Пламна конфликт между "вагнеровеца" Пригожин и разпалвача на войната в Донбас Гиркин-Стрелков

Единият критикува многото жертви край Бахмут и Соледар, другият просто го повика на фронта да покаже какво може

Обратно в новината

Коментари - Пламна конфликт между "вагнеровеца" Пригожин и разпалвача на войната в Донбас Гиркин-Стрелков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стрелков е тотална кадрова грешка .... слушал съм преди време негови високопарни упреци към Кремъл, които той сам после опроверга То е вярно, че военните нямат ум, ама още не съм бил свидетел на нелогични нападки, които сам определяш за "чуш"...... .....аз мисля, че Кремъл не го закача, защото май е " куку " и да не ги обвинят, че куку е ръководил бойни действия над 6 месеца, му уйдисват в игри на скотодумие

Фотосите говорят повече от думите! Двама уроди, по душа и фейс!

Ако доживеят края на войната ...ги чака съдбата на Милошевич.

Деньги есть, но не для вас, просто Путин пе..... :)

Ужас, двама главорези спорят кой е по голям главорез. Ето пред какво е изправена единна демократична и неделима Украйна и ето защо всички ние светът на евроатлантическите ценности сме длъжни да помогнем, кой с кавото може за да победи всичко добро над всичко лошо.

"Спецоперация полностю провалилась,мьi обосрались." Който от невежите и зомбирани путлеристи(тоест привърженици на руски Хитлер) не вярва,може да посети канала на Гиркин в Телеграм. Много негови изказвания има и в youtube.

Българският дебил си иска терористичния комунистически режим, военните паради на терористичната комунистическа българска армия, паметниците на терористипната руска кочина и русофилството да замени православната църква. В този ред на мисли, България няма фа се оправи докато терористичната руска кочина не загуби тридневната операция.

По чий почин и подобие в България има мафиоти и мутри? По почина на терористичната руска кочина. Прокремълските мърши да си избият от главите, че България ще цъфне и върже ако православаната терористична руска кочина победи в тридневната операция.

Общо взето се карат как най-добре да избиват укронацистите

ЧВК "Вагнер" Евгений Пригожин може да победи цялата руска армия.. Не ви ли мирише вече на опърлена руска мърша.

Мирише на разбит анал от негри. Дано не не боли много третополов.

Като ти е вътре негарския за ..за..заекваш ,нали?..ха.ха

Му ха ха ха ;) Пламнаха анусите на хохлите, това е ;)

Усещам че скоро с Путьо ще стане злополука.. сам ще падне по стъпалата на бункера и ще си чупи врата..ха.ха А иначе руските канибали ще почнат да се самоизяждат след специалната финансова операция за Русия предизвикваща глад и мизерия..ха.ха

Скоро ще дойдат птици на ята! Гарваните черни ще се заситят с укротелеса!

те и без операция са си икономически мизерни, при всички материали които имат

Това е буря в Чаша вода , не мислете че ще предизвикате нещо ! Гледайте че Руснаците вървят напред и Унищожават Укрите и техните Наемницт 800 поляка , 50 Американца , 200 британца 20 Румънца !

Остава само да кажеш с каква скорост - с колко метра и трупа на ден?

Пригожин и Стрелков спорят/ жалят за РУСКИТЕ ЖЕРТВИ, а Денис Коробко вместо да воюва за родината си, дезертирал и пали пожари от странство.

Българино не се подвеждат по ефтини хвалби за някакви исторически подвизи. Това са провокации. Не разбираш ли че ти промиват мозъка ?Бъди реалист и имай достойнство . Не се оставяй в ръцете на псевдоисторици лъжци.

Никога не е имало усраина! Там всичко е на хан Батбаян!

и дефакто в НАТО! А вие ще свиквате, независимо дали 'нраится или ни нраится' :)

ПЛАМНА КОНФЛИКТ между "вагнеровеца" Пригожин и разпалвача на войната в Донбас Гиркин-Стрелков :) ПЛАМНАЛ ищахът на Денис Коробко да ПАЛИ ПОЖАРИ в РОДИНАТА си Русия.

В джамахирията осъден масов убиец, върнал се от фронта се счита за почтен гражданин. Ако го наречеш убиец - 5 години затвор, дори да е убил твои близък. Ако това не е прогнило общество здраве му кажи .... Ще си берат плодовете на фашизма после.

Кви, квии :)

Но всъщност и двамата си седят на топличко, сърбат уиски и се сражават в Телеграм.

Джурналята си измислили и стория и я "анализират" сърце-раздирателно.

Е, ти нали си голям умник и всичко знаеш!

