Орешарски и кабинетът му избрани от парламента

Парламентът избра номинирания от БСП Пламен Орешарски за премиер и одобри предложените от него структура и състав на Министерския съвет. След това новият кабинет прие властта от служебния.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски и кабинетът му избрани от парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от куманоиди м...али и откачалки

Другарските по комерсиални интереси партии БСП и ДПС направиха пак правителство. Какво прави при тях Волен не се знае - той е болен и непредсказуем. Да ни е честита новата тройна коалиция и БОГ ДА НИ ПАЗИ!

Имало било проблем с машинките за гласуване на депутатите от ГЕРБ. интересна работа. И никакви проблеми с машиките на БСП-то. Технически е много лесно да смениш двата бутона - две жички са. За специалисти от СДОТО - фасулска работа. За тия дето са подслушвали дома на Бб в Банкя - още по-лесно. След като може да с еорганизира поставянето на подслушвателна апаратура в дома ан Министър-председателя, колко му е да се преработи една машинка за гласуване в Парламента. Но това не е всичко - оказва се че има проблем и с други машини. Все от квотата на ГЕРБ. Хайде, ако беше една - иди-дойди. Ама няколко повредени изведнаж, и то в зоната на ГЕРБ и то по време ан решаващото гласуване, това си е активно мероприятие на БСП и нелегалното ДС. А иначе нещата се слу7чиха по очаквания сценарий. Волен избра политическата проституция и с епродаде на БСП+ДПС. Дано са му платили добре, защото от тук нататък никой няма да го бръсне ни за слива ни за морков. В замяна на това Волен завинаги ще загуби имиджа си на автентичен националист. Няма как един български националист да нахлупи чалма. Или фес. Червен турски фес. И всякакви приказки за отговорно поведение, за грижа за народа са пълни и велики глупости. Сега вече нещата са ясни - престъпниците от БСП+ДПС трябва да бъдат сваляни с уличен натиск. Пак ще го правим по сложния начин.....Дай Боже само да стане преди да са направили поразиите, че като ги слушам още от утре се канят да строят АЕЦ Белене

Хората не са толкова глупави вече, не го ли разбрахте? Ако тръгнат, ще си свършат цялата работа, няма до половината.

Едни хора взеха собствеността на други хора, с национализация, репресии, убийства, а след това си я приватизираха. Сега икономическата, политическата, медийната и всички власти са в техни ръце. Някои ги наричат мафия - други комунисти. Други пък казват, че прехода бил завършил. Останалите ( мнозинството) се пита - сега на къде?

Една вечер при нас се отби треньорът му по карате. Бяха връстници, но Румен се обръщаше към него само с тренер, което говореше за сериозно уважение. Името на треньора беше Бойко, а прякорът му Боко Тиквата. Така го наричаха хората от най-близкото му обкръжение. Заради твърдата му глава. Той пък наричаше Румен Паша. Причината беше съвсем елементарна. Румен поддържаше характерна за турските паши от старите снимки брада. Твърдеше, че била неговата запазена марка. Боко току що се бе уволнил от пожарните подразделения на МВР. Хареса ни започна често да излиза с нас. И ние го харесахме, макар че се държеше наставнически. ......... Той безспорно ни досаждаше с постоянни си напътствия, но го приемахме. Беше мъжко момче. Румен също го обичаше. Разказа ни за състезание в Унгария преди години, когато някакъв англичанин пренебрежително блъснал Боко. Вероятно всичко трябвало да се размине, ако това не се било случило на официалното откриване. Нашият човек носел националния флаг. Боко се сбил с цялата английска група. Успокоил се чак след като ги натръшкал всичките. После гордо вдигнал знамето. Отстранили го веднага, но след прибирането в България го похвалил лично лидерът на държавата Тодор Живков. Боко умееше да се пласира и това се виждаше с просто око.

Българи, изнасяйте се от тая тъпа държава колкото се може по скоро .Няма живот там за чесните и умни ...България е мъртва това е истината .Щастлив съм че децата ми ще бъдат родени в чужбина ,щастлив съм че имам двойно гражданство ..знаете ли че понякога имам кошмари как се връщам в България и не мога да се измъкна оттам .

Последно кой какъв експерт е в експертният кабинет Орешарски : 1.Жената на министъра на културата е министър на здравеопазването. 2.Мъжа на Мая Манолова е министър. 3.Жената на Местан - министър. 4.За министър на проектирането бе предложен топ-аферист, а после бе заменен от другаря му по стая. 5.Министъра на околната среда е жена на осъден за източване на държавния резерв 6.Министърът на културата има извънбрачно дете от министърката на здравеопазването. 7.Министърката на здравеопазването е най - добрата приятелка на половинката на Станишев за пред медиите - Моника Йосифова. 8.Министър на външните работи - истинската половинка на Станишев - Криситиян Вигенин. 9.Министър на труда е турчин с фалшива диплома. 10.Министърката на спорта литературка, която иска да се изучава турски в училищата в България.

