От София Лавров призова ЕК за отстъпки по ”Южен поток”

От София руският външен министър Сергей Лавров призова Европейската комисия да поднови преговорите за реализацията на газопровода "Южен Поток".

Обратно в новината

Коментари - От София Лавров призова ЕК за отстъпки по ”Южен поток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Андрей Иларионов, бивш съветник на Владимир Путин по икономическите въпроси, 2011 г.: "Правовият ред, преди - доста несъвършен, се разрушава изцяло и се заменя с новите "правила на играта", най-важното от които е "избирателното прилагане на закона". Членовете на КССС Корпорацията на служителите на спецслужбите) са поставени над закона. Идеологията на КССС е "нашизмът", избирателното законоприлагане."

Ако европейците и Западна Европа, като по-силната част, се замислят, ще видят че успахе аим зависи от съюз с Русия. САЩ са агресорска държава и само търсят на кого да го турят. Не бяха такива, но се увълчиха. Вече са САМО деструктивни! Имат силно влияние в Европа, чрез подлогите си. Но както се мени времето, така ще се смени и това. Но иска време :) САЩ ще загубят битката за власт и ще се сринат, подобно на Бразилия снощи. Но кой ще е от другата страна, още не знам.

Голямо натискане на рашата да си продава газчицата в ЕС ...иначе мужиците ще минат на картошки и водка както им е обичай....

Яко си проЗ малкия, много яко! Тъп си като на циганин тиквата! Но щ си се научил да пишеш и да "влизаш" в Интернет -има шанс да се поправиш. Ама надали ще го ползваш. По те блазни да си тъпунгер!

ЕЕЕ ТОВА ЕВРЕЙСКАТА ПРОПАГАНДА РАБОТИ ПОСТОЯННО !! ИНЕ МСПИРАТ ДА НЯМАМЕ ГАЗ!!1 ДА СТАНЕМ ОЩЕ ПО БЕДНИ ! ДА ПЪЛНЕМ ГЪРЛАТАТА НА ОМРАЗНАТА ЕВРЕЙСКА СГАН !!! ТОЯ БЕГЕЕЦ НЕ СПИРА ДЕН И НОЩ ДА ВСЯВА ТЪПИ РЕШЕНИЯ ПРОТИВ Б-Я

ме интересува,че Русия не приемала европейските енергийни правила. То и не е нужно.Тя си има Троянски кон за Европата. И този Лавров да не забравя, че Русия не е в Европа.Ако само месец Европа и САЩ спрат да купуват газ, уснаците ще умрат от глад.

Другарят Сергей Лавров няма и не може да използва България като трибуна за обръщения на Русия към Европейската Комисия! Ако той иска да каже нещо на Европейската Комисия - да отиде в Брюксел и да им го каже там, където се намират!!!

Те на това му се вика голема подкрепа за Лавров ! пацо да те подкрепи та да прокопсаш - също като българите

Oт Южен поток печелят всички освен нас, защото не искаме да плащаме. Пример- бил безплатен и ще взимаме пари след 27 години / когато тръбите са вече амортизирани , а може да има заместващо гориво/. Проблемът,обаче е у нас, а не само у рашаните. Те топват чупката, където им пуснат, а пък те си искат навсякъде. Само, че рашаните са по- деликатни от нас и умеят да се договарят в свой интерес, а ние показваме диво невежество и злепоставяме партньорите си. Всички са се хванали за главата от нас. Всички!

лавров парво да спре воината в украина това му е задалжението като ваншен министар а не да се занимава с тарбите на путин и другите мошета в кремал и газпром.много е нагал дори циничен в момента когато умират невинни граждани на украина от платени убици изпратени от москва тои смята че наи-важна е тарбата на путин. самия путин днес е в сарбия за да уговаря сарбите ,медведиев води преговори в москва с сарбски представител-всички мошета станаха много активни когато усетиха че може да се разминат с путинската тарба.южен поток няма да баде построен защото само европа може да каже по какви правила които разбира се не се харесват на монополиста газпром.никои от запада няма да инвестира нито едно евро в проект с непредсказуеми завоеватели на чужди територии.