Стрелков напомнил, что Украина попросила 300 танков, 300 боевых машин пехоты современных и 500 современных самоходных артиллерийских установок, пообещав, что при их получении сможет выйти на границы 2013 года. «Если они получат возможность содержать такого рода группировку постоянно, то, пожалуй, они смогут создать фактически целую танковую армию. И нашим войскам будет воевать с ними чрезвычайно тяжело, особенно учитывая, что у нас на фронт из резерва пошли уже Т-62, которые давным-давно были сняты с вооружения не только в Российской Федерации, но даже в СССР», — заявил он.

идат не само танкове а АВИАЦИЯ. Според мен обаче дори танковете са вид психологическа игра - предизвикват неадекватния Путю (който вече вижда че времето е против него) на едно последно, решително и грандиозно осиране.

С белото :)

ама срещу мотивираните украинци и западния ВПК пушечното мясо нема шанс..

Препоръчвам на всечки който се интересува от този конфликт, да следи Стрелков. Пича предвиди АБСОЛЮТНО всичко месеци преди да се случи...по някога и с доста точна дата! Може да разплаче и окуражи еднакво русофоби и русофили. Но тя истината често е такава...

Това като цяло е. няква глупост .единия написал и другия ,написал..в телеграмата ..прости рогачи..Биийте се за матушка земя.рускя..Треоете Укропутекъ..

Ми те гафовете по стар комунистически образец само насъскват чужда кръв да се пролива в американски социални мрежи...пълни нещастници

Спокойно Зеленски ще стигне и до двамата.

Е поставил акорд на готвача -200 000 орки моГилизирани до 24 февруари...

Голем "политически" конфликт между безработен (Игор) който по цел ден пише нелицеприятни неща за Кремъл по Телеграм и бизнесмен който изпълнява поръчки на Кремъл. У Киев и Вашингтон проблеми нема...всичко там е само ток и жица (е, по Киев може да е само жица щот ток не винаги има).

А трижди 'героя' Пригожин чиито боклуци раздават правосъдие с чукове и нарекоха шеф-а на генщаба Герасимов пед... какъв се явява според теб?

С това разхищение на "работна ръка" и откровената им употреба като пушечно месо "Вагнер" се обрича на липса на кандидати за нови служители в бъдеще. Следва неизбежен фалит.

Само в дри.ру може да прочетеш подобна глупост, касаеща маргинали

Последното, което му трябва на Путин, е пишкомерене и гражданска война в собствените му редици. Ако правилно схващам, Пригожин си мисли, че обучените войници се доунлоудват от Интернет и не ги пази. Точно затова уважам Шойгу, защото бърза бавно, като приоритет му е да минимизира жертвите и от двете страни.

Пригожин се позиционира в предстоящата борба за баница след като Русия претърпи поражение, а що се касае за Шойгу - по-големи некадърници от него са май само Рогозин и Медведев.

Никога не е имал таланта да бъде готвач камо ли шеф-готвач. Хот дог и пържени картофи единствено е “готвил”. Отваря будка с “американска храна” през 1991 а след това прави и верига от будки за бързо хранене. Така прави първите си пари. Скъпите ресторанти идват по-късно.

е толкова готвач колкото и Тони Сопрано е бизнесмен с боклукчийски бизнес..

Стрелков Игорь Иванович Итак, вроде-бы господин Пригожин, хотя и в несколько оскорбительной форме (выражения "приссал") - выделил в качестве "переговорщика" господина Трошева (с которым я мельком знаком и который недавно "поливал" меня публично в СМИ). И форма обращения, и "переговорщик" выделены явно для того, чтобы переговоры сорвались, не начавшись, - я правильно понимаю? Тем не менее, я готов снова пообщаться с господином Трошевым (невзирая на его недавние оскорбления в мой адрес) и выслушать все, что он мне уполномочен передать на предмет предлагаемого трудоустройства на фронте в составе ЧВК "Вагнер". И дать четкий и конкретный ответ. Пока-же господин Трошев Андрей Николаевич на меня не вышел (и не передал мне свой актуальный телефон) - я намерен воздерживаться от любых комментариев по данной тематике. И рассчитываю, что господин Пригожин (и его команда) также последуют моему примеру. И последнее - единственное - прошу Евгения Викторовича, - если он действительно заинтересован в будущем в возможной совместной работе, - в дальнейшем сдерживать свои эпитеты в мой адрес - взаимных оскорблений прозвучало уже достаточно до того. Няма драма...ми сега!? Трябва да измислите друга...

Я да дават новините за ракетната атака!

