Ревизират 68 лобистки норми

Като част от екшън плана "Орешарски" се предвижда ревизия на лобистки закони, които водят до създаване на изкуствени монополи и картелни споразумения.

Обратно в новината

Коментари - Ревизират 68 лобистки норми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лопатата момкоо,лопатата!И да изринем обора!

ТЕЗИ ДОЙДОХА ДА ОПРАВЯТ ИКОНОМИКАТА,А ДО СЕГА НИЩО.ОТ 2 ГОДИНИ СЪМ БЕЗ РАБОТА И КАТО ЧУХ 250000 РАБОТНИ МЕСТА,ГЛАСУВАХ ЗА ТЯХ.НО СЕГА ВЕЧЕ ГИ ПСУВАМ,ЗАЩОТО ЗА ДВА МЕСЕЦА НЕ НАПРАВИХА НИЩО ОСВЕН ДА ИЗТЕГЛЯТ ЗАЕМ.АЗ ПОМОЩИ НЕ ИСКАМ,НЕ СЪМ ПРОСЯК.АЗ ИСКАМ РАБОТА ,ДА РАБОТЯ ДО КАТО СЪМ МЛАД.АКО НЕ ДА СИ ОТИВАТ.ТЕ СА ПО ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ И ОТ ПРЕДИШНИТЕ.

Кална мутра си ти,гербероиден пес уличен!За два месеца направиха много,но не могат да ви изринат отведнъж.

Тези лобистки закони не са от вчера или само от предишните 4 години.....Всеки от Вас управляващите, когато беше на власт си прокарваше и гласуваше закони удобни нему......Айде стига с тия фишеци.....много приказки а файда никаква......Истината е, че сега ни дозакопахте, ама Вие нали сте безсмъртни......за Вас явно не се отнася.....Нито искам да Ви слушам, още повече да Ви гледам.....Колкото по-бързо се махнете, толкова по-добре, защото както я карате - за довиждане ще се изтрепем.....

Специално тези са си само на Тиквокио,Цвинокио и Фидосио.

Дали ще падне закона ванко 1? Лобистки е: възползваха/платиха си Ванко и Кондьо. Но пък вносител е Мая Манололова.... Няма ли да заподозрат реваншизъм?

тази селска мутра от снимката е доста нелицеприятна за гледане.....

виж се ти!

По - кофти е,когато ти е гадно само от помисъла за такива гнусни гниди като вас.

а бе хароде,маже жвно некои трбва да им прасне нахалните глави чом не разбират от протести те как избиха толкова кадарни хора *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

затова ще има кож да им плаща на кресливците, по-добре да пречат

НАРОДЕ????Загубени 56дена,а можеше и трябваше панехида да им проведем!

Дедооо,да ми седнеш на дедовио!Изгубени са за мършите,дето си разнасяха вонята по паветата,вместо да се хванат да бачкат,пък сега,като нема кой да им прати-загубени били. Боко во затри 4 години от живота бе,маскари.

ПРЕДВИЖДА се! Но КОГА? ЗНАЕ ли някой? Това за сега не е важно,ВАЖНОТО е ОТПУСКАТА и ЗАКРЕПВАНЕ на МЕСТАТА си!

Само за пояснение, защото обичам да се говори точно, на Нинова не й е необходимо да нарежда на Орешарски, защото тя самата има право на законодателна инициатива и може да даде предложения по всеки закон ако пожелае. Това за прецизност

Благодаря за забележката! По принцип е така, но си има процедури, ред, документиране и т.н. И това е направено именно за да не може всеки един от 240-те депутата по телефона или другояче да казва на членове от правителството - "Я направи това или онова".

Не само в изброените, но и в много закони и подзаконови актове маправиха лобистки поправки в интерес на монополите и за ликвидация на българския бизнес. В закона за храните, създаването и функционирането на агенция по храните и др.

Агенцията по храните има за задача да ви контролира вас и качеството на храните, които продавате. Тя наистина много ви пречи, защото храните, които произвеждате са тъпкани с пестициди, консерванти, забранени оцветители и всякакви други отрови. Затова Агенцията по храние НАИСТИНА ВИ ПРЕЧИ. Но вместо да я закриват, трябва да удвоят персонала и и да ви скъсат задниците от проверки,заради отровите, с които тровите народа.

