Коментари - Планът за възстановяване и устойчивост не предвижда затваряне на въглищните централи | Днес.dir.bg

Планът за възстановяване и устойчивост не предвижда затваряне на въглищните централи

"Политическата дъвка" на ГЕРБ-СДС и "Възраждане" беше разбита, коментира съпредседателят на ПП Кирил Петков

Обратно в новината

Коментари - Планът за възстановяване и устойчивост не предвижда затваряне на въглищните централи | Днес.dir.bg

Коментари

Този е най големия лъжец .

"Дъвки", преструвки, лафове от типа " не съм такваз жена", ... Като във вица за Пижо и Пенда - като не си вярват, да се следят. - Да приемат закон за гласуване с машини + задължително преброяване и сравняване на гласуването по хартиените отрязъци. При несъвпадение по-голямо от допустимата грешка - прегласуване. - Да се уважи вотът на гласувалите с "Не подкрупям никого", като пропорционално на него се намалява броя на депутатите. Това, да се надяваме, че ще стимулира партиите-кандидати да се замислят над проблемите на гласоподавателите и ще се постараят да ги заинтригуват. - При избирателна активност под 60%, изборите да се смятат за несъстояли се. Калинките да оправят избирателните списъци, и статистиката, а партиите да адресират проблемите на избирателите, а не ценностите на" Койчо от Букурещ".

Понеже тоя е невероятен лъжец и цялото ПП са такива си направих елементарния труд да прочета Плана (пишете в Гугъл План за Възстановяване и Устойчивост) излиза най-отгоре. Изтеглете последната Версия и отидете на стр. 113 ето извадки: "Разработените сценарии и препоръки в доклада на пътната карта ще включва стъпки за постепенното премахване на лигнитните въглища възможно най-скоро и не по-късно от 2038 г. За справка какви въглища ползва комплекса Марица Изтока прилагам Уикипедия https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B8_%D0%B2%D1%8A%D0%B3%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%B0 И продължавам с Плана: Декарбонизацията на енергийния сектор ще е с акцент върху намаляването на въглеродните емисии от производството на електроенергия с 40% вземайки изходните нива от 2019 г. Целта за намаляване на емисиите трябва да бъде постигната през 2025 г. (измерено и потвърдено с данните за 2026 г.) и ще се затвърди с актуализиране на националното законодателството в Закона за ограничаване изменение на климата, с който ще се създаде и ясен план за постепенно ПРЕМАХВАНЕ на централите на въглища до 2038 г. и ще има регулаторен таван за техните емисии на въглероден диоксид, приложим от 1 януари 2026 г. Законът също ще предвиди мерки във връзка със социалноикономическите последствия, което ще се финансират и ще са в съответствие с мерките предвидени под Фонда за справедлив преход Намаляването на емисиите на въглероден диоксид ще обхваща централите работещи на въглища, а именно ТЕЦ Марица 3 ЕАД, ТЕЦ Марица Изток 2 ЕАД, ТЕЦ Бобов дол ЕАД, AES3C Марица Изток 1, ТЕЦ Контур Глобал Марица Изток 3, ТЕЦ БРИКЕЛ ЕАД, ТЕЦ Република, ТЕЦ Русе Изток и Топлофикация Сливен. По-надолу разказвателно дори пише, че съкратените служители ще се наемат да зариват централите и да ги облагородяват. Т.е. става ясно че дори да се постигне 40% намаление, то до 2038 трябва да са затворени. И ако отново феновете на тоя лъжещ боклук продължават да му вярват то и те са такива, без извинение.

Да само да напали производството с 2/3!!! Продажна измет

А къде се изгуби добрев фактуриста. Голям разказвач на сказки беше по изборите, и внезапно потъна след тях.

На снимката Кики като келнер в соц ресторант, надписал сметката…

верваме на 100%! Ма верваме, та пушек се вдига!