Измислена драма от англосаксонската пропаганда за овцете под тяхно комндване. Първо, Стрелков не е разпалвал нищо. Офицер от КГБ изпратен от Кремъл да помогне на руско езичното население да се защитава. Поради слабата поддръжка на Кремъл, резултатите са далеч от блестящи. Второ, Пригожин не е готвач и никога не е бил. Толкова е готвач, колкото едно време представителите на Балкан по чужбина бяха майстори в авиацията - всички бяха от разузнаването и просто сложени на тази позиция, или колкото "журналистите" по СиЕнЕн и Ройтерс са журналисти - реално повечето се водят И на щат към ЦРУ и МИ и като много от хората в мениджмента на определени западни фирми. Стрелков няма никаква реална власт - освен че е много гледан по Телеграм, и почти в същото положение се намира Пригожин, който в момента е момчето за мръсни поръчки на Кремъл, но без грам реална власт.

кой ще падне първи от прозореца е интригата. :)

И къде е конфликта!? Единия го кани..другия иска предварително да разбере условията... Малко съспенс сте решили да вкарате...нещо от рода че Путин едва ги разтървал няма ли!?

Щом прочета " Зеленски каза.." или "Американски мозъчен тръст съобщи..' и приключвам до там ...

Абе, не са ли бай Дън и ЦРУ, "разпалвача на война в Донбас"!?!?

Путин ее :)

Ема, Путин ги чака 8 години да спазят Минските споразумения и да спрат да избиват руснаци. Тъй че няма да е той.

той беше

Пригожин освен да го ползва Гиркин за стръв, друго не се сещам. Украинците ще си направят ТВ игра/риалити само да спечелят място в съответната част на фронта, че да му гръмнат кратуната.

Скоро няма да има живи укросвине :)

На фронта може да е по-различно от "риалити".

две педерастчета се гъбаркат взаимно

Нали трепят укросвине, достатъчно е!

как с дупе ли

Няма нужда НАТО да се меси, неандерталците сами ще се изтрепят рано или късно.

Що се намесват тогава? :) Имаш логика на картоф.....

Къде се меси бе ревльо, пратили 20 хаймарса. Та ви таковаха май-ите. А сега за 14 стари танка каква патардия вдигнахте. А дори не са пратени.

Абе ти моя мозък не го мисли. Кажи ми за НАТО ?

Нищо не е пламнало пропагандо.... И все пак ако е Путин ще го заклуши с поглед.... Надеждата умира последна, пропагандо. Тая пропаганда нема повлияе на печалбата на руснаците.....а що годе до наше мнение.... Stop support of Ukraine...

Мафията намалява най-вече след като един друг се избият. Така беше през 90те у нас, така беше и така е сега в Рузия и Украйна. И тия ще се претрепят скоро един друг. Един ще думне Путя, друг Пригожния.. бандитите няма да ни подведат.

Пригожин е престъпник-затворник за кражби, защо го обсъждаме?

Готвачи сър…

Спор между скорпион и паяк. Двамата са еднакво противни.

Молете се да не стане нещо с Путин, тия след него ще натискат червени копчета без да се замислят......

Моля се да го видя Путлер по скоро в черна рамка.

Важното е да се гони нормата от 1000 укрофашистки свине на ден!

нормално е идиоти да пишат идиотизми

ЧВК Вагнер - кръстени на нацистки генерал Едуард Вагнер!

И що па да не е на композитора?

Е как бе, нали постоянно ни убеждавате, че разпалвачът на войната бил Путин ?!?

Супер

Погледнете за какво военно "ниво" демонстрират така любените от простия български народ руснаци. Представяте ли си такива "диалози" между висши командири в американската армия? Човекът по-рано, добре е споменал германската от нацисткия период. Която да е сериозна държава, никога не би изпаднала в ситуация да изглежда толкова нелепо. Постове пишели..канели се да дойдат на фронта..ХА-ХА-ХА. СРАМ за просташкото българско население, което толкова обожава тия карикатури.. Русия изглежда не комично..не аматьорски, ами не знам как.

В американската армия моето момче вече е пълно с джендър-лезбос дето отказват да изпълняват заповеди на офицери заради цвят на кожа и други белези. Така че ходи се переш аналитетно и се надявай да няма народен съд.

А на майка ти дупето е пълно със сперма.

Укропитек!

Не се бойте, затворите в Русия са пълни. Ще изпратят още месо на фронта. Така и така коланите се затягат и пари за каша няма.

И това вече не става - преди месеци са се мобилизирали наведнъж по 4-500 души от колония, днес 'рекорда' е вече 25.