Плевнелиев: Популистът русофил Радев получи цялата власт в държавата

Той си назначи не министър-председател, а началник на щаб, негова дясна ръка и послушен човек, допълни бившият президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя на черна паламарка ли свири ?

интересна снимка. все едно е хванал черния жезъл и аха да го лапне само и само да го дадат по телевизията този миндил. ако имаше поне малко акъл нямаше да продължава да се излага. достатъчно се излага като президент. а какво лошо има че е русофил. явно повечето българи са русофили щом избраха Радев, а не леля Цецка "апартамента". койоти не му харесва да ходи да мие чинии в САЩ и да говори за американката мечта. аз искам да живея тук и да не съм слуга на американските интереси.

И мафиота не признаваше парламент,съд,прокуратура. И крайно време е тази твар,наречена Плевнелиев,да се успокои и да не се занимава с мъже като Радев. Вече разбирам,защо бившата му жена го е презирала и не искаже да се появява заедно с него на приеми. Сигурен съм,че и децата му го презират и се срамуват от него.Пълен идиот.Като толкова го дразни Радев,наесен да се кандидатира и той за президент и ще разбере какво мисли народа за него.

Не е необходимо да се кандидатира за президент! Тъй като се счита за грамотен, може поне веднъж да влезе в някой форум и да прочете какво мислят хората за него! За последните седмици има няколко публикации с негови изяви, а положителните коментари, а които сигурно са хиляди, по негов адрес се броят на пръстите на едната ръка...И така ще разбере каква "любов" към него таят българите в сърцата си...Ама е ясно, че не чете и за това продължава да говори глупости по медиите...

Тоя няма ли пак да го женят, уж все изпробвани му ги намират, пък все нещо не върви......

Ирландската пастирка пак се е разчувствала....

ужасно прилича на цигански певец по сватби.

Плювко...

Недоразумението Плевнелиев не трябва да прилайва отстрани, а да ни обясни ЗАЩО НЕ СЕ ИЗПРАВИ НА ИЗБОРИ СРЕЩУ СЕГАШНИЯ ПРЕЗИДЕНТ ????

Е и какво от това че не се изправи.

ще ти обясня с две думи: защото ако се кандидатира пак като президент, излъчен от ГЕРБ нямаше да е на втора позиция като Цецка Цачева, а направо ще отиде на ПЕТА позиция в изборите! Защото както се вижда от коментаторите, повечето от тях питаят "силна народна любоФФФ" към него! Само дето на майка не го пЦуват по форумите!

Не можа да почива в Гърция това лято.

Шушумига,взе да му пари отзад!Може да го пратят там при господаря му!

Радев бил русофил- ХА-ХА-ХА. Този не си е пил хапчетата. Че, това е опорна точка на ГРОб Е ЯСНО, но вече не хваща дикиш. Радев е НАТО-вски генерал, учил в академия в САЩ. Новият мистър председател също е учил там. Никой ли нормален човек няма да каже ясно и високо че хора русофили няма как да учат във военни академии на НАТО. НЯМА КАК....проверяват се до девето коляно за лояллност от службите. Някои стават и нещатни служители- както искате така го тълкувайте.

Такива като тях, за да се катерят по кариерната стълбица ще учат и в Магнаурската школа, ако се наложи, за да могат после да изпълнят заповедите на истинския си господар! Забравихте ли "де факто и де юре"!

Така каза магарето, дето го избрали за президент измежду всички останали магарета. Само че мнението му ни е важно точно толкова, колкото и на останалите магарета...

Да беше се скрил в къщата си в Монте Карло и замълчал!

Днес отвориха ново фитнес - студио.Викат му нап :). Сравнен с хубавеца ви по гащи, Плевнелиев ми изглежда доста по-нормален.

Простичко. ПРЕДАТЕЛ на БЪЛГАРИЯ

Забранете на мистър Бийн да дава изявления.Той е бита карта и никой вече не му обръща внимание.

Как няма да пикае газ Чехлю като му биха шута с подигравки, а сега вижда как Президента се е запътил към втори мандат.

Този мухльо кой беше и от позицията на какъв се изказва?

Chefo77

Вкъщи не му дават дистанционното дори, та ...

Сичкото, дека не танцува по свиркята на чехъла - било русофил! Да видиш ти само...

На Радев! Какъв Русофил,какви 5 лв сънува този? Радев е завършил в САЩ.Другият генерал също.Двама са завършили Харвард ,дипломат пристига от Дания. Няма нито един ,като бившия ББ ,освен всичко друго,две думи на английски да не може да произнесе. “ Аз,тука торта,сахар.....” а го питаха иска ли чай или кафе. Дано вече свърши тази простащина!

цялата власт в държавата, отколкото цял живот чехъл...

тоя па чехъл мине се не мине, па току мъцне отнякъде - без никой да го е питал...

Г-н Плевнелиев, с такъв ли коментар ще се хвалите? Толкова нескопосен президент бяхте, че не искам да си спомням как "да-то" и "не-то" се бяха слели и говорехте с фалцет! Хайде отивайте си на вилата в Гърция с второто си семейство и си гледайте спокойствието!!!

БТВ доказва що за телевизия е! ПРОДАЖНИЦИ!