Да, толкова им е кадровия състав на БКП вече. След като вече ги няма на сцената другарите Лилов, Р. Овч, Луканов, братя Гауеви избегаха, а останаха само Маджо, Черепа, Буда, Свинаря на Гоце, Пикаещия във фонтаните и прочие...като Цачева, Лиляна Павлова, Мургина, Масларова, Местан, Доган, Златев, Бирата (лека му пръст), Доктора, Пашата, Каратиста и други примерни агенти и другари.

Хвала на турско-циганско-нациска комунистическа власт! Българския народ достатъчно пъти се показа че е прост! Дай БОЖЕ да се върне положението от 1997 многооо ще ми е кеф ... тъпата проста сган да гладува и мизерува, ама истински ....

Да дойде 1996 г.,но тогава не Бойко,а Костов те извади от тинята!Но сега Бойко разби Синята коалиция и унищожи автентичното дясно!Кой ще чакаш да те извади?Бойко и Цецо ли?!Не ставай смешен!Сърбай си попарата която ГЕРБ със своята некомпетентност и високомерие ти надроби и най-добре ще е да замълчиш!

Особено като избра Неграмотния Пожарникар и куция Физкултурник, но какво да правишq М'трял, както се изразяваше Борисов, или да ги сравнява галено със своите... Кучета - послушни и изпълнителни!

Супер песимистично съм настроен към това БЕЗПРИНЦИПНО правителство,но му желая успех,защото негов успех е успех за България,а тя е над всичко.....дано и те го осъзнават!

От първия ден,в това народно събрание започнаха да се карат и да си доказват,кой повече е крал,кой повече е лъгал,кой какви измами е правил.Защитават си завзетите територии в икономиката,и изобщо не се интересуват от това, че хората нямат пари за лекарства и храна дори. И този парламент е избрал правителството.То дали ще е по- различно от парламента?

Румен Иванов комунист,офицер от ДС,съученик с областния когото назначи.А този за да е в далаверата се отказа от брат си.

От утре тотална смяна на целите областни управи, в МВР-Калин Георгиев-Пуяка-вън от ведомството, ревизия на НАП и при нарушения-отговорност и вземане на имунитета на червендалестия Красимир Стефанов, оправдал Цецо за апартаментите.

Хайде да ни е честита ЧЕТВОРНАТА КОАЛИЦИЯ!!! едни не гласували, други не се регистрирали, трети се объркали... и накрая оп - ПРАВИТЕЛСТВО! на никой не му се излиза от парламента, ей... е как - нали току що влязоха, и голямото лапане за едни продължава, за други сега започва... кой ще иска нови избори? едно е ясно - обикновените избиратели пак го издухахме!

ИЗБРАНИ ОТ ПАРЛАМЕНТА, НО НЕ ОТ МНОЗИНСТВОТО ОТ ХОРАТА.

ако бях гласоподавател на ГЕБР не мога да не се замисля над 2 обеспокоителни факта: 1. Защо ББ върна мандата без да е гласуван в парламента ? беше длъжен да го направи заради 1 млн човека гласували за тях; 2. Защо днес не се регистрираха и допуснаха това правителство да се избере с достатъчен вот от 61 гласа, т.е. половината на 121 ?!

Честита нова тройна коалиция на всички българи. Коренно различни идеологии, обединени от омаразата към ГЕРБ и жаждата за власт. Този път аз си запазвам правото да протестирам - за всички прстотии, които тази немислима коалиция очаквам да сътвори. Не на пушенето в заведенията. Не на популизма. Не на по-високите данъци.

Да ти е честита, щом се кефиш на простотията и л*та които ни заливат... Пушач съм, но проблема не ми е дали ще се пуши в заведенията... Популизма е в основата на всички, така че вземи се конкретизирай и трето, кои по високи данъци ???? аман от платени драскачи еййй, човек да не вземе да прочете някой коментар... само спам ....

Гейбери, въобще не се надявайте, че генералът от резерва Бойко Борисов дълго ще изкара в парламента. Тази мутра не е научена да работи и скоро ще тръгне да рита футбол или да играе карти с подобни на него авери по време на зоседанията. Никой не го кани вече и да реже лентички. Затова спасявайте се поединично.... хващайте товарния влак от 15 коловоз (15 е любимото ви число от бюлетините) и по родните места.

