Плевнелиев: Има опасност реваншистки сили да дойдат на власт в Северна Македония

Има много причини и действия на Ердоган, които внасят съмнение по сделката за "Фолксваген", заяви той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И до кога този дето само за резил правеше България и сега продължава да я цица както тогава ще се произнася и за другите даже понеже ''оправил'' като боко всичко тук.. И защо се заблуждава че щом някой не е на неговия акъл значи е реваншист а не помисли дали не е по добър, по искрен, по честен и достоен от него...

Със всеки изминат ден ставаш все по ненужен

Не разбирам, къде е проблема, плювненлиев участва, заедно с цвинокио на предсрочните избори в Македония, печелят изборите и айде у ЕС. Хем и ние ще се отървем от два паразита.

СОПОЛЪТ НА БОК ОПАК ИЗПЪЛЗЯ........................

Стига сте разлайвали кучетата! Никой не го бръсне за слива Плевнелиев, предполагам, че и с ДИР-а е така, ама го правите напук! Няма нужда вече!

Къде са коментарите пот това: https://dnes.dir.bg/krimi/migranti-ot-afganistan-iznasiliha-nepalnoletno-momiche-v-sofiya или ви е страх от мнението на повечето от мислещите жители на територията? М?

Плевенлиев за пореден път е в сериозна грешка. Идеята на ЕС не е да приема "куцо и сакато" само по политически причини! Приемането на България по милост доста го е объркало но най-го обърква слугинажа му към САЩ!

Докога ще го гледам тоя по сайтовете? Намерете му някакво занимание.

Плювньо , а що идат реваншистки сили, а бе ШУТ?

Е, ся Плевня, ти кво искаш? Да се намесим във вътрешните работи на една чужда страна? Да вкараме там танкове и да бомбардираме в името на демокрацията? И защо трябва да се поддаваме на откритото изнудване на Македония и Албания - ако не обявите дата за начало на преговорите ще стане много зле за демокрацията? За да чуем след една година новото - ако не затворим тая или оная глава от преговорите ще стане много зле за демокрацията? И пак и пак... Аз пък имам малко по-друго виждане за ситуацията. Според мен, и двете страни изобщо не са за започване на преговори за членство в ЕС, защото придвижването в пакет на Македония и Албания към ЕС ще засили процесите на албанизация в Македония. То и сега половината косовари имат двойно гражданство - косовско и македонско. В Тетово им издават паспорти на кило. И си правят изборен туризъм. Как да вкараме в ЕС Албания, лидерите на която искат да вървят в комплект с Косово и открито проповядват идеята за "Всички албанци под един покрив"? Ми тогава да вкараме и Турция - Ердоган нали казва "Всички турци под един покрив"? Според последните европейски изследвания, ВМРО-то води с около 10% на управляващите... Харесва ли ни или не, но това е положението.

ИМА ОПАСНОСТ ТИ ДА КАЖЕШ НЕЩО СМИСЛЕНО НЯКОГА...НО НЕ В ТОЗИ ЖИВОТ!

ша напердаша секси банова ако съм на роско и ша ми мине

С какво? То за тая рапта трябва... нали се сещаш! Трябва да млатиш здраво, кат вол у брезната. Сила и воля трябва да това! или поне инат.

За наша радост обаче, няма никаква опасност Роско Тапета отново да заеме какъвто и да е избираем пост!

Така е ,демокрация няма. От държава сме превърнати в територия. Академичните среди в Англия и Америка се занимават с изучаването на книгата 'Плячкосването на държавата 1989-1997 .Написана от Венелин Ганев, живеещ в САЩ. Фолксваген се плашат от корупцията. По скоро приличаме на колония ,в колониите няма индустрия, няма селско стопанство. Политици, които се грижат за своето благо ,но не и з а благото на народа .Изнасяме златото ,внасяме евробоклуци. На пристанището в Бургас ,разтоварват бали с евробоклуци,горят ги в тецовете на Ковачки Нямаме индустрия ,а въздуха е замърсен. Медиите купени от олигарси, на народа не се казва истината .

А добро утро... това че сме подписали един и същ договор за членство в един и същ съюз не означава че на Франция, или на който и да е друг член, и пука кой знае колко за българските интереси в Македония... и както личи от сълзите на Плевнелиев все още има хора които не са разбрали тази проста истина в съюзната политика;)

Дано някой ден се загрижите така за България и и за българите, както сега циврите за Македония. За вас ,освен презрение- нищо друго.