Колкото и да ми триете коментарите то казаното от БМБ по отношение на политическия труп Плевнелиев си остава написано.Дори Юлето не го траеше пък той взел акъл да дава.Да се ходи в Гоце Делчев и възстанови ДКМС за да го оглави отново.

СПОМЕНИ ИМЕТО СЕВДА И СИ ИЗТРИТ ДИРЕКТНО!

Трият ли трият дирниците ниедни.Явно са привърженици на политически трупове.Взе да мирише на мърша.Този не го дишаше собствената му съпруга пък комсомолския секретар се оказа компетентен по всички въпроси.Спрете да ни занимавате с него.

То на едните името идва от пикня , а на другите -от дирник.

Абе тоя смешник няма ли да млъкне най-после? Най-слабият и комичен Президент, който сме имали! Срам за България! Безхарактерно влечуго!

Абе, мунта недна, докога ще ни занимаваш с това да доказваш колко си прост...

Аз съм изтрещял русофоб,болен съм и моля да не ми обръщате внимание

Кой е този Плевнелиев? Нещо много го показват напоследък.

колко разбирача има по форумите .. умни, образовани и с дълбоки политически познания ... ЗО това и държавата е на този хал... всички знаят по-добре но малцина са тези които и могат по-добре ..

Новинарката, дето постоянно ни навира в очите тоя плужек да си го заведе в къщи и там да го обгрижва !

На този докога ще му се дава думата?!

Браво на президента Плевнелиев. Очакваме народа пак да го избере защото не сме имали по-добър президент в най-новата ни история.

Абе ти добре ли си???

Плужека пак почна да ака и смрди. Миризлив фекал. Нищо мъжко няма в него.

Този трябва да го затворят в лудница

ГРОБарските телевизии и клетите журналисти там на срамното 112 място продължават да канят само техни хора да плюят срещу Фатмака. Сутринта Каракачанов, Любен Дилов, Плевнята - надпреварват се кой ще брани падналата от власт Мутра Фончо с джипа.

скрисе боклук гаде не искаме ни да тге чуем ни видим

Плюнчо какво се пениш.По добре така отколкото диктатурата на Тиквата.И ти в качеството си на какъв даваш мнение

ПРЕКРАСНО е , че РАДЕВ има ВЛАСТТА , а ти ревеш като недовършена К,,А , каквато всъщност си !! Сигурна бях че ще се изтипосаш рано или късно да плюеш с..ма от пе,,,та ти устичка , но скоро и това ще свърши !! Ако съм на мястото на Радев , когато всичко приключи и завинаги бъдете ИЗХВЪРЛЕНИ в небитието ще ти ЗАБРАНЯ да стъпваш в България с УКАЗ !!!

Тоя на снимката ми прилича на преуморен теляк от мъжка баня в Кабул

Пълзящото май е забравило колко пъти прави той служебни кабинети ама като се знае че НЕ той ги е правил а ментора му дето го нарече магаре даже и не проумява че властта винаги е била в ментора му дори при служебните роскови правителства... Наизлазянето на пълзящи говори че наистина сме на прав път

Това, че ни беше сложен за Президент откровен глупак означава ли, че постоянно трябва да ни го показвате! И като го показвате за да дразните народа, не е ли редно в заглавието винаги да титулувате недоразумението с ГЛУПАКЪТ Плевнелиев...

Изпълзяха здраво пуделите на герП днес - и тоя мухъл, и къдравия Митов сутринта при другия пудел по първа. И лаят ли лаят срещу натовския президент, който насила взе домакинството на трите морета, лаят даже срещу про-джендърите от ДБ, че били дали те сега властта на т.нар. русофил. Много ги боли, че за 2 дена изгубиха едно 100хил гласа контролиран вот. 60 депутати ще съм им ммого в следващия парламент!

И този жалък наглец беше президент?! Срам и позор!

Той се водеше за такъв ама ментора му на магарето командваше и там.

Това нищожество пак ли се подава изпод полата на синоптичката за да плюе?

На тва плашило и подобие на човек до кога ще му давате арена да плюе

Какво ближе тоя? Мисли, че е на Баце ...

Мотивът за рокадата са ... "ниски стандарти на качеството на работа". ЗА ЕДИН ДЕН (1 бр.) болшевишкото служебно правителство на служителя на Кремъл Владимир Илич Радев успяха да събират данни, да анализират данните, да направят ревизия, да направият заключение "ниски стандарти на качеството на работа" и да вземат решението за уволнение за десетки министри и шефове! За 1 ден! На 12.05 служебното правителство бе при Радев и положи клетва, на 13.05 са били за пръв път в бюрата си, може и да не са били И на 14.05 сутринта вече много хора са осъдени и даже уволнени от Народния съд на Радев! Направо да ви повярва човек! Уволненията "изобщо" не са политическа чистка!

Ех колко по добре щеше да бъде ако цялата власт ти беше дадена на теб - видния комсомолски активист и наследник на висш партиен функционер.Престани да плюеш защото ако не дай си боже на власт се върне приятеля на Путин , бившия член на БКП , жална ти майка. Тогава и ролята ти на пудел няма да те спаси, ще трябва да се криеш под полата на синоптичката