Орешарски: Не можем без парламент. Йовчев: Оставката ще донесе хаос

Премиерът Пламен Орешарски заяви, че не се чувства заложник на протестите и на "Атака", но призна, че без действащ парламент и правителството не може да работи. Вътрешният министър Цветлин Йовчев смята, че оставка на кабинета носи риск от хаос.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски: Не можем без парламент. Йовчев: Оставката ще донесе хаос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подавайте оставка и се махайте

Престанете да говорите глупости, г-да политици! Кой не може без Парламент?!!! Вие или хората излезли на справедлив протест? ВИЕ! Кой пося хаоса? Вие ли или протестиращия българският народ?ВИЕ! Оскърбявате народа си от страх и ненавист. Впуснахте се в начинания с които бълвате отрова и беди за България. Набиите си в дървените комунистически глави, че изгубихте уважението на народа си! Всички в този момент Ви казват истината в лицето, а Вие се правите (а, може и да сте) че сте хванали Господ за .....чадъра.

Умните хора от протестите ,трябва да проумеят най- после ,че доброто бъдеще на България, зависи единстве но от даването на шанс на законно избраното првителство да работи.

Кой създаде хаоса в държавата? Вие бандити и лъжци. И защо полицията ви пази с жив кордон? Много ви е мил живота. Отидете при протестиращите без охрана, нали сте избрани от народа, защо се страхувате от него? Само, че това вие го казвате. Народът е избрал ГЕРБ за първа политическа сила и много ясно ви казва, че този път няма да ви прости.

Ореховски, ти беше номиниръл банкер от Германия за вице сигурно без да го питаш?Че той трябва да е луд да си остави немското гражданство и да дой де тук при смрадливите комунаги.

Йовчев, ти подаде оставка от президентството с лйжа за частен бизнес, а то било да пристанеш на комунистите.И сега ли да ти вярваме?А нима като правителството стои хоасът не е пълен!?Комунистически милиционер!!

Вън ваш'та мама скапана, вън и от България. Никога повече комунизъм, социализъм или друга подобна идиотщина.

от прости лумпени. Двамата "юристи" от спектакъла "Лумпениада" (много долна проба) вероятно са забравили значението на думата "право". Освен ако не са карали "такси" и "право" е нещо средно между "ляво" и "дясно". Ама това е нивото ви, такива сте всичките там, събрали се, обезумяли от това, че 2-3 хил. вече 2 седмици не могат да направят преврат. А ни вкъщи, ни някъде другаде някой ви чака, само на площада и улицата сред себеподобните двукраки с полирани мозъци. Дърво за вас или лопата. На работа, защото сте забравили как се изкарва хляба. Ако изобщо някога сте знаели.

Хей Йовчев, ти поне си мъж и професионалист! За какви оставки пред тези платени от мафията клакьори? Костов ли искате да върнете заедно със Сугарев и в допълнение Бойко? Нали имаше избори и ги изгонихме? Какви оставки?

БРАВО !!!!!

Опитват се да ни заблудят! ПРАВИТЕЛСТВО НЕ Е НЕОБХОДИМО ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРОМЕНИ В ИЗБОРНИЯ КОДЕКС. Необходим е само парламент, който да гласува. Дори не искаме от него той да прави кодекса. За нов кодекс има достатъчно информация в урната на Орлов мост. Трябва само двама юристи от протеста да седнат и да напишат проект на Изборния кодекс и депутатите да го гласуват без да мъркат.

а бре защо не слезна от колата та да се зарадваш на народната обич ?уууууууууу...ван,ван,ван....

а защо оставката на предишното правителство не доведе до хаос, а само машинации от страна на бсп и дпс.

Белгия стояха 2 години без парламент, не съм видял хаос там скоро време. И ГЕРБ подадоха оставка, дори изслушаха протестиращите, въпреки малките им бройки седнаха на маса с тях честно и открито. Много повече отколкото мога да кажа за това правителство...

И въпреки това след оставката им пак не видяхме кой знае какъв хаос. Хаосът настана след като Вие след мъчително драпане се добрахте най-сетне до бълнуваната власт. Нещо ми подсказва, че няма нищо лошо да ни сполети след вашата оставка, а напротив ако тя остане само под формата на викове по площадите в страната.

Каква оставка бе човек .Да не сънуваш таласъми.Просто пестъпилите закона ареср и в кауша.Престъпление и наказание.Нка му пише съден.За подсрекателство спокойно могат да утнесът по некое нерагламентира проникване в някои меки части,ама да са спазвали законите.

Вътрешният министър не е Йордан Йовчев а Цветлин Йовчев ,БЕ ДИР.БГ

delly

Да, прав сте, благодарим Ви! Коригирахме!

