Коментари - Полицаят, обвинен за двойно убийство, подслушван в ареста | dnes.dir.bg
назад

Полицаят, обвинен за двойно убийство, подслушван в ареста

Пловдивският полицай Венцеслав Караджов, обвинен в убийството на родителите си, е бил подслушван със СРС в ареста по време на свижданията му със съпругата му.

Обратно в новината

Коментари - Полицаят, обвинен за двойно убийство, подслушван в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъщата и жена му са го подкокоросали. ОБАЧЕ ПРИ РАЗВОД, ЩЕ МУ ВЗЕМАТ ИМОТА - ТОЯ Е ПЪЛЕН И АБСОЛЮТЕН КРЕТЕН И ГЛУПАК!!!

Той има и присъди.

Какво нахалство ,скаран с родителите си ,че не искали да му прехвърлят имота си? Това са българите цял живот слугуват на децата си.

Убиеца е все още обвиняем, но си е убиец. Да си го защити хезингския комитет. А ченгето,дето е монтирало микрофончето в килията - да получи медал за заслуги. Ех Българио Българио

ако има някой подслушван това не е полицаят Караджов, а следствения Караджов. Следствието иска да получи достоверни доказателства за извършено престъпление. И използва всички средства. И ако караджов е невинен, всъщност такова подслушване е в негова полза. И защо т.н. "правозащитници" все се грижат за правата на престъпниците. И никой от тях не се грижи за правата на жертвите. Който би трябвало да бъдат на поне едно ниво по-високо от правата на престъпниците.

Ако се използват свидетелски показания за осъждането на някой, значи сме в средновековна Европа, когато са осъждали вещиците по показания на съседи. Трябват доказателства. Другото е стъкмен процес.

Голем си разбирач, няма що!

И как си мислите че това ченге не знае за подслушването и говорят само това което е в тяхна полза а навън си правят мурафетите как ще гушнат мангизите и ще си замажат убийството.. На такива ''хора'' доживотния е малко след като за някаква къща можеш да убиеш тези дето са те отгледали за да угодиш на някаква шунда..

То от ясно по-ясно е че убиеца е този наглец който си мисли че като е полицай всичко му е позволено. А това коео е направил е вън от всяко нормално човешко поведение. И при всичко сторено се продължава сагата виновен или не. Само вида на това чудовище показва колко опорочен и самовлюбен жесток материалист е. Затвор до живот пък после Бог да го съди.

те хубаво са записвали...ама да не се окаже, че са нарушили правилата, че не едно и две дела са пропаднали така .. после се чудиш дали пък не го правят нарочно. Оплескат нарочно нещо и после колегата - невинен

Ама ти много разбираш от СРС-та лельо Пенке!Сигурно,като ходуш на пазара за домати хи научавсш тези сложнотии!

На снимката мяза за президента.

все по съмнителни доказателства в осъдителни процеси

Какво по 'съмнително' от двата трупа може да се намери че не разбирам??? По ченгесарски ще го оправдаят за да не им изкаже и техните далавери..защото въобще не ровят там където трябва - от къде са му били парите дето не искал къщата да е на негово име...

Не само са го подслушвали, но са му сервирали кафето с по малко захар от любимото му количество.

Кой нормален пие кафето със захар?

Ама вие него за нормален ли го вземате????

какъв "звяр" трябва да си , за да убиеш родителите си, аз не вярвам да го е направил и дано е невинен

vasil

Не изглежда приятен човек,а и родителите му,грях ми на душата - също.Но мисля,че има голяма вероятност друг да ги е убил.Бог да ги прости...