Ами то не е лоша идея,че сега турците и комунистите като тръгнат да колят,бесят и изнасилват... да се опитаме да си опазим родителите поне :(

Ти луд ли си или наскоро си гледал "Време разделно"? Най-много да те изметат от топличката канцелария в някое министерство с 2000 лева заплата ако си без образование и някой от ГЕРБ те е намърдал там.

Честито!Лъч надежда и глътка въздух за българския народ след 4-годишната терористична и мутренска политика на ГЕРБ.Успех на новото правителство от доказани експерти и успех на народа ни!

Ко каза ко каза? Този лъч по ТВ7 ли го видя?

делян пеевски е новия господар на раята - бареков е неговия пророк

Орешарски и кабинетът му избрани от парламента.....НО НЕ И ОТ НАРОДА ...което е най-важно

Да престанете да плюете по мен! Нали сте рая покорна, вие ме избрахте, сега ми сърбайте....... Юруууууууууууууууууууууууууууш

лобито на олигарсите избра програмно правителство за богата олигархия и беден народ

Има и олигархически агентчета, минеусват.

Дааа, то до сега беше - богат народ и много бедна олигархия. ;)

Пука ми, че се самоизбраха. 20 и кусур години си купуват изборите, затова издържаме мургавите братя! Отвратена съм и вече без надежда. Младостта ми мина в "затягане на коланите" и все по-лошо ставаше, сега стигнахме дъното. Аз съм бедна, работеща висшистка! Едвам се оправям със сметките, каквото остане за лекарства и храна. Не мога да ида на зъболекар. Дотам ни докараха, е ние им го позволихме и сега го позволяваме. Но такъв човек съм, против насилието, иначе да съм отишла и да хвърлям камъни по дупетатите -крадци! Ама, както съм изтрещяла, знам ли, търпението докъде ще стигне!!! Хич да не се радват и по-добре да не крадат , а да вършат работа, че вече много станахме ЛУДИТЕ и ИЗТРЕЩЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ!

Ленче, дъното ще го стигнем след 1-2 години.

Бъpкаш пpиятел, след 6м.

Ленче, Както е казал Остап Бендер, финансовата бездна е безкрайна, човек цял живот мове да пада в нея и да не стигне дъно.

Благодаря Ви, приятели, за подкрепата, не съм сама, значи все още съм жива в тоя мракобесен ГЕНОЦИД дето ни спретнаха едни и същи мутри, пак са там и същите , и гадните крадци.Ако се спретнем, може да ги издухаме!

честито, другарите от ДС спретнаха поредния си ювелирен трик и ни го забиха. БСП и ГЕРБ го играят врагове, но се видя как ГЕРБ осигури безпроблемни дни на това правителство след като то бе избрано с нисък кворум , а глупака Сидеров си мисли че го играе коректив :) всички сме за лудницата щом тия са в парламента на България

И как ГЕРБ им "осигури безпроблемни дни"???

нищо не си разбрал , прочети и мисли.герб направихга всичко възможно да не се осъществи кабинет, но волен педала му платиха от дпс и му обещаха да го обрежат и той помогна на червените фесове

След като не се регистрираха от ГЕРБ, при 121 души кворум бяха достатъчни 61 гласа за да бъде приет кабинета... :) честито на всички заблудени

Ако младежта и спорта ще се управляват , напътстват , водят от турска гювендия , жална ни майка ... Когато комунисти са на власт , те не престават да ни УБЕЖДАВАТ колко нефелни , неграмотни , неообразовани сме неи- БЪЛГАРИТЕ - и затова турси Ентелект ни трябва или поне на турски гювендии... Поне да го обяват публично , че без Ентелекта на Доган и детския даскал -местан - сме загубени ..))

Ами нали се изучиха при социализъма - с привилегии влизаха.

Боко и Цоко да побързат да хванат промоцията "Разкаяние". Може да им излезе късмета.

Е нема толкова прост народ като поддръжниците на Волен ,всеки разбра само вие не разбрахте че Волен е единствения виновен за избирането на това правителство.

Нали искахте мирен преход ето ви на, сега ще ядете четвъртития пак. Ако бяхте използвали гилотината сега нямаше да сте на това дередже.Бог да пази България!!

ПРЕМИЕРА БОРИСОВ! Как жалко звучи това, сега! Стигна нивото на Яне, който само лаеше като бездомен пес. Истинско удовлетворение!

Ей затова нема да се оправим скоро докато повечето хора мислят на принципа -гледай колко му е гадно на другия.

Това беше точка първа от подобряването на живота на българина! Бойко, вън от властта! Изпълнено!

