе! Та положението е неспасяемо. Имам чувството, че нещата стават все по-абсурдни, все по-идиотски, все повече мачкат обикновения човек. Макар че съм здраво стъпил на земята човек, а не провърженик на теория на конспирациите, имам чувството че върви направо някакъв план и геноцид срещу нас. Ама и ние сме си виновни, да знаете. Замислете се, преди да се качите в автобуса с текнал сопол!

Вие, наистина ли ги мислите тия глупости, където сте ги написали в коментара си?

Милото детенце, много съжалявам, съболезнования на всички близки...

кой знае с какво ни пръскат и с какво ни заразяват!!!!

А все още има хора, които не вярват

трябва да си много тъп, за да не вярваш, само се замислете къде отиде обикновената настинка, няма я, вируси, вируси и пак вируси!!!!!

Абе зная, че тролчетата ще ми зацвъкат минусчета, но да припомня: Преди 1990 година, при грипна епидемия, не беше разрешено на пациентите да се трупат пред кабинетите. Към всяка поликлиника имаше по два автомобила с лекари от "спешен кабинет", които посещаваха болните по записани адреси денонощно. НИТО ЕДИН БОЛЕН С ТЕМПЕРАТУРА НЕ БЕШЕ ПРИНУДЕН да пълзи до личния/тогава участъков лекар. Та ако може сега да не ме обявявате за комунист, фашист, демократ и незнаякакъв, но НЕКА ПОНЕ ЗА ДЕЦАТА И ВЪЗРАСТНИТЕ, които са най-уязвими...ВЪРНЕТЕ, ОРГАНИЗИРАЙТЕ ТОЗИ ВИД МЕДИЦИНСКА УСЛУГА!

Аааа, фашагокомунист сте дори;-)! При новия ред който няма пари да си викне линейката и да плати частна визита,трябва да се влачи по корем и да мре- това са евронезнамкаквиситам ценности!

НАДПИС НА ВХОДА НА БОЛНИЦА: КОЙТО НЯМА ЗРАВНИ ОСИГУРОВКИ И ПАРИ В БРОЙ, ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА МУ ДАВА!

За подобен цинизъм трябва да разстрелват!!! Да ме прости Господ, че звуча асъл като комунист /какъвто не съм/ в момента, но човека в мен просто не би се сдържал на такава мерзост,особено ако съм под стрес на болестта на мой близък и нямам финансовите възможности да се оправя с "бялата мафия".

Така е, като българите не се научихме, че грип не се лекува с топъл чай.

СРАМ И ПОЗОР ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО В БГ !!!

Здравеопазването ти е виновно , че са ти се досвидили осем лева за противогрипна ваксина.

И ПОСЛЕ оживява НЯКЪДЕ другаде.

...за паралелна вселена ли имаш предвид...?

дали е грип или някой вирус донесен от арабските пришълци?Много деца измряха напоследък ...

Да си припомним, че първият сличай на бърза смърт от вирусно заболяване беше на емигрантка в Хасково. Тогава всичко се потули, но тая болест явно плъзна навсякъде.

Не, вирусът идва от всички националности - смесен е.

абе кой си води детето в изключително тежко състояние на доктор..знаете кои...в детското отделение на умбала са само тъмнозелени..на тия родители не им пука за децата им,защо на мен да ми пука..

аре стига бълвахте помия, този грип е ужасен - една позната беше 3 дни с висока темепратура и на 3-ден беше вече с пневмония от този грип.

За целта се пият антибиотици, а не се четат идиотщини против тях и ваксините.

пипне грип, си отива? Това министерство на здравеопазване ли е или на убийствоопазване на обикновения български гражданин. Техните деца със сигурност не са ваксинирани с турски ваксини, лекуват се със лекарства директно закупени от Франция или Германия/ако въобще са в България/ Геноцид на българския народ от храни , напитки, лекарства, въздух.....

Обърши си пяната малко :)

Техните деца ходят при най-скъпите врачки да им леят куршуми.

Лекували го първо с бабини деветини и после лекарят е виновен, че не го е спасил.

Има редица причина да смятам, че някой от противовирусните лекарства са ментета. Не помагат и чак като ги замениш с друг тип или използваш такива от по-стара серия състоянието се подобрява значително.

идете на лекар...Това да не е София? На колко километра е лекаря за хиляди хора?

при първи симптоми- на лекар, за да прихванете и втори, и трети, и четвърти синдроми от коктейла всевъзможни грипове, носени от десетките чакащи пред кабинета (наредени плътно един зад друг, да не се пререди някой). Гарантирано прихващане на случаен вирус, дори да сте 100% здрави, по време на 3-4 часовото ви чакане! Гарантирано от ГЕРБ, реформите са успешни, направления няма от 1 седммица а още е 11ти, пак гласувайте за нас, болния-болен, бития-бит и т.н.

държави, които постоянно ни дават за пример, министъра на сдравеопазването и неговия началник, отдавна да са взели правилното решение - оставка с мотив некадърност, всичко друго намирисва на престъпление.

Видимите резултати ни заливат на всяка крачка!

Скоро хората в прокълнатия от Бога булгаристан, ще започнат да умират и от елементарни настинки, от счупен крайник, от апендисит, комоцио и други подобни, които в цивилизованите страни са рутинни 5 минутни интервенции/манипулации. Благодарение на активно провеждания геноцид от Бойко-Българоубиец и другарят му по чашка- доктор Менгеле!

Браво ! Докара го до Б.Б. Имаш 50 копейки бонус.

няма кой да ги погледне бе... А министъра с шалчето...ветър го вее на бела кобила.

И кво? Министъра ли да го заведе на лекар?

Ti qvno nqmash deca.Dori i v Sofiq e mnogo trudno da namerish lekar ili lineika prez nostta.