ЕК към София: Европлащанията са много скромни, ускорете темпото

Плащанията по европейските проекти в България са доста скромни и процесът трябва да се ускори, призова на пресконференция Жан-Мари Селер, директор в Главна дирекция „Регионална политика” в ЕК.

Обратно в новината

Коментари - ЕК към София: Европлащанията са много скромни, ускорете темпото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Внимателно, че някои от БСП, ДПС, НДСВ и Гоце мафията, ще получат инфаеркти!!!!!! Е това е инстината за кабинета Борисов - че работи добре, даже и много добре и без кражби по ОП на ЕС по програмата 2007 - 2013 г.!!!!!! Която трябва да помним, че ЕС ни спря заради кражбите на правителството на тройната и най-крадлива в историятао ни политическа коалиция на БСП, ДПС, НДСВ и Гоце да не забравяме... БРАВО НА КАБИНЕТА НА БОРИСОВ!!!!!! А корумпираните кретени като Станишев, Доган, Масларова, Гагаузов, Чакъров, Михайлова, Михалевски и всички турци които се изредиха на МЗХ - вътре в затвора!!!!!! Отдавна са за осъждане заради кражбите си на смърт, но хайде да сме по-хуманни... Напред на всичките такива, към затворите в Белене, където от комунистите бе убит цвета на нацията ни!!!!!! И за това сме на този хал - нисък интелектуален потенциал и само беди...

Малеее ,червенушките сега направо са откачили от злоба ,русначето е сложило още едни цайси.

ПОЛИТИКАТА НА "КАМШИКА" ВЕЧЕ НЕ ВЪРШИ РАБОТА. Колкото и каквито проверки и който да ги провежда на могат да доведат до желания от правителството ефект, ТРЯБВА МОТИВАЦИЯ. ВСЕНАРОДНА МОБИЛИЗАЦИЯ ЗА МЕЖДУ ПАРТИЕН КОНСЕНСУС .Високи заплати за кадърни, отговорни и мотивирани млади специалисти в държавната администрация.

Абе тоя човек що не е питал Б.Б. какво да говори... Когато през 2008 год. ЕК поиска увеличение на темпото по усвояване на европейските средства, всички медии ревнаха, че правителството не се справя, искаха предсрочни избори... А сега мълчат като риби... Интересно защо...

Това не е вярно, този от снимката лъже. Боко каза обратното.Правителството на ГРОБ усвоява 120 % от парите на ЕС. Как може такова нещо.Такава криза е, а българите са такива неблагодарни кучета.