Я "парво" малко да посетите някое курсче за "злабоумни", та малко да се ограмотите

Докато БГ пита БРюксел няма да има напредък в БГ. Гърците подписаха с Китай няколко големи проекта но те са гърци, не предатели на родината си...

Южен поток е важен за 9 европейски страни и естествено ще бъде построен, а ако правилата не го позволяват значи трябва да се сменят защото са грешни.

Дотук - имаме Над Една-Трета от Нас-Всички Българ(к)ите в Целево-Принудена Емиграция... И ! - Ако И тая врътка на 'наште' мине ---> у Нас тия-Същите - Ще си Останат Сам-Самички. (, да Си гггукккат с видимомалцинствените и 'бежанците')

ти да не си пил руски газ от южен поток -иди барзо на лекар..

Все едно призовал: - Неее, моля Ви, ще си плащаме! Дайте да наебем всички заедно тази територия - България :)))

Господин Лавров е предложил на нашите политици да отвори руските пазари за българските стоки, а това ще спаси икономиката ни!

Зайко - ммможе И да сте.

браво! другаря лавров е открил пазарната икономика!

Знайко, не е зле да прочетеш трилогията на Николай Носов за Незнайко. Аз сега му чета втората книга - "Незнайко в Слънчевия град". Обаче има и трета, която не съм чел - "Незнайко на Луната". Там Незнайко попада в общество управлявано от див капитализъм. Според внука на автора - Игор Носов, книгата е сатира описваща (в бъдещето) обществото в постсъветска Русия!

след като е предложил ек да направи изключения, другаря лавров пуснал ли е пликче под масата? защото то така се прави. искаш да ти направят изключение за незаконна постройка? че това е много просто. (ето кратко, практикантско упътване) пишеш се беден юрист, пускаш молба с плик до когото трябва и получаваш дори пясъчната ивица, заедно с част от морето. после, когото трябва- си право офшорка с парите от плика и става съсобственик на "шелфа". ек, направете му изключение на другаря лавров бе! той е бедно момче, а и е от "нашите"!

Ще има ли Софийска народна република, дето да иска помощ от др. Лавров и др. Путлер? Атака? БиСиПието?

Атака е българска парламентарна партия, която защитава националните интереси.

Rick

смешко

Националните интереси, но чии? Руските ли? Много моля, тук руските интереси нас българите не ни интересуват! Нас ни интересуват БЪЛГАРСКИТЕ национални интереси!

Лавров е в България, защото Русия пряко участва в проекта Южен поток. А какви интереси защитаваше Джон Маккейн при нас? - добив на шистов газ или новия метод "подземна въглищна газификация" (който е по-опасен от хидротрафинга) в плодородна Добруджа... После, американците, ще ни пращат хуманитарна помощ - минерална вода (като в Африка).

аргументите за това изключение?

ЮП е в ход отдавна. Стана проблем когато Маккейн стъпи на българска земя, за да го забрани (от негови си съображения), а от Брюксел заповтаряха забраната като ехо. Сега Лавров е стъпил тук, за да го пуска. От Брюксел ще хъмкат неубедително. Правителството притичва да прислужва и на двата господаря. И раздава кой, каквото си избере от България. Интересите на българите не представляват интерес за никого.

Проблемът - Не е Ю.Поток, Колега ! - а ! - Начинът по който се опитват да го правят 'наште' и техните москавски 'създатели'. А Това - Е Голям Проблем !

вън руските фашисти от българия. путкин и неговата клика превърнаха русия в имперялистически агресор и окупатор на чужди народи. не им стига, че владеят 1/6 от земната суша, а ламтят за още чужди територии. завладели са над 100 народа в своята шибана руска федерация и продължават да завладяват нови народи и територии. срам и позор за комуняките у нас, които поканиха този двуличен мужик за да му засвидетелствуват своето робско раболепие и подчинение.

Браво !

редно е да почнеш да пишеш и главна буква в края на всяка дума , по-таркатски ще си в постовете

Браво на тоталната неграмотност или на пълните глупости, които е написал? И защо не сте така активни двамата под статията за седми реактор? Като претендираш за начетеност, защо не провериш резултатите от изпитанията на новия реактор на Тошиба? НЯМА ТАКИВА! Защо не провериш резултатите от работата на Уестингхаус в Чехия и Украйна през последните 4 години? Да ви имам и двойния аршин, да ви имам!