И как ще намалиш емисиите с 40% без да затваряш централите? Ха-ха-ха

A как ще постигнеш дългосрочна цел, като въведфеш мерките в неподходящ кризисен момент, който да ти отреже главата - се пита. И КП не може д отговори. Той е папагал.

Тези ПП са пълна отврат.Пълно бездарие

Киро си представя ТЕЦ като караджейка. Пускаш, спираш и управляваш света!?!?!? Колко неграмотен и нагъл трябва да си за да твърдиш това?????

Лятото работниците ще ги назначават във ВЕИ, зимата в ТЕЦ-овете.

Тия ПП педераси така са съгласували всичко, че най-добрата полза ще бъде да се откажем от тези средства. Да си правим нашата полза и политика без да зависим от разни еврогейове.

Я покажете "ПЛАНА", боли му кура, какво обяснява Кирчо, Боко или Калина Петрова

Може ли само да кажа, че Кирил Петков е лайно? Корумпирано при тва! И то много Корумпирано! Ще видите! Здраве и късмет да имаме, другото ще си излезе.

"според представителя на ЕК - Селин Гауер, 40 процентното намаляване на въглеродните емисии е възможно, без да е нужно да се затварят централите - чрез сезонно балансиране." Тез кот са се наредили кат сватове на снимката, мани, мани. Рахат шъ теглим с тия. Ама яз като селски чиляк, бива ли да ги питам тез меринджейчета, барабар с представителката на ЕС, дъл могат да го найдат тоз пусти въглерод в менделеевата таблица? Ей ни изляна хубав човек тоз Менделеев, мамка му?

Умник! Я сега ми обясни как, централа която работи 4 месеца в годината ще си покрива разходите, и няма да е милиони левове на загуба! Защо избрахте базова 2019!? Народа не е прост!

Парите ще дойдат само ако признаем Истамбулската конференция за джентърите,която води до безплодие,осакътява децата и няма да има продължаване на рода.Тя противоречи на Българската православна религия.Конституционния съд я обяви за потивозаконна.Така че забравете за парите на Сорос в Плана за възстановяване

Старозагорци канят Киро за последно сбогом. Ако избяга Бобовдолци ще го набарат.

Кире, много си прост бе мойто момче, вече на 43,. Обирай си крушите и дим да те няма. Не забравяй да вземеш и менажерията си.

Изтръгва микрофон от ръката, налита на съпартийци с физическа разправа...този идиот още ли е там? Женкарят.

Простото има конкурент единствено в лицето на др. Нинова. Г-н и г-жа Лъжа.

ДА го ДЪХАТ.. ДА се махат и след това да се хилят., КАКВО Друго прсвят шматки...

кикчо, записите стоят по телевизиите. Нали " зеленият министър" беше ваш или на дай Бг. Неговите приказки си пусни. Най - лошото е, че знаеш, че лъжеш и се излагаш .

ВЪН еврейската СВИЛОЧ ОТ БЪЛГАРИЯ

Ей, комуняга интригант, тъпо копе@ле.

Помните ли какво ви казах за чаровните измамници?

Нема ли затвор за тия помияри?!

Бойко Методиев Борисов ! 850000 отрицателен прираст на населението Магистралите Язовирите КТБ ББР Чертежите Турския паток АЕЦ Белене Инхаусите Ало Ваньо Мата Хари Магнитски Къща в Барселона Капитан Андреево Мрежичката по границата 2 милиарда за "електронно правителство" Ти си го избра

Никой вече не ти се връзва мурзилко. Намери си друго забавление.

По голяма мурзилка от Бойко няма, 3милиарда дарение за Турски поток е най-голямия подарък правен на Москва в цялата ни история. Като стойност е повече от присвоения без съпротива златен резерв при Бак Тошо по курса на златото по време на строежа на Путока. Руснаците не са могли да награбят толкова , колкото Тиквата им даде. Отделно реакторите, парите за копане на пристанище на Фоган от руски фирми, безданъчния статут на Лукойл. Десетки милиарди изтекли към Москва при Боко.

Знаеш, че това не е точно така.

