Пламен Стоилов е избран за "Кмет на годината"

Спечели приза за цялостната му дейност през тази година във всички сфери на работа на ръководената от него местна администрация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Понеже русенци се подразниха от моето мнение- ще ги питам: Къде се намира публичния дом на Русе от преди 09 .09.44г. ?На кой блок казват ,, професорския" и на кое място казваха ,,Панамския канал"?

Г-н Стоилов остава в историята като един от най успешните кметове на Русе ! Докато кликата около мекерето Бойко Никифоров с жълтия мустак няма да се помнят след 1-2 години ...

то въздух, то транспорт, то улици - Е85 от Русе .... всичко е .............. НАМАЛЯВАМЕ и това е показателно....

Да не би да намалявате заради кмета ?! Ако ти сложат Фандъкова за кмет , ще се увеличите ли , както София … Аман от дебили …

Г-н Пламен Стоилов ще остане завинаги в историята на Русе, като кмет съзидател, кмет с главно "К", извадил Русе от блатото на безвремието. Поклон г-н Стоилов !!! Вие успяхте !!!

Браво Стоилов !!! Недостижимо висока топка си за жалката пасмина, самоопределила се като "обществен съвет" Една шайка жадни за власт хора , водени от малоумника Бойко Никифоров, си въобразяват че лесно ще измамят русенци чрез постоянно плюене по Стоилов за да реализират подмолните си намерения към властта.

Стига глупости ве... Тънем в мизерия по улиците, вече втора зима кал и дупки по улиците, за въздуха да не говорим! Милиционера докато му тикат кинти под масата, така ще бъде! Колегата по-долу е абсолютно прав, че возилата от градския танспорт са почти пред разпадане, може да видите снимки в различните групи във фейса!

Бившето ВКР е голяма работа,а както знаем бивши няма.

Ами ти що не станеш кмет ??? Или ти можеш само да плюеш ...

От 31 години не живея в Русе,макар да съм русчуклия.

"От 31 години не живея в Русе" Е след като не живееш, защо си вреш гагата … ?! Ела, живей, дай своя дан за бъдещето на Русе, ако решиш за кмет се кандидатирай, но да идваш само за да плюеш, айде няма нужда ….

Това е подигравка с достойнството на русенци!

Да бе, да … Още малко ще повярвам ..

Доколкото съм чувал русенци имат голям проблем с френският завод Монтюпе, а освен това има и други замърсители. Затова там хората протестират за чист въздух.Статистиката показва, че градът се е свил наполовина по население. Преди няколко месеца бях в Русе и бях изумен от допотопният градски транспорт в града. Търкалят се возила по на 40-50 години.

Град Русе се е свил с 40 000 като основата е 200 000 малко преди ,,голямата екскурзия,, . ,,Голямата екскурзия,,+румънският хлорен завод Верахим +Икономическият упадък(колапс на големите предприятия) след 89година намали окръг Русе с 80 000 души .Град Русе имаше друго излъчване тогава ,но едва ли е намалял наполовина . По скоро с една трета но както вървят нещата ще падне под 100 000 след 20 години . Лошото е че от 90% етнически български ще отиде към 60% тогава . А относно кмета ,явно е че работи но не е достатъчно особено се провалят в екологията и низките заплати .

Русе към момента е 148хил. жители , без значение дали ти се харесва този факт !

Селогъзорска отрепке, ти пак ли киснеш в русенските новини и пишеш дежурните си глупости. Без значение дали ти харесва или не, Русе си остава 5-ти по големина град на България, а любимото ти село - селогъзора вероятно не наброява повече от 45 хил. жители ...

Тази награда , "Кмет на годината" , сигурно се дава , или на ротационен принцип, или си я купуваш! Защото Русе, от "малката Виена" в миналото, сега е град със затихващи функции! Ако този герберски гном е най-добрият кмет в България (за изминалата година) - жална ни майка! Ама добре, че не е.

Кой би влагал МИЛИОНИ в град, ако този град няма бъдеще ?! Явно ти си със затихващи умствени способности ….

Народът е против него защото получава пари от Монтюпе завода и въздуха е в ужасно състояние в Русе но ще го махнем скоро милиционер е бивш

И ако го махнем , теб ли ще сложим за кмет ?!