Още съмнително месо в плевенска фирма

Още 15 тона месо, скрити в хладилна камера, собственост на плевенската фирма "Анона", са били открити при спецакция на местните антимафиоти.

Обратно в новината

Коментари - Още съмнително месо в плевенска фирма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В закона да има санкция-отнемане на фабриката и пандиз. Тези копелета постоянно ни лъжат и тровят.

Бащата току що се върна от престой в България. Каза че вече на всичко вкусно и качествено от едно време му е е*а мамата от всякъде! Всичко било прекалено мазно и извънредно солено! А щом ТОЙ ми казва това, (човека който соли като луд и все му казвам по-малко сол да ползва), значи наистина нещата са зле. И си мисля после защо България на 1-во място в Европа по сърдечни/мозъчни удари и други всякъкви гадости причинени от така здравословните храни там. Преди да става такава тупордия за ГМО храни, май е по-важно да се обърне внимание на този проблем първо! Айде и хора пазете си здравето..

За нарушения от фирми, които застрашават живота и здравето на много хора, решението трябва да е само едно - на собственика на фирмата - никога да не може да се занимава с такава деjност, а фирмата да се заличи от търговския регистър!... Iнспектирани 2717 склада за съхранение и търговия на суровини и храни от животински произход, предприятия за преопаковане, търговски обекти и заведения за обществено хранене. Конфискувани за унищожаване в екарисаж са 2766. 88 кг. колбаси, птичи продукти и др. Ветеринарните инспектори са съставили 23 акта за нарушения, сред които липса на документи и идентификационна маркировка, изтекъл срок на годност, липса на етикети и др. Този тарикат е за затвора! Тези колбаси хората ги дават на децата - изроди са това, не хора!

За нарушения от фирми ,които застрашават живота и здравето на много хора-решението трябва да е само едно-на собственика на фирмата-никога да не може да се занимава с такава деиност-а фирмата да се заличи от търговския регистър...

Може ли да допълня? Към наказанието да се включи и поне 1 година управителят на фирмата и семейството му да бъдат хранени само със собствена продукция.

инспектирани 2717 склада за съхранение и търговия на суровини и храни от животински произход, предприятия за преопаковане, търговски обекти и заведения за обществено хранене. Конфискувани за унищожаване в екарисаж са 2766, 88 кг. колбаси, птичи продукти и др. Ветеринарните инспектори са съставили 23 акта за нарушения, сред които липса на документи и идентификационна маркировка, изтекъл срок на годност, липса на етикети и др. ЛЕЛЕЛЕ КАКВИ УСПЕХИ САМО ПО 1 КГ НА СКЛАД !!!НАПРАВО СА ГИ РАЗБИЛИ...АМА ТАКА Е КАТО СИ ПЛАЩАТ А ТОЯ СЕ ПРАВИ НА ТАРИКАТ!!!

докато сме в бг само това ще ядем !!!...тииии си земен рааи ....

От месо са продуктите нали на етикетите пише!И са еФтини-така пък този го пише!ТРИ ПЪТИ!То и месото значи е три пъти по-евтино!А,бе сигурен съм аз,че това дето са го намерили е подхвърлено...от империалистите!Не е на този добър мръсник!!!Щом каратът така пише значи го е ял това месо!!И явно....се е повредил мозъчно!!!

Глупостите продължават... А Камарко вече го ядем произведено в Румъния. Как не им писна да го тормозят човека... Стара планина ли? Това е в пъти по качествено и вкусно!

Продуктите на таи фирма са наистина от месо и са 3 -пати ло ефтини от нашите БГ-изрезки ,лои и набухватели

Много са му добри продуктите!Даже сварени кучето не ги иска ,ама то е просто и не разбира от месопроизводство!То ако от всяко куче ставаше касапин...Човекът е набеден,разберете това!Иначе как щеше да снабдява АЕЦ-а с месо-то диспечерите като се н......т-къде отива безопасността на централата!Я си помислете!!!

не може така !Знаетеле защо напъват този човек ?Може би ,защото, предлаганите колбаси от неговата фирма са направени от месо и прецакват бизнеса с кости гребени,пера , телешки рога и членове?

тия да не са намерили какво има в саламит е по магазините

Прав си!Гнусните империалисти са виновни!Те са го подхвърлили това месо!Как не се сетих-така компрометират БСП защото са социалисти!Благадаря ти ,братле,само тия гадаве са-то друг не може да го направи и с палета да го маскира!Гадове империалистически!Ама то е защото човека АЕЦ-Белене с месо щеше да снабдява-значи първо удариха АЕЦ-а,а после и логистиката му!Мамка им американска!!!Сега всичко ми е ясно!!Мамка им!

Не може да бъде!Този човек е набеден и месото е подхвърлено!Р.Петков му беше казал,че АЕЦ-Белене с месо ще снабдява!Румен не лъже!Това е политическа атака на честния бизнес за да го изместят гербаджийте!Месото не е негово,подхвърлено е като компромат в пощенската кутия на ген.Атанас Атанасов!Негодници,оставете човека да ни трови!какво сте се заяли с него-щото е от БСП!!!

Този тарикат е за затвора! Тези колбаси хората ги дават на децата - изроди са това, не хора!

Американците са виновни!