Коментари - Плевенско и Разградско също обявиха бедствено положение заради африканската чума | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България е в бедствено положение заради политическата, герберска и депутатски чума.

КАК ТАЗИ ЧУМА Е ПРЕСКОЧИЛА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА ПОРАЗИ СЕВЕРНАТА ЧАСТ - ЗАД БАЛКАНА !!??? А !!!

Цяла България е в бедствено положение. Вече около 10 години върлува чумата ГЕРБ.

убийството на руснаци и комунисти трябва да бъде декриминализирано от ООН. Всяка държава трябва да насърчава гражданите си да убиват руснаци и комунисти по света с парични награди , безплатни почивки, медали и др. руснаците,комунистите и хлебарките са на едно ниво в животинската пирамида и са абсолютно ненужни( не съм на 100% сигурен за хлебарките).

то наводненията и чумата ще ни върнат в 15-ти век , тия купуват самолети

Дунава по дивите прасета, намериха няколко и решиха, че са умрели от африканска чума, после скочи до Станджанско, после зарази русенската свинеферма и накрая отиде в Плевенско. Тая чума като прекалила с алкохола изглежда, бетер широката крачка на пиян казак

пак не уцели статията . сега остава на тая с Мегз да си постнеш глупостите

Явно или тайно, но свиневъдството трябва да бъде ликвидирано , а оставки на директори и министри пак няма.А и защо да подават оставка като пак остават на поста ....

най вече второто другите са производни

Сериозно, я ходи на парада на дъгата да плуваш в свои, демократични, води.

бедните хора получават помощ петдесет лева на месец

Какво стана с овцете на бабата от Странджа? Още ли са живи или умряха от чумата? Защо сега не покажат едно умряло прасе може и диво от АЧС? Дали не искат да усвоят парите давани от ЕС за борба с чумата? Не им вярвам, защото много пъти вече се издъниха.

Ти пък какъв ККК си бе ?

Има евразийска чума по свиньете! Избивайте ги жезмилостно!

защото знаят как да използват глупаците,които са им дали ВСИЧКИ правомощия . най-голямата грешка е да оставиш без контрол в продължение на векове едни и същи мошеНИЦИ и да се надяваш на чудеса .на тази територия свестните отдавна са избити .спасение няма да има

Ку-ку?

Дано чумата умори всички комунисти в БГ.

преди да се окажем в тази бедстваща ситуация, се чу, че в Румъния има огнища на тази чума. Някой ще ни разкаже ли как се борят съседите с нея и какви са успехите им? Но пък съм виждала да се продава румънско месо в някоя от веригите магазини.

и герберасти и псевдопатриоти и депесари...

Значи от ГЕРБ нищо няма да остане! Жал ми е за Боко, така хубаво се пъчи по СМИ!

Африканската ЧУМА е само в главите на управляващата мафия!

Ами нормално е, нали и без това няма с какво да я храните, защо не и със прясно свинско!

Предполагам някоя важна клечка пак ще прави бизнес и ще вкарва евтино месо от чужбина и иска да съсипе българското животновъдство!! През 2016 се опитаха и сега отново!!

Съвременото робство е убиване и унищожаване на животни и растения за да се вкарад ГМО с което да унищожът нацията / хормони който спират репродукцията на човек и водят до безплодие /.

той е старшинка

като в северните страни дето крадат чужди деца дотам са стигнали

Шило

И старшинка не е. Обикновен трудовак!

Как стават тия работи бре,то не бяха кози,свине,всичко избиха?!? И се случва само, тук,явно умишлено убиват добитъка ни,някой умишлено заразява и след това масово се избиват животните,за да просперира нечии бизнес в друга държава...

защото знаят как да използват глупаците, които са им дали правомощия

Шило

Мисля, че през миналата година имаше и в Румъния. Та, тогава "спираха" дивите прасета от Румъния с "непробиваема" ограда- 30-тина см. телена ограда. Която, едно прасе дори няма да усети.

защото сме страна от съветския съюз ей за това на

Ако жена ти има проблем с безплодие аз мога да и помогна с 21 см ми я ход дог????

Шило

Ура, да живей!

старшинка е

Хайде холан! Аз имам 2 дъщери и един син. Ама колко българи, етнически българи имат 3 деца като мен? Семейства с 2 деца са голяма рядкост вече. От 40 години хормоните ли ни унищожават? Все ще си намерим някой друг да ни е виновен... А лудата крава и птичият грип в България ли бяха?

ОГНИЩЕТО БИЛО В НС !!!

Еколозите бяха платени, нали? Яжте ми опинците сега!

Пият бира.

ЩЕ ИЗБИЕМ ОВЦЕ И КОЗИ , СВИНЕТЕ , "ЛУДИТЕ" КРАВИ ! И ПОСЛЕ!? НА КОГО ИДВА РЕДЪТ ??!

В момента Китай внася допълнително огромни количества телешко от Канада и Австралия. Причината - 1/4 от свинете в Китай са избити поради чума по свинете. В Европа също има подобни проблеми. Коледата се оказва по-щадяща за свинята тази година от тази пандемия. Съвсем отделно са предпоставките от срива на ветеринарната дейност у нас.

мине кемтрейл самолета отгоре разпръска заразите и послена тиА нашите, дето се правят че невижда отровите от небето им остава да се самоизбият като малоумно стадо, а не нселение с национална сигурност

На комунистите..убий комунист направи добро на планетата Земя...

Това е началото на края.Защото няма хора за работа,няма обучени кадри,а от там няма превенция.Проблемите сега започват и няма да спрат ,докато ни "управляват"крадци

Stan Stan

Стана като с шарката и антиваксерите. Накрая загиват невинни. Добре, че този път са само прасета ...

Stan Stan

Според мен много добре си действат ветеринарите. Точно според закона.

Ами какви са бе , като знаеш много , кажи защо се срина вет. дейноста у нас....?

Stan Stan

На 10-ти ноември БКП имаше 1 милион члена. С членовете на семействата са 3 милиона, с внуците - сам смятайте. Тези като вас, дето са ултрадесни, събират на изборите под 2%, и то с клизми от ГЕРБ. Та пак си преценете, ама много добре си преценете, дали "да правите добро на планетата Земя", щото тя планетата си е добре, ама вие може и добро да не видите. Още сме си с акъла и още сме си в силите. Имам чест - офицер от запаса !

Ти си хлранен с истинска и контролирана храна, но храната в момента не се контролира и бъдещето е неясно за нашите деца!!!

Що, бе срещу АЧС няма вакина , като СПИН е, само че светкавичо мори , е наистина само прасета - диви и питомни ....ЗАСЕГА......

Проблемът е огромен и трябва да се отнесем към него с съвсем сериозно. Цял един бранш е заплашен от заличаване. Изказват се тук всякакви разбирачи виждащи конспирации навсякъде и ръководещи се основно от "вътрешното си усещане" за истина. Хората реват, дървените кратуни повтарят "чума няма".... Пълни и тотални безхаберници! Тотал щета!!!