Орешарски освиркан пред УНСС (видео)

Протестиращи скандираха "Оставка" пред входа на УНСС, където премиерът Пламен Орешарски откри учебната година. Той заяви на първокурсниците, че висшето образование не е толкова количество знания, колкото начин на мислене. "Поколението ни допусна грешки", призна той.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски освиркан пред УНСС (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свиркат тия, където не им се учи и не им се работи и на които им плащат, за да викат като малоумни. Никакви ценности нямат тия. Аз съм за Орешарски, пък вие си викайте, идиоти.

Що не одиш да се шибаш!

Извинявай но тия са деца които са се готвили за сериозни кандидат студентски изпити и са умната чат от нацията ни. Те не са като Станишев който пише дипломна работа на тема руската униформа, нито пък са вашите деца които не им се учи и ги бутате зорлен да учат в университети като Киевския. И после като завършат ги уреждате на работа в държавната администрация със службица до живот.

Орешарски да не го допускат изобщо до УНСС! И щом му "приключи" мандата да не може да се върне обратно като преподавател, за да не заблуждава студентите! Той е вреден вече не само за България, но е вреден и на самия себе си - предателско пребоядисано човече! ОСТАВКА!

Сергей Станишев 09. май 2013 След изборите, когато свалим Борисов и Цветанов от власт, ще направим правителство начело с Пламен Орешарски държавник, който мисли за държавата, може да осигури икономическо развитие и да осигури грижа за тази, които имат нужда от помощ, отбеляза още Сергей Станишев в зала 1 на НДК по време на закриването на кампанията на социалистите в София. Той разказа и виц: Как се нарича човек който има воля, но няма акъл луд за връзване.

Как се усмихва мръсния деградирал червен червей!

Смее ви се на акъла. Липсващия де.

УДИВИТЕЛНА НАГЛОСТ! УМЪТ МИ НЕ ГО ПОБИРА КАК МОЖЕ ДА СИ ТОЛКОВА БРУТАЛНО ЛАКОМ! ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ!

На 6-ти Септември и 15-ти Септември нормалните българи са празнично настроени и одухотворени. 11-12 муньовци, събрани някак си в креслива агитка охотно се показват по БТВ-то и другите телевизии като някакъв фактор. Жалка гледка... При толкова риалитита и измислени герои да опрат до тези шутове ги да показват по телевизора като някакви борци за справедливост ...

К'во рече бре мекере! Народът е умрял от глад, 80% от доходите за храна и 20% за енергийната мафия. Който не крадне от някъде или е на пенсия е по-добре да е умрял. Я си ги заври тез' светли празници там де не те огрява слънцето, плужек слузест!

До Анкетка: Аз - също предпочитам премиер преподавател.

Време е за оставка и нови избори.

Като гледа човек този "протест" (слагам кавички защото са един файтон хора), тъжно и в същото време смешно .Гротеска някаква. И тези протестари са като дребните кучета-лаят по големите (от страх) и вдигат шум до небесата, а големите ги подминават и не им обръщат внимание... Както е в природата, така и при хората....

гротеска! поне да вземе да се скрие в някоя дупка тоя, вместо да се показва! идея си нямате какви страшни олигофрени или кукловоди от властта са се явявали да четат лекции там - например Цветан Василев...

От Цветан Василев, Гриша Ганчев, Пламен Орешарски , ... всеки може да научи много. Житейският опит няма как да го добиеш от google.

Стана ясно, че орешарски си е продал честта и достойнството, но хората трябва да продължат с искането ОСТАВКА!

ОСТАВКА!

А НА МЕН МИ НАПРАВИ ДОБРО ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ТЕЗИ СВИРКАДЖИИ ЯВНО СА ДВОЙКАРИТЕ НА УНСС

явно са бъдещите двойкари на които отмъстителните БСП ще им го върнат тъпкано, заради това че са посмели да си покажат мнението и отношението към фалшивото мафиотско правителство. То си ви е на вас в кръвчицата да заплашвате хората независимо дали са деца и младежи и да отмъщавате от злоба. Деца не се плашете вие знаете езици и България е ЕС, така че колкото и да ви премазват все ще си намерите или направите вашата пътечка където ще се чувствате по-добре, ценени и реализирани. И най-вече избрани по достойния начин

ОСТАВКА!!!!!

Платените защитници на Орешарски съвсем сплетоха езика - досега всички протестриславоваиращи бяха платени от Джордж Сорос, сега изведнаж се оказа, че е Цв. Бориславова. И го казва ректорът на доказано най-корумпираният ВУЗ - УНСС. Нервите на управляващите не издържат. Още малко натиск и ще се пръснат от страх.

ОЛИГАРСКИ е доцент по развалянето на седянки!Комунистите са жалки,надупиха се на ДПС и на АТАКА,само и само да са на власт!

на следващите избори!

и смотан избирателен закон, който на всеки 2 години се преправя какво може да стане? Става точно това едни и същи партии въпреки че избирателите им намаляват все печелят. Ей го смятай 2 милиона българи не живеят в България Неопределен брой пълнолетни граждани починали и неживеещи в България все още гласуват в списаците Общ. и Централни избирателни комисии броят на "тъмно" Печатат се незаконно повече от колкото трябва бюлетини Измами се правят с бюлетините Колко още да изброявам?

Загледайте видиото и ще видите как намига на журналистите.

гусин орешарски, защо да подаваш оставка? стой си на поста, лапай си заплатката. заедно с процента от милиарда, прави си физиономиите пред камерите, криий се от народа зад горилите и полицайчетата, излизай през задните входове... играй си ролята на статист и подвижен храст на комунистите. определено ставаш за манекен и подвижна закачалка на костюма. пак хората нека ти гледат сеира и ти се смеят по цял свят. то и без това вие комунистите превърнахте Бг в един голям цирк. в крайна сметка "царят е гол!" пред народа, както се разказва във великолепната приказка на Андерсен.

Кой каквото може това и прави ! Протестиращите -Свирки Орешарски управление на България! Време беше всички да се захванем да си работим по специалноста.

не е приятно да те освиркват и обиждат постоянно, но така ще е до края на това управление. Наглите никога не са будили любов и възхищение както и страх и страхопочитание дори, а само възмущение и погнуса.

Отново грешка - "студентите на УНСС са бъдещите лидери на страната ни". Та такива питомци ни доведоха до това мизерно положение в БГ.

оттам ще са, ако потомците на сегашните управляващи отидат да учат в УНСС. иначе ще са от друго място. не е университетът и интелектът, които предопределят управляващите тук, а произходът. Народът е казал - трябва да имаш вуйчо владика. Георги Марков е казал същото в една статия от преди 40 години. нищо не се е променило

От скачащите маймуни с мегафон в ръка вече ми писна. Идиоти!!!!

Вие - идиотите, се разпознавате!

Прав е 111, идиотите лесно се разпознават по идиотското си поведение и изражение!

И Жан ходи в Китай. Преди да се срути. Колкото по-рано изпратим Орешарски - толкова по-добре. Проста марионетка. Квалификацията и професионализмът тук нямат място. От името на други те могат да предизвикат катастрофа! Събудете се , българи!

Колко му е до платиш на двайсетина "интелигентни" идиоти и да ги пратиш да свиркат....

Ако не знаете чуйте добре.Когато бе избран за мин. Председател г-н Орешарски обясни ,че никога не е бил политик и няма да бьде,както и никога не е бил член на БСП. Той е изключително ерудиран,с високка професионална квалификация.Нямаме такьв подготвен експерт.Трябва да му се даде шанс да помогне на страната

олигарски да подаде оставка и ще помогне на България-досега дебил да беше, щеше да разбере, че българите не му вярваме.

Че АЗ не му вярвам или да направим референдум. Ние на никого не вярваме вече. Жалко за употребените деца.

Няма никакво значение, какво е обяснил г-н Орешарски за себе си! Той провежда политиката на БСП,ДПС и Атака.Има съществена разлика!

да провежда политиката на тиквата и цвцв!

Той е безпартиен КОМУНИСТ.

а те са най-големата отврат. Спомнете си изцепките и на акад. Сендов - страхотен математик и нула на ента степен като човек и политик.

Протестиращите не освиркват Орешарски, а тези - които го "сложиха" на този пост!

Един истински премиер на България какъвто е Орешарски изобщо не трябва да обръща внимание на тези платени десет протестиращи.

Една истинска подлога Доган - това е Орешарски.

Реформаторския блок вече няма и капацитет да изкара хора, а излязоха само водачите да викат оставка пред Икономическия университет. Премиера няма как да се подаде на тези продажници.

Тези, който викат оставка срещу Орешарски пред УНСС са същите ,които преди това им даваха пари от фондацията на Сорос. Това не са хора, които са зависими и няма как да не викат срещу едно работещо правителство.

Орешарски не обръщай внимание на тези десетина идиота и си управлявай страната както трябва.

Сега България има един добър премиер и не е редно няколко заблудени протестиращи да го преследват и освиркват.

браво на младото поколение, че имат гражданско самосъзнание и смелост да наричат нещата с истинските им имена. орешарски и подлизурковците около него изпадат в все поголяма изолация. това правителство и свързаните с него заприличват на една затворена каста пълна с дърти извратеняци, каквато е и тяхната партия. а станишев и манолова са за параван за пред хората

Ей, това комунягите са пример за ужасен гьонсуратлък. Ти ги плюеш, те си викат, ах, какъв нежен дъждец ни сипе. Няма да откажат властта, няма да подадат оставка. Вижте и поддръжниците им - това са старчоци и бабички с памперси, но твърди като стомана. Не си дават сметка, че съвсем скоро ще доизгонят последните кадърни млади хора, ще останат в България само с циганите и няма кой да им заработи пенсиите дори. А СерГей и Лютви ще се перчат с победа - над кого победа, бе червени термити...

"Поколението ни, допусна грешки." Докато бсП е на власт "Българин- нобелов лауреат." ще бъде абсолютният виц. А в УНСС - още по-показателно - ранг "рабфак" или ВПШ /висша партийна школа/ в по-откровения случай.

"Поколението ни, допусна грешки". Не! Вие допускате грешки. Някой, който ви избира, допуска грешки. Кой си ти, да казваш , че АЗ съм допускал грешки????

да го пампуркате всички комунистически-турско-цигански мижитурки!

"Поколението ни, допусна грешки". Защо ми звучи познато? Тактиката на БСП - "признават" допуснати грешки, но отговорността за тях, е колективна - на поколението... Ни срам, ни очи - казва народа, за такива...

освиркванията са му малко на този влостолюбител - селски счетоводител тарикат

ТИ СИ САМО ЕДНА КУХА ЛЕЙКА И НИЩИЧКО ПОВЕЧЕ.ЩЕШЕ ДА СИ СМЕШНА,АКО НЕ БЕШЕ ТОЛКОВА ЖАЛКА.ЛАЙНАРКА.

всеки сади другите сам по себе си.а това означава че куха леика и лаинарка вика на друга че тя е такава

Защо никой не казва колко души малоумници са освиркали Орешарски пред Унсс- точно 15. Никога не сме имали по- достойна личност като дьржавник,експерт и премиер от Орешарски. Дано има сили да издьржи по- продьлжително време за да помогне на страната ни.

Би ли обяснила какво толкова му харесваш на Орешарски?

Сигурно е мазохистка, но защо пък иска и нормалните да се мъчим начело с олигарския?

Дреме ми на дебелия свинско-комунистически гъз, че ме освиркват и ми искат оставката!

Това е решението на въпроса!

ЦвЦв и Пеевски бяха много близки, а Делян беше официалния обожествител, в своите издания, на тиквата! Да се чудиш, какво ли е станало в дълбоките води, за да се променят така нещата!

И Юда е бил близо до Христос, но накрая се е разбрало предателството.

Т.н. "протестиращи" са същества без никакъв морал.Никой няма право с такива долни думи да обижда министър-председателя на България. нито има някакви доводи, нито някакви доказателства, само разюздано и профанско безсрамие. С подобно свинско поведение тези "протестиращи" дават квалификация на самите себе си и унижават до крайност собствените си персони, защото досега Орешарски никого не е обидил по какъвто и да било начин. Срам ме е от такива сънародници. Това не са българи. Не са и хора.

