Орешарски потвърди, че няма да подаде оставка

Премиерът Пламен Орешарски призна, че не е политик, което станало ясно от „последната политическа грешка” - назначението на Пеевски, и не се вижда с политическо бъдеще. Той потвърди, че няма да се оттегли от поста.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски потвърди, че няма да подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе не мога да разбера целокупният български народ толкова ли е прост? Този кабинет като подаде оставка и като парламента се разпусне и направим избори аз да ви питам кой пак ще дойде на власт ? Герб ли? Дето съвсем ни докара до мизерия, правителството което направи данък върху депозитите, кабинета който не проведе никаква социална политика и нищо като стимул за бизнеса. Какво пак избори ли докога?? Докога ще плащам скапани избори. Този кабинет във момента е позиция, че може да изпълни конструктивни искания и да се предприеме нещо за тая държава? Бил червен боклук. Ами те навремето всички бяха червени боклуци само дето си смениха боята. Толкова ли не разбирате, че избори сега просто съвсем ще ни съсипят.

Знае какво и как да прави нещата в най-важния сектор за хората- социално-икономическия. Затова едно бягство от властта сега ще бъде пагубно за България, което ще се стовари върху нашия нещастен гърб за години напред.

Г-н Орешарски на Вас Ви трябва "фигура която да окаже натиск върху контрабандата",а на нас ни трябва фигура която да Ви измете от парламента ,че вече 23г.не се издържа.

ще подаде ,ще подаде,кукла на конци *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да върнем Белене,Куциян,Скравена!Само така комунистите знаят да са на власт!Аслед това и чл.1 за да знае Народа ,че те са като слънцето и въздуха за всяко живо същество!

ОБЪРКАЛ СИ СЕ ПИЧ, И ТО МНОГО..

Грешки след грешки от експерта, ами той и експерт не е щом не може да побере експертния си кабинет.За какво ставаш ? Да се навеждаш явно само! Но на РБ не й трябва такъв плазм...й. Ехидната ти усмивчица не може да скрие единствените намерения -власт и богаство за теб.

Олигарски не е политик а обикновен червен боклук!

Тук долу някой казва, че кабинетът бил легитимен. Ама верно ли? Кой го избра - с едвам един глас повече и то лично от малоумника Болен. Как не се срамувате. А фурнаджийската лопата не бил политик.Та той ако не е - обиколи три партии -СДС, Царската, БСП. Жалко,че столетницата не намери по-добър специалист. Има сигурно, но те не се продават евтино.

Адски ми се иска двамцата със гея да не пдоавате оставки! Крайно време е да ви изгоним с камъни!

Махай се нахален боклук. Никой не те иска. Доказа,че ставаш само да лижеш нечии задници само и само да си на влас. Видяхме колко си отговорен. Следващия път избери някоя друга партийка или пък стани безпартиен ама вече си бита карта. Махай се!,, Довиждане!,,

Когато ореха е костелив, се чупи на стотици парченца, или е размазва. Все едно. От него не остава НИЩО!

помощник ибрикчия Орешарски и Главния ибрикчия Волен леката жена имам да ви кажа нещо ДОВИЖДАНЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ

Как Орешко да подаде оставка като приятелят му олитарха Черепа и други такива стоят зад гърбът му да не говорим за СерГЕЙ и СИК и руско-турската мафия-да ги пометем.

Гг-Н ОРЕШАРСКИ ДРЪЖТЕ СЕ. НЕ МОЖЕ 10 000 СЕДЕРАСТА И ПЛАТЕНИ ЛУМПЕНИ ДА СВАЛЯТ ЛЕГИТИМЕН КАБИНЕТ.

Оставка ли ? В никакъв случай - първо трябва да се разреши повсеместното пушенето в детските градини, болниците и онкологичните отделения най - вече. След това може и оставка да подадете.

Сергей Попара - Църний Гей и Марко Орехов . Ъндърграунд !

Народа ще му засвидетелства голямата си обич ... само да може да го пипне от по-близо. Тогава нищо чудно да замине с руснака СерГей в някоя губерния :)

червивият орех няма да си подаде оставката, докато народът не му я подаде.

Имам усещането , че ще подадеш оставка !

СЕДЯНКАТА СВЪРШИ ! ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДИМ ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО.

По-смешно и негодно правителство България не е имала от 1878 г. до сега !

Стига демагогия глист нещастен - омитай се!

МОЖЕ БИ ИСКАТЕ ДА ИЗБЕРЕМ СЪВЕТ НА СТАРЕЙШИНИТЕ, КАКТО Е БИЛО ПО ВРЕМЕТО НА ВИНЕТУ

ПОДАВАНЕ НА ОСТАВКА ОЗНАЧАВА ГЕРБ,НЕ ГО ПРАВЕТЕ ЗАРАДИ НАС ОТ НАРОДА И ДЕЦАТА НИ, КОИТО НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ЖИВЕЯТ В СТРАХ

Тия там в парламента страдат от властови синдром. Не виждат никого и нищо около себе си и се смятат за единствени, типично по комунистически. От дългия престой в парламентите са забравили кака изглежда светът отвън. Ако сами не се махнете ние ще ви отрезвим.

За съжаление изпаднахме в уникална политическа криза! Няма нито едно лице от полити

Браво, г-н Орешарски! Вие сте истински човек! Протестиращите (не наброяващи повече от 10000, но някой ги брои поне три пъти - като например контролираните от ГЕРБерастите телевизии и медии: БТВ, Нова Телевизия, БНТ1, Дир.бг, разни вестници) са абсолютни профани и марионетки на нереализирали се на последните избори нехранимайковци, както и са марионетки и обожатели на простащините на Бойко Борисов и на милиционерщината на Цв. Цветанов. Всички протестиращи са ФАШИСТИ - чухме им среднощните крясъци! Комплексари до един!

