Плевнелиев: Радев ще поиска властта в края на мандата, но ще допусне голяма грешка

Президентът до 2017 г. посъветвал Денков и Габриел да имат истински говорител, за да не е "лицето, санкционирано по Магнитски"

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Радев ще поиска властта в края на мандата, но ще допусне голяма грешка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Охлюв (плужек) дава оценка на орел и дори го критикува: Не трябва да летиш! Опасно е – може да паднеш. Вземай пример от мен – пълзя си и няма начин да падна по ниско! Най много някой да ме настъпи, ако не го е гнус, ама ще му изцапам подметката. п.п. Чао за сега, че Деса ме вика да простирам, а не съм и сготвил.

махнете го тоя най-после - това,че още не е затвора съвсем не означава, че трябва да ни го показвате през ден - много трудно му понасяме визията, да не говорим за злобното дърдорене.

Българина е комплексар и като има насреща си интелигентен, премерен. културен мъж и го смята за нищо….. това е обяснението ….

Абе Плевналиев не установи ли, че при всяко твое появяване те плюят като утрепка,не те ли е срам бе ?!

Този пискливия е много удобен за казионните медии. Винаги говори в тон с правилната политическа линия. Само дето тези медии не осъзнават, че си вкарват автогол с него. На този смешник и жалка подлога никой не обръща внимание.

Откъде пак изпълзя? Десито да не те е пуснала в градски отпуск, или просто те е извела на разходка?

"Кажи ми, кажи, бедний народе, кой те в тази робска люлка люлее..." - Помните ли го този стих от стихотворение на Христо Ботев? Сякаш е написано за сега, макар че е от преди 150 години. Шенген, Менген, морски Шенген, горски Шенген, речен, езерен, въздушен и не знам си още какъв Шенген. Тинтири-минтири, тъпизми и хвалби до небесата. Евроатлантически ценности, които никой от т.нар. управници не може да ти обясни какви точно са тия ценности. НАТО, Украйна, Слава Украине, Слава Кокаине, украински знамена по мегдани, улици, площади, дворци, президентства, министерства... Всекидневни лъжи и измами, измами и лъжи. Жестока, достигнала чудовищни размери корупция, престъпност, простотия до небесата, чалга оскотяване, алкохол, дрога, ултра тъпи TV-игри и филми, бедност, болести, мизерия, безпаричие, грабежи, кражби, убийства, спекула, отчаяние, глад и смърт. Тотално катастрофирала отвсякъде окупирана колониална територия без армия, без съдебна система, без никаква индустрия и промишленост, без селско стопанство, без култура и образование, без никакво здравеопазване. Жалка територия дадена на концесия на шепа алчни олигарси, богаташи и некадърни, продажни, безскрупулни и мега алчни политици и управници, назначавани от чужбина. Територия отдадена на концесия заедно с овцете в нея всички ТЕ да си я глозгат на воля, и после като я оглозгат до кокал - хайде камшика и кой откъде е по екзотичните океански острови. Ама иначе сме горди членове на Евросъюза и НАТОто, нали? Благоденстваме направо, богат живот, богата работа... Неслучайно най-процъфтяващите бизнеси в днешна колониална България са точно 3: 1). Погребално-гробарски бизнес - българите изчезват със скорост 10 човека в час; 2). Хазартен бизнес - игрални зали и казина на всяка крачка, на всеки сантиметър, във всеки град, село и крива паланка; 3). Бизнесът с бързите кредити и заложните къщи. Над 90% от овцете населяващи територията са активни потребители на този вид кредити. Даже можем да изброим няколко такива -Credissimo, Easy Credit, Cash Point u много други; Четете тук на какво е заприличал вече град Русе. Ако заменим името Русе с името на който и да е друг български град или село, картината ще е същата: https://lupa.bg/news/ruse-e-martav-grad-na-kazina-i-zalozhni-kashti_277618news.html

Явно е,че сте интелигентен човек,но нима не разбирате: простащината е непобедима. ........

Този е срам за България!Чудя се Деса как му пуска на тоя палячо

Вг за бе мишок, важното е да ви изметем

"Анализатора" Плевньо, настоящ политически труп, започнал да прави анализи, за човека с един от най-високите рейтинги в страната!!! Ай сектир!

Добре си сложил кавички на "анализатора", но си пропуснал едно "Л" - аналЛизатора!

Господин Банов е нелеп във всяка поза. Наистина съчувствам на опитващите да му перат имиджа.

Путю да си стои при синята птичка и да не ръси глупости.Никой вече не го еб..ва за слива.

