Пребити 3-годишни близнаци са в болница, майката е в ареста

Момиченце и момченце - близнаци на 3 години, са приети снощи по спешност в болница в Пловдив с множество наранявания по телцата.

Обратно в новината

Коментари - Пребити 3-годишни близнаци са в болница, майката е в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ох да ти се скъса сърцето. Дано се оправят и оздравеят напълно и двечките деца. По добре да ги осинови някой и да ги гледа, дано имат късмет да ги вземат и двете заедно да не ги разделят. Циганка ли е майката?

Потресена съм! Не бясна съм! За беззащитните тригодишни близнаци. Е уважаеми управляващи, Вие лично добре си живеете, поохранени сте предоволно. Продължавате да строите приюти за кучета детският живот какво е ? нищо, при тази печална раждаемост. Защо се оправдавате уважаеми джипи? В работното Ви време няма ли график за домашни посещения, консултации, имунизации И на вас уважаеми съседи, Не Ви вярвам в блоковете всичко се чува. Не видяхте ли поне веднъж прането с детски дрешки на вашата съседка и то на две деца? А Вие госпожо мамо, която дума не заслужавате. Имате ли сърце и съвест та разхождате кучето си през деня, а по тъмно децата? Вие как сте? Добре ли сте? Възмутена съм от Вас до дъното на душата си! Защо децата са толкова недохранени??? Не виждам по входната врата на апартамента да сте бедна. А сте могла да потърсите и помощ. Мамче, на три години да са само девет килограма! Срам и позор за такива майки!

"Голяма майка" - сатанинско изчадие! Даже и съседите не разбрали , не чули нищо три години.

Пребити деца - майката в ареста ! УБИТО ДЕТЕ - лицето Московски на свобода ли е ???

Ти добре ли си? Единия случай е инцидент, другия е зверство и то към собствените си деца. Никой затвор няма да накаже Московски повече от това, че трябва цял живот да живее с мисълта, че той е виновен за инцидента. Спокоен ли си, че ще страда? За разлика от тоя урод дето е измъчвала децата си. Нея ни арест, ни свобода ще я трогнат.

Шокиращи кадри с насилие в детска градина в Бургас. На кадрите се вижда как възпитателка удря децата и крещи. Насилие в детска градина в Плевен, учителката Стойка Гатева крещи на децата. Ти къде се намираш, бе?, Ти не разбра ли, че аз командвам тука? Тука каквото кажа, това ще правиш! Като не ти харесва има други градини в тоя град, Ама ти си направо ненормална ма това са само част от изразите към малките деца, които се чуват в записа. Днес Пребити 3-годишни близнаци са в болница, майката е в ареста. Дира нещо не ви се връзват новините цял месец с мъжете насилници, виждам само женска агресия.

Да,де,само мъжкото домашно насилие афишират,а ето толкова брутално отношение от майка към деца,без никакви човешки ценности,че и пияна!За пиене има пари,а децата гладни и пребити!

Дай да видим сега как пускат статии всеки ден как мъжете сме изроди и тормозим жените. Това не е ромско семейство. Мъжа изкарва пари в чужбина, а майката пияна пребила децата. Последно време доста гледам по новините как в детската градина жените преподавателки пребиват деца. Та искам да попитам кой се нуждае от закрила, жените и децата ли?

горките малки душички! зарязани от "бащата", оставени с пияната си и явно ненормална майка, което естествено и няма никакви средства. НО!!! съседите нищо не знаели, явно никакви лекари и джипита нищо не са знаели (тежат колкото бебета, а са на три годинки!), социалните къде са също не е ясно?! и е трябвало да платят със здравето си, а едното почти да се лиши от живота си, за да се заинтересува обществото от трагедията на две съвсем невинни и беззащитни същества. това е реалния живот, това е реалността, а не идиотските "новини" около тази новина-за боковци, радевци, нинови, цветановци, йончеви, поптодорови и други подобни безсмислени безхаберници!!! дано поне лекарите, които са ги поели, да им помогнат! и дано нещата около тези две деца поемат в съвсем друга посока...

Мъжът не ги е изоставил. Работи и изкарва пари в Германия. За да може тази куха лейка да дава парите за пиене и кой знае още какво. Съд и затвор. Родителските права на бащата, не както винаги на майката.

Иначе мъжете са зверове според конвенцията. Няма по злобно същество от жената ...

не оправдавам жената! но къде е "баща" им???!!!

Изместваш темата пак към мъжа, демек. Жените като са такива изверги, че да имат нужда от постоянен мъжки надзор, да направят конвенция за това.

дано оздравеят златничките

За негодата ви псево ре*акторка като за умрелиете - или хубаво лили нищо, а? Изтривате всичко, което не ви изнася...

она швестарица манге от жендарменски пруисхот затфа а паза

Къде в ислямската конвенция пише за защита на деца от джендъри, които се правят на майки?

Абе това е ненормална работа!!! Какво трябва да стане за да се наложи контрол и да има реални наказания за тази агресия?!!

Това е ''НАСИЛИЕ'' ВЪРХУ ЖЕНА !

Доплака ми се като прочетох, че децата са тежали колкото няколко месечни бебета.

Пълно е с агенции, служби, отдели и пр. ,чиято основно дейност е свързана със защита правата, здравето и живота на децата, които чакат някой (незнайно кой) да ги сезира, за да се задействат.Струва ми се, че само при получаване на заплатите си могат да минат и без сезиране...Е, питам аз, за кой пореден път тази система за грижи за децата показва ясно, че макар и да харчи милиони, не струва пет пари?! Всяко дете трябва от изписването от родилния дом да бъде заведено на отчет и периодично да се следят условията, при които живее, да се събира информация за здравословното му състояние.Все някой, освен безотговорните родители трябва да знае, че в еди кой си бордей живеят деца, че често остават без надзор, заключвани са сами и др. подобни екстри.Държавата да разкара тези, които спят по бюрата си или се разхождат между етажите, за да не се схванат с активни служители, които да сядат на бюрото само, за да пишат отчетите си за деня!

КОЙ български БЮРОКЛАТ,т.е. Чиновник е ЛУД да работи, ако му ДАВАТ ЗАПЛАТАТА за нищоправене?

само пропускате едно много важно обстоятелство. Къде са съседите? Не знаели, че се отглеждат деца - да не са нями тези деца. Все някой друг ни е виновен, но къде сме ние - комшии, познати в цялото това безобразие?

Трябва ИК за защита от луди жени.

Не мога да повярвам, че може човек да стори това на детето си! На което и да е дете! Това не е човек! Трябва да се изкара на площада и публично да и се съдере кожата с камшик! Няколко пъти!

Това е човек, но душевно болен човек. Лев Толстой е казал: За операция на тялото е нужно приспиване: за операция на душата е нужно събуждане!

Не чувам така да оправдават мъжете, които системно биели вкъщи жените си!

Скотове

а от НПО-то ИК-то дремят! Бива ли тъй близнаците да нападат бедната жена?

Чудя се на такива как Господ им дава възможност да имат деца..., че и две наведнъж... Толкова много семейни двойки бленуват да имат детенце, а тези раждат деца, които са им виновни, че са дошли на този свят:-(((

ако бяхме обштество нямаше да се стига до там.

обЩество

A къде са социалните, нали това им е работата. Все някъде тези деца са регистрирани, при лекар, на адрес ,, нима някой в БГ не е знаел , че в този дом има близнаци на 3 години. Не са ли търсени тези деца за ваксини и профилактика, задължителни за възрастта им.

докато сме против ист. конвенция, ще ни натоварват с такива зловещи случаи. Като че ли конвенцията ще реши всички проблеми. Както ЕС преди ... години.

подробности като раса/етнос не се споменават... интересно защо?

Това се случва благодарение на нашето мълчание и съгласие.Нищо не знаели комшиите.Като бият деца в детските градини другите учителки и директорите нищо не знаят. Всички знаят и виждат, но мълчат защото в България се има за нормално да възпитаваш чрез бой.Всички възрастни са бити като малки и за тях това е НОРМАЛНО.За това нищо няма да помогне и никакви конвенции няма да минат.

Много зависи от степента на боя.Два шамара по задните части не са фатални.Тази случка обаче може да се окаже фатална.Не маргинализирайте.

Поредният скот на който са дадени деца свише. "Не майка, а кучка!" Да й се отнемат децата. Заслужава наказателно преследване. Чудя се къде са били съседите, пък и разните му там служби и службички. За личния лекар не ми се говори....

Ако не ти харесва тук спокойно може да живееш в държавите, където е приета ИК.

Нерде Ямбол, нерде Стамбул. Горките дечица :-(

Това не е майка а изрод. Защо раждаш като не можеш себе си да гледаш. Какъв приятел има и какво са виновни тези дечица за да са в това положение? Дано имат късмет да бъдат осиновени и станат истински хора, а тази жена да си получи заслуженото. Съседите какво знаят и не знаят не е важно, важно е как жената родила тези дечица е могла да допусне всичко това. Защото истината е че майка е не само да родиш деца а как ще ги отгледаш и възпиташ. Дано имат късмет да бъдат осиновени от хора желаещи със цялото си сърце да имат деца и бъдат щастливи.

Браво на НПО, добре закрилят децата!

Няма да прожектираме имета на тая върху Народното събрание, пребитите дечица не ни вършат работа, но ако бяха пребити от мъж, щяхме да разтръбим случая и глухите да чуят...

Не се знае дали не са пребити от мъж - въпросният строител, "приятел" на тая малоумна алкохоличка! Много е вероятно да са!

Ама разбира се.Следваме новата мода според , която мъжа бие и насилва.Той и само той ще да е.Хем е бил на строежа да работи , хем ги е набил и двете по ред на номерата.

Що, множеството случаи на насилие над деца от жени не показват ли, че много добре се знае? Или според теб тя е жена, значи няма начин тя да е насилник?

господ помогне на дечицата да оздравеят, а тази жена, ако тя е направила това зверство, вече си и подписала присъдата - не тук, а горе, при всевишния!

Въпросният господ къде е бил, когато децата са били оставяни да гладуват и пребивани като някакви концлагеристи, та сега се обръщаш към него?

кое е по-човешко и по-полезно ? -да осъдиш чуждо деяние - -да помогнеш с доброта +

С каква доброта да помогнеш в случая, моля?! Помогнали са с доброта лекарите - дано спасят децата, които на 3 години са с тегло на няколко месечни! И ,да, ще съдя "майки", които са намерили пари за пиене, но пък за храна на децата си - не!

Осъждайки помагаш. Това е фундаментална истина, но трябва малко повече интелект, за да го разбереш.

Съгласен. В конкретния случай доброта би било да отстраниш индивиди като тая жена, за да предпазиш жертвите и евентуално други хора от бъдещо насилие от нейна страна. Нещо повече, това би било не само проява на доброта, но и морално задължение.

просто помоЩ и трябва, и тя съжалява

И сега какво правим с с конвенцията? жена е осъществила насилие. Няма как да се е случило, съгласно конвенцията. Привижда ни се. Виновни са децата и гипса. Да видим в пълния блясък глупостта на истанбулската конвенция.

Напротив, нали там се третира и насилието над деца! Също и най-вече домашното насилие. Типичен пример на домашно насилие, извършено от най-близкия човек - майката. Това трябва да се инкриминира, а не е инкриминирано. Спрете с лицемерието! Дано се оправят дечицата.

Физическото насилие на майката над децата е инкриминирано в нашето законодателство и в момента. Не ги мислете, законите ги има и в момента и отдавна. ИК заблуждава, че ни е нужна за решението на такива престъпления.

Мимозо, ако знаеше нашето законодателство нямаше да изполваш сложни думички от рода на "инкриминация".

Аууу, ама наистина ли се третирало насилието над деца. Но не разбрах, защо мъжа винаги виновен. А жената невинна и онеправдана. Това е задължително. И в тоя случай какво правим. Жената пребила децата, мъжа е виновния. И нищо не третира конвенцията. Тя иска да противопостави мъже срещу жени. И да легализира трети пол. Освен това иска да създаде отрядите GREVIO, които да се назначават от Сорос, българи да им плащат яките заплати, а те да контролират, уволняват и наказват държавните органи. Както и да се отнемат децата от родителите, да се върнем отново към еничарството. Да ги форматират както си искат и да ги хвърлят срещу нас. А може ли да си е.те пу.та ма..а? И ти и цялото ви отровно котило.Нямате си работа в България! Омитайте се от където сте дошли. Ако сте се изродили вече необратимо, отивайте в някоя друга държава лудници при себеподобни.

еееее, това за съседите, че не знаели за децата си е направо абсурдно, тези нещастни душици, са плачели, а щом са и две сигурно са играели, тропали. Освен ако мама не ги е напивала и тях. Бездушни хора сме си и това си е, никой не ни е виновен.

Мили Боже, защо даваш деца на хора, които не ги искат, а не даваш на тези, които искат?!

за да се научим да се радваме на това което Бог ни е дал, а не да искаме каквото Бог не ни е отредил :-)

Има - има карма! Това, което си си изработил в продължение на много животи на Земята! Никой да не си мисли, че ще му се размине! Каквото си надробил, това сърбаш! Няма рай, и ад и Господ! Има вселенски закони!

има Бог!

в статията думата "майка" въобще не трябва да се използва

тя е майка ,като хиляди други ! за жалост в едно недоразвито и доста скапано общество .

Защо сама е отглеждала децата, къде е бащата? Издръжка плащал ли е? Поне като е абдикирал от отговорности, да е осигурил домашна помощничка.

Бащоте винаги пстават в сянка - те дори не се споменават в такива случаи, като че жените са заченали непорочно. Я си представете да останеш сам с едно, или две деца, без доходи, или с мизерни? Ще превъртиш и оттатък.

Ами тук пише, че била пияна! Значи след като може да отдели пари за шльокавица, можеше и за храна на децата си да помисли!

Що бе, съдът обикновено дава децата на майката. питай съдът на кой ги е дал и защо. А отсъствието на бащата, не е причина и повод децата да биват бити. Поне аз не виждам връзка.

Закона как защитава децата и мъжете от жени които оказват психологически и физически тормоз над тях? Дайте телефони контакти......

то общество няма ,ти за закони и телефони питаш ! ние трябва да изградим (спешно!) българско ОБЩество на здрави принципи -основи ,над които се надгражда ! В името на България и всички ,които са дали всичко за да я имаме днес !

Приятеля и ги е удрял и тя какво да прави-ще ги носи в болницата.Иначе оня го грози затвор.

Да де, защото няма сто документирани случая жени да малтретират беззащитни деца, нали. Няма начин да не е бил някой друг, само не жената! Пък тя се е наливала с ракия от мъка, докато той ги е биел, и пак от мъка е забравяла да им даде да ядат даже.

Какъв кошмар! Къде са Агенцията за закрила на децата, личната лекарка, детската, патронажни сестри имаше едно време ... ?! Никой ли не е знаел как се гледат тези две дечица и как растат, как може да са толкова недохранени - значи и недоразвити, а освен това жестоко пребивани?! Ужас, не мога да чета такива ужасии ... Има хора, които по 20 години искат деца и нямат, а на тази Господ ѝ дал две наведнъж, за да издевателства над тях ли?! ... Веднага да се отнемат и да се дадат за пълно осиновяване на семейство, което иска да има деца!

Та не ,,разбрах камери къде ще слагат?В градините или домовете?Що не се чукне някой по главата,белким почне да мисли.Напр.на 30 деца да има двама помощник възпитатели.Мого по спокойно и безопасно е ,защото някои деца са си направо опасни.Ще слагат камери за 10хил.лв, глупаци

Да питам привържениците на "конвенцията" - тази жена и на нея ли ще се пазят правата, ако я ошамариш яко, че да си гледа децата???!!!

Кеф й е на жената,изгони си мъжа и му вземе апартамента,кеф й е осъди го за насилие,кеф й е пребие си детето,захвърли го на боклука или го продаде

И после се юрват политици, комитети, агенции и социални групи да я защитават каква била слаба, изтормозена, в постродилна депресия, насилвана и т.н. Я мъж да го пробва това да видиш двойни стандарти.

Скандално отношение към български деца! Поредният случай на пълно безразличие и безотговорност, а уж има някаква Агенция за закрила на детето! Къде са тия чиновници със заплати? Какви длъжностни характеристики имат, след като за тях се чува само когато се появи поредното бито дете? Защо две деца ги отглежда сама майката? Имат ли баща тези деца и освен че си е направил удоволствието да ги създаде, за друго не носи ли отговорност? Има ли закони? Къде е държавата? Има ли я все още???

И в градините бият децата !

Такова чудо и при социализма не сме преживявали. Питам се до къде ще докарат народа тези политици? Спи народе мой и се радвай на тъй наречената демокрация която всеки ден отнема по нещо човешко в нас.

Такива "чудеса" по време на социализма не се съобщаваха, а само за работници, преизпълняващи плана за следващата петилетка.

Този случай само показва , че насилието няма пол и , че не се основава само на пола.Насилието у дома е насилие и толкова.

Внимавай да не те чуят феминистките, че тутакси ще се окажеш женомразец, изнасилвач и системен домашен насилник.

Ами мен ме е раждала нормална майка , а не феминистка.Защо трябва да значат нещо за мен техните мнения ?

Ало,конвенцио,това ли ти са беззащитните жени,тежко и горко на следващите поколения

Не виждате ли? нямат и три години, а вече се определили на момче и момиче. Хората им обясняват, че нямат право да имат полове, те - все на инат! Какво друго й останало на съвременната жена с евроценности, освен да ги превъзпита в духа на съвремието?

Плоско.