Бойко Борисов откри Пловдивския панаир

Тържествено беше открито 73-то издание на Международния технически панаир в Пловдив. Изненадващо за откриването пристигна и премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов откри Пловдивския панаир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най -смешния експонат на панаира е----Бойко Борисов, Суджук ага Банкянлията!:))))))) .....феър .....плей!;)))))).

Ами да беше питал, юях да му кажа, че се намира в Пловдив. Нямаше да се налага да го тъси, че да го открива...

Тоя панаир е гола вода щото е технически и няма никакъв суджук.

Тук някой е споменал бай Тошо, той правилно е казал: като умра искам да ме обърнете обратно, за да можете след това да ми целувате дупара. За 34 г. я вижте какво направи с БГ, а за 2730 само смърт, колене, бесене, убийства, самоубийства, отвличания, проститутки, наркомани, наркотрафиканти, както казва един земеделец през бай Тошово време не се е крадяло , както сега, и то обикновените хора, крадат на поразия и сега стигам до заключението, защо краварката е заможна, заможна е, защото обира всичко що и падне по пътя и не дава никой нищо да вземе , макар и една круша, слива, орех, изоставен, и точно те казват за честните, че са нахални, кой нахален, този дете краде и не дава или този който иска и един плод от земята да си хапне, не от някоя чужда градина, а от изоставени места, от българи, децата им на запад, те болни, не могат да дойдат да си оберат дръвчетата и т.н. и т.н. алчността е лош порок, но разни хора, разни идеали. прости, неграмотни, но на първо место слагат парата. ето ви бг, до тоя хал я докарахте вие си знаете, КОИ, от нас нищо не зависи. гледаме и до там. ама бай иван, ако това направи с колове ще го подхванат........... истината и само истината, гневни сме, защото има много несправедливи неща, а и няма прост човек как да те разбере. те си знаят тяхното. едно знае бае едно бае--парата и продажба на орехите в съседен нам държава

Нулева инфлация?! В баничарницата до офиса миналата седмица увеличиха баницата на 2.00 лв! За последните 5 години от 1,20 стана 2,00 лв. С по 10-20 ст на гдина уж не се забелязва, но за 5 години си е 66%!

Бившият комунист Бойко Методиев Борисов и др.Гергов в единен строй с партията им Герб.

Боко на 3 март на Шипка липсваше.В Пловдив на годишнината .от съединението на България липсваше.Боко изчезна и от Денят на независимоста в Търново.Къде е Боко ? На панаир .Панаири панаири пее Лили Иванова и това е така.Дай на властващите да правят панаири за нароа прост и некачествен.....

Направо лакърдясахме от лакърдиите на този все ''работещ'' в тежки и непосилни условия субект за благото народно. Арни са ти приказките Баце , ама нямат нищо общо с действителността.

в Банкя

Всички от отбора на крадците,дето затриха България.Свян нямат тези хора ,нито спомен какво са били.

Тоя от всякъде задмина бай Тошо по рязане на ленти, сигурно и чорапите си ги кърпи сам.

...На панаира участваше и новия член на герб - гошо гергата...

Гледам снимчицата... и двете "знакови фигури" на заден фон;) Низвергнатия от БСП-то свинар и далавераджийския гербав кмет;) Баце бе, що на Тотев у Пловдив му викат "Иван 6-те хотела"?;) Цецоу направо пасти да яде с тея 6 апартамента...

Добре, че е Бойко да обикаля ежедневно по света и у нас и отвсякъде да ни напомня колко добре си живеем под неговото мъдро царуване. Ерата на Цар Боко- Златен век за модерна България!

Паисий Хилендарски----би се хванал за главата от последния абзац!:)))) На чист български е!:)))))

Панаир без боко може ли да стане ????? Тоя ако не го давате 5-10 пъти на ден какво се казал няма да може да заспи ще вдигне кръвно а и вашите джобове ще да олекнат..Боко май не е разбрал че идиоти са точно тези дето ги е изманипулирал да гласуват за него а не тези дето мислят какви далавери въртят д гергов..

Той посочи, че ръстът на икономиката гони 4 процента, безработицата е спаднала на 5 процента, има огромен фискален резерв, нулева инфлация, бюджетен излишък и 11 процента ръст на доходите от началото на годината, по данни на Евростат.

Една лъжа, като се повтори 100 пъти, започва да се приема като истина.

Всяка една манипулация е оптимистична иначе нямаше да е манипулация....Безработицата ''спаднала'' ама не се казва колко народ е напуснал България, огромен фискален ''резерв'' ама не се казва какви заеми ще плаща българина, а и този ''ръст'' на доходите май се отнася само за държавната администрация защото мнозинството само вижда ръст на сметките по издръжката си..

АКО МИСЛИТЕ , ЧЕ В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ДАВАТ ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ -- ЗАПЛАТИ СЕ ДАВАТ САМО В СИЛОВИТЕ МИНИСТЕРСТВА ДЕТО ПАЗЯТ ДЪРЖАВИЦАТА !!