тази държава без сериозно прочистване в стил Пиночет просто няма да се оправи!!!!

Ревизират 68 лобистки закона?....следват няколко извода: ...първо, че работят за олигархични кръгове ...второ, че не служат на народа ...трето, че не уважават/прилагат закона и нарушават клетвата, която полагат преди да постъпят....и няма нито един осъден за това тяхно деяние ...четвърто, че избора им не е демократичен, а олигархичен ...пето, че заплатите въобще не им трябват, но се плащат от данъците на народа, ....колко струва един олигархичен закон? ...няма да си играем на котка с мишка.... и/или всеки на власт да заличава труда на другия... ....стоп не, не и не! 68 лобистки закона, приети за 68 работни дни от 240 депутати...струват?... държавни пари... ....следва, първо 240 депутата да възстановят паричните средства на държавата/заплати, с изключение гласувалите против, без въздържа ли се! ...второ, да отговарят пред прокуратурата за прокарване на лобитски закони и представляващи олигархични интереси в народното събрание пред закона, според положената клетва! ....Време е за демократичен затвор за силови министердства в олигархична държава ...пълен с прокурори и съдии, с депутати и министри...и сие кръгове, представлявани от тях! ....това е демокрация...всяка жаба да си знае гьола, и мястото си в него ....а олигархията е язвата на държавата българия!

Аз

Всички договори, задължаващи КЛИЕНТА да ползва услуга за дълъг период от време и погазващи неговото право да се откаже във всеки един момент са лобистки. Тези които го наричат абонат са живущи в миналия век. Няма логика да заделяме от залъка си за глупава "услуга", при условие че през текущия месец нямаме нормален приход за да изхраним детето си. И така да осигуряваме бъдещ комфорт на така нареченият оператор. И още нещо: Мярката трябва да бъде одобрена от парламенА след лятната ваканция, пише в-к Труд".

Този смешник,няма ли да се маха вече.Какво само го показват тук

........категоризацията на хотелите вече е срочна и "звездите" се потвърждават на 5 години...... ....Категоризацията НЕ трябва да е задължителна.

Категоризацията трябва да е абсолютно задължителна и да е максимум на 3 години, защото иначе качеството на услугата спада неимоверно. Пример Шератон хотел Балкан София

Едно нещо трябваше да направи Костов-декомунизация и лустрация!И той НЕ го направи!!!Сега ще духаме супата.

Значи големите хотели през които се перат пари ще получават и финансиране от държавата? Защо няма протестиращи пред хралупата на Бойко в Банкя?

Защото сме ОВЦЕ. Стрижат ни - олеква ни, доят ни - приятно ни е, "заплождат" ни - радваме се и винаги вървим след някой си грамогласен ЧОБАНИН.

малкото чобанче е положението, пролича на голямото овчарче!

Тоя па, тоя па, мисли си, че ще управлява през септември!

... ОТ ТРОЙНАТА КОЛИЦИЯ ?

Щото съдебната власт се оказа независима и пурпурно-червена.

Голям екшън е тоя план. Екшънът ще е за бедното население с червените бюлетини и ще свърши зле.

Защо наричате Орешарски - Олигарски, като Бойко и Росен Бийна са доверените хора на олигархическите кръгове

Това от Бареков ли го знаеш?

Защото: 1. Орешарски е човек на Черепа, заради което бе изгонен от СДС 2. Орешарски продължи да бъде човек на Черепе... и затова изгониха Кадиев като зам. мин. на финансите при тройната коалиция 3. Орешарски наложи данъчни преференции на хазарта (разбирай на Черепа) - не на лекартсвата, хранителните прод. учебниците и др. социални разходи, на ХАЗАРТА! 4. Орешарски забрани достъп до онлайн сайтовете за залагания ... с изключение на сайтовете на Черепа. 5. Орешарски предложи (по закон само той има право) лицето Пеевски за шев на ДАНС. Ако това не ти стига ще продължа!

! ОРЕШАРСКИ се ИЗГАВРИ с протеста: Вие си стачкувайте, НИЕ ЩЕ ВИ РАЗМОТАВАМЕ!

БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО ДОГАН РАЗПРЕДЕЛЯШЕ И ПРОДЪЛЖАВА ДА РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ В ТАЗИ ОБРУЛЕНА ДЪРЖАВА. БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО БИЗНЕСА С ХАЗАРТА КОЙТО Е МОНОПОЛ НА ВАСИЛ ЧЕРЕПА БЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАН С ПО НИСКИ ДАНЪЦИ !!! И ОРЕШАРСКИ КАКТО И БОРИСОВ РАБОТЯТ ЗА МАФИЯТА , А НЕ ЗА БЕДНИЯ НАРОД !!!

Кой в България не е човек на някой??? Бойко е човек на Пашата, Костов на братя Маргини... Станишев и Сидеров са хора на Путин, Цветанов е човек на ЦРУ....

За забраната на онлайн сайтовете си в грешка. Не орешарски ги забрани а хората на ГЕРБ. И малко факти: 1) Закона за хазарта в този му вид е гласуван от ГЕРБ една година преди падането им от власт. 2) За една година комисията по хазарта от предишния парламент не изготви процедура за регистриране на сайтовете. 3) Шефа на комисията по хазарта назначен от служебното правителство на Бойковия пудел Плевнелиев поиска от съда да се издаде нареждане за блокиране на тези сайтове. Не виждам къде е намесата на орешарски за забраната на сайтовете за залагания...

Защото Орешарски когато беше финансов министър при тройната коалиция заяви: "Трябва да се озапти ръста на заплатите." След няколко седмици започна "Кризата" в България във всички големи фирми едновременно. Много хора не са обърнали внимание на този призив или не го помнят, но той е ФАКТ!

А ако разбираше от икономика, щеше да осъзнаеш кое е причината и кое . Доста по-правилно е да се каже - Орешарски усети приближаваща криза и се опита да предупреди хората за нея, но както всеки лош пророк беше оплют

Е сега ще има нови протести на "независими" протестиращи

А правителството на Тиквата - на кого беше?

Ама много краде и то крадоха група хора около ББ

В повече са разкритите далавери на Бойко

Ма то един том далавери на ББ излязоха, дано прокуратурата си води записки

Я кажи пое една?

68 е доста голямо число, ГЕРБ не са си губили времето, работили са активно за своите нужди

защо никой не казва нищо за законите в полза на банките??? никой ли не разбира, че най-големият проблем не е цената на тока, заменките или възобновяемата енергия, а най-вече феодалната позиция, която имат банките благодарение на всички досегашни управляващи и, която директно или косвено в основата на всичките ни беди????

Алексей Петров по едно време казал относно банките, но много бързо са го махнали бившите му ортаци.

за такова казване трябва кураж

МОЛЯ ВИ ДА СМЕНИТЕ СНИМКАТА НА ТОВА УСМИХВАЩО СЕ КАТО ХИЕНА ЛИЦЕ !! БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО ДОГАН РАЗПРЕДЕЛЯШЕ И ПРОДЪЛЖАВА ДА РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ В ТАЗИ ОБРУЛЕНА ДЪРЖАВА. БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО БИЗНЕСА С ХАЗАРТА КОЙТО Е МОНОПОЛ НА ВАСИЛ ЧЕРЕПА БЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАН С ПО НИСКИ ДАНЪЦИ !!! И ОРЕШАРСКИ КАКТО И БОРИСОВ РАБОТЯТ ЗА МАФИЯТА , А НЕ ЗА БЕДНИЯ НАРОД !!!

Не искам да съм адвокат на Орешарски, но това бе подкрепено от предишното правителство. Спомнете си облагането на лихвите от влогове, тогава се заговори и за облагане на печалбите от хазарта. Какво се случи ? Второто - отпадна !

Ало дира-а моля сложете мутрата пожарникар че е много мъжествен, така мъжествено ни окраде, че ...

Та какво викаш откраднал?

Не беше ли Костов този който продаде рафинерията за някакви си 100 мил. долара ??? Не беше ли Костов този който продаде Кремиковци за един лев, БГА Балкан за дна апартамента ??? Не беше ли Костов този който докара тези хиени които чрез ТЕЦ-1 и 3 ни спретнаха една невероятна далавера с ОСОБЕНИЯ ЗАЛОГ по смисъла на който ние простосмъртните трябва да плащаме задължението на ИНВЕСТИТОРА към банките му КРЕДИТИРАЛИ ПРОЕКТ С ДЕСЕТКИ ПЪТИ ПО ГОЛЯМА СТОЙНОСТ ОТ РЕАЛИЗИРАНАТА !!!!!! Ние държава ли сме или АБУРИГЕНИ управлявани от шайка престъпници ??!!!! КАЖИ МИ , А НЕ МИ ТРАКАЙ МИНУСЧЕТА !!!

Това е едно нормално,хуманно правителство което трябва да се остави да работи в спокойна среда без постановките на ГЕРБ.Ще му е тежко след грабежите на ГЕРБ ,но трябва да се справи!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ГЕРБ и сие!!!

И съвсем "нормално" и "хуманно" дадоха почти цялата власт в България на ДПС, назначават разни типове стъмно минало и мрачно бъдеще, противозаконно откриха най-секретните данни на лицето Пеевски и скорострелно промениха цял закон за да му пасне на него и да могат да го назначат за шеф на ДАНС. Сега взимат 1 милиард заем, който не е ясно къде и за какво ще изхарчат, а в същото време има повече от 2 милиарда взимания, за които не си мръдват и пръста. За теб ако всичко това е нормално и хуманно и ти харесва Доган и мафията да ни управляват, за нас, нормалните хора не е.

МНОГО СИ ТЪП. ЩЕ ГОВОРИМ СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА. НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КАК РАЗКРИВА ДАЛАВЕРИТЕ НА ГЕРБ. СИГУРНО И ТИ СИ ОТ ГЕРБ. КАКВО НАПРАВИ ГЕРБ 3 ГОДИНИ И ПОЛОВИНА?

...на ГЕРБ дупе да им е яко! Лобизмът в САЩ все пак е законово регламентиран,така следва да стане и у нас!

Вярвам на Пламен Орешарски.Сигурен съм,че той ще направи България по-добра.

АЗ НЕ МУ ВЯРВАМ !! Излъга, че в бюджета има дупка, а всъшност се оказа, че БЮДЖЕТНИТЕ ПРИХОДИ за първата половина на 2013 година са с 941 милиона в повече спрямо тези от 2012 година (справка в. "Банкеръ" бр31/2013) !! ОРЕШАРСКИ ТАКА И НЕ ОБЯСНИ ЗА КАКВО МУ Е НУЖЕН ТОЗИ ЗАЕМ ОТ ЕДИН МИЛИАРД ЛЕВА !!!!!!!!! Когато някой те лъже така както го прави Орешарски няма как да не се осъмниш, че действа от името на тези за които преди е лобирал !!! ТОВА СА Доган който не се посвени открито да заяви, че по времето в което Орешарски е министър на финансите е разпределял порциите в държавните фирми !!! Така разпределиха тези порции, че ДЕПОЗИТИТЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ ФИРМИ се оказаха в банката на Доган (КТБ) !!! Какво да кажем за Васил Черепа и лобизма на Орешарски в хазарта !! Орешарски е един обременен с миналото си човек !! Той ще ни влачи към дъното !!

И АЗ МУ ВЯРВАМ. ЗА ДВА МЕСЕЦА КАКВО ИСКАТЕ ДА НАПРАВИ? КАКВО НАПРАВИ ГЕРБ ЗА 3 ГОДИНИ И ПОЛОВИНА? ТОЙ НЕ ЛЪЖЕ ВИЖДАТЕ КАКВО РАЗКРИВА ВСЕКИ ДЕН. ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАХТЕ ПРЕДИ 3 ГОДИНИ? ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ХОРА СА ЗА ОРЕШАРСКИ. 12 ОБЛАСТИ ПОДКРЕПЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО, СОФИЯ НЕ МОЖЕ ДА СВАЛИ ПРАВИТЕЛСТВО. ИНСТИТУЦИИТЕ СЪЩО ПОДКРЕПЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е 7 МИЛИОНА И ПОЛОВИНА, А НЕ СОФИЯ - 5 ХИЛЯДИ ДУШИ.

Ето едно обяснение което Чобанов и Орешарски са длъжни да дадат. Нали претендират за прозрачност. Да видим какво ще ни обяснят.