плевнелиев е най - успешният български президент. И след като вече не е на власт пак работи за България

Така е, това е единствения български политик, който така силно обединява хората, но срещу себе си.

Тоз плах голям спец стана. Докато беше президент гласът му не се чу , сега ден през ден се появява по телевизиите. Заема мястото на жена си май

неразбирам що говорим за демокрация и за свободна и суверенна държава като през ден някой пишмян политик излиза и казва колко е лошо да сме зависими партньори с Русия а същото време от думите му излиза че сме абсолютно завивими от партньорството със САЩ и НАТО - ами аз искам България да търгува с Русия щом има изгода да прокара и нефтопровод искам и да сме в ЕС и да търгуваме в ЕС и да сме партньори и в НАТО и д атъргуваме и със САЩ - немога д аразбера защо нашите политици немогът да постигнат някакво положение в което не сме одупени нито на едните нито на другите нали за демокрация и свобода и незавивимост говорим постоянно ...Левски данеби да е умрял за тая фалшива свобода

Ами как беше казано от Дон Кихот "Е Панчо...свободата идва на върха на копието". Ако бяхме излезнали със сопите, нямаше да е така. Рибата може и да се вмирисва от към главата...ама това си е за рибата. За хората бащата на дипломацията го е казал много по добре "Всеки народ, си заслужава управниците".

Насила хубост не става, Г. Делчев бил "македонец". Когато се е раждал тази разработка на сърбина Новакович, още не е била измислена, както се казва. За налагането на „Доктрината на македонизма“ допринасят българи, завършили сръбски училища… Един от тях е Димитър Чуповски да не се бърка с Павел Чупаров революционер от ВМОРО и негов брат. - Кога Чуповски става сръбски агент? - Когато главният идеолог на македонизма Стоян Новакович е назначен в Санкт Петербург за посланик на Сърбия. По негова инициатива през 1902 г. се създава Славяно-македонско научно и литературно дружество. Чуповски става негов председател. Към дружеството се присъединяват и небезизвестните Кръсте Мисирков, Стефан Дедов и Диаманди Мишайков, с които Чуповски се познава от Белград. През това време Чуповски започва да издава първия македоно-руски речник, както и македонска граматика и чертае карта на областта Македония. По-късно започва да издава и вестник „Македонскій Голосъ“, в който определя Борис Сарафов и Иван Гарванов като борци за независима Македония, а Яне Сандански за български агент и престъпник. Всички са българи и героите и предателите, някой дори са братя, но единия е български национален герой а другият е сръбски агент. Това е братя българи, от Скопие и София!

+1000

Стига сте ревали за нероден Петко!!! Ква е тая нация която за няма и 2 поколения ги правят от българи в нещо друго? Няма такива случаи в историята...просто изисква повече време от 40-50г. Неприятният факт е че хората в Македония са били без национално самосъзнание и сърбите са ни били в надпреварата да ги научат като какви да се чувстват.

Забравяш, че сме спечелили две войни срещу Сърбия и Османската Империя в резултат на което се съединяват Мизия и Тракия. И сме загубили Междусъюзническата в резултат на което С.М. остава неосвободена. Сърбите не са били сами и руснаците са им помагали, къде открито къде задкулисно.

А ти забравяш че не можеш да мислиш :-) Кой е тоя народ дето за няма и 2 поколения си забравя етническата принаджлежност? Покажи ми за един такъв случаи в човешката история!!! Няма да намериш..търсел съм. Такава промяна изисква стотици години и дори тогава е почти невъзможно да намериш примери.

А ти, от къде знаеш, че са забравили, какви са ? Всички български политици, когато започват да говорят по темата, започват с : Вижте какво когато не сме пред камери а на масата всички казват едно и също българи сме ама ако изляза и го кажа по телевизията с кариерата му е свършено. Какво очакваш след 70 г. терор (комунистически, сръбски в едно).

Ако има руски шпиони в БЪлгария, те са гола вода!!! България е в НАТО, енергийните прокети от които Русия би спечелила бяха спряни! Това безспорно доказва че ако ги има, са гола вода! Дори и обикновените заподозряна в лицето на БСП, бяха ЗА България да стане част от НАТО и ЕС. Но ето какви шпиони има в България със сигурност: Американски шпиони в лицето на тази амеба на снимката...една критика не отправи в посока САЩ и прекарва 100% от времето си да защитава американските интереси - това с Македнония е последният случай. Всички знаем че идеята да се вкара Македония в НАТО и ЕС е на САЩ! Другият е Местан....открито защитавайки Ердоган и не допуска никакви критики към Ердоган и тюркието. Да парафразирам френският философ "Виж кой не критикуват, за да разбереш за кого работят".

разгеле един човек с реална преценка , и аз неразбирам що говорим за демокрация и за свободна и суверенна държава като през ден някой пишмян политик излиза и казва колко е лошо да сме зависими партньори с Русия а същото време от думите му излиза че сме абсолютно завивими от партньорството със САЩ и НАТО - ами аз искам България да търгува с Русия щом има изгода да прокара и нефтопровод искам и да сме в ЕС и да търгуваме в ЕС и да сме партньори и в НАТО и д атъргуваме и със САЩ - немога д аразбера защо нашите политици немогът да постигнат някакво положение в което не сме одупени нито на едните нито на другите нали за демокрация и свобода и незавивимост говорим постоянно ...Левски данеби да е умрял за тая фалшива свобода

Така е и причината е само една задкулистната политика на Русия спрямо България и в частност Куберова или Вардарска България. Защо го правят дано да знаят, но има връзка с наличието на Котраговата Волжско-Камска България. Наречена, от Ленин Татарстан, очевидно името България ги плаши. Парадокса е че България и Русия са едно цяло, но като пясъчен часовник.

Това за СМ не трябваше ли да го каже мозъчния център за "стратегически анализи" или са изпратили почетния председател на автомобилния бизнес у нас да ръси бисерни прогнози ?

кой го е оторизирал да обещава / раздава едни 250 милиона евро за завода ?

Най-вероятно той иска да ги гушне тези парички. Със сигурност е изкупил на безценица земите на които ще се строи завода. Така държавата ще даде едни 250 милиона за осигуряване на безплатен за Фолксваген парцел, а Плевнята ще ги гушне. С подобна далавера с Бизнес парка Младост 4 (от горната страна на околовсърстното) Плевнята забогатя.

Заев може и да е успешен, защото ни изработи с договора, където ние признаваме македонски народ, македонски език и си подаряваме историята и езика под техен флаг. Но в случая Борисов е неуспешен за България, защото препотвърди предателската позиция на съпартийците си от БКП. Хубаво е, че засега коминтерновските предателски правителствени сили не успяха покрай френския отказ. Редно е и Борисов да подаде оставка за този крупен коминтерновски провал.

Социалисти зачервени от шамари от Плевнелиев, реват на умряло.

Ирландската пастирка отново мижатурства

това е моя Президент!!! жалко че не се кандидатира. щеше да спечели ...нищо че не може да прани коремни.

Пръдльо

Тя и румба радев се мъчи по всякакъв начин да ни скара с македонците и да провали опитите за сближаване. Сетете се сами защо.

Така е. До скоро сърбомани-русофилските сили в Македония имаха президент който постоянно лаеше срещу България. (нещо като нашия) Не трябва да се допуска да падне про-българското правителство и да дойдат на власт някакви носталгици по Югославия.

Плевнелиев, абе защо не се явиш на избори, че горе-долу да ти светне колко ти важи мнението за каквото и да е ?! Ама на каквито и избори си поискаш! Подозирам, че и за секретарка в сериозна фирма да кандидатстваш, пак ще те отсвирят.

Колко ли пари са дали шиптърските цигани на нашите плямпала?

Плевньо, както винаги е проводник на чужди интереси... Чудя се, защо политиците ни са се юрнали да извършат национално предателство? Борисов, Станишев, Плевенлиев - странно трио, пее една песен...

Тия изпълняват американско-сороските поръчки. Целта на американците е да завладеят целия Балкански полуостров за да го ползват за агресия срещу Русия и Иран. Другата по-скрита цел, особено на Сорос, е да се вкарат три милиона ислямисти в ЕС (от Македония и Албания) за да продължи ислямизирането на ЕС и постепенното унищожаване на Европа.

Доста пъти съм изразяван несъгласие с г-н Плевнелиев но този път е абсолютно точен.Нека и за напред бъде коректен и безпристрастен както този път.