ВЪН МЪРШИ С МЪРШИ - ВОНИТЕ ОТВСЯКЪДЕ!

колкото и да мрязя червените гумени глави ми и жал за тях, тези мишоци не можаха да направят и нещастен опит за конра митинг

Какво ни разбираш от простата дума ОСТАВКА, бе червена мутро.

И УТРЕ НА КАФЕ В 8.30 ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

Я танковете да дойдат!

Одавна веченямаме армия!!!!!!!!!!!!!

Българина си е простак и простак ще си умре, независимо кой го управлява! И след това правителство всичко ще си е по старо му!!!

Оставка, бе!

Протестите заплашват да преминат в анархични действия, които наистина ще доведат до хаос. Бившото правителство отново подведе хората.

Хора , не трябва да допуснем хаос и нарушаване на социалния мир. Полицията дава перфектен пример за хладнокръвие и достойнство.Поздравление за министър Цв.Йовчев. Нека покажем ,че сме адекватни и не сме хулигани. Знам ,че прелива ,но всяко ГРУБО ДЕЙСТВИЕ може да наруши социалния мир. Да не го допускаме!

забрнна за саществуванто на всякакви партии ъ да се наеме и назначи правителство под наем за сметка на тези лапачи от парламенета,моге да бадат дори изван земни и след 5 години народат да реши дали си струва да има парламентарни боклуци които дори незнаът как се пше вторник или фторник *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Щастлив съм че "експертното" правителство няма да работи/да се нааква ежедневно/!!! То не бяха любовници , гейове мафиоти от енергетиката , от Дюнигейт то не беше чудо??!!??Дано СерГей не намери ПАРИ до утре или СидерОглу да иска повече от колкото БСП има заделени ТАКА ЩЕ СЕ БЛОКИРА Парламента и волю -не волю --НОВИ ИЗБОРИ!!!

Риска от хаос е минимален в Беларус, Русия, Северна Корея. Там нещата са бетон и решетки. Малко хаос не вреди.

Нагли боклуци! Можем. Оставката няма да донесе хаос. Ние не сме малоумни.

ПРИЯТЕЛЮ И ТИ СИ ЕДНО ПОЛИТИЧЕСКО НАЗНАЧЕНИЕ, ПРАВИЛНО КАЗВАШ, ЧЕ ПОЛИЦИАТЯ Е НА НАРОДА, НАЛИ ОТ НАШИЯ ДЖОБ ИМ СЕ ПЛАЩА И ТО ЗА КАКВО ДА ПАЗЯТ ОНЕЗИ ЛИЦЕМЕРИ В ПАРЛАМЕНТА, НЕКА ДА НЯМА ОХРАНА И ДА ИЗЛЕЗНАТ ПРИ НАРОДА ДА ВИДИШ ТОГАВА КОЛКО БЪРЗО ЩЕ РАЗБЕРАТ КАКВО ИМ КАЗВАТ ХОРАТА, ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ПРАВИ НА СЛОВОХОТЛИВ ДА ОБЯСНЯВАШ КАК ЩЯЛО ДА НАСТЪПИ ХАОС В ДЪРЖАВАТА, А ТОВА КОЕТО ТВЪРДИШ, ЧЕ НЕ СИ УЧАСТВАЛ В НАЗНАЧАВАНЕТО НА ПЕЕВСКИ, ПОКАЗВА САМО ЛИПСА НА ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, НО ТО ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е ТАКОВА "СБИРАНО ОТ ТУК ОТ ТАМ", ПРОСТО СИ ПОДАЙТЕ ОСТАВКИТЕ И НЕ ПЕТНЕТЕ ДЪРЖАВАТА. НА НАШАТА МАЛКА ДЪРЖАВА СТЕ НАСЛАГАЛИ ЕДНА КАМАРА ЧЕНГЕТА И ВСЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИТЕ!!!

Ако "народа" са тия дето вчера бяха пред Парламента, благодаря - не искам да съм "един от народа". Защо? Ами защото това, което искахме през зимата, сега Орешарски ни го поднася на тепсия. Ама тия от "народа" не го искат Орешарски. Защо? Ами защото на 12.05.2013 г., въпреки Костинбродските палети и преразпределението на гласосете на негласувалите "някой" изпусна баницата. И сега протести. Ех, калинки, калинки...

как може шепа озверели гадини да диктуват и да се налагат само и само да не се разкрият престъпленията на бб и цц. това никъде го няма. срам и позор да се оставим лудите да се налагат.

Кръстьо, плюнко продажна. Първо не са шепа, а мнозинството от българкият народ, и протестите нямат нищо общо от ББ.

Цинично изопачаване на реалността. Не ни обиждайте!

добре си работеше. Аз хаос не усетих.

