В Пловдив застреляха Митьо Лудия, в Петрич - Орхан Юзиров

В Пловдив застреляха Димитър Стоянов-Лудия, майстор на бойни изкуства. При неизяснени обстоятелства в петричкото село Яворница е убит бизнесменът Орхан Юзиров.

Обратно в новината

Коментари - В Пловдив застреляха Митьо Лудия, в Петрич - Орхан Юзиров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е случайно , че в държавата на Мутрата всеки ден се убива някой или пък се пребива от бой!Така е при мутренското управление!Европа обаче ръкопляска и прегръща Премиера Мутра!Ердоган му вика пък :Ашконсул бе комшу!

Убийство!?. Пак ли - лошо!? Ама щом е бил Луд...- знам ли!?

ЕДИН ЧЛЕН НА ДПС ПО-МАЛКО НА ИЗБОРИТЕ!?!?!

Какво толкова се случило? Няколко буклука по-малко...

Четох оня ден , че хванали бая наркотик и си казах сега нЕкой ще изгори, а то направо го изгърмели. Ех биографията е важна и неразделна част от живота та чааак до смъртта.

ИМАШЕ, ИМАШЕ :)

мутро-полицаите и останалата сган от четворната банда дойдоха на власт, не минава ден без тежко криминално престъпление, най-често убийство.

Орхан има ли някаква връзка с братя Юзирови и техния клуб ОТОМАН?

май е в далаверата ... да не би да е дължал пари на Лудия и поради това да му е дал част от кинтите в натура - демек жилище ... и все пак да я ял дръвцето от Митю... пък ся да го е черпил с проектили ... така де... бизнесмените се топят като лански сняг... как няма да има икономическа криза

И 2015 ще бъде 1995...

"Боко се върна на трона иии..чистката да започне сега." "Бочко се върна , Бочко се върна." "ЗАЩО ТАКА ЗАЧЕСТЯВАТ УБИЙСТВАТА КОГАТО ГЕРБ Е НА ВЛАСТ?" Е, докато има такива цитати, тая държава няма да се оправи. Значи според гениалните им автори, ако Гошо е решил да застреля Пешо, гледа кой е на власт. Ако ГЕРБ е на власт го гърми, ако е БСП - не. O sancta simplicitas!

и да нямаш акъл да разбереш, но е точно така.

канабисови барони. До там ли са стигнали нЕщта че да се говори за канабисови барони, които могат да си позволят да хванат и убият човек. Тук полицията се разправяше с една баба ОТ пЕТГРИЧКО която отглеждала коноп, а в това време не сме чули за нито един канабисов барон. И изведнъж канабисови барони. да не би журналята пак да си съчинителстват ТОВА НАЗВАНИЕ за повече ЕФЕКТ И ШУМ.

"Когато земята се отърсва от родната си ПЛЕСЕН - да това е песен,да това е песен" "Вапцаров". За жалост в България има прекалено много плесен и то от всякакво естество.

Охххх...да го сложа на жена му в устенцето...:)))

Дрога и лихварство.... По "нормални" причини за "ритуално самоубийство" от това здраве му кажи...

Преди няколко дни имаше новина "Хероин за 1 милион заловиха на Капитан Андреево" Сега виновните, че не е минала пратката си плащат...

Изтрит ми е коментара,защото накърнявал доброто име и съдържал цинизми? В него се съдържаше само информацията,че убитият е лихвар. Съгласен съм,че за нормалния човек да го нарекат така е обида,но убитият бизнесмен е бизнесувал лихварство+заложна къща,а не интериорен дизайн.

спортисти силоваци , бизнесмени всички са ДС и БСП

Вчера МВР тъкмо успокои народа,че е разбила бандата за мокри поръчки и ето днес пак.Няма ден без убийства.Има ли държава,власт?

I like it! Защо ти е държава в случая? Ако имаше щяхме ти, аз и всички останали да му плащаме на тоя Лудия сметките. А така сега ще си го погребат близките и ще е поне малко по-спокойно за известно време.

се повтаря, но не като комедия, а като Трагедия.

ИСКАМЕ ОЩЕ ИСКАМЕ ОЩЕ, ИСКАМЕ ОЩЕ

ОТНЕМАНЕТО НА ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ Е ЗЛОВЕЩО И НЕ ПРОСТИМО.

Съгласен съм,както и разсипването им с рекет и лихварство.

Преди време организираните от север "мероприятия",бяха самозапалванията-сега,са на дневен ред,разстрелите.Да видим-какво,ще наредят,за в бъдеще?!