Тепърва ще излизат още по огромните зулуми на безмозъчните ПП. Газа беше само прелюдия на слабоумието им. Тези никога повече на власт.

Ще върнат ли откраднатото от българите? Надали.

Казва лъжи, които много лесно се проверяват и изплуват не месеци или години след като ги е изрекъл ами направо часове след това. Такава безочлово наглост никои до сега не си е позволявал.

Щом Кирчо го е казал, вЕрваме немоверно и безкраЙно. :-)

Лъжа. ЕС иска да ни занули по плана на Клаус Шваб и Урсула. Трябва да не притежаваме нищо и да сме щастливи. Няма да има ток през половината ден и може да си купите на завишени зелени цени за остатъка от деня , ама само , ако сте ваксинирани с ваксините на съпруга на Урсула фон дер Лайнанен.

Парите от плана ще отидат или за оръжие за украинците, или за чертежи на хвърчила - зависи кой "консултант" ще надделее, срещу "скромна" комисионна.

Мислят и българите за тъпи. Но Бойко доказа обратното!

като вкараха и тези в Парламента. Че властта им дадоха в ръцете.

Вкара ги Фатмака с вдигнатия юмрук..

Нещастни смешници , защо не се скриете някъде с вашето нахалство

Абе къде е Лена бе, другото е бошлаф работа.

На мене таа къдравата с големите бозки повече ми аресва...

ГЕРБ и Възраждане що са лъгали

Че щеше да стане съвсем зле политическия театър. Търгуват политиците с България но сметките на обикновенните хора за почват да не излизат и това не вещае нищо хубаво.

ПП е равно на идиоти глупаци

А бе, както и да го въртите, "зелената сделка на ЕС" отиде у боклука. Тия брътвежи се крепяха само на евтините енергоресурси от Русия. Без тях, чао зелени илюзии!

Косвеното управление по дефиниця изключва зле звучащи декрети, като "спиране" на каквото и да е. Глобалистите имат "soft skills" и боравят с по-меко изглеждащи методи.

Кои малоумни те гласуват бе????

Всички пак срещу Възраждане, а? С търкане на неубните не става.

_stankow

O, да ! Няма да се затварят централите, а "само" мините. И централите ще почнат да внасят въглища от САЩ, нали ? А ние ще загробим 1.5 милиарда тона лигнити, в мини Марица-Изток, по днешни цени 100 милиарда лева. Ама щяла да се увеличи още енергията ? Че кой го интересува това, важно е щатите да са добре !

Лъжи, лъжи, и пак лъжи...

40% намаление за 3 години означава 40% намаление. Годините са усреднени с усредняването. Лъжец Киро.

Шепа лъжци...

младите да се осъзнаят и да си търсят късмета извън тази страна, погледнете ги - 240 в такава малка държава, разбираемо е защо са толкова, всеки на хранилката на народа, но народ скоро няма да има, едни измряха, защато остаряха, други умряха защото ....третите бягат и се спасяват, това е ...

Ще лапат докато има

Всичко това всъщност е много хубаво и дори да беше истина ( по спомен- имаше договорена някаква крайна дата за затваряне на централите..), но нищичко няма да ме накара да си променя мнението, че Кирчо е професионален профанизиран посредственик, оп извинявам се, надхвърлих - тата..!

ПП- тата

НатоФския женерал е в комбина с всички евроатланти в Народното събрание по заръката на херо ! Всички тези консултации са прах в очите ни . С пълна сила върви планът за унищожение на българския народ ...

Мамицата ви бандитска върнете властта на народа.

Като лъжат и мажат защо продължават да се заблуждават, че нормалните хора им вярват??? Този план се мъдри над 4 години и който иска може да се запознае с него без да си губи времето със самохвалебствията на тези.

Искам Киро лятото да балансира с 2 панела в ръка а зимата да духа парите в комините на Тец-те.

Наистина е прост този Киро ! Фотоволтаичните панели им трябва светлина , а не слънце !

Коментари - Планът за възстановяване и устойчивост не предвижда затваряне на въглищните централи | Днес.dir.bg

Планът за възстановяване и устойчивост не предвижда затваряне на въглищните централи

"Политическата дъвка" на ГЕРБ-СДС и "Възраждане" беше разбита, коментира съпредседателят на ПП Кирил Петков

Обратно в новината

Коментари - Планът за възстановяване и устойчивост не предвижда затваряне на въглищните централи | Днес.dir.bg

Коментари

Този е най големия лъжец .

"Дъвки", преструвки, лафове от типа " не съм такваз жена", ... Като във вица за Пижо и Пенда - като не си вярват, да се следят. - Да приемат закон за гласуване с машини + задължително преброяване и сравняване на гласуването по хартиените отрязъци. При несъвпадение по-голямо от допустимата грешка - прегласуване. - Да се уважи вотът на гласувалите с "Не подкрупям никого", като пропорционално на него се намалява броя на депутатите. Това, да се надяваме, че ще стимулира партиите-кандидати да се замислят над проблемите на гласоподавателите и ще се постараят да ги заинтригуват. - При избирателна активност под 60%, изборите да се смятат за несъстояли се. Калинките да оправят избирателните списъци, и статистиката, а партиите да адресират проблемите на избирателите, а не ценностите на" Койчо от Букурещ".

Понеже тоя е невероятен лъжец и цялото ПП са такива си направих елементарния труд да прочета Плана (пишете в Гугъл План за Възстановяване и Устойчивост) излиза най-отгоре. Изтеглете последната Версия и отидете на стр. 113 ето извадки: "Разработените сценарии и препоръки в доклада на пътната карта ще включва стъпки за постепенното премахване на лигнитните въглища възможно най-скоро и не по-късно от 2038 г. За справка какви въглища ползва комплекса Марица Изтока прилагам Уикипедия https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B8_%D0%B2%D1%8A%D0%B3%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%B0 И продължавам с Плана: Декарбонизацията на енергийния сектор ще е с акцент върху намаляването на въглеродните емисии от производството на електроенергия с 40% вземайки изходните нива от 2019 г. Целта за намаляване на емисиите трябва да бъде постигната през 2025 г. (измерено и потвърдено с данните за 2026 г.) и ще се затвърди с актуализиране на националното законодателството в Закона за ограничаване изменение на климата, с който ще се създаде и ясен план за постепенно ПРЕМАХВАНЕ на централите на въглища до 2038 г. и ще има регулаторен таван за техните емисии на въглероден диоксид, приложим от 1 януари 2026 г. Законът също ще предвиди мерки във връзка със социалноикономическите последствия, което ще се финансират и ще са в съответствие с мерките предвидени под Фонда за справедлив преход Намаляването на емисиите на въглероден диоксид ще обхваща централите работещи на въглища, а именно ТЕЦ Марица 3 ЕАД, ТЕЦ Марица Изток 2 ЕАД, ТЕЦ Бобов дол ЕАД, AES3C Марица Изток 1, ТЕЦ Контур Глобал Марица Изток 3, ТЕЦ БРИКЕЛ ЕАД, ТЕЦ Република, ТЕЦ Русе Изток и Топлофикация Сливен. По-надолу разказвателно дори пише, че съкратените служители ще се наемат да зариват централите и да ги облагородяват. Т.е. става ясно че дори да се постигне 40% намаление, то до 2038 трябва да са затворени. И ако отново феновете на тоя лъжещ боклук продължават да му вярват то и те са такива, без извинение.

Да само да напали производството с 2/3!!! Продажна измет

А къде се изгуби добрев фактуриста. Голям разказвач на сказки беше по изборите, и внезапно потъна след тях.

На снимката Кики като келнер в соц ресторант, надписал сметката…

верваме на 100%! Ма верваме, та пушек се вдига!