"Да обобщим: в правителството "Орешарски" 1.Жената на министъра на културата е министър на здравеопазването. 2.Мъжа на Мая Манолова е министър. 3.Жената на Местан - министър. 4.За министър на проектирането бе предложен топ-аферист, а после бе заменен от другаря му по стая. 5.Министъра на околната среда е жена на осъден за източване на държавния резерв.

Нима има "учудени"?

лобито на олигарсите избра --- богата олигархия и беден народ

Кой е мъжът на Мая?

Цитат от пресата:Бившият съпруг на червената депутатка Мая Манолова, Милен Манолов, знаел отдавна за сегашната й връзка със съпартиеца й Ангел Найденов. Наскоро съпругата на новата тръпка на социалистката, която е лекар в Димитровград, публично я обвини, че й разбила семейството и от срам не смее да се покаже пред хората.

От вчера Бате Бойко с неговото тука има тука нема и иди ми дойди ми, успя успешно да стигне до тук.

Избрани от само 120 депутати, за първи път в историята на България! Ще ви потърпим малко, но седянката няма да продължи дълго!

Народе от всички партии ,извинявай! Зависим съм от много неща, нямаше как...

УСПЕХ НА ЕКСПЕРТНОТО ПРАВИТЕЛСТВО

На кое на кое? Ти на това експертно ли му викаш или другарско?

Червената олигархия извърши преврат и си назначи послушно правителство

Воня се носи из форума от разлагащия се труп на Герб!

Тъп си ама много тъп!

Не сме нито герберасти, нито хрантутници, а вашия кошмар.

Останете си спокойно във вашия кошмар и не разваляйте въздуха около вас!

А любовника на Гея, не е ли министър ?

Той е експерт по външните работи

Щом толкоз си поет, резаците ще те .бат в .ъза напет !

jizast

Ти пък много си разбран сигурно отдавна си е*ан...

Какво лошо в стиховете ми?

jizast

Атака не са подкрепили този кабинет това са фактите, всичко друго са празни приказки. Това, че ГЕРБ не може да се противопостави на БСП+ДПС, а пък и не иска явно, си е техен проблем. Ако толкова искаха да не допуснат ДПС и БСП до власта да бяха предложили коалиция на Атака. Ама то си пролича какво иска Бойко: "Борисов: По-добре с такова правителство, отколкото без"

не сте. Още по-малко сте и на пределна 100 годишна възраст.

сумати кинти изхарчини за гласуване та за плакати кампаниии и за какво ... за едно голямо акоооооооо!!!!!! честито

Щастлив съм! Повече няма да слушам и гледам Гербавите шутове!

До всички герберчета. Цитирам хипертоника: По- добре такъв кабинет, отколкото никакъв. Айде, да се скриете някъде, че разваляте флората и фауната! Тиквата управляваше, сега опозиция, след 4 године- сбогом Гергино.

Българите за пореден път доказаха, че са малък, но много прост народ!

волен е доволен сега хем са го клатили турчоля хем и парички е взел а честито :)))

но не и от нас !

Не е от вас,ами от НАС !

НЕ СМЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ТАКОВА ПРАВИТЕЛСТВО, ЗАТОВА ДА СИ ХОДЯТ НА МОМЕНТА. НЕ МОЖЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ТЕЗИ, КОИТО 20 ГОДИНИ ОПРОПАСТЯВАХА БЪЛГАРИЯ И СЕГА ДА СЕ ОПРАВДАВАТ С ГЕРБ...ЕМИ ЗА 4 ГОДИНИ КАК СЕ ОПРАВЯТ 20? НЕ МОЖЕ ТУРЦИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ..КОЙ ВИ ИЗБРА, ЧЕ ДА ИДВАТЕ НА ВЛАСТ - НАРОДА ЛИ? НЕ - ЗАТОВА ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ СВАЛЕНИ, КАКТО СВАЛИХТЕ ТЕЗИ КОИТО БЯХА ИЗБРАНИ ОТ НАРОДА.

И защо народе мой ходи да гласуваш?Като сега може само да псуваш?

Прочетете т.н. Отворено писмо на Е. Сугарев. В него е вложена изследователската работа и смелостта на много хора. Предвид пълзящото ограничаване на свободата на словото, може скоро да не е достъпно в нета.

Но това са общоизвестни факти за интелигентната публика.Даже има още много материал по темата ,който не е изложен в писмото на Сугарев. За съжаление това е положението.

По - лесно е за Цацаров да брои бюлетини, за тая работа няма да му стигне и охрана от 50 човека.

jizast

Борисов: "По-добре с такова правителство, отколкото без" Ето ви я истината, Волен ви бил виновен. Аман от промити мозъци

ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА СЕ ПИТА КАКВО ДОГОВОРИ волен ЗА ДВЕ МИНУТИ..............политическа про.....ция = народна мизерия