Вярваш на Пацо ли? :) Ако мислиш, че това е правителството на Пацо ама мнооого се лъжеш! :)

"Възхищавам се на господин Орешарски и го уважавам." ПОДОБНОТО СЕ ПРИВЛИЧА ОТ ПОДОБНО !!!!!!!!!!!!!!!!!! КОЙТО УВАЖАВА ОРЕШАРСКИ, УВАЖАВА И БОЙКОВИЯ "ЦАР" !!

Е, и?

КОЙ ТИ ВЯРВА !! ЛЪЖЕШ ТАКА КАКТО ИЗЛЪГА И ЗА БЮДЖЕТА !!! В сравнение с първите шест месеца на 2012 година в КОНСОЛИДИРАНИЯ БЮДЖЕТ са постъпили с 941,1 мил лв. в ПОВЕЧЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАЩО БЕ НЕОБХОДИМ ТОЗИ ЗАЕМ ОТ ЕДИН МИЛИАРД ЛЕВА БЕ МРЪСНИК !!!! ЗА ДА МОЖЕ ДОГАН ОТНОВО ДА РАЗПРЕДЕЛЯ С ТЯХ ПОРЦИИТЕ НА ОБРЪЧА МУ ОТ ФИРМИ !!! ДОКОГА С ТОЗИ ГРАБЕЖ !!! ДОКОГА ЩЕ ТЕ ТЪРПИМ И ТЕБ И ЦЯЛАТА ТАЗИ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА НА ДПС ОГРАБВАЩА ДЪРЖАВАТА ЧРЕЗ БАНКАТА СИ - КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА !!!! ИДВА ВРЕМЕ ЗА ГОЛЯМОТО ПРОЛЕТНО ПОЧИСТВАНЕ !!!

Заем трябва защото ГЕРБ много КРАДЕ!!!Защо с години не възстановяваха ДДС на частния бизнес ,докато фирмите на бате Б. дърпаха милиони от хазната.Нека ГЕРБ върне откраднатото и ще си спестим този заем.Ама това няма как да стане!

ЗАЩО СЪПОСТАВЯШ НЕСЪПОСТАВИМИ НЕЩА ??? В случая говорим не за МУТРАТА - БОРИСОВ , а за олигарха Орешарски, за този чрез който през 2009 година Доган разпределяше порциите в държавата !!!!!!!!!! Обясни ми ако си в състояние КОЕ НАЛОЖИ ТЕГЛЕНЕТО НА ЗАЕМ ОТ ЕДИН МИЛИАРД ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ , ЧЕ ПРИХОДИТЕ В БЮДЖЕТА ЗА ПЪРВАТА ПОЛОВИНА НА 2013 НАДВИШАВАТ С 941,1 МИЛ. ЛВ. В ПОВЕЧЕ СПРЯМО 2012 ГОДИНА ?? КОЕ БЕ !!!!!!!!!!!!!!! Хазната е пълна, а този БОКЛУК тегли заем който и внуците ни ще плащат !!!!!!!! ТЕГЛИ ГО ЗА ДА ИМА КАКВО ДОГАН ДА ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯ !!!

Човека ти изнася интересна информация, че бюджетните приходи за първата половина на 2013 са с близо МИЛИАРД в повече спрямо 2012 година !!!!!!!!!!!! АКО ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ Е ИСТИНА ИЗЛИЗА, ЧЕ ОРЕШАРСКИ ПОДВЕДЕ УМИШЛЕНО И ПАРЛАМЕНТ И ПРАВИТЕЛСТВО И РАЗБИРА СЕ ТАКИВА КАТО ВАС ОБЛЪЧЕНИ ОТ ПАРТИЙНИ ИДИОЛОГЕМИ !!! Ще се правят отново водни огледала , едни хидроинженери отново ще творят безумия а ГРАБЕЖА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА !!! ДОКОГА ??!! КОЙ НЕ НИ КЛАТИ ?? ТО НЕ БЕ ИВАН КОСТОВ , ТО НЕ БЕ БОЙКОВИЯ ЦАР , ТО НЕ БЯХА МУТРИ ИЛИ НЕЩАСТНИЦИ С ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ КАТО ВАТМАНИ В РЕКЛАМЕН КЛИП !!! СТИГА С ТЕЗИ ЕКСПЕРИМЕНТИ !! СТИГА С ТЕЗИ ПЛЮСЧЕТА !!!! ШЕСТИМА ИЗГОРЯХА КАТО ФАКЛИ ЗА НИ КАЖАТ, ЧЕ СИСТЕМАТА Е ПОРОЧНА И ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ !!!! ОРЕШАРСКИ Е ЧОВЕК НА МАФИЯТА , НА БОЖКОВ , НА ДОГАН !!! ТОЙ И БОРИСОВ СА ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ !!! СТИГА С ЦИРКОВЕ !! ВРЕМЕ Е ДА БЪДЕ ИЗМЕТЕНА ЦЯЛАТА ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА ПАСМИНА !!! ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ СМЪРТ !!!