И как ще намалиш емисиите с 40% без да затваряш централите? Ха-ха-ха

A как ще постигнеш дългосрочна цел, като въведфеш мерките в неподходящ кризисен момент, който да ти отреже главата - се пита. И КП не може д отговори. Той е папагал.

Тези ПП са пълна отврат.Пълно бездарие

Киро си представя ТЕЦ като караджейка. Пускаш, спираш и управляваш света!?!?!? Колко неграмотен и нагъл трябва да си за да твърдиш това?????

Лятото работниците ще ги назначават във ВЕИ, зимата в ТЕЦ-овете.

Тия ПП педераси така са съгласували всичко, че най-добрата полза ще бъде да се откажем от тези средства. Да си правим нашата полза и политика без да зависим от разни еврогейове.

Я покажете "ПЛАНА", боли му кура, какво обяснява Кирчо, Боко или Калина Петрова

Може ли само да кажа, че Кирил Петков е лайно? Корумпирано при тва! И то много Корумпирано! Ще видите! Здраве и късмет да имаме, другото ще си излезе.

"според представителя на ЕК - Селин Гауер, 40 процентното намаляване на въглеродните емисии е възможно, без да е нужно да се затварят централите - чрез сезонно балансиране." Тез кот са се наредили кат сватове на снимката, мани, мани. Рахат шъ теглим с тия. Ама яз като селски чиляк, бива ли да ги питам тез меринджейчета, барабар с представителката на ЕС, дъл могат да го найдат тоз пусти въглерод в менделеевата таблица? Ей ни изляна хубав човек тоз Менделеев, мамка му?

Умник! Я сега ми обясни как, централа която работи 4 месеца в годината ще си покрива разходите, и няма да е милиони левове на загуба! Защо избрахте базова 2019!? Народа не е прост!

Парите ще дойдат само ако признаем Истамбулската конференция за джентърите,която води до безплодие,осакътява децата и няма да има продължаване на рода.Тя противоречи на Българската православна религия.Конституционния съд я обяви за потивозаконна.Така че забравете за парите на Сорос в Плана за възстановяване

Старозагорци канят Киро за последно сбогом. Ако избяга Бобовдолци ще го набарат.

Кире, много си прост бе мойто момче, вече на 43,. Обирай си крушите и дим да те няма. Не забравяй да вземеш и менажерията си.

Изтръгва микрофон от ръката, налита на съпартийци с физическа разправа...този идиот още ли е там? Женкарят.

Простото има конкурент единствено в лицето на др. Нинова. Г-н и г-жа Лъжа.

ДА го ДЪХАТ.. ДА се махат и след това да се хилят., КАКВО Друго прсвят шматки...

кикчо, записите стоят по телевизиите. Нали " зеленият министър" беше ваш или на дай Бг. Неговите приказки си пусни. Най - лошото е, че знаеш, че лъжеш и се излагаш .

ВЪН еврейската СВИЛОЧ ОТ БЪЛГАРИЯ

Ей, комуняга интригант, тъпо копе@ле.

Помните ли какво ви казах за чаровните измамници?

Нема ли затвор за тия помияри?!

Бойко Методиев Борисов ! 850000 отрицателен прираст на населението Магистралите Язовирите КТБ ББР Чертежите Турския паток АЕЦ Белене Инхаусите Ало Ваньо Мата Хари Магнитски Къща в Барселона Капитан Андреево Мрежичката по границата 2 милиарда за "електронно правителство" Ти си го избра

Никой вече не ти се връзва мурзилко. Намери си друго забавление.

По голяма мурзилка от Бойко няма, 3милиарда дарение за Турски поток е най-голямия подарък правен на Москва в цялата ни история. Като стойност е повече от присвоения без съпротива златен резерв при Бак Тошо по курса на златото по време на строежа на Путока. Руснаците не са могли да награбят толкова , колкото Тиквата им даде. Отделно реакторите, парите за копане на пристанище на Фоган от руски фирми, безданъчния статут на Лукойл. Десетки милиарди изтекли към Москва при Боко.

Знаеш, че това не е точно така.