къде са тия руски фашисти в БГ . помниш ли сръбите кой псуваха на макя преди 10на години така - Е'бем ти маке ти фашистичку и показваха среден пръст към небето след вой на сирените .

Поне Не се самоплюсирайте. - Колкото до Сърбите : А. Са Съвсем Наясно. При тях хък-мък Няма. ... Гаулайтерите - Ийосип-Броз ги Напъди Всичките Незабавно-след Втората Война. Б. Бих очаквал до броени месеци - Пак да им дишаме праха !, поради Доказаното Систематично задунайскогубернизиране на Абсолютно-Всички 'наши'.

Колко са народите по целия свят, че Русия владее повече от 100? Бъркате се с нещо друго - повече от 100 са военните бази на САЩ по света.

от 100 години тия с базите не са завладели един кв.километър, за разлика от Путлер и Сталин

Докато БГ пита БРюксел няма да има напредък в БГ. Гърците подписаха с Китай няколко големи проекта но те са гърци, не предатели на родината си... А ти не си историк а си предател. Всички ние видяхме какво е положението в БГ? ПО лошо от след война...

Ехе,вече имаме проруско " народно опълчение" в бг,уж народно,а борещо се всъщност за руските енергийни интереси,включително и по затворени проекти,ей така да има разводняване,отклоняване,а не анализ на реалностите и конкретните нужди за страната и нейната енергийна независимост.Много боклук се навъди за разчистване,един изчистиш,друг се появява,явно има почва, не е никак добре,трябва непримиримост!

Да ! => Задало се Е : ----> Unforgiven !

В България няма русофили има само русороби.

>ами и ние не приемаме вече путлерски правила и изобщо тая руска тръба е абсолютно безмислена за нас

Защо Лавров не иде в Брюксел да си бие таманите? С тези призиви най-много да докара на БГ още санкции.

Топ ! (Съобразно Вече-Наличния Взрив в Медийното пространство /де-факто - Е дори И извън ЕС !/ - твърде-Вероятно Вече да ги формулират.)

ПРИЗИВА НА ЛАВРОВ Е ЗАПОВЕД

Към ?

и така господа, след като всичко е само и единствено икономически интереси, защо бре господа отривчате правото на всяка страна да си ги заститава както може??? евалла на сарбите , които първи заявиха на цял свят - ни имаме интерес от ъужен поток и сте го строим, няма да се откажем! е, затова всички западняци уважават сарбите , не ги обичат, но ги уважават, а нас ни презират и преповтарят толкова вярната седтенция на сарбите че "вие бугарите сте еб"ни у главу!" стото сме дупедавци-един интерес не сме си заститили , като хората. енергевтика, машиностроене, химия, селско стопамство. нищо . произввеждаме само умни емигранти за западните обстества и подготвяме територията си да я завземат цигани и турци след 20-з0 години . страна на лужци, крадци, корупция и простастина отгоре до долу . нагло ни гледат разни лицемерини лалугери от тв екраните , безпардонно ни лажат и ни се подиграват в лицата , а ние ги тарпим ипак гласуваме за тях.. да си оправят дередхерона европеиско ниво, вместо да се суберем и "докат е маничка змията с крака да им строшим главата" , както е казал поета.. жалко , но мизерно и чено будещени чака .. хора, опомнете се ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сърбите - Са Си Сърби, Колега. И ! - Ако се поподмайваме йощ-Малко с тия задунайскогубернистизъми у Нас - Пак ще Им дишаме праха !!

Добре де защо не мине тръбата през Румъния? Ние не я щем.

Тъпанар,знаеш ли какво искаш

кои сте вие?петимата от протестна мрежа?

Виждали ли сте Румънец/ка отблизо когато Само му/й се спомене за макар-нещичко москавско ?

Ще ни заобиколят. Ах как ще ни заобиколят! Гърция ще вкара тръбата в ЕС, като цитира Ноланд!