Съжалявам, но по делата ще ги познаете . Този е ясен - политически труп - може да го сложат само за водещ на някое сутрешно ток шоу. Радев е интересен - едно говори, друго прави. Изказва се против правителството само по темите, които се осветляват от прожекторите на мейнстрийма. А това, което става под ппвърхността? За мен той се оказа дори по-опасен от сглобката. Струва ми се добър човек, но наивен. Вдъхва доверие, ноооо ...Съветниците му са за трепане. По негово време предизднтската инститиция беше орязана и вървим кам фашизъм с елементи на сглобен цирк. А когато няма коректив,а само шайка самозабравили се хора ... рушете, рушете паметници - тя, Историята, ще ви напомни! За съжаление твърде много невинни ще си заминат.

Тоя па плужек... Сигурно Галя му се е обадила. Да се изходи и той.

ФАШИСТКАТА МЕТЛА СЕ РАЗВИХРИ!!! ТРИЯТ ПРЕЗ ТРИ МИНУТИ!!! ПОЗОР!!! Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин

Посолство си противник?Щото Радев се отчита на Руското.

пичи вьшката се разшава

Чехльо пак го активираха господарите му.

чехльо и шиши станаха мнго ,, смели" ... от как тракторса го няма . Случайност ?

Този пък къде се обажда ? !

" В САЩ свършихме парите, за да продължим да помагаме на Украйна. Ние не сме в състояние да снабдим Киев с ракети и боеприпаси на същото ниво, както го правехме доскоро. Насърчавам групата Рамщайн да копае по-дълбоко, за да осигури на Украйна повече жизненоважни наземни въздушни средства, отбранителни системи и прехващачи“, каза министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин. И ако го преведем от дипломатическия (на разбираем език), ще трябва да звучи така: направихме каша в Украйна, сега зависи от европейците да я изчистят. Успех на всички, заинтересовани !

Иска да каже че СЛЕД мандата Радев може да направи партия защото в момента има много недоволни избиратели изиграни от зглобката.Може да привлече и от другите но по малко.

Плевнелиев, Пеевски еднакви. Защо всеки ден им дават гласност по медиите. За толкова прости ли ни имат, та мислят, че им вярваме.

Това мекотело се пос ира от страх ,че Радев ще направи партия и ще размаже продажниците които смучат кръвта на нацията ! При едни нови избори Радев би събрал достатъчно голям % от гласовете за да състави самостоятелно правителство !

Обаче може да вдигне армията и да направи военен преврат.

Къде е тази армия ....?

коя армия ще вдигне? Знаеш ли в кой век живеем?

пак изпълзя!

Гн Радев е сериозен не като теб Параход

Да, вместо умно-красивите лица на ПиПито да правят реклама на либерастията, мутрата на Пеевски представлява евроатлантическите ценности.

Г-н.Плевенлиев м/у "Всеки има право на мнение" и "Всеки има право на глупости" във вашия случай разликата е главозамайваща. Дори само наличиието на стремеж към обективност(която при вас е фрапираща) би превърнала второто в подмножество на първото.

Mунчо няма потенциал да е политик. Нали не си го представяте да обикаля из страната, да държи речи и да говори с хората, за да ги убеждава да го изберат? Нали не си го представяте да изгради структури и да води кампании? Най-много да си направи някаква бутикова партия от 20-30 човека, подобно да другаря Първанов, и да изчезне от полезрението.

_stankow

>>>Нали не си го представяте да обикаля из страната, да държи речи и да говори с хората Е що да не си го представяме как говори !? Нали ги гледахме на изборното студио със Цецка Цачева, като я направи на бъзе и коприва ? :D :D

Плевнелиев е един изключително умен човек. Радев не може да му стъпи на малкия пръст.

Защо тогава политическият му рейтинг е на дъното, дори плиткоумни сополи като тебе започват да си оттеглят доверието от него...

Види се отдалече, че си фенче на владимир путкарев - късото фаше, живеещо в усмърдения бункер ....

_stankow

Това за бункера не можах да го разбера. Кой ви го внушава ? Онзи ден Путин летя до Калиниград с президентския си самолет. От Петербург над цялото Балтийско море. За да се срещне със студентите, имаха там техен си руски студентски празник. 8 (осем) самолета на НАТО го следяха отдалече. Два американски разузнавателни, още два английски, датски и два германски изтребителя Тайфун. Ама отдалече. Отделно руски изтребители Су-35 съвсем близко до него, ако някой пуска ракети, техните двигатели да ги оберат. И натовските самолети също го пазеха - сакън да не стане някой сакатлък и да обвинят натовците, че да отнесат Сарматите за едното нищо и за срамотиите ... Така че Путин не само че никой не го преследва, не само че не му се налага да се крие по бункери, ами го пазят като своите си президенти, че и повече. Ако гръмнат Шолц, едва ли някой ще зажали. Но Путин играе в друга дивизия ...

Лика прилика сте си! ТЪПАНАР!

