Австрия продава два планински върха

Австрийската държава се надява да изкара 121 000 евро, като продаде два планински върха в Тиролските Алпи, предаде ДПА, цитирайки австрийски медии.

Обратно в новината

Коментари - Австрия продава два планински върха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ее, че те колкото 2 панелки бре? колко квадрата са това? може ли да се строи на тях?

Имам предложение! Да продадем Дебила ББ - няма такова нещо в целия Свят! Голяма инвестиция за България!?!?

Много малко париим търсят. А явно и цените там са евтини.

Що така бе!? Да не би Дедо и там да се е развихрил!?

Да ги купи България, както САЩ купи Аляска и ще си имаме ексклав в Австрия и Италия.

Доживях да чуя че се продава и гръцка земя на безценица. Харесва ми така :)

И така да е ,едва ли Турция ще намаже и един кв.м.:)

+1 :) Турция може само да ходи да си намаже гъ*а с олио ! :)

цената е атрактивна защото трябва куповача да плати данъците от палеозойския период до днес.

Всичко на тезгяха! Това е върхът на падението на човечеството, подчинило съществуването си на парите! Ще дойде време и ще се продават цели нации или части от тях, както на пазарите за роби преди 300 години! Само че прангите ще бъдат обвити с кадифе ...

Да, Киркор, разбирам Ви, много сте точен! Човечеството имаше шансна стане ЧОВЕЧЕСТВО, но алчността поведи и ни отвежда към окончателна гибел...

ВЕрвай си че ще има кадифе.

А знаеш ли Киркор - всеки първолак е толкова добър, и по чист вътре отколкото отвън. Гледаш го порастнал и си викаш - къде сбърках. Оглеждаш се и виждаш един техен адвокат - Ран Босилек. Идва лято босилека гони кръвопийците- комари...история не се прави за триста години, не слагай всичко на тезгяха.Не се плашете, просто някои трябва да повторят първи клас. Австрийците знаят че те ще са там, който и да налива пари в техния връх. знаят, че те ще избират законотворец и данъчен. А тук- Доган от години ви подсказва че трябва да се смени начина на избор. Аз се уча от незнанието на децата, вие порастналите се учете от неказаното от политиците и от необещаното на избори. Не забравяйте да поздравите съседа си и си мийте ръцете като взимате пари от партии- вашите пари и на вашия комшия.

Да не става дума за 121 000 000 евро, щото 121 000 евро ми звучи абсурдно. Тука в България 20% от колите струват толкова, а пък в Австрия върховете да продават за толкова... явно им е по-слаба икономиката :)

известете симеон сакскобурготски - испанеца , той ще си вземе от австрийските върхове, за да си ги прави колекция ! - Зная , че е много запапален и си пада по "шоу-програмите" , за да е център на внимание и в австрия .

За нас остана да изнасяме говеда!

Гърция да предложи на Австрия (или обратно) бартер - остров за планински връх!

се надява да изказа 121 000 евро

Щом се стигнало до продажба на земя в случая на върхове и острови , положението не е хич добре.

е...аз вече се щам кой ще ги купи....

Да не би и в Австрия някой братчед на Дедо Симеон Рилосекачев да си ги е върнал?

началото на края на демокрацията - принизяването на частната и историческа собственост за сметка на бързи крачета бягащи от отговорност. А някога... акулите гонеха рибките.