Плевнелиев за речта на Радев: Президентът прекрачи всички граници

Разочарован съм от заявката за конфронтация и кратък живот на това Народно събрание. Беше редно Бойко Борисов да подаде лично оставката на правителството, обяви бившият държавен глава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не можете да си представите как искам да го зашлевя тоя!

Президент Плевнелиев отново сипа здраво на руските боклуци и на подкрепящите ги безродни русофилистици .... Похапнаха гнидите от словото на Президента и пак заквичака на умряло ! Свиквайте чебурашки, бъдещето не е на страната на пРосия !

Петни цялата нация. Ако България има нещо от което да се срамува, това не е османската окупация -не само България е на Балканите. Срам, по голям от тоя на Борисов, е единствено този пудел. След измамите му в Германия, тапетните изцепки и закичването му със Скалистите планини, сега дълбае за титлата 'национален предател' с изказвания като това тук.

Леке ще викаш на баща си, а човекът от статията е Български Президент - разбрали бе, руски боклук недоклатен !!! Ама как самио си го търсите, САЩ да ти разсипят фалиралата мизерна кочина ....

Велик е г-н Президент Плевнелиев - най-интелигентният президент на България в новата ни история! Всяка негова дума побърква русофилистичната пасмина, руските тролове и всяка друга предателска сган !!! Поклон г-н Президент !!!

Кой се кланя на неидентифицирани българомразци??

Лошото чувство, че е бил висш комунистически функционер ОСТАВА!

Гей, те и твоите пра-прабаби и пра-прадядовци са били поданици на султана, ама ти днес се определяш за българин, нали ..... А според твоята логика , това не е правилно .... Или ти си руско леке, киснещо в коментарника на българска медия ....

Моите пра-пра дядовци са били четници на Петко воевода и са преебали доста като теб едновремешни лизачи на султана! Плевню си е едно комуне и то висше. Нищо не го оправдава, а ти му лижи задника за това, че имал право на такова извъртане, комунето дето се върти винаги ще шикалкави и извърта като ветропоказател! Не напразно има приказка ЗА НЯКОИ ВОЕННИ Имам чест! Такава у Плевню НЯМА!!!

Дали са били четници, няма никакво значение - те са били с Османски тескерета и са били османски поданици, следователно по твоята логика, ти днес не бива да се наричаш българин !!! Разбра ли бе читак ....

Когато ти кажат , че и магаре да е посочено и него ще изберат , какво мнение споделяш ? Ренегат на БКП но распределен за " демократ "

Мъж ,чиято жена се срамувам от съпруга си е мухльо! Президент ,чиято жена се чувства неудобно от мъжа си и не иска да се показва публично край него е провален мъж !

Рублен е всико друго но не и натовски генерал, както се опитва да внушава някакво леке по долу ... Рублен е марионетка на руски конци, и не е бил разкрит що за стока е при обучението му в САЩ Президент Плевнелиев е КЛАСИ над сегашната предателска русофилистична твар с чегеварско юмруче ....

И ирландският пудел е по красив от немската овчарка. Обаче си пазя стадото с овчарката, а твоето си го пази с пудел.

И защо мнението на ирландската пастирка, забогатяла с пари на БКП е интересно за този сайт ?

Ами къде на друго място русофилистиците ще си покажете простотията .... Нали така руско "пастиче" ....

Ама как хубаво им рече истината г-н Плевнелиев, на русофилистиците и на останалата рубладжийска измет .... Ето защо квичат на умряло !!! Президент Плевнелиев - най интелигентният български Президент в новата ни история !!!

лика-прилика сте си с него... :)

Важното е, че сме мнозинство, а ти определно си от малцинството/малцинствата .... Справка - последните избори !

Ами само по жените им човек може да си направи заключенията - красивата Деси Банова и кобилата Деса-мутреса ....

В първата двойка - Банова е мъжът... Сравнявай Пленю с кобилата...

