Плевнелиев: ДПС не трябва да участва в коалиционните преговори в следващите 9 месеца

България трябва да има план за много трудните и тежки времена, които се задават, заяви президентът

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: ДПС не трябва да участва в коалиционните преговори в следващите 9 месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази утрепка още ли е жив?

Тая плюнка докога ще се обажда като на барабан задната пръчка

Преди 10-11 години НЕКСОмир АНАЛниев беше един скъсан скъсаняк и бедняк - прехранваше се като лавкаджия по софийските училища. Държеше 1-2 училищни лафки в 1-2 софийски училища - продаваше на децата вкисната боза, развалени мухлясали сандвичи и банички и изсъхнали вафли с отдавна изтекъл срок на годност. Общо взето бедна работа, парите му стигаха колкото за хляба. Бедността обаче веднага свърши след като АНАЛниев потопи шкембе в голямата политика. Освен лавкаджийството господин НЕКСОмир задоволяваше и своите педофилски потребности, така да се каже. Беше обарвал и блудствал с едно 10-годишно момченце, даже водил детето на гости в дома си и го събличал голичко, горкото. Двамата заедно с момченцето дори гледали гей-порно. Родителите на детето подали поне 5 жалби до столичните управления на МВР, ама преписките били прекратени, и глас в пустиня. Какво да очакваш от продъненото и пробито от корупция и хайдутлук българско колониално МВР?! В наши дни господин АНАЛниев е един мастит и много богат политик от ПП-ДБ с огромно шкембе и още по-голяма, мазна дупара. НЕКСОмир е горд собственик на огромна 2 декара дупара, а шкембето му расте не с дни, а с часове. Господин НЕКСОмир е гордостта на ПП-ДБ и на цялата Сглобка. Педофил за чудо и приказ, правоверен НАТОвец, евролиберал, евроатлантик и радетел за евроатлантическите ценности, една от които е и педофилията.

Чехльо я кажи верно ли минерална вода ще пълни басейна на Деса синоптичката в къщата ти в село Баня Иначе всички сте борци за демокрация, на задниците ви напълване нямат. скри се смешко

това е моя президент и на милиони българи. най - българския президент- г-н Плевнелиев

Тая шматка що се паказва.

В Панорама това мекотело го попитаха какво мисли за 3 март като национален празник, а той се впусна да обяснява що е това евроатлантически ценности. Синоптичката явно му е повредила чипа на комсомолски активист.

не е чипа , а чепа , атой явно мисли само с него.

Планът трябва да включва единствено свалянето от ефир на този клоун.

Е плевньо не трябва да си показва тъпата кратуна от мишата си дупка

На тоя ташак му идват умни проблясъци от време на време

За 20 сек задържах да го чуя в Панорама. Махленско говорене! Преди години се изпокарах с най-близките ми хора, щото се опитах да ги разубедя и да не гласуват за това нещо.

явно поклонника на Скалистите планини скоро не е псуван и затова изпълзя да се изходи.

Тоя путкар от къде изпълзя, че и нагло да казва какво да става... Я да го попитам #кой е бащата на детето му?

Бе, шут ко

"Следващите 9 месеца"... Явно все пак е забременял...

Усмихнатият по рождение пак се появи.

Да го начукам на евроатлантичките в устичките.

Че с празни приказки за "демокрация " нема да си я получат с прътове и камъняк по чуторите от "простолюдиеТо"

Плевнелиев да обясни, защо ДПС не трябва да участват в евентуално коалиционно споразумение, защото досега, такова все още няма. ПП,ДБ отказаха да подпишат коалиционно споразумение, въпреки настояването на Борисов ГЕРБ. И защо ДПС не трябва да участва? Да поговорим за демокрация, г.Плевнелиев.

Няма да може ! Бат Б още не му е дал насока.

Елементарно, Уотсън! ДПС няма нужда от такова споразумение! И без такова е ясно, без ДПС не могат. Но трябва да го маскират някак си. С много приказки от рода на тези тук коментираните. И задължително с дежурните нищоказвания от рода "държавата" (в устата на този нищо не означава) и "общи геополитически интереси". Надуват бузите, за да ги приемем за нещо. За да не мислим, че са нищо. Особено като става дума за "геополитически интереси".

изпълзя!

не дават авиацията на ВСУ да се издигне от летището в Авдеевското направление

Шило

Дава Плевньо, продължавай! Ако ги няма от ДПС, значи край на сглобката. Наливай масло в огъня, днес Шиши ще ти налее газ в г.за

Къде видя коалиционни преговори Плевнелиев? Няма подписано коалиционно споразумение между ГЕРБ и ПП,ДБ, въпреки настояването на ГЕРБ да има такова. Което дава право на ГЕРБ да включи и опозицията в преговорите. Същото може да стори и ПП,ДБ , които непрекъснато повтаряща, че нямат коалиция с ГЕРБ и думата "некоализия". Плевнелиев се бои от срива на ПП,ДБ, ако ГЕРБ сътрудничи с ДПС, защото знае, че ПП,ДБ са във властта заради манипулиран машинен вот, алабала с президента". С тези ултиматума ПП,ДБ само се отдалечават от властта.

