Обезвредиха мината край плаж ”Корал”

Обезвредена е вече морската мина край плаж „Корал”, съобщи кореспондентът на bTV в региона.

Обратно в новината

Коментари - Обезвредиха мината край плаж ”Корал” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

им вярвам...

Тази мина е напълно безвредна щом е стояла повече от 70 години до брега. Излишни напъни и сърахове.

как се проверява шамандура??

Какви ли още щуротии ще измислят , само и само да малтретират къмпингуващите , та да започнат да заливат с поредния бетон . Лапчев , Лапчев , и името ти такова .

кога ще обезвредят милионите мини и милионите тонове отрови и милионите западни агенти и зомбита у нас, а?

Пак са те погнали марсианците явно, тия с шапките от алуминиево фолио как така все руски слуги се оказвате. Голяма концентрация на гении сред общността ви голямо нещо ей.

Спасителите ги назначи бъдещият " концесионер" !

ма как ще почиват некакви там без да плащат на мутрите, бе, я марш от Корал, че да не открием и атомна бомба на 50 метра под палатките !

Прочетете внимателно новината: "Тя (мината) е открита от спасители недалеч от брега на около 2 метра дълбочина, съобщиха от Сдружение "Да запазим Корал". "... мината е с диаметър 60 см. и се намира на около 30 метра от бреговата линия." Ега ти спасителите-сапьори - на 30 метра от брега и на 2 метра дълбочина откриват мини всякакви. Стига да знаят кога.

а кога ще отцепят балканите от запада заради милионите мини поставени тика през последните 150 години от австрийци, гераци, италианци, швейцарци и други западняци и западни морски народи, а? кога ша пратите сапьорите да изчистят терена, а?

Наблягаме на западни. Точно така

Отде ви изравят бе.

Да, такова наследство ни остави СССР- мини и в морето, които сега наливат вода в мелницата на Путин и съсипват нашия туризъм ,подривайки крехката ни но целеустремена демокрация

Не може педал да е десен !

Все сте леви, така ли. Отде ви изравят все такива загубеняци за руски агитатори бе, това от бавноразвиващи се да ви избираха по щяхте да се справяте.

А бре Ангелкова, ти утре и акули ще пуснеш пред тоя плаж, само и само да гушнеш тлъста комисиона от "честните инвеститори"!

То по нашето черноморие мини по 6 сантиметра колкото си щеш, сега да разследват къмпингуващите и да разберат чия е тази 60 сантиметрова мина .

Хитро са го измислили мутрите, за да изгонят къмпингарите

Кой знае кой имигрант от ИД пътьом за иВропЪтЪ я е хвърлил там.

да парадирате с тъпотията, глупостта, простащината - знаем това са комунагите. Еле пък този "не позна!". Спокойно всеки те позна - уникален си. Гадняр си. Излагаш само себе си.

Колко, суджук, си изяло, че така си се загладило?

"Отцепен "?!?!?!? Бяха вдигнали червен флаг на втори пост!!! Толкоз!!! Морето беше пълно с хора!!

Това не е мина това са моите ГОВНА.

Явно на Корал това лято почивката е една от най- интензивните след Слънчака , разбираш ли ?!!

кенефа на европа.в него си плуват нашите ..хахааа..абе като нашето море няма по света

Сега и чудовището от Лох нес ще видят там и пак ще затворят плажа.

Нека позная. Морската мина е поставена от Йоан Кръстител преди 2000 г :))))))))))))))

Бойко, скоро, там риба ловеше, и, за да не излиза от водата, там се изака Благодаря за хубавото триене нагза! О,бичам ви, жива съм, баба Тодорка.