Да не би да си светил .... Или си го лапал на Деса-мутреса .... пласмасовия отпред на колана ....

На тоя Борисов му би шута и въобще не го издигна за втори мандат, за да угоди на ДПС. Той като помияр сега лиже, ли лиже ...

Ти да видиш - русофилистик, който харесва Борисов .... Жалки сте !!!

Някой беше казал (май настоящият президент), че трябва да пазим авторитета на този чвовек, като бивш президент, независимо дали той самия го е грижа за това. В тази връзка, според мен ще е по-добре да не коментираме изказванията на г-н Плевнелиев.....

Росене, имаш нужда от лозотерапия - хващай мотиката и прекопай лозето три пъти мълчаливо !!!

доста милиончета открадна от СОфия-Тех Парка... Едва ли ще му се наложи скоро да копа... (а трябва!)

скрий се бе вече си никой

Златното магаре на ГЕРБ!! Както каза Бойко и магаре да издигнем ще го изберете!! И пляскаше тоя комсомолски секретар по челото и по ушите!! Гнусно същество!!

Този плужек от къде излезе . вероятно из под полата на Деси ,защо пускате това недоразумение да замърсява ефира?

Чехльо Подлогата или още т.нар., Недоразумение и Прецедент е просто малка дребна продажна мижитурка, доказателство за което е и факта, че доскорошната му нова женичка-синоптичка също не го издържа дълго го напуска... Интересно само, защо продължават да му предоставят гласност на простотиите?

Мнооогооо си малък и си гладна въшка, че да говориш така на един Президент ! От теб ще остане тор, а за г-н Президент Плевнелиев гарантирано има отредено място в пантеона на българската история ! Понял ???

с нищо не си запознат, просто си поредния дебил, незнаещ, неразбиращ, неук, прост и малоумен... Do you understand?

...ами, кажи тогава нещо за Радев - и той е Президент! Айде, да те видим глупако...

Да за него е отделено място , където срещу името му ще е изписано - Президент, спечелил най-многобройното неодобрение от хората в България , заради липсата на собственно мнение !

Отреденото място за това леке (да не употребявам друга дума, започваща с “л” и завършваща с “айно”) плювналиев е в кенефа на българската история !

да, със сигурност името му Плювнелийско ще остане в историята, но ще е сред тези на националните предатели

познай как ще бъде описан в историята ни!?? Един ред " Той бе ПРЕДАТЕЛ"!!

В най тинестия й период -царството на мутрите.

Този и Дилов-син са си лика-прилика.

да, колко ли взимат на час?...

Безплатно е, но от сърце!

toja oste li dava intervjuta ohljuv varvi v cerupkata si

Физиономия на незадоволен педал. Искал още.

Поплювко.

А ти Роско, си подлога

Кой беше този радев - ташака на пРосия ???

там е работата че е натовски генерал и дори гнусните сащянци не го отричат!!

Той и шпионина в полза на пРосия също е НАТО-вски офицер ....

Най-голямата мишка!!! Дамски мъж и м и ж и т у р к а!!!

Мишока и той се изказа,но никой не му иска мнението.

От немай къде и Плювналиев изкараха като една магарешка сила /дали има и толкова/ да спасява ... Странно, изглежда, че поне той си вярва! Такива опити ми приличат на последни издихания!

Че е педал е ясно.Но не е ясно кой ощастливява жена му.

Тоя боклук като го видя, се сещам, че и него го докара тиквата да ни срамува 5 години.....

услуга ще му направят! По-мъж ще се почувства..

а поплювко? Друго си е да се скатаваш под полата на Деса и само да джафкаш като настъпен пес, когато на тебе ти изнася..

Платен лизач, не разбра ли че ГЕРБ си замина, ориентирай се вече към силните на деня!

с вазелинчето и при Славчо...

Кой президент е прекратил всякакви граници? Сигурно бившият.

Тоя братчет никой не го иска.