Говориш за банка-една.А тоя с няколкото банки що не кажеш нещо за него?А за изнудването на едрия бизнес-60-80 проц. за касите на ГЕРБ защо за това не кажеш?

Нищо ,явно на човека му се живее в полицейска държава.Ама това го има само зад Атлантика и няма как да се повтори тука.

Разликата е една но заслепените ви очи не я виждат!!! Да герб е рекитирала фирми ама нито една от тях не е била нормална! а са си пълнили гушите за сметка на държавата!! А сега идиота му крадлив Олигарски краде от народа който ще плаща поколения напред!!!!!!!!

Някакви доказателства ще предоставиш ли?

..те сложат на мястото на Орешарски дори за един ден,ще се справиш ли? Все пак той разбира от тези работи и не трябва да си ,,ръгаме гагата,,,където не ни е работа!

След бате Б. който и да дойде ще му е трудно много , защото Гербаджийте съсипаха икономиката тотално!

Всичко под ножа в името на Бойковите интереси

ТИ НЕ ВЯРВАШ НА СЕБЕ СИ, КАК ЩЕ ВЯРВАШ НА ДРУГИТЕ. РАЗБИРАШ ЛИ ОТ ИКОНОМИКА? ЗНАЕТЕ САМО ОСТАВКА, АМА КАКВО ЩЕ СТАНЕ ПОСЛЕ НЕ СЕ ЗАМИСЛЯТЕ!

А НАМАЛЕНИЯТ ДАНЪК ЗА ХАЗАРТА ЩЕ ПРОМЕНЯШ ЛИ, ИЛИ ТАМ НЕ МОЖЕ ЗАЩОТО ЗАСЯГАШ ИНТЕРЕСА НА ТВОЯТ ЧОВЕК ВАСИЛ БОЖКОВ (ЧЕРЕПА) !!! ДЕПОЗИТИТЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ ФИРМИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПЪШКАТ В ТВОЯТА КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА !!! Тази банка на Доган продължава да "РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВНИТЕ ФИРМИ" както през 2008 година когато финансов министър бе сегашният премиер Орешарски !!!!! Едната мафия смени другата !! За народа резултата е нулев !!!!

През септември ще започнат и публични обсъждания за въздействието на Закона за управление на отпадъците върху частния сектор. Текстовете, които регламентират бизнеса със скрап............ и БСП на скрап!

Публична тайна е че ББ обслужваше Олигархичния капитал без задръжки !Съсипа изцяло средния и дребен бизнес , а останалите бяха на командно дишане .....но ако си платят !Затова така разцъфтя лобизма за кръга от фирми /Доган го предрече/на ГЕРБ!!!ГЕРБ и сега има свой обръч от фирми , който обаче се очаква бързо да оредее!!!

Да. ...а като отчетем Доказания Факт че ГЕРБ ( Като И вся-остальная еди-какво-си !) е чисто-И-просто капе-стично изодродье, то : => Двустъпкова ! ( това Е Единственото Воистине-Решение)

Аман от публични тайни прошепнати на ухо. Лично аз не си спомням по-голямо обслужване на олигархията от това на тройната ламя.

Като му взеха на Бойко магическото олигархическо оръжие сега действа Плевнята, ама и тя скоро ще загуби способности

Хххааа-хА ! - Какви ли не ги върти-и-суче Уволнената Fox-on-the-Run !!!