Шило

не твърдя, че има коалиционни преговори. А само, че без ДПС не могат. То е ясно, кого обслужва ПлевнЮ, както и , какво би станало при едни предсрочни избори, но ще ми е интересна реакцията на Пеевски. Едва ли ще си замълчи.

Този човек в коя държава живее? За какви преговори говори? То е ясно, че ДПС управляват в момента.

РоскУ Идиота - полезният идиот на днешна НАТОвска, евроатлантическа, колониална България. РоскУ освен полезен идиот е и баджанак с цяла София и половин София-област. Неговата Деса Ебанова имаше грижата за това.

на банкянския недомагнитен еднокнижник, пак се изказа неподготвен.

Тоя пък малоумник, те ДПС ръководят държавата тоя реве да не им се дава достъп.

Винаги като гледам снимка на Плевнелиев се сещам за една повест на Сартр, която ми направи силно впечатление още в училище.

Аз пък за роман от Достоевски.

На мен пък Пеевски все повече ми харесва. Пък като видя Росен Банов и ми се ще..... да гласувам за ДПС

Защо създаде гейовете!

Росе-Босе следвай здравия смисъл... Ако се водят разговори за нещо,а то зависи от теб,няма значение дали участваш или не. Пожелавам си избори само с български партии.

В Европа всичко ще е трудно и тежко за българите докато ни командват анти българи. Но ако се обединят да командват, няма да ни стане по-добре.

Чехльо хитрува и продължава да дтапа

Нямаше ли как да го покажете с малко по-жълти зъби ?

освен да лигави разработената слива на жена си за нищо друго не става.

Кой пък беше този.

Марш в асансьора на Цецо. Да играете табла.

Щатното, номенклатурно ДКМС пак се изходи.

Той умен бе!!!!! То титан!!! То гений!!!! И най,- важното, не се конкурират с Асен

Деса има полови атракции , а чехлю пак изпълнява поръчки.

Е цвете сравнение с този.

Шилo

Радев е руска подлога, този е бойова подлога. Първото е далеч по-вредно за България, но като се има предвид, че бойо е също руска подлога, и второто не е твърде безвредно.

разликата е, че тоя чехльото, бат ви Бойко го сравни с магаре, което можеше да сложи на негово място, а Радев го избраха въпреки бат ви Бойко.

пак се изходи в потурите!

Плевнелиев бегай от софрата с мъжете обратно при слугинчета, че Шиши не ти е в категорията, ако те побара на тесно, че те дере като маче у дирек, и булята ти не мое е спаси.

Напълнил е потурите с екскременти от указите на колегата си

Владимир Путин подписа указ за призоваване на руснаци в резерва за военно обучение, съответният документ е публикуван на официалния интернет портал за правна информация. " „Решавам да призова през 2024 г. граждани на Русия, които са в запаса, за военно обучение във Въоръжените сили на Руската федерация, войските на Националната гвардия на Руската федерация, спасителните военни части на Министерството на Руската федерация за Гражданска защита, извънредни ситуации и помощ при бедствия, сигурността на държавните агенции и Федералната служба за сигурност“, се казва в текста.

защото Магарев и тебе ще привика за О крайна!!

Деса пак го е изпуснал мистър Бийн и той избегал от вкъщи а модераста е френски мъж

Кой ще изплюе камъчето какви ''тежки и трудни времена се задават"?

се стяга за бой с Русия, ама преди това ще си нахлузи памперса за да не прокапе!

Всичко ми е ясно, само едно не разбирам - в тази държава няма ли правоспособни лекари, които да се погрижат за психическото здраве на определени индивиди? Толкова ли няма и от белите престилки с дълги ръкави, които се връзват на гърба? Продажни "политици", продажни "журналисти", продажни "медии", продажни "анализатори". Последната дума вече трябва да бъде с нов правопис - двойно Л.

Какви "тежки и трудни времена" ни очакват? Ще ходиш да се биеш, или очакваш български войници да умират за вашата русофобия? Ердоган може да води политика в интересите на Турция, Орбан знае, че е министър-председател на Унгария, Путин защитава Русия, само вие не можахте да извлечете някаква поука от историята на собствения си народ! Ама като толкова не ви харесва, хващайте самолетчетата и стига сте карали българи да плащат за комфорта ви!

Абе дир-а,що ни го натрапвате тоя идиот?

Тази новина от една Агенция ли е ? Всеки ден се редуват - Плевнелиев , Поптодорова , Иво Инджев , Соломон Паси , Надежда Михайлова . Ако трябва да им събираме капачки за ги пратим да се лекуват в Чужбина от зависимости от кражби .

Само тоз идиот липсваше.

Този Путьо не се беше появявал скоро, тъкмо започна да липсва и отново поникна.