Плевнелиев за снетото доверие на Радев към правителството: Това е генералска битка

"Всички руски хибридчици, всички, които не искат да влезем в еврозоната, сега изпускат нервите си", каза президентът от 2012 до 2017 година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този национален предател, плевнл..., рано или късно ще отиде в затвора. Беше наказан жестоко, но явно не го разбра, защото е мазно същество

Не говори за истинските генерали бе качамарник

винаги е е удоволствие да послушаш словоизлеянията на истинският обединител на нацията. Или ще се посмееш или ще попсуваш от сърце.

Този човечец в какво качество се изказва пак неподготвен и кой го накара????

Не съм вярвал никога , че в Бьлгария може да се роди такава П...КА като този /тази !! Няма такова НИ.....ВО и толкова долен мазник и лъ..ц !!! Господ го предупреди веднъж , да си седне кротко и да се замисли , ама то БО...К комунистически, НЕ разбра посланието - Дано да ти напомни пак - Ид..т НЕ.....ЕН мръсен !!!!

Плевньо си е чиста проба плява,лика прилика в политически смисъл с Буда Борисов..Може ли да е генерал човечец ,който от капитан пожарникар в МВР на бившата ни соц държава и активен член на СИК за година Гоце с помощта на мадритския крадец Симо ,го наградиха след големия му рев пред тях незаслужено с три генералски чина.

Много прост мъж ако вобще може да се каже че е мъж по добре да си мълчи и да си харчи откраднато

Ако латиноамериканският пуяк Боко е генерал,то аз съм трамвай. За генерал се учат най-малко две военни академии.

Как имаш сурат да се изказваш за Радев.Ти беше един жалък президент и мъж

Шоуто започва и извадиха най-големия шут. Този човек е позор

Бахти генеалите!! Единият - сричаща съветска ушанка, а другият неграмотен мандрил. И давмата продажни помияри. Много случихме ей, много!!!

Първо, единия генерал (ушанката, според теб) е минал през щатски военни академии, а там ушанки не допускат. Виж, другият "генерал" го издигнаха "служебно" - за единия театър - нито има генералски качества, нито знания!

Работи ли Държавата България и изобщо има ли я? Пример, Община Дупница не е в състояние да връчи наказателно постановление на боклука, които беше складирал боклука и продължава да го складира под магистрала "струма", който боклук се запали, повреди съоръжението, и ние Българите платихме за тази простотия пет милиона лева?

Защо "генералска битка"? За такава битка са необходими двама генерали, а аз виждам само един. При това истински, от авиацията. Бившият президент Плевнелиев постоянно дава оценки и съвети. Трябва обаче да се помнят две неща. Това беше президентът избран с най-малко гласове, при това със съмнения. Освен това в края на мандата си Плевнелиев имаше катастрофално нисък рейтинг. В момента Плевнелиев има нищожен рейтинг и не виждам защо точно той трябва да дава оценки и съвети. При такава обществена поддръжка просто няма думата!

Пълно е с червени тролове, които само плюят по най-добрия президент Плевнелиев. На Радев вече му се вижда края.

....."това е генералска битка".....Да, и ти нямаш място в нея и престани да даваш мнение,недорасъл си Плевньо!

Да, ама не... рублоробите симулират дейност. Всъщност искат да ни вкарат навсякъде за да може да имат троянски кон в стратегически позиции. Както се вижда - не само един, а няколко - кеф ти България, кеф ти Унгария...

Плевел, отивай в клоаката, от където изкочи! То бива да си малоумен и платен ама това на нищо не прилича!

Плювньо - явно едно от "най-уважаваните" лица в България щом чак статии за него пишат! На кой му пука кво мисли Плювньо? Първо да се научи да си вързва обувките...

Какъв генерал може да е Борисов?Един лейтенант от пожарната за една нощ бе направен от Доган генерал.Та той беше и при Пашата лейтенант .Иван Славков най добре го обрисува,като чевека който хранеше кучетата в дома на Т.Живков.Та такива ми ти работи г-н Плевнелиев.Жалко за теб,човек с претенции,ама му беше лявото м.до даже и като президент.

няма място за мухльовци, та било те и като "външни оценители"!!!

Херо Мустафа, каза, че ще обяви корумпирания и Р.Р. се активизира.

Другари, какво правим сега? Хващамели гората? .... Курнелия

Пълен Идиот ...защо се крие зад ОТРЯЗАНИТЕ ГЛАВИ НА ЯСТРЕБИНЧЕТАТА, ВАСИЛ И САВА КОКАРЕШКОВИ, ЗАЩО НЕ СТАНЕ ПАТРОН ЗА СМЯНА НА ИМЕТО НА ВЕЛИНГРАД НА ПЛЮВНАЛИЕВГРАД ... СКАПАНЬЯК ...ГЕРБЕР СКАПАН, ..., БЕ, ТО ДА БЯХ ВЪРЗАЛ И МАГАРЕ И НЕГО ЩЯХМЕ ДА ИЗБЕРЕМЕ ... ХА-ХА-ХА ... И, ХОП НА ЦЕЦО ЧАСОВНИК ... ПЪЛЕН МЛАДОЖЕНЬЯК ...

Жалка картинка -най-жалкият "президент" Плевньо отново изпълзя и с присъщият му комсомолски плам се бори срещу "враговете/врага" на Родината!До кога този нещастник, от когото даже жена му се срамуваше,ще продължавате да ни го навирате в очите?!

Ще ни навират пред очите това тънкогласо и вредно бившо президентче, което не се свенеше срещу шепа жълтици от Америка да плюе по Русия по начин, който никой друг не си е позволявал и в разрез с всякаква елементарна политическа мисъл? Докога този доказал се некадърник и псевдо борец за демокрация ще ни досажда с нелепите си изводи и заключения?!

От вчера Плевналиев хвърля къчове и реве с цяло гърло. А, бе, ешекоглу! Къде ги видя тези двама генерали, бе? Оня, майора от пожарната, с милиционерската школа и него ли го броиш?

Криза, Суша, Язовир, Бойко, Медии, Ефир, Лилето, Стена, Проект Водолаз, Лъжа, Дефект Премиер, Идиот, Дебил, Вот, Доверие, Резил Божов, Антики, Хазарт, Гешев, Рекет, Милиард Турция, Поток, Пари, Изкопи, Тунел, Тръби Чуми, Вируси, Ваксини ТЕЦ-ове, Боклук Токсини Фалш, Измама, Документ, Цирк, Държава, Парламент Еврозона, Борд, Инфлация, Години, 30, Демокрация ...

Този пр-з-рв-т-в за многократна употреба, Плюнката, не се ли скъса вече?

Генералска битка ?! Аз тук виждам само един генерал и той е Румен Радев!

Генерал срещу майор-пожарникар ... и някакъв лигав редник с име на плюнка коментира ...

А когато Плювналиев свали доверието си от правителството на Орешарски беше битка между палячо и кукла на конци.

българската демокрация е дефектна и уродлива още от времената на саморадпаналата се БКП и то единствено само поради фалита на СССР!Българската демокрация силно се различава от демокрациите и икономиките на бившите съветски сателити!Не бива корупцията и сивата икономика да са основен бизнес и работодател гарант за стабилност!! колкото повече българинът отлага проблемът държавата ще обезлюдява и потъва,от който ще имат полза мафиотски бизнесгрупировки и светът ще ни отбягва!

Тоя не трябва да му се дава думата -Толкова лоши неща направи докато беше на власт . Докара американци да ни натискат икономически и политически.

Що не си остана в Гоцето, сега кмет можеше да бъдеш! Хибридчици или не, влизането в еврозоната ще направи само хлебарките като тев и Горановчето богати! За бедняците в БГ-то няма изход, освен ниския жизнен стандарт, коли на 10+ години, лошия въздух, безводието и скоро въшлясването! Марш там, откъдето си дошъл, и ни гък повече! ДИР-а, абе не показвайте Смотльо повече!

Имаве израз навремето: Един старшина от пехотата се равнява на трима пожарникарски генерали. :)))))

Еми крадете по-малко евросредства, ДДС, вода от язовирите, защитете хората от битовата и етническата престъпност ,и всички ще ви харесат

Плевнята какъв президент е? Мухльо с широка халка. Мижитурка, помияр. Забрави ли колко беше щастлифт? Ходеше само на мюсюлмански празници. Сричаше кати четеше всяка своя реч. Малоумен шизофреник. АМИ В АВТОБУСА С ПЕТЪР СТОЯНОВ?? ПРАВИ СЕ, ЧЕ НЕ ГО ПОЗНАВА. Уродлив лигав червей. срам и позор за България, че е имала такова чучело.

то си е направо БИТКА НА ТИТАНИТЕ! (древногръцка епопея)

Плевню Чембера, след като накърми бебето и изпълзи изпод чрхъла се чуства значим фактор!

Никога не ми е пукало за мнението на Плевнелиев. Той бе по зле и от Ж.Желев. Да си гледа жената и децата и да си мяучат заедно!

Какъв генерал бе плевньо? Генералска битка може да има когато има двама генерали

Няма генералска битка. Радев е генерал от резерва, а Боко е измислен генерал . От майор - генерал и то милиционер. А плевньо пак се изказва неподготвен и едно си знае, едно си бае. Ама какво искаш от един измислен бивш комсомолец и комунист

Каква генералска битка имаме като Бойко е една еднокнижна мутра който дори и едно сложно изречение не може да изговори. Мутрата е генерал с протекция на доган. истинският генерал е Радев завършил военна академия в щатите

имали: Мистър Гаф, Плевнята, Чехълчо, Прецедента и още нещо ХХХ

Росен Плевнелиев миииилиони българи го обичат. Това е следващия Президент на европейска и натовска България.

Я Мистър Бийн..пак го изровиха от нафталина... Кой го слуша тоя путьо? Дори и не прочетох статията...

да, между натовски генерал и генерал-пожарникар, прав е Плевненлиев

Щом някому става необходимо да извади пред медиите магарето на ББ, значи нещата са много зле. Този го използват само когато се налага да бъде пренасочена отрицателната енергия на обществото в друга посока от тази, за золумите на управлявщите.

Генерал от Военновъздушните, срещу Генерал от Водноструйните сили..... Ама третият, де се вре там дето двама си го мерят?

Просто подминете, не коментирайте.

Въпрос: Защо никой не може да снеме доверие от Плевела? Отговор: Защото няма как да снемеш от него нещо, което той никога не е имал.

Няма как да е генералска битка, защото единия започва като курсант и се издига последователно до генералското звания. Другия стига до майор. Останалото е смешка.