Зачестилите убийства дават повод на Министъра на МВР, ген.Бойко Борисов и на Президента Плевнелиев да сменят мотивирано Главният Секретар на МВР - Лазаров, на който отдавна са дигнали мерника! Тези зачестили убийства напоследък са прекрасен повод за тази кадрова промяна. Очаквано е ГЕРБ да се възползва, дори и да е случайно това струпване на престъпления, а може и да не е!

То па щото мънкито е едно светило на световната борба с престъпността, та мани бегай...

А бе като, че ли такива всекидневни разстрели нямаше по времето на Орешарски.....

То при ореха имаше само полиция около парламента.

Поне нещо вършеха..!

...И всичко вървеше по мед и масло-да се разплачеш от умиление!...

Е, то кат' те резнат от софрата, к'во остава - убийствата да почнат.

след 25 годишен сън чистилището бг отвори врати.очаквам и ипон демокрацията да отвърне на удара и да възстанови баланса на мутрите.

Хубаво нещо е демокрацията.Чувствам се сигурен и защитен телесно и имуществено от адекватната ни полиция и съдебна власт.

А вие друго ли очаквахте? Боко се върна на трона иии..чистката да започне сега.

Боко и Цвъко отново забориха престъпността!!!

яхнаха я.

Добре де, тия майстори на бойните изкуства не ловяха ли куршумчетата със зъби?

НЕ е смешно.

На тебе може и да не ти е смешно... На мене обаче ми е...

Има си българска дума за "килъри" - убийци. Като го прочетох това "килърите" и не знам к'во ми стана...

Бочко се върна , Бочко се върна

И Цвъчко, и Цвъчко!

Виновен е Орешарски, ако не ми вервате питайте БОКО.

Който не е с нас ...

Да се внушава : " Борисов може всичко -той може дори да предпази балъците от собствената им простотия и лудост"! Ай тролчета- изроди мои, покажете как се мятате!

Отново сме в началото на прехода. Мутренско време от където и да го погледнеш. Без МВР и Съд, друго не може да се очаква.Вероятно трябва да се върнат военно-полевите съдилища.

Тези дни не разбиха ли група за поръчкови убийства???? Следователно това са сомоубийства с малката помощ на гроб.

Това са структурите на ДПС и БСП, които нямат друг начин за вземане на кокала, освен този.

Към Варна няма ли нещо планирано? Щото и тук има много бизнесмени - строители, прекупвачи и т.н.

Едни мутри избиват други, кво се кефиш не разбрах? Покрай мутрите "горят" и случайни свидетели, вещи лица и др.

Не се кефя. Нагледах се на липса на правосъдие. Не оправдавам начина, но явно друг начин сега и тук няма.

Там всичко е под (тим) контрол...

какви са коефициентите за днес? сигурно под 1.5 или 1.05.

Е, чакай де! Първо в София, Пловдив и т.н. Ще дойде ред. А и влакове спряха.

Такива като тази мутра, трябва да се отстрелват като диви прасета...колкото повече толкова по добре за една държава тръгнала по пътя на нормалните! Иначе сменяме само едни държавници с други и всичко е по старому!

Чичо Сам пристигна, да му покажем, че и ние ги умеем някои техни номера. Кражби, патаклама, стрелби с различни оръжия по различни цели и т.н.т.

говорим са терорисум в франзия. в бг всеки ден се исвуршва терористичен акт..или няколко *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ЗАКРИЕ мвр-ТО В ТОЗИ МУ ВИД И СЪСТАВ ПОРАДИ НЕЕФЕКТИВНОСТ И ПРЕСТЪПНА НЕКАДЪРНОСТ, ЛИПСА НА ДОВЕРИЕ В ГРАЖДАНИТЕ,ДА СЕ ИЗКОРЕНИ ВСЯКАКВО БОРИСОВО И ЦВЕТАНОВО ПРИСЪСТВИЕ ТАМ, ИНАЧЕ ЕЖЕДНЕВНО И ДОРИ ЕЖЕМИНУТНО ЩЕ СЛУШАМЕ ЗА УБИЙСТВА, МАГИСТРАЛНИ И БИТОВИ ГРАБЕЖИ, А ПЪК ЗА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СЪЩО НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН, ОСТАВКА И САМО ОСТАВКА НА КАБИНЕТА

ЗАЩО ТАКА ЗАЧЕСТЯВАТ УБИЙСТВАТА КОГАТО ГЕРБ Е НА ВЛАСТ?ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ?

и аз също се чудя, ама нали разни гадателки предсказваха светло бъдеще на настоящите управляващи....

Да,аз зная-когато БСП,Ататака,ДПС не са на власт,започват да саботират с дискретрни убийства за да се докопат отново на власт.

Нали и ние сме "шарли" от 1989година

много е важно да се изпъчи човек на шествието и да вика "дайте да дадем"...