Всичко, което не става за нищо се стича в нея, а селата се обезлюдяват!

Да припомня, че другарят 'министър-председател' орешарски се подигра с учителската стачка, като каза: 'Хайде да разваляме седянката'. Тогава беше финансов минисрър на станишев. И сега си е същия - високомере, нагъл и безочлив. С една дума - гьонсурат.

казал е истината право в очите.заплати се плащат за изваршена работа а не за бездеиствие.

Се претестира, не те ли е срам?! Или си еднопистово момче, което чувства онова, което му наредят в медресето!

А на теб кой ти дава право да обиждаш нашите деца,бе рязан,мазен ПРОСТАК И МРЪСНА ПРОСТИТУТКА.

Оставаме, оставаме и нищо, че сме лумпени. Oставаме, оставаме и нищо, че сме малко. Оставаме, оставаме, понякога така, със погледа на втренчена във залеза овца! Отива си и лятото, пристъпва есента, отива си, отива си и идва тъжна пустота! Дум, Бум, Фрас, Прас иде чичо Атанас! Носи хапчета различни да ги гълтам всички

В тази редица на комунягите на снимката са егати дъртите тупани изкукуригали.

Аз пък питам: Какво му е на Пеевски? Има ли дела срещу него? Данни от ДАНС, МВР /беше под крилото Цветаново/, има ли? Обвиняем ли е за нещо? Хайде, плюйте сега!

че накрая протестиращите ще лумнат и така и стана! Днес следобяд върва по "Раковски" и на всеки вертикален улук виждам залепен лист с надпис: "Кой го предложи?". Откачена работа! ДЯСНАТА КЪЩА РУХНА. С ПЕЙЗАНСКИ МАНТАЛИТЕТ НОВА КЪЩА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТРОИ. Нужни са истински Лидери, а такива там няма! Иначе Бойко нямаше извирее в дясното!

Орешарски е завършил УНСС, а Бойко?

Полза има ли??!!То много са завършили УНСС по кадърни от него и работят хората ,а не крадат!!

Една истинска подлога Доган - това е Орешарски.

Защо никой не казва колко души малоумници са освиркали Орешарски пред Унсс- точно 15. Никога не сме имали по- достойна личност като дьржавник,експерт и премиер от Орешарски. Дано има сили да издьржи по- продьлжително време за да помогне на страната ни.

Те толкова бяха и във Варна когато идва при областния управител. Че на това отгоре и закъсняха когато влизаше, ами дойдоха за когато излиза. Поне да бяха демонстрирали някаква точност и организираност...

Нели, достойните Хора не стават политици!

ТИ СЕРИОЗНО СИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ,ЗАЩОТО И ДРУГ ПЪТ СИ ПРАВИЛА ПОДОБНИ ИЗКАЗВАНИЯ.САМО ЕДИН БОЛЕН МОЗЪК МОЖЕ ДА РАЗСЪЖДАВА КАТО ТЕБ.БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ.

Поздравявам протестиращите и освиркващите с песента от филма "Оркестър без име" ( изп. Маргарита Хранова и Вили Кавалджиев) Оставаме, оставаме и нищо, че е есен. Oставаме, оставаме и нищо, че брегът е пуст. Оставаме, оставаме понякога така, пред погледа на залеза изпращаме деня. Отива си и лятото, пристъпва есента, отива си понякога и някоя мечта. Bridge: Един, един самотен плаж, един скелет на лодка и вече не е златен този пясък, и вече / не е слънчев/ 2 този бряг. Не, не, / не почва/ 2 листопада, не, не, не, не, не идва есента! А ние си оставаме, оставаме така пред погледа на залеза изпращаме деня и тръгваме на някъде - навярно към дома, обрулени от вятъра вървим покрай брега. Припев:... още Оставаме, оставаме и нищо, че е есен, oставаме, оставаме понякога така, оставяме, оставяме усмивка и тъга.