Браво, подкрепям! Точно така е, в подкрепа предлагам да организираме бригада и да построим Орешарски град:) Или Гейовград, или пък гей-парад стига?

ЗНАЕМ, ЧЕ НЯМА САМ ДА ПОДАДЕШ ОСТАВКА! НИЕ ЩЕ ТИ Я ИЗДЕЙСТВАМЕ!

След като имаш толкова отговорни неща като финализиране на споразумението за партньорство с ЕС за следващите 7 години, енергетиката , здравната с-ма защо първо се захвана с Белене , ДАНС и все неща" важни за народа" Махай се ! Довиждане!

Извинявай много, ама как ще докажеш, че знаеш какво искаш? Това твоето е като приказката: "Кой ми cpa в гащите?" - вие си ги избирахте депутатите, сега пак вие сте недоволни и не ги искате? Вие, материала, знаете ли какво искате????????????

Народе, на ли не си забравил какви ги вършеше този хамелион какво може да се очаква от него от пинчера Станишко и Сатър Цацов

КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ СЕ ПОТРИСАМ ОТ ФАКТА,ЧЕ НЯМА НИКАКВА СЪПРИЧАСНТОСТ ЗА ОБЕДИНЕНИЕТО НА НАРОДА.ПЛЮЕТЕ СЕ ВЗАИМНО,ПЪК ИСКАТЕ УПРАВНИЦИТЕ ДА ВИ СЕ ВЪРЗВАТ НА ПРОСТИТЕ ВИ МОЗЪЦИ.БЕЗОБРАЗИЕ!АЗ НАПУСКАМ ДЪРЖАВАТА ЗА ВАС ХИЧ НЕ МИ Е ЕНЯ!!!!

Къде го видя тоя "народ"??? Къде я видя тая "държава"??? Аз живея в един град наречен София, който се води столица на една измислена държава, наречена "България", която е управлявана от мутри и групировки (като ТИМ) и в която както вървят нещата основното население ще бъде ромско. Турското ще е най-голямото малцинство, а българското ще е по-малобройно малцинство. Е, аз ще бъда от това последното, най-малкото. Защото нямам къде да отида да живея в друга, истинска държава...

Народът на България ИСКА да си ходите.... Ходете си бързо, ..... иначе някой ще изнасили волен сидеров отново..... и този път няма да му плати,... а няма и да е по негово желание.. Велико Народно Събрание веднага! Велико Народно Събрание веднага! Велико Народно Събрание веднага! Велико Народно Събрание веднага!

Искаш Велико Народно Събрание ли???????????? Ти знаеш ли какво искаш???????????? Кой ще го избере това ужким "Велико" събрание? Ти ли? Или пак същите мутри и мафиоти които съставиха сегашното? Ти искаш, все едно евреите да изберат Хитлер за президент на Израел!!!!!!!!!!!! Много си болен, да знаеш от мене... жалко за такива като тебе. Жалко за материала. Не остана вече качествен материал.

орешарски тъ не си балгарин тъ си едно лаино махаи се не се вращаи защото ако не се махнеш и продалжиш да се подиграваш с балгарскя народ ще стане страшно за теб

link

Снощи след като се прибрах от 40000 протест останах потресен от факта, че в медиите беше отразено, че протеста бил 10000 според данни от милицията... и с просто око се виждаше, че хората са 2-3 пъти повече отколкото в Неделя, когато бяха обявени повече от 15000 души... шествието минаваше 1 час през Орлов мост, а докато аз бях там не се виждаше нито краят му в посока Софийския университет, нито началото му в посока НДК

И 40.000 СТЕ НАРОДА ТАКА ЛИ? А НИЕ ФЕВРУАРИ ВЪВ ВАРНА КАТО БЕХМЕ 70.000 И НАГОРЕ КАКВО ТРЯБВА ДА СМЕ БИЛИ. МНОГО СТЕ СМЕШНИ:)

Олигарски, ако наистина имаш малко чувство за отговорност просто си ТРЪГНИ, ТИ И ТВОЯТА ПАРТИЯ МАНДАТОНОСИТЕЛ! ВЪРВЕТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ ИЛИ В БЕЛЕНЕ ИЛИ В УКРАЙНА САМО СЕ МАХНЕТЕ от БЪЛГАРИЯ!! 23 ГОДИНИ ВИЕ КРАДЛИВИ ДС служители УНИЩОЖИХТЕ БЪЛГАРИЯ! МАХАЙТЕ СЕ!! ТОЗИ ПЪТ ЗАВИНАГИ!!!!!!!!!!

Орешарски, поучи се от чешкия си колега. Сти га си се правил на "отговорен".

Махай се бе! Какаво чакаш, да ти преведат милончетата в офшорката ли? Какво си се запънал:"Дупе давам, гол не давам!"?

Орешарски съсипа икономиката по време на възход и бум на инвестициите. защо трябва да го пробваме да я съсипе още веднъж ? Оставката му е задължителна. и нови избори с обединена партия на гражданите и граждански контрол Ясно стана ,че е безгласна буква и решенията му ги взема друг.

Жалък, тъп и напълно зависим наглец !

Г-Н ОРЕШАРСКИ ПОДАЙТЕ СИ ОСТАВКАТА И ЩЕ ВИДИТЕ ,ЧЕ ВСИЧКО С ВРЕМЕТО В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ.ТОВА Е ЕСТЕСТВЕН ПