Антон Кутев: Протестират заможни, на които ще вдигнем данъците

Депутатът от БСП Антон Кутев оприличи протестите на класова борба. Той смята, че след като ще се увеличат данъците на богатите, нормално е те да протестират.

Обратно в новината

Коментари - Антон Кутев: Протестират заможни, на които ще вдигнем данъците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-скоро протестират онези, които смятат,че е минало времето, когато партийните лидери могат да се коалират произволно един с друг подменяйки напълно предизборните си платформи срещу лични облаги. Онова, което се е приемало като норма от бароните в средните векове и е било търпимо доскоро при политически и партийни лидери , днес , вече просто не минава . Правителството получи вот на търпимост,който поради груби грешки и детинското настояване на политическите лидери,че гражданите са тъпа безправна тълпа на която никой не дължи обяснение ,практически се изчерпа . Вероятно следващите правителства ще се срещат постоянно с този нов феномен.

Тези на които ще им вдигате данъците работят, а вие ще ги дерете за да вземате за неграмотните които някога ги е мързяло да учат а сега ги мързи и ли няма какво да работят защото са достатъчно прости и не стават за нищо.

Е тоя е тотално безмозъчно мекотело. Не искам да обиждам, но трябва да си малоумен, дори да си го помислиш това

Поредният болен мозък

Защо си чешеш езика с надежда че ще ти повярваме? Нали навремето вие си го въведохте този данък. Справки бол в нета за това, кой го въведе.

айде пак популизъм. как бе Кутьо ще отмениш плоския данък, като ДПС не искат ? Нали правите само това, което от ДПС ви поръчат. Що лъжеш сега че ще отмениш този нагъл данък, дето пак вие по време на тройната коалиция въведохте. Ей, не ми е толкова къса паметта, Кутьо смотан!

Vibudhi

Ламбо не случайно пее популярната песен: "Ние сме на всеки километър!" Защото ние сме 90% от Българския народ а тези заблудените, платени и зомбирани от медиите, които хвърлят пред парламента кифли по 1лв80ст и домати по 2лв60ст много ги сърби и ги боли - не могат да спят, че ще им се увеличи малко данъка, при заплати над 4-5000лв!Едните -90%- робите да работят на 2 места и по 12ч-15ч за жълти стотинки независимо от образованието и квалификацията им, а другите - слугите на Монополите да дирибействат и да изкарват работниците и родата си на площада!Има хора и с над 30 000лв заплати!Не се очудваме, че блюдолизците "журналисти"- водещите са с над 4000лв заплата и някои добре платени в ТВ "артисти" раздават зали "безплатно" в центъра на заможните протестиращи, сякаш са тяхна собственост! На кои демонстрации, медиите и Телевизиите са били толкова вътре в организирането и подкрепата на протестите? И защо канят само привърженици на протестиращите всики ден? И "някои"наричат това "СПОНТАНЕН" протест?! Да ама НЕ!

еи, тъпанар, кои семеиства в българия имат доход на месец 4000 - 5000 лева ? това са така наречената средна класа, която ставе все по-малко и по-малко. това ли е социалния враг на бсп ? за мафията и олигарсите 4000-500 лева са жълти стотинки. но явно точно средната класа е трън в очите на бсп, защото гласува срещу нея. а мафията и олигарсите са "свои"

Всъщност,Ламбо /Стефан Данаилов/никога не е пял тази песен....нито като изпълнител,нито във филма. Това е първата и най-малка грешка в поста Ви. Останалото е твърде далеч от реалното

Ами първо обложете червените милионери от вашата партия, за да дадете пример другарю. И тогава приказвайте.

изби рибата !!! Тъпо, та тъпо... Абе ей, хората не са тези от преди 20 години... Сега идва новото поколение, което не е живяло в соца, но е чело и видяло това, което на нас ни беше забранено. Те са образовани, умни, смели и модерни !!! Такива като Кутев, вмирисани на мухъл, могат само да ги разсмиват с идиотските си изказвания.

Vibudhi

Новото поколение е наречено и от изток и от Запад, ЗАГУБЕНОТО поколение! Изоставането на умственото развитие е средно от 3-до5 години доказано от учените!Изглежда на 20 а всъщност съзнанието му е на 15г!Телевизията, филмите и интернет са техните "учители, възпитатели" и т.н...!Лесни за манипулация и зомбиране!

Този си е нашичкия от 20-ти избирателен район. Ние си го преизбрахме и този път и чакаме с нетърпение да научим как и за колко спазари Областната администрация в Силистра да има областен от ДПС, за Областна администрация Кърджали където Областния е от ДПС. И сега Лютфито има право да дава пример с Кърджали.

То бива наглост, но бесепарската няма равна на себе си!!! Кутев, Кутев, гледай си спинозната столетница, и не коментирай тези, които ви плащат заплатите!!!

Нагло, безсрамно комунистическо изчадие....

Абе вие от партиите, добре ли сте, има ли нещо в черепната ви кутийка или устата изпреварва мисълта, ако въобще я има. Първо делите хората на умни и глупави, бедни и богати. Искате да кажете че вашия електорат е глупав и беден, защото той свали предното правителство или искате да дойдат "неумните и не богатите" за да ви покажат как се стачкува и наистина да ви изметат от парламента.

това плямпало дрънка глупости, първо говори, а после мисли, ако изобщо има сиво вещество....

Eй.... от един калъп сте вадени бе.....ако ти ако лидера ти.....Кои заможни бре......Вие свалихте по няколко кожи от гърба на народа, окръглили сте се като прасета по Коледа, ама не ви стига......Заможните са при вас и не плащат данъци изобщо....офшорки, мофшорки и други машинации.....Айде марш, че този път се осрахте ама наистина здраво......мирише та се не трае в цялата държава..........

Това, че ни крадът парите и ги стопанисват лошо не означава, че трябва да ни видгат данъците. Да си ги взиемат от субсидийте.

Като гледам по телевизията колко хиляди граждани протестират в София, сега разбирам от Кутев, че те били с по 4-5 хиляди лева заплати. И като чувам още колко хора подкрепят протеста, май почти не останаха с по-ниски заплати. Аз и една десета от това не получавам, но също подкрепям протеста! Не им се давайте приятели! И аз съм поне духом с вас на Орлов мост и пред парламента! А щом се наложи, и в София ще дойдем!

Доскоро си мислех, че СПИН не засяга главния мозък. Очевидно е обаче, че при соц. варианта това не е така

Гнусни, тъпи комунисти, само класови борби и революции са ви в тиквите. Ще седим по площадите, докато не ви изметем, няма прошка!

Това е поредния опит да се изфабрикува някаква теза в която хората да повярват. Първо протестиращите били купени от ГЕРБ, след това били Интернет лумпени, сега пък били богати и не искали да плащат данъци, после пък подкреяни от енергийната мафия. Ало "експертите" защо не вземете да се разкарате от парламента, ама всичките накуп? То се е видяло че вече и въображението ви се изчерпа, а и народа няма да Ви търпи до безкрай.

тези хора нямат връзка с главния мозък, ясно кой им плаща. Вероятно искат гражданска война, но който е сляп, скоро ще си получи заслуженото .Срам и позор!

Според комунистите протестите хем са платени, хем протестиращите били хората, печелещи повече от 4500 лв на месец. Страшна логика, другари :)))

Този в кой век живее?!?! Как може такова неадекватно мислене да има и да минава за един от умните депутати. Представям си пък не-толкова умните какви са. Другарю Кутев, за да има класова борба трябва да има класи. Посочи кои са класите в България? Сега остава да заговориш и за диктатура на пролетариата... Лелее и този плюска народна пара толкова години...

Антоний Кутевич, да ти е...а майката !

Другарят Кутев, е чиста проба класов ХИВ позитивен индивид!

загладен манипулатор.

Разстрел за всички комуняги , турци и цигани !!!

Вие сте престъпници - това е ясно!

Спинозен Лайнар!

Политици от БСП, ако ще правите тъпи изказвания, по-добре оставете тази работа на Мая Манолова. На нея ще и е простено.

много си глупав Кутев - този с 4500 лв немож го накара да излезе.

Тук безкрайно много бъркате. Не знам защо си мислите, че хората, получаващи високо възнаграждение, са ояли се типове, които нищо не ги интересува. Аз и много мои приятели сме от тези с 4500+ лв, но сме активни участници в протестите, защото протестите не са икономически, а са поради липсата на какъвто и да било морал у настоящите управляващи.

Ха-ха-ха, Кутевият Тоню пак е прекалил с водката. Преди няколко месеца на СПИН го избиваше, сега класова борба го щрака. Изобщо, тези от БСП-то са мамата си трака. Трябва по-често да го давате по тАлАвизията, че е много забавно с него :)))

Кутев,стига изцепки,че ни писна от извиненията ти......link

Кутев, мислихме че имаш поне малко ум в главата. Оказа се, че нямаш такъв след като говориш за класова борба и повишаване на данъците.

Не вдигайте данъците, дайте по една базука и разрешете законово да се отстрелват автомобили за над 100 хил.лева. Мисля, че повечето от протестиращите тази законова разпоредба няма въобще да ги стресне.

Той не е нещастник, а нагъл тип, който трябва да бъде разкаран заедно с цялата им паплач.

Тоя и той... цепи мрака с проблясъци!

нещастник

Бр-р-рато!Ти мене обич-ч-чаш ли ме? ГР-р-радил Ил-л-лия килия-а-а....Внеси законопроект и за пияниците.Да се увеличат заплатите им-твоята,Червеняков,Миков,Волен и др.ПАРЛАМЕНТ с най-висок рейтинг-12% одобрение.КОЧИНА СЪС СВИНИ!!

Другарю Кутев, мислех те за по -умен и интелегентен човек! На твое място бих си хвърлил партийната книжка, а не, първо ще ида да шибна два шамара на онова гей-че Станишев и никога повече не ще поискам да чуя за БСП и ала -бала

аха...демек ние сме ръка за ръка с бедното съсловие(щото е в по-голям %), а "лошите" богаташи видиш ли,те са хората дето ви бъркат в чинийките! жива и неприкрита инициатива за разделение на народа на класи и от страна на червените и от страна на онзи там с терористичните привидения!!! точно това е социализма-да се взима от по-способни и заможни и се дава на по-бедни. няма лошо да се помогне,но точно там е уловката,че някои ще си дъндуркат мъдите по 4-6 часа на ден, а ще получават почти същото възнаграждение в %-ти като се вземе в предвид работен ден-количество пари! за да има стимул и не се злоупотребява със данъчната система,просто трябва да се вдигне облгаемия минимум. хора с помалък доход от 500 на месец не се облагат или се облагат с много по-малък %!!!

ДРУГАРЮ КУТЕВ! КАТО БАЩА НА ДЕЦА НА ВАШАТА ВЪЗРАСТ ,СЪВЕТВАМ ВИ СПРЕТЕ С АЛКОХОЛА, ТОРБИЧКИТЕ ПОД ОЧИТЕ ВИ ВЕЧЕ СА КОЛКОТО ДИСАГИ. ТОВА ВОДИ ДО УМИРАНЕ НА МОЗЪЧНИ КЛЕТКИ, ОТКЪДЕТО ИДВАТ И ГЛУПОСТИТЕ КОИТО ДРЪНКАТЕ Н Е П Р Е К Ъ С Н А Т О!!

А ти бе, нещастник, откъде намери пари преди 2 седмици да летиш бизнес-класа под ръка с царя до Мадрид? Видях те, червена гнидо.

Кои са тия заможните ве мен? Я,ги изброй,да не попадна случайно и аз в листата с моята 500лв заплатка.

тези 'политици' искат да изгонят и последните млади хора, които се опитваме да имаме норманлни доходи и живот в БГ да го видя на кой ще качва данъка като останат само пенсионери, безработни и... малцинства безумци!

УУУУУУ!!!

задно салто прави Филип Кутев като гледа от небето какви ги дрънка тоз глупак

тоя икономист на киното в какъв филм се е вкарал

А класовата борба, въоръжена ли ще е? Ще има ли окръжно за повсеместно въстание? Или направо ще напуснат парламента и ще хванат гората, за всеобща радост на нормалните хора у нас?...

още един червен кретен, болен от интелетуален СПИ

Мръсници! Винаги сте били такива !Стогодишната ви история е записала единствения атентат в храм,така,че с никакви идиотщини никого няма да учудите.Бог да ви съди!Този същия на когото вчера Мая Манолова отиде да се моли.Комунист в църква?Нещо като слон в стъкларски магазин.Лицемерие!

ТЕЗ ИЗРОДИ ЖИВЕЯТ В ПАРАЛЕЛНА ВСЕЛЕНА ! МРАЗЯТ ЕЛЕКТОРАТА, ГАВРЯТ СЕ С НЕГО И ГО ТОВАРЯТ С БЕЗКРАЙНИ БОРЧОВЕ И ТЕЖЕСТИ, КАТО ЕДНОВРЕМЕННО С ТОВА КРАДАТ КАТО ЗАМАЯНИ ! ТРЯБВА ДА ГИ УНИЩОЖИМ ИЛИ ТЕ ЩЕ НИ ДОВЪРШАТ! НАПРЕД НАРОДЕ --> ДА ГИ ИЗРИНЕМ НА БУНИЩЕТО !

Стар комунистически номер да се опитат да противопоставят хората едни на други, но хората не са толкова глупави или поне повечето от тях. Г-н Кутев е просто един червен боклук ама от най - големите.

Кутьо-П-тьо, я да взема аз да преразпределя твоята и моята заплата, че да се изравним. Ти какъв динозавър си бе? Едно време твоите предци са ровели в гардероба на баба ми, защото тя имала, а те нямали и трябвало и те да имат. Ама това време минаааааааааа, ама ти май не си разбрал. То това е от махмурлука, ще мине, не го мисли. Може и влака за сибир да вземеш, там да преразпределяш.