17-11-2017 20-11-2018

Коментари

понеже и двамата с къдревата Сю ,дупе давате за евроатлантическите цености ,легнете си и се успокойте

До д-р Цветеслава Гълъбова: Не го пускайте от психиатрията, че ходи по медиите и ръси глупости!

Десьо Банов пак е налапал микрофона. Приказен герой, глупакът от приказките....

"Борисов му прилича да е по-смирен и скромен, когато дава оценки". Борисов беше казал "Аз съм прост и вие сте прости, затова се харесваме". Борисов далеч не е скромен, като ни обявява и мене и още милиони хора за прости! За Плевнвлиев очевидно е прав, защото последният го харесва, но аз НЕ ГО ХАРЕСВАМ!

"За мен е интересно утре какво ще се случи в парламента при отсъствието на министър-председателя в оставка." МНОГО ШЪ НИ ЛИПСВА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ВИ РОСКО, КАКТО И ТВОИТЕ "БИСЕРИ" В ЕФИР! А ДЕЙСТВАЩИЯ ПРЕЗИДЕНТ, ИЗОБЩО НЕ ЗАКАЧАЙ, ЗАЩОТО Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПО ИНТЕЛЕКТ ОТ ТЕБЕ!

ТОЗИ НЕЩАСТНИК ДОКОГА ЩЕ СЕ ПОКАЗВА

Това е Български Президент, трол недоклатен ! Гледай си лилиПутин, че както са му набрали американците, скоро ще се налага да го балсамираме

На този господин не трябва да се предоставя думата. Много неща му липсват.Иска да бъде актуален, а излиза смешен във много отношения. Доказателство за това е и неговата автобиография.

Пак се изказа неподготвен.

Не знам Деса как го търпи!?

Да, ама Деси Банова него избра, а за теб остана само да и гледаш снимките по Итернет и да лъскаш бастуна , прошляк вмирисан ....

"Хей, Буци, ако наистина те боли, патерицата не трябва ли да е откъм болния крак?" ;-)

Отвърт

Г-н Плевнелиев, е най-успешният и последователен Президент, на който Българският Народ е гласувал доверие ! Той беше Президент в изключително тежко вътрешно политическо и международно положение. Неговият мандат премина през две служебни правителства! През диверсионната акция на енергийната мафия. През ПУЧ-а на Седенката. През две годишният Протест на Достойните Граждани и Доблестните Студенти. . През окупацията на Крим от азиатската изолация . От първия до последния ден той беше подлаган на отвратителна вражеска, диверсионна Хибридна война от страна на агентурния апарат и петата колона ! Но въпреки това г-н Плевнелиев се държа ДОСТОЙНО и ПОЧТЕНО и навсякъде представяше страната ни БЛЕСТЯЩО !

как ти е гевречето, явно плюнката добре се е отчел пред тебе

... демек, следващата седмица ще се осереме от смех. Ох, немам сили да чекам!

Единствената говореща мумия в света! Плев Кух Кратун.

е между един уродливец, проснат от една курва бездиханен напреки на едно легло и един друг- лизач на сифилистични путки и страдащ от тендовагинит на езика. И двамата се сблъскват в една много конкурентна и напрегната среда.

До кога ще коментирате тоя клоун? ББ беше казал, че и магаре да беше предложил щяха да го изберат и се оказа прав...

Че толкова много комусти го оплюват показва ,че Плевнелиев е прав. Настояящият президент Радев не е направил нищо друго през мандата си освен да се надува като пуяк и да призовава за раволюция.И всичко това защото Гешев разследва неговите сътрудници.Постъпката на главния прокурор показва,че няма привилигировани. Но Нищожеството Радев ще събори държавата заради егото си.Моята прогноза и,че Радев няма да бъде преизбран за президент

ветропоказател с жена синоптичка. Тя предишната Плевнелиева с право не се появи въобще до тоя палячо.

то срам ли е, да го опишеш, то си е лaйнo

Аз предпочитам президент с топки, а не Плевналиев.

има, но са му в устата

Еми като има президент, а не чехъл...

Моля ви колеги, не давайте трибуна на този много, много жалък човек!

Абе мухльо, помияр с помиар. Ще го начукам на женка ти. Мърляч с мърляч. Пезивенг мъндръсан

Винаги като се сетя за Плевнелиев си представям следната сценка: Отива му на гости баце опъва с 200 Деса синоптичната докато Плевнелиев гледа, но и думица не смее да му каже. После като свършва потупва го по вратлето и казва, браво Роска хубава женица си си намерил, изръсва как няма по компетентен от него за тая работа и си тръгва. Роската тъкмо да тръгне да се оплаква на жена си, а Десито го скастря, че не е хвърлил боклука и не е разходил кучето.

Гадно, брат

zatvori si ustata be pluvnaliev ,mnogo mirishe

Улицата влезе в парламента под вдигнато юмруче на Радев и следва поредната катастрофа за България

иначе - куцук-куцук в леглото с клчета и пачки.

Случайно да помните как влезнаха хитлеристките ченгета преди 12 години!?!

Президент и премиер са интелектуарлно на различни планети бе отрепко.

Президента е много прост и прикрива некадърността си с бездействие

Явно Бойко ще пада. Сламеното човече дето му пазеше мястото в президенството взе да му дава акъл...

Гнус

Кой ми взе чехлите?

Мъжът ми.

Докато Суджука е ритал топка, да не е ритнал по погрешка това магаре, мотаещо се около Тиквоча, че пак "реве" за нещо. Намерете му някой мъж, че да се кротне малко.

Това жалко мекере няма ли да се махне от живота ми заедно с едни други хванати за ръка и в индийска нишка и да не ги чувам и виждам никога?

Ако бързо върнат мандата от ГЕРБ, поставят ИТН в по-трудна ситуация да съставят правителство, а за тях това е задължително, ако искат да направят някакви промени в изборния кодекс. В противен случай до края на месеца парламента си отива и новите избори ще са по същите правила. В резултат ИТН ще са с много по-нисък резултат, мутрите са вън, патриотите след обединение влизат! ДБ, ДПС, ГЕРБ и БСП няма да имат чного по-различни резултати!

Пропуснал си Божков, той идва и ще мъсти...

Аман от катили !

Тва не спре.

Gugnelid

Жалък герберастки рев, изравят всякакви жалки плазмодии, че да им лъскат лустрото. Няма, скъпи мои, вън сте и наесен ще умрете!

Фигуранта на Божков зове за метеж. Разпалва омраза, насъсква палеж. Бламира кат' Тръмп народния вот. Властта нагло иска през задния вход. Издигнат от руски агент нам враг и клел се е явно под чуждия флаг, държат го едни комунистки в страх, а друга разведе го и стана за смях. Решил, че е някакъв нов Пиночет, на Сталин и Хитлер първи брат'чед. Палячо опасен, но с акъл на дете, избран нискочел от он'ва ДПС. Съсипва държавата. Събрал е екип от ДС русофили и друг пълен шит. В минало време примами мнозина. Но свърши се тая. Сега са малцина. Безотговорно с протести сее зараза. Нехае за хората, но Талин го сряза. Шапкар, ама бил правил коремно... Мандата излиза солен до последно. Официалните празници в тази страна омърси и превърна в терен за война. Свъсен и зъл пред клакьори отново избива комплекси в помия от слово. Нашепват в ухото му смахнати речи. Удавен в злоба дорде срича се перчи Викат му Мунчо, селянин дилетант. Пръв сред другарите кух интригант. Народна любов описва го с думи: Лобиста на Грипен, разтягащ локуми. Льотчик фатмак, клепоух нищоправец. Дурак самовлюбен, кат оня от Правец. Чорапа зелен, мафията подкрепил. Мрака сплотил. Нацията разделил. Слугата на Кремъл. Адвоката за Крим На колене пред Кирил унижения мим. Разврата обича, но явно не може. Затуй го влече нестандартния тоже. След триумфа над общата без аналог днес с две го заснеха тоз мушморок. Към всичко това добави лъжата. За договорите, апартамента, колата, за инвалида, за ПТП-то на бащата, за записите, след туй и за децата. Не боен летец, а презряна мишка. Московска подлога на къса каишка. Под чехъл, род и родина предал. Това е позор, а не генерал!...

Gugnelid

Като се изсра, дано си се и успокоил.

ПЛевнелиев е президента който е направил най-много за Българкия. Помогна за създаването на Бизнес Парк София. Къде работят хиляди хора с добри доходи. Помогна и за създаването на индустриалната зона около ПЛовдив където се произвеждат части за автомобили в много различни заводи. Работните места и производството са много важни за една държава Жалко, че народа прост и се връзва на руската хибридна война и троловете и които постоянно атакуват Росенчо. олио да ви попари руски тролове.

на вас герберастите все народът ви прост и някой друг ви виновен.

ЧАК СЕГА ЛИ ОСЪЗНА ИДЕЯТА ЗА РАБОТНИТЕ МЕСТА И ПРОИЗВОДСТВОТО ? И КЪДЕ БЛЯХТЕ 12 Г ГЕРЛЕРАСТКИ КАЛИНКИ ?

Абе какво става с тая територия в последно време? Превърна се в школа за запасни политици даващи акъл, като за световното.... Много политически скелети наскачаха под прожектора и пада едно жужене, страх да те хване. Скелети като този, Ал. Йорданов, царя, Костов, Първанов, Цветанов и други , знайни и Не знайни воини от близкото минало, провалили се вече политици дават акъл на българсият народ и чертаят светли бъднини ... Да де господа ДА ама НЕ...ВИЕ всичките бяхте във ВЛАСТТА, имахте всички ИНструменти и за 25-30 години докарахте БЪЛГАРИЯ до Национална катастрофа.... И въпроса е : Защо искате да ви вярваме отново а да не ви осъдим и да ви поставим там, където ви е мястото - на ТОПЛО в СЦЗ.???

Ама много си ни умен, бе!

Уууу бреее! Няма такова лигаво нищожество като него. Пълзи и плюе - от там идва името Плювналиев. Няма ли кой да му връчи скункс? Да не е златен, меден е по-добре.

Знаете ли, завиждам на този семпъл човечец. Той си живее в някакъв негов, пъстър и шарен свят в който е велик и уважаван. Никаква връзка с реалността, но на него тя не му е нужна. Те го ругаят по най циничния начин, но то се усмихва и дудне едно и също. Той не ни е проблем. Нека си живее в неговата виртуалност. Проблем са ни медиите, които ни го навират в очите. И наистина нямам представа защо. Знам, че има някаква дълбока причина, но не знам каква е.

На това му се вика "мюре". Става проблем за ятото /стадото и т.н./ и пускаме мюрето, че да отклони вниманието и ловджиите да пуцат по него. Този се появява настойчиво когато облаците се сгъстяват над Герб. Впрочем, той и за това бе назначен за президент. Забележка: много важно е мюрето да е толкова тъпо, че да не разбере за какво се използва.

Това което казваш важи с пълна сила и за Тиквата Борисов.

Най-жалкия президент! Сигурно Бойко го праща да му купува цигари и го шамари през врата. Даже няма да се учудя ако Плевньо го обслужва оралноИанално.

Щом и този плужек, дето всички го плюят, а той им вика, че дъжд го Роси, го мобилизираха да брани Бойко, значи положението на ГЕРБ е безутешно по посока безнадеждно.

Този да не е секретарка на Борисов?! Подхожда му тази длъжност. Дори го виждам как носи таблата с кафето :))

велик и незаобиколим фактор , гледам тричетвърти от проектокабинета "Митев" са от вас посочени..... Що не се кандидатирате на есен , да видим 29ти или трийсти ще бъдете.

Лаладжия на пружина, дрънка това което е удобно за вожда. Не проявява никаква оригиналност. Нито изразява собствено мнение.

Браво, Роска! Вкара и го осем ката на тая тъпа кучка, Сонята, дето ходи да лиже дирника на амбреажа Мунчо идота...

Нима?? ...мисия невъзможна...

То се вижда кой какво лиже. Ха-ха-ха-хаааа!

Ку.р за Гадев, два за Деса, тъпата метреса :)

Секретен Доклад: Доган, Пеевски, Борисов, Булгартабак, контрабанда и финансиране на тероризма 15 3431 20.04.2021 Под ръководството на политическия лидер Ахмед Доган Булгартабак на Делян Пеевски е създал комплексна финансова, правна и логистична система за производство на цигари, които са официално изпращани към законни дестинации, но фактически са разпространявани контрабандно в региона на Близкия Изток – Ирак, Сирия, Иран и Турци. От незаконния трафик са били финансирали терористични организации. Това пише ”Биволъ”.

плевнелиев е доказано най простият политик. той ниникога не е правил нищо, защото той беше придатък на Борисов. Плевнелиев само се усмихваше и ръкопляскаше, той си беше и си остава кукла на конци. на изборите 75% от хората показаха че не искат ГЕРБ. за какъв популизъм говори тази амеба. какво направи Борисов за 3 мандата - пътища които се разпадат за 1-2 години. това направи Борисов. и понеже вече не му минава номера сега дори се прави на обиден. колко много е направил, а как никой не го оценява. Плевнелиев ходи и лае по телевизиите. Радев е много повече президент от Плевнелиев. какво е казал Радев което да не е вярно. нима няма проблеми с корупция, със свобода на словото....българите го виждат, международните партньори го казват, по какви ли не статистики сме на последно място и накрая излиза Плевнелиев и казва че Радев бил популист. и защо е популист...защото каза че Цар Бойко е гол. ако сега беше на власт Плевнелиев щеше да обяснява как всичко е наред, как няма проблеми със свободата на словото, как няма корупция, как всичко е наред. а и нека се кандидатира за президент. тъкмо да видим какво довери има в него.

Не е най-простия, а най-подлия плужек в българската политика от оно време и до сега. Гнус.

Всички си спомняме как Боко му въртеше главата на ляво и на дясно, биейки му чембери и казваше, че и магаре да предложи, ще го изберат.

Плевнелиев е нормален президент, а не съскащ летец изтребител.

Плевньо е пълна подигравка. Даже вицето му дето му беше - М.Попова се подиграва открито с него. Жена му също не го взимаше въобще насериозно, абсолтна карикатура.