що не си гледаме наяшата работа а сме тръгнали да се занимаваме с македония и тоя. ми да им го дадем на тях да мънка там

г-н Плевнелиев казва много истини.. не е лошо човек да си записва и да ги чете като Библията.

Банов на всички ни е ясно кой искаше да набута Македония и Албания в ЕС, понеже Турция и Гърция не го слушат, а си гонят интересите и е хубаво да ги заобиоколи с послушни лайкучки. Е направихте възможното, бяхте готови дори на национално предателство с историята на България, е не стана, другия път се подгответе по-добре.

Този Плювньо не му е мястото в медиите. Пуска фалшиви новини, а те му ги разпространяват.

Всички от хранилките под строй да се изходят!

Само наще крадливи "кучи синове" са наистина демократични, добри и пр. Всички други са реваншисти . Особено тези , които ни пречаят да крадем като за световно.

Австрийците са немци Македонците са българи. Северно ирландците са ирландци.

Росен Плевнелиев се опитва да направи нещо, което е много по-добре от бездействие. Аз също мисля,че Зоран Заев е успешен лидер за Македония , но македонците не могат да разберат. Пропагандата срещу България вреди най-вече на тях.

Да бе, ти разбираш какво е добре за мен и моя дом, а аз - виждаш ли не разбирам.

Съгласен, но какво прави Заев и с какво помага Плевналиев, да се спре антибългарската пропаганда. Колко вестника има Сърбия и колко има България там? А колко вестника имат унгарците? Ще кажете какви унгарци в С.М. и аз се чудя, но е факт, като го свържем с бягството на Груевски в Будапеща, се забелязва топла връзка, пак на антибългарска основа. Реципрочност на медиите в С.М. докато няма такава, няма да има и напредък, за С.М. проблема е техен.

Juris

Като гледам какъв вой се вдигна у нас след като от ЕС ясно показаха на македонците, че не стават, виждам, че въпреки всичките гаври от страна на управляващите в Македония към България (Гоце Делчев се бил преструвал на българин, както съвременните македонци, кандидатстващи за български паспорт и др. под.) нашите и леви и десни и каквито са там са готови да надминат и Георги Димитров: биха признали всичките българи за македонска нация, само и само да угодят на тези, на които служат...

ЕС щеше да преговаря с Македония. Но не и с Албания. Трябваше Македония и Сърбия да преговарят за ЕС. Нямаше да има пречки. Но албанската мафия владее Холандия , Белгия и Франция. Затова тези държави блокираха двойката Албания-Македония.

Дай определение за мафия, защотон аз мисля, че някои мафии от балканите си имат държави и не става ? за Албания.

Македония ще влезне в ЕС когато я анексираме и приобщим към майка България. Комунисти,сърби и руснаци измислиха македонската нация!!!!ФАКТ!!!Кви македонци бре... няма такова племе.

Щерев, назад си с мат'ряла, Желев пръв се втурна да признае Македония. От там нататък всичко си е македонско - език, нация, територия. На писклив СДСар, комунистите и космонафтите му виновни.

В момента САЩ са най-големите защитници на македонската нация, не руснаци, не сърби. Те даже искат и да отделят Пиринска Македония от България и да я подарят на СМ, но за щастие техния ОМО Илинден не успява да направи това което прави американския АОК в Косово, американската Ислямска държава в Сирия и т.н. Иначе щяхме вече да ходим в Пирин с визи и паспорти.

Сега македонците ще се еманципират от България. Ще станат крайни националисти.

Росенчо комуниста да отива на съд. Защо допусна Волксваген да отиде в Турция. Срам и позор за нацията.

На власт идват албанските партии. Македония е поробена от албамците. Велика Албания е в ход. В Македония половината население е албанско.

А другата половина какви са ?

Тоя па само се навира да дава акъл, изобщо не ме интересува какво мисли. Като е толкова загрижен за Северна Македония, да заминава там на терен и да проповядва сред местните идеологията за НАТО и обединена Европа, които междувременно вече се разпадат. Пък дано да не го бият много.

начина на говорене си само за агент на погребално бюро.Изчезни веднаж завинаги от погледа на хората.

Ами да дойдат. Нали това е демокрацията - избори и каквото избере мнозинството. Или това не е правилната демокрация - избори и трябва да се избере каквото ние си мислим за правилно щото хората не разбират.