Тежка зимна обстановка в Швейцария, Италия и Франция
Обилните снеговалежи усложниха обстановката в планините в Швейцария, Италия и Франция. Има хиляди блокирани туристи.
Обратно в новинатаКоментари - Тежка зимна обстановка в Швейцария, Италия и Франция | Днес.dir.bg
Коментари
сняг да ги затрупа! дъжд да ги удави! вода га ги отнесе! вятър д ги отвее! да се махната от балканите и и от континента дори! потоп и затриване за европата! ами! алаху акбар!
да си изкарат там зимата и тва е, после може да се явят на състезание по ски... ще бъдат достатъчно подготвени
нали има Глобално Затопляне, нали за това и Парижкото Споразумение, защо тогава дори и във Франция е толкова студена зима - Глобално Затопляне явно и то отказва да следва Парижкото Споразумение! Или май цялата работа е политическата класа да гушне не милиарди този път, а трилиони под формата на такси, т.е. данъци, за въглеродни емисии!!
Глобално затопляне има. Средната температура е близо 3 градуса по висока от преди 20 г. което предизвика разтопяване на хиляди квадратни километра ледове на северния и южния ледовит поят. Иначе по статията тук става въпрос за ПЛАНИНИ. А в планините в Швейцария, Италия и Франция винаги има сняг. В градовете долу където живеят хората няма никакъв сняг поради глобалното затопляне и високите температури.
Едните- пвейцивете им стига да извадят насъбраното сиренсе- уекинко да го разтопнат и с насъбраните комати да изкарат всеки кучи студ. Другите- италианците вадят кианти и прошуто, сушени домати и горгонзола и ей я на пролетта! Да не ви говоря за франсетата- как ги фане тъй ги пусна. Пък и от Божоле от Каберене на Мерло към Пино до Сира ехеееей. Едни сирена, едни салами, едни сушени... баткооо! Тях да ги плашиш със зима! Тя у нас да посмее да се покаже! Вийй да видите!
Курорта е Зермат ... Проверявайте си инфото.
"В курорта в кантон Вале има около 13 000 туристи". А зимата в България се молим за 13 туристи на седмица.
Баце, кинти се правят, но се иска старание в работата. Другото е погрешна схема на главната улица по която всички минават и пазаруват , каквото им се поднесе. Що турските и сирийските ресторанти до боклука да ги сложиш все ще са пълни с хора? Ей така някой да каже? На какви кюмезарници турците правят ресторанти и после успяват с едно качество да ги пълнят постоянно, а ние не можем и на най- добрите места? Един да каже, що? Трябва честно да кажа, че нашите хотели ги бива масово и само в отделни случаи имаме отклонения. Има и жестоки талашити, но масовото го бива.