Коментари - Плевнелиев: България е на път да вземе грешното решение за изтребителите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този льольо какво разбира от изтребители.....Путьо Стратиев.

Индивида обявил война на Русия.

А така, Роска, при най-малка опасност господарите ти да останат на сухо, изпълзяваш от някъде и почваш да рисуваш Апокалипсиса. Добре, добре, явно си добра инвестиция.

Да мълчи, че каквото защитава се проваля - нали е рядко антипатичен тип.

Имаме нужда и от минимални бройки, а Ф-16 са по-скъпи, така че може би по-добре повече, макар и малко по-лека версия самолети, отколкото 7-8 Ф-ки.

Аман от тоя жендър сплескан. На всяка манджа мерудия. Кои са тези идиоти, които дават място за изява на този човек. Ако някой друг беше на неговото място отдавна би се скрил и би си харчил президентската пенция, а този льольо отново и отново се опитва да ни убеждава, че не е толкова глупав, както Кеворка го представи в книгата си "Президентът натрапник".

Идиот

Този хубавец разбирал и от гинекология и ядрена физика ! То вътрешната тъпота е безкрайна... !

Плевняев,видяхме преди че и една география не познаваш.Затова не използвай сложни думи като"геополитически".А относно изстребителите-ясно,лобираш за спонсорите си с F16

Роско Клоуна разбира от авиация. Кой е Радев, че да спори с този експерт :)

Всяко решение на диктатора Борисов е грешно.

тоя п.... що не ходи да сменя памперси, може би ще се справи В ролята на какъв се е подал да коментира

А е тоо шморц непоръбен, след като се запозна с прогнозата за времето и от самолети ли почна да разбира? Смех най-голем!

Ако изберат ГРИПЕН, избират Европа, а да правиш аналогии с васалните Поляци Румънци, по тази логика трябва и про да си сложим , както Поляци и РУмънци което геполитически ни прави цел на Руснаците, и безгласна буква. Да се ме мъдри и разумни и с Европе която е много по близо до на, Американците един ден просто могат да решат да се приберат зад океания, но руснаци и Европа ще са тези с които ще сме близко, с тях трябва да сме близки

Сичкото трол на баламатома!!!!

Щастлифтецът с неговата грамотност би казал ИЗСтрлебители. Не попадаш в стила му с тия изтребитери.

Не млъкна този човек, който през целия си мандат се държеше и говореше като американски посланник ... Нека си гледа семейството и ни остави по-бързо да забравим за него. :)

Тази пък амеба, откога разбира от истребители?

Този трябва да го разследват доста подробно, да се разбере колко пари е взел за това лобиране. В Америка е легално, но трябва да е оформено официално. В България не е и се нарича корупция.

Брех що се напиня тоя лобис8т , гражданина Бийн , ловецът на синоптички. Що си не гледаш кефа и се не радваш на жалкия си животец , благодарейки на Бога , че нема някой да те тикне в затвора.

Аз

Що за копрофилия е да продължават да ни го показват това, не разбирам...

Първо беше Народна Република България. След това стана Република България. Сега сме Територията България.

Аз

Кой човек?!

Десито сигур пак иска да преобзавежда някоя скромна виличка, с два три бора отпред, пари ше тебват, дай сега на неговото да стане, той да гушне от алъш-вериша.... нема да чупи атъра на мамето я...

Добре, че руснаците не го взеха насериозно.

А може би на Плевнелиев някой му диктува кое е Правилното геополитическо решение.

Г-н Плевневиев има рядката дарба да проваля и компрометира почти всичко, до което се докосва, съответно и да настройва срещу себе си огромна част от хората. Ако на Козяк искат наистина България да купи /все някога/ американски самолети, би било желателно да заложат на поне малко по-читав кон.

Ти май си фен на хипохлорирания мангал Сидероглу. Тези термини са демоде, фенке на Бялата златка. Отивай да му светиш.

Чехлю що не си каже направо, колко му е комисионната за "правилните" F-16, a?

Прав е човека - на американските самолети се закачат успешно банкноти в зелен цвят. Те са подарък за високата текническа експертиза, като този човек...

Трябва да го разследват и за коректност към немските данъчни служби, докато е бил работодател на българските строители там, а също това доколко почтено им е заплащал.

Тоз човек що не престане да се излага по телевизиите?

Човек за едното красно име живей! - рекъл Рачко Пръдлето

Синоптичката как бръмчи , като F-16 , или го докарва но Грипен. Абе чехъл , не ти ли е неудобно бе жалко същество , какво разбираш от тази материя , освен да прибереш някакви пари , или може би вече си ги прибрал и сега трябва да ги връщаш , та квичиш така.

Като се сетя че това нещо ни беше президент.......иде ми да потъна в земята от срам,баси тъпия народец сме !

Kalin

Поне ясно показа чий задник ближе и и близал последните години.Срамно е въобще този човек да го наричаме Президент.По голям боклук на тая позиция не сме имали в над 13 вековната ни история.

Ходи с гледай детето и не се занимавай с мъжки теми и въпроси.

Ееей, тоя не се спря бе! Не се свени нито от това, че вече е извън играта, а се меси, нито от това, че е повече от ясно, че е лобист на процент. Да каже направо колко очаква да му броят от сделката! То вече и на идиота е ясно, че се бори за някой лев или по-скоро за добре платени лекции за нуждата от НаТО в китна чужбина.

Заставал с името си!!! хахахахухухухихихи!!! Този е безнадежден психиатричен случай!

Е а де...?!

Скрий се бе пудел омразен . Нямаш ни срам ни очи а за познания ... ти си скаран със знания по темата.

Цензурата не спи :))) А бе, защо не дадат на притеснения Р. П. да направи показно по висш пилотаж с "Кобрата на Пугачов" с Ф-16, та да засенчи генерал Радев и да ни затвори устите?!

прозира смайваща некадърност.

Ето го! Пак е изпълзял от дупката за да ни съобщи важна новина.

Казано и се знае че Ф-16 превъзхожда Грипен по далечина на полета, по въоръжение и по други основни показатели. Минус е че каца на оборудвани летища а Грипен каца на пътища. Ако стане война Грипен няма да постигнат нищо- за 48 часа ще се срине отбраната по въздух. Все пак се вземат изтребители за следващите 40 години. Руските тролове да прочетат а после да коментират.

Ми то и на жена ти мога да се кача и всички бг мъже могат, ама...

От 100 човека, които съм питал никой не е гласувал за този. Как го направиха президент не знам. В България изобщо някога провеждали ли са се избори, които да са били демократични и да не са нагласяни резултатите?

Разбира, разбира, вече цяла седмица опитваме да вдигнем самолета........................

Защо това човече не се кандидатира за втори мандат? Толкова е компетентен по всички въпроси, по-добър във всичко от Радев, по-голям патриот и капацитет. Пък какъв интелект струи от снимката, брей.

непросветен мухльо -не се изказвай поне...