Както е казал българския народ: Късно е либе за китка. Мисля, че Станишев я е използвал в миналото. Сега се сетиха да искат от Бойко Борисов съдействие.

ама има и я камилата, я камиларя

Всеки хаос е по добър от все по настъпващата олигархия на която вие подарихте поста шеф на ДАНС и 2-ра седмица никой от вас не смее да си признае че е предложил Пеевски за този пост. Хаоса отдавна е налице и обслужа олигарси. По добре да има просто хаос, така че с това..много моля..ама не ни плашите. Хората са на дъното а вие сте по нагли от всякога!

С подобно к...енско поведение Атака май скоро ще гледат Парламента само от външната страна. Обикновено такива особи се използват, но никога не са уважавани от никого! Това доказва, че пожарникар и физкултурник отчаяно се нуждаят от властта и са готови да плащат пак на Сидеров, независимо от помията, която ля в последно време срещу тях. Егати морала на политици! Пример за нацията! И такива искат да ни управляват! Срам!

Другари управляващи. Разберете едно. Нямаме очаквания към вас. Имаме само едно искане подавайте оставка и се пръждосвайте.

иордан иовчев е гимнастик прославил българия, а не путио маринкин като изтарсака на снимката сас звучното име "цветелин", почти като цепелин. и този плужек ще ни се дуе като мунистър на мвр. абе уио сплескан, кога стана циганин, кога ти почерне задника?

невиждан хаос. На целия ни хал само това ни трябва. Но представлението "лумпениада" продължава. На лумпенчета и лумпенища хич не е им зор. Те за мизерния си животец не са сътворили нищо ценно и не могат да направят разлика между съградено и разрушено. Различават само, че не е същото като преди, но това го различават и шимпанзетата.

ми щом хала ти аресва - седи си у помията - аз предпочитам да си давам парите по екскурзии а не по мафията пък дори и да е червена

гея е напълнил червените прашки от страх. защо не се дърви сега? защото ще бъде наен публично, не за негов кеф, а като отмъщение за пеераските му глупотевини.

коментар само едно може да се отговори:Простак.

Не знам колко е интелигентен, но по душа е гадняр.

и орешарски е от квотата на божков

този йовчев никак не ми вдъхва симпатия, мислех го за по-интелигентен, но явно съм се заблуждавала......

Ами то от 1989 година до сега хаоса е пълен, благодарение на дъртата !00 годишна вещица и нейните копелета - партийните групировки - БСП,СДС,ДПС,НДСВ,Атака,ГЕРб и др. подобни.

Йовчев нали напусна президенството заради някакъв собствен проект.Виждам че в резултат на този проект си станал и силов министър.Това обаче не ти да право да казваш че оставката ще донесе хаос.Чисто човешки те разбирам,че този твой проект се очертава да бъде много кратък,но това не ти дава права да се изказваш неподготвен.

Една от първите стъпки на новата власт бе да бетонира монопола на Васил Божков и неговата букмейкърска компания Еврофутбол в онлайн залаганията. Преди десетина дни Държавната комисия по хазарта публикува списък на сайтове за залагания, чиято дейност е забранена на територията на страната практически всички освен компанията на Божков. Официалният мотив е, че те не са регистрирани на територията на страната. Всъщност фирмите отдавна настояват за лицензиране в България, но държавата от година не е въвела регламент за това.

следващя път ще има дървен господ за еничарите на доган, местан, за гея и злодея и техните слуги. пребити министри виждали ли сте наскоро? ако не сте очакваите.

от квотата на Божков Банкерът Даниела Николова Бобева-Филипова, която бе назначена за вицепремиер в правителството на Пламен Орешарски, е била в ръководството на Мостстрой АД на бизнесмена Васил Божков. Фактът не фигурира в официалната биография на вицепремиера, разпространена от пресслужбата на кабинета. Справка в архивите на Държавен вестник показва, че Даниела Бобева-Филипова е била член на съветана директорите на Мостстрой от октомври 2003 г. до март 2004 г.

"Хората имат основание да протестират и се вслушваме много внимателно в техните искания. Отговорът на това, за което протестират, до голяма степен е в програмата на правителството. Колко ще продължи дейността му, ще решат само народните представители". ТО СЕ ВИЖДА КОЛКО МНОГО СЕ ВСЛУШВАТЕ В ИСКАНИЯТА НА ХОРАТА САМО ЗАМАЗВАТЕ ГРЕШКИ . САМО НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НЕ РЕШАВАТ - по-внимателно се вслушаите в гласа на народа

Народът на България не е 5 000 платени "протестиращи"!

точно така. повече от половината народ не гласува за бсп. само герб и боико ще ни изтласкат кам една по-просперираща дарява. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

То сега не е в хаос