Предлагат нов статут за плажовете Иракли, Карадере и Корал

Плажовете Иракли, Карадере и Корал да не бъдат отдавани на концесия и да имат нов статут на "плажове за природосъобразен туризъм", искат депутати от ГЕРБ и РБ.

Обратно в новината

Коментари - Предлагат нов статут за плажовете Иракли, Карадере и Корал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Представяте ли си какво ще стане на "плажове за природосъобразен туризъм"??? Още веднага след откриването им ще се напълни с почиващи на палатки, каравани, кемпери. Ще осерат и замърсят района така че едно областно бунище ще е по чисто. После никой няма да иде в тоя лайнарник и така ще отблъсква чужденците от България. Аз лично ще ги заобикалям тия смрадливи места.

Ти ходи при лайната от хотелите. Ние ще ходим при другите от палатките

Аууу, какво ще правят сега гъзарчетата от Иракли, които се плюнчиха по жезлонгите за 36лв?! Дано да няма уловка в това преименуване на плажовете

Ха, ам'чи нали основната идея на туризма е да е природосъобрзен! Добро утро драги зрители! Някой се сети онова, за което хиляди хора вият и плачат! Цеко, Банев и цялата бетонна армада секат безценни дървета, за да сипят бетонни стълбове и да цапат природата! За какво толкова хора се изсипаха на Синеморец и Резово, ако не да видят чистата джунгла? ако туризмът не е природосъобразен, той е самоунищожение. Погледнете Сектор- Елените- Ахелой и кажете къде остана чистата природа? А после вижте как българите ходят в Гърция "на спокойствие и на природа"!

За къв чеп? Туризмът в българия вече е съсипан.

Бил съм на Иракли и видях какво е клошарски туризъм ,сутрин се изхождат в дупка на пясъка на плажа ,къпят се и мият в морето защото няма вода наблизо ,гората е пълна с боклуци изпражнения ,не знам кога ще стане някоя сериозна зараза ,не може да се пускат разни цървули да си ваканцуват безплатно без течаща вода ,без санитарни възли ,безразборно палена на огън и денонощно пиене и друсане.

Хайде народе, продава се целия руски анклав Камчия за 65 млн евро на търг на 19 април. Аз бих го купил и ще върна красотата на Камчия. А паметника на маршал Толбухин... ще измисля нещо специално - например закачяалка за гащи

От бронза на освободителите от свободата, знаеш ли колко чучури за чешми ще излязат? Сега червените еколози ще заподскачат като барбарони!

Великите заели известна задна поза русофили бетонирахте нашето черноморие в желание да го зарпродадете на любимите братушки А сега какво ще правите, а? Като братушките ви се върнаха в нормалната путинска мизерия

Ердоганчо нещо съ пеняви, да не са го натирили в .....

Бай Ставри

Ердоган и Путин се целуваха на Босфора като двама велики вечни братя ХА ХА ХА смешници

Само че на трите плажа трябва да се изградят пречиствателни станции,за да не се сблъскаш с нещо "природо съобразно"докато плуваш.Боклука от лагеруването да си го извозват по график с частните автомобили и с раниците.

Само че публикуваната информация не е съвсем точна, от миналата година на Иракли се строи голям комплекс с курорртни къщички и надали ще бъде спрян, защото е в доста напреднала фаза и са вложени огромни средства

Ей,момчета преди мноого години бяхме една тайфа апапи на палатка на къмпинг "Корал". Много пиене се изпи,много мацки изчукахме.Славни младежки спомени.....

Супер. Дано. А гърците отдавна са го измислили...

Без да ви чета статията , ще позная , че новия статус , разрешава строителство .

Щом като инициативата идва от т.н. "герб" и от деформаторите, значи зад нея се крият нечисти намерения!

Да бе ! То всичко което идва от братчето на Станишката е "чисти намерения" . От 2005 до 2009 г. докато бяхте на власт оакахте цялото крайбрежие, сега ще ми говорите за "чисти " и "нечисти намерения".

Ами, а дано, ама надали! Аз съм ЗА да има свободни плажове за диво къмпингуване, три са ОК, то други така или иначе май вече няма. Всичко останало така или иначе е застроено и всички любители на хотелите могат да му се насладят в пълна мяра, а ако имат забележки срещу онези, които предпочитат палатка или каравана, просто да не ги посещават, няма да им липсват, да си стоят в бетонните гета и да се наслаждават на хотелския уют.

Има и други диви плажове.

Стига вече с тоя популизъм! И какво трябва да разбираме под природосъобразен туризъм - палене на лагерни огньове, разхвърляни бутилки от снощния запой, с*ане и повръщане, където ни падне!!!

Дано наистина да се реализира всичко това! Похвално е. Към тези плажове присъединете и тези от Северното Черноморие - Крапец и Дуранкулаг!

ДуранкулаГ???

Пак ли предизборни ШИКАЛКИ. Така беше и с винетките. Няма да се увеличават Винетките, рече една дебелана, а веднага след меСНите избори ела да видиш

То за това ще видиш на следващите избори каква става с герб.Заради винетките за тях вече няма да гласувам.