Имаше една държава ГДР. Германска ДЕМОКРАТИЧНА република! Вече я няма! Имаше една държава Югославия. На южните СЛАВЯНИ! Вече я няма! Имаше една държава Съветски съюз. Велика и НЕПОБЕДИМА! Вече я няма! Има една държава България . . . . . . . Да благодарим на РОДОЛЮБЦИТЕ Сергей Станишев, Георги Първанов, Волен Сидеров, Меди Доганов и сие . . . . . . .

Имаше една държава България...

място по брутен вътрешен продукт на българия в света. 1989-25 място 2009-77 място

..направи всичко възможно да бъде спрян ,,Набуко,, ,особено след отказа на ,,Бритиш Петролеум,,.Така,че в момента това е и реакция на Запада,прави се на обиден и отмъщава чрез замразяването на ЮП,който обаче ще бъде изграден,па макар и във видоизменен вариант до европейското черноморско крайбрежие на Турция,която се надява да налапа проекта.,,Мозъците,, в Европа обаче няма да допуснат това е щем не щем ще имаме ЮП през България.Важното в момента да се правим на интересни и ,,силни,,.

Набуко не го спря Руското разузнаване, а Запада след като разбра, че Азербайджан ще си продава газа чрез Руската газопреносна мрежа. Иначе казано продава го на Русия както след време ще прави и Иран.

Ако съм на Путин, направо ще скъсам всякакви отношения с България. Ще спра да продавам и газ , и ядрено гориво, ама веднага!

Нормално-вие БГ путинофилите, сте доказали ,че повече обичате русията от България.

Що плачеш сега? Нали не искаш нищо от Русия? Женска ви работа!

пореден срам за ПРОТЕСТНА МРЕЖА днес.кой ви плаща на вас бе,некадърници?

Тоягата на Путин не идва току-така в България. Не му е на него за Ю Поток, Лавров прекрасно знае, че Орешарски е обречен и няма смисъл да преговаря с него каквото и да било! За каква ли тайна супер важна мисия е пристигнал Лавров????

Иска да подпише некакъв документ с отиващия си орех, с който документ да изнудва следващите.

Доста притеснително, Колега ! - Как да ги гепсаме да Си признаят ?

Стяга редиците,носи рубли. Строил е новите рубладжии-Барека и Гоце(той е стар)както и Бойо и Стойнев(него го е посочил за лидер на БСП)въобще -оправленски проблеми:кой ще управлява и с кого-задължения на ген.губернатора.

Да ги Приберем Наред ? (И рублите И изредените от Вас)

Ами за същата тайна ,заради която Джим Картър м момента отива да лови риба в Мурманска област-съвършено случайно и Путин ще е там!Както и Сталин ,Лавров е заклет пушач и много обича да пише на цигарени кутии!

Би Ни било доста-трудничко да съберем всички цигарени кутийки, Колега..... НО ! - да Се Съберем Ние-Всички-Заедно - Е въпрос на няколко клика.

От кога дивите мужици казват на цивилизования свят какво и как да прави?

свят ли го имаш това.

Като му гледам погледа, май ще ни заобиколят пак!

1. Няма конкурс за българските фирми под изпълнители което заедно с т.2 води до ограбване. 2. Цената на положен километър тръба на територията на България е същата както при морското дъно.Явно има голямо надуване на цената за да има голямо крадене.. 3. Създава се абсолютен монопол.Да купуваш от два различни магазина в една търговска верига не е конкуренция. 4.От т3 следва че руснака ще ни изнудва едностранно както прави с Украйна и няма да има мърдане. 5.Печалбата след 25 г си е обещание което 6.България взима заем който е предоставен на монопол на чужда държава да си върти бизнеса.ЛИХВИТЕ ЛИ СА ИЗГОДАТА? 7.Съсипва се българска земя на която ще се забрани да се стопанисва от българските стопани. 8Всички български стопани ще са ощетени с отнемането на имотите им както през 9 септември 1944г в полза на СССР

Какво ограбване бе цървул? Да не би България да дава пари и да финасира проекта. Руснаците си го инвестират тяхно право е да си изберат кой ще строи. Това е проблемът на фалиралите цървули от запад, че не могат да си заврат крадливата гага и да цоцат.