Що въобще го пускате Плевню?!?

си плаща с откраднатите милиони от София-Тех Парка...

Много му траурна физиономията на Чехлю на тази снимка. Чак да му стане жал на човек. Защо ли Г.Марков не му даде съвет, както даде на Бобо?

Расим Плевнелиоглу, явно Му прави удоволствие да го псуват. Също като оня педал футболист, на който мечтата му била да изпусне нарочно ДУЗПА, за да могат 100 000 зрители да кажат : ДА ТА ЕБА В ГЪЗА !!!

Плювню

Руската сволоч е активирана да плюе.

Руската... техните не си го искат и го ебават, кво остава за другите. Това е нижожество, мекотело.

Популистическата партия на Слави

Дебелия дедо БОКО нали го нарече магаре.

Жената на синоптичката май пак е в цикъл

Това дете на БКП много му знае устичката. Беше президентче под ботуша на Винету. Жена му беше обща и накрая го заряза. Кой изобщо го слуша?

А бе това човече ( Не мога да си спомня името му) не беше ли мъжлето на онази сладка синоптичка?

Колко трябва да си прост, за да не помниш имената на българските президенти, освен ако не си българин, тоест мизерен руснак ....

...а ти не видя иронията

Имам пост-травматичен стрес от неговите явявания. Съзнанието ми го изхвърля - защитна реакция.

Ирония, сарказъм, скрито послание - еее- за охлювите е висш пилотаж!

Не е мъжленце, това е жената в двойката

повече да не давате думата на герберския чехльо. Да се прави ба синоптик по-добре или да се връща при скалистите планини на краварите. Там му е мястото. След неговия мандат като президент едва ли може да има по-голям срам за нашия народ. Май не е разбрал, че времето на ГЕРБ приключи.

Ирландската пастирка Роска излезе от шубраците и започна ,както винаги да ръси написани на лисчето му простотии.Как Роска няма да защитава Бойкошенко ,когато имат бизнес в полите на Витоша ? Застроиха всичко над окловръстното за да може Деси Атанасова да се реализира .

Специално за Даниел Митов и "открилия го" Плевналиев! Същото се отнася и за Христо Иванов! И за Ек. Захариева! Да, той ги внедри в служебните правителства по поръчение на Сорос! За това не бива да има и спор! Само проследете биографията на Д.Митов!..... Къде е учил, кой му е осигурил стипендия.....

Този е патологичен случай ! Срам за семейството и роднините си ! Не може да не знае , как въздейства на аудиторията , че е отвратил обществото с "размисли и поведение" !? Децата му , ще се срамуват да кажат , кой е баща им . Съпругата му е ясна -ще преглъща на сухо ,ще се прави на "разбираща го" , направи компромис със себе си , заради собственото си благополучие........ Всеки от тях е нещастен по своему..... .

На тоя трябва да му се забрани със закон да дава публични изявления - безсрамник!

Роско, колко къщи още купи в Гърция мазен комсомоски секретар?

п пуяк л леке е евнух в вонящ н неандерталец е елементарен л лакей и изрод е ебан в властолюбец

А защо го ..... ТОЙ не е виновен. И не забравяйте .... ВИЕ си го избрахте!

КОЙ е този!

Г-н Плевналиев, явно Ви прави удоволствие да ви псуват. Защото още с появата си, преди да прочетеш и един ред от дълбокомислените Ви редове вече ти иде да теглиш един "поздрав"! Явно не разбрахте, че не сте приятен на публиката и тя не желае да се слуша вашите умозаключения. Но щом е така, пишете, плюйте и разсмивайте народа. Така той още веднъж ще се увери, че правилно не е гласувал за вас. Така той ще знае какъв не трябва да бъде неговия ПРЕЗИДЕНТ!

Това е естествена реакция във всяка проста глава, увредена от руска пропаганда !

А твоята глава е увредена от джендърската пропагада!