Тепърва ще излизат още по огромните зулуми на безмозъчните ПП. Газа беше само прелюдия на слабоумието им. Тези никога повече на власт.

Ще върнат ли откраднатото от българите? Надали.

Казва лъжи, които много лесно се проверяват и изплуват не месеци или години след като ги е изрекъл ами направо часове след това. Такава безочлово наглост никои до сега не си е позволявал.

Щом Кирчо го е казал, вЕрваме немоверно и безкраЙно. :-)

Лъжа. ЕС иска да ни занули по плана на Клаус Шваб и Урсула. Трябва да не притежаваме нищо и да сме щастливи. Няма да има ток през половината ден и може да си купите на завишени зелени цени за остатъка от деня , ама само , ако сте ваксинирани с ваксините на съпруга на Урсула фон дер Лайнанен.

Парите от плана ще отидат или за оръжие за украинците, или за чертежи на хвърчила - зависи кой "консултант" ще надделее, срещу "скромна" комисионна.

Мислят и българите за тъпи. Но Бойко доказа обратното!

като вкараха и тези в Парламента. Че властта им дадоха в ръцете.

Вкара ги Фатмака с вдигнатия юмрук..

Нещастни смешници , защо не се скриете някъде с вашето нахалство

Абе къде е Лена бе, другото е бошлаф работа.

На мене таа къдравата с големите бозки повече ми аресва...

ГЕРБ и Възраждане що са лъгали

Че щеше да стане съвсем зле политическия театър. Търгуват политиците с България но сметките на обикновенните хора за почват да не излизат и това не вещае нищо хубаво.

ПП е равно на идиоти глупаци

А бе, както и да го въртите, "зелената сделка на ЕС" отиде у боклука. Тия брътвежи се крепяха само на евтините енергоресурси от Русия. Без тях, чао зелени илюзии!

Косвеното управление по дефиниця изключва зле звучащи декрети, като "спиране" на каквото и да е. Глобалистите имат "soft skills" и боравят с по-меко изглеждащи методи.

Кои малоумни те гласуват бе????

Всички пак срещу Възраждане, а? С търкане на неубните не става.

_stankow

O, да ! Няма да се затварят централите, а "само" мините. И централите ще почнат да внасят въглища от САЩ, нали ? А ние ще загробим 1.5 милиарда тона лигнити, в мини Марица-Изток, по днешни цени 100 милиарда лева. Ама щяла да се увеличи още енергията ? Че кой го интересува това, важно е щатите да са добре !

Лъжи, лъжи, и пак лъжи...

40% намаление за 3 години означава 40% намаление. Годините са усреднени с усредняването. Лъжец Киро.

Шепа лъжци...

младите да се осъзнаят и да си търсят късмета извън тази страна, погледнете ги - 240 в такава малка държава, разбираемо е защо са толкова, всеки на хранилката на народа, но народ скоро няма да има, едни измряха, защато остаряха, други умряха защото ....третите бягат и се спасяват, това е ...

Ще лапат докато има

Всичко това всъщност е много хубаво и дори да беше истина ( по спомен- имаше договорена някаква крайна дата за затваряне на централите..), но нищичко няма да ме накара да си променя мнението, че Кирчо е професионален профанизиран посредственик, оп извинявам се, надхвърлих - тата..!

ПП- тата

НатоФския женерал е в комбина с всички евроатланти в Народното събрание по заръката на херо ! Всички тези консултации са прах в очите ни . С пълна сила върви планът за унищожение на българския народ ...

Мамицата ви бандитска върнете властта на народа.

Като лъжат и мажат защо продължават да се заблуждават, че нормалните хора им вярват??? Този план се мъдри над 4 години и който иска може да се запознае с него без да си губи времето със самохвалебствията на тези.

Искам Киро лятото да балансира с 2 панела в ръка а зимата да духа парите в комините на Тец-те.

Наистина е прост този Киро ! Фотоволтаичните панели им трябва светлина , а не слънце !