Нали ще плаща заем 3.4 милиарда заем бе галош.Няма нищо безплатно бе чукундур.

Philip Marloy

Доста си прост,няма нужда да ти се обяснява,тапир.

1. Няма по-големи грабители у нас от тези, печелещи конкурсите, защото играят комбина с възложителите. 2. Ние сме си на дъното, така че няма как по друг начин да ни таксуват. 3. Купувам от този магазин, където персонала ме уважава. 4. Обикновено е изнудван този, който прави нещо на тъмно, срещу изнудващия го. 5. Печалбата при всяка сделка, започва веднага, след като си изплатил сумата по кредита, ако си я реализирал с кредит. 6, 7 и 8 са смешни за коментиране.

Много им е удобно на тези мухльовци да се оправдават с европейското законодателство,понеже на Европа много и дреме за нас и винаги с нашето мнение се е съобразявала.Продажници долни...от 89-та до сега

Гледах Нова ТВ как отрази посещението на Лавров:терминът:"Братска дружба"беше употребен 4 пъти. Петата колона явно е завзела всичко в БГ,поне всички медии.За каква "Братска дружба"ми дрънкат тези БГ глупаци,когато тва комунде е дошъл тук само и единствено заради ЮП и "братските "4 млрд.които ние ще трябва да платим на Путин. Очертава се факта ,че българина е едно радко мазно и сервилно семе.

Живееш в паралелна действителност. В Русия комундетата не са фактор и не управляват от 1991.

martenichka@mail.bg

Наистина ли мислиш, че всички онези бивши кегебисти и православни чекисти не са комундета????

Русия ще се научи да спазва правилата. Другият вариант е - секторни санкции, тотален крах и банкрут на другарите Лавров, Путин и сие.

вие ги приемайте със задна дата, а ние ще ги спазваме! Още нещо със заднаа дата ще приемате ли, или след 10 години!

С още по задна дата сме приети в НАТО и ЕС. И трябва да се спазват законите на ЕС.

Пак трябва да обяснявам на костовите поддръжници: За да е по - просто ще кажа така: Преди пет години сте сключили договор за заем при 5% лихва. Днеска идвам аз, и ви казвам, че приемам закон, който е със задна дата и вместо 5%, ми дължите 15% лихва от началото на договора. Хайде честито, и плащайте със задна дата!

Абе простако,факта който трябва да проумееш (с облъчената ти тиква)е,че ЮП ще ти струва бъдещето на децата ти!

Разбира се! Ще трябва да емигрират, ако Южен поток не тръгне!

То да беше само ЮП!

БЕз БКП няма поток. Петата им колона у нас постоянно пада от власт този път и една година няма, следващ път няма да има, това им е проблема. Сега се мяткат като шаран на сухо.

Сега Лавров лично е на крака в София защото акциите на българския плацдарм за руско шантажиране на Европа рязко се повишиха след намесата на Путин в Украйна и превръщането на България в запушалка за Южен поток.

хахаха, една шепа платени от Москва тролове спамят ли, спамят... Техните десетници са им наредили да са особено активни днес, по случай посещението на един от шефовете на 5-та колона у нас - товарищ Лавров. Не минават вече тези номера, другари путиноиди.

видяхме ви протестчето.......вече никой не ви се връзва.

Да не би да е дошъл Обама на гости, че го посрещат с викове "Ууууууу!" като империалист?

Лавров просто е необятно прост, кухо руско парче, напоено с водка. Как да го посрещнеш по друг начин?

Всички разбрахме какво ще спечели Русия ако стане, какво ще спечелят САЩ ако не стане и чии обръчи от фирми ще се налапат независимо от това дали БСП или ГЕРБ са на власт. Само не ни стана ясно какво ще спечели българския данъко и сметкоплатец от тая работа! :)

Като чета всичко това-над 300 коментара мога само с болка да кажа: Боже, Боже, колко много простотия има в нашата държава. Така много лесно ни манипулират и управляват.........

Имаш моя + По-точно описание на проблема, само в няколко изречения не може да се направи.

Лавров, Путя и Русия - бегом марш надалеч от тук! Русия само ни вреди.