Помиярите усещайки как ги мрази народа се напикават от страх Президента Радев да не ги измете... Заповядано им е от Посолството да бълват помия до посиняване.... и те се задавят от бълване.

а, бе, к л о у н, ти на Нострадамус ли се правиш? и това не ти е по мярка!

То па льольо

Плевнелиев - най- слабия президент от всички досега избрани. През мандата си бе куклата на конци на Бойко.

Ей, почнаха да плащат и на този да говори срещу президента. Прокурора пречи, президента пречи, хората пречат…. Крадците викат, дръжте крадеца!!! Докога ще ги търпим?!?

известен още като мАжката пОтка .....

Г-жа Росен Плевнелиев пак допълзя от някъде.

Моля, спестете ми излиянията на ирладската пастирка!!!

Чехлю пак го пратиха да се излага.

Защо така упорито ни навирате тази а-меба с 1 мозъчна гънка? И други индивиди, които мразят Радев? Има и такива, които го подкрепят, но вие понеже сте "обективни" до мозъка на костите не ги отразявате. плевня какво е направил, освен чупки в кръста пред фоннещоси и компания?

Мисуиш уи...

Президента да не чака края на мандата ,а да даде одобрение за свой политически проект/партия да се Обедини с БСП, Възраждане,левица... и да Изчистят от Всичко Сглобено...!

Ще, ще, само да не ти е спешно!

Точно такъв оръфляк като тебе каже ли нещо,че няма да стане,аз съм на 99% сигурен,че успехът му е в кърпа вързан,защото такива екземляри като теб,нямат никаква идея за политика....

роско се е загрижил за Радев? БУХАХАХАХАХАХААХ. това ли им остава на ПП ДБ ГЕРБ и ДПС, да се надяват Радев да не се изправи срещу сглобката им?

Най-голямата грешка Плевньо е че на времето гласувах за тебе, както и много други заблудени и подлъгани! Няма ден, в който да не съжеляваме!

Имах по високо мнение за теб ;)

Явно ирландаската пастирка Роска са я пуснали от магаревръза за да плюее. Ако плюенето в тези 7 месеца на Делян Пеевски и Сглобката се съберат в едно ще напълнят един язовир.Просто Радев не е Плевньо и не допуска да го инструктират от ГЕРБ или друга партия и не чете от листче речите си написани в патйната централа на Бойко Борисов.Това ги нервира и беснеят ,че президента е истински евроатлантик а не ветропоказател евроатлантик като Бойко,Делян Пеевски,Гнома Атанасов ,Киро Канадеца и Христо Росенеца .Президента Радев е с най- голям рейтинг и два пъти мажоритарно избиран от българите За нарастващия му рейтиг много помогна непродуктивното плюене на цитираните по - горе лузери,които ги избират по партйни списъци т.е. как ги подредят босовете по вярност и слугинаж.

Мили ми нещастен Плювналиев,българите не те издържаха и един мандат ,а ти си тръгнал да съветваш Радев с 70% подкрепа? Скриъ се в плевнята ...

Тулута беше казал ,че и магаре да предложи за Президент българите ще го изберат.Избрахме не само ПЛЕВНЮ, но и престъпниците от Канада-про100Киро и баща му -Петко Петков забягнал в Канада с любовницата си;Пуевски и ДъПъСъ, недоразуменията ППДБ, предателите от ГЕБР и бизона Б. Борисов,гнома и СДС, Гаргамел/помакиня,дори не е българка и е много тъпа/, плъха-Ам Гъл Денков.Колкото до Президента Румен Радев пак ще го изберем-не е подмазвач, боен пилот е и има топки,каквито педалите кокорчо,про100Киро нямат .А, ние Българите сме в 95% за Русия и за Вл. Вл. Путин.Не сме за наркоманите -очвчари от сащ,нито за гейските ЕС.

Всеки път Плевнелиев като вземе да се прави на политически мъдрец ме напушва смях. Да си гледа там пенсията в Гърция и по-добре да не се обажда!

Страх ги тресе либерастите. Радев само каза нещо и веднага трима четирима от либерастите с изказвания срещу него. Само да направи партия, гласувам веднага за него. Поне ще знам че ще играе срещу двете дебели мазни свине от Герб и ДПС. Просто Пеевски като ми говори че ще прогони тъмнината и ще докара светлина, чак лошо ми става.

А г-н Банов ще поиска ли най-накрая властта вкъщи, или ще продължи да е под токчетата на мазната синоптичка?!

АМА ЗА КАКАВ Г-Н БАНОВ СТАВА НА ВАПРОС, ЧЕ НЕ САМ ОТТУКА..?

Този не се ли сеща, че щом се появи по медиите, подкрепата за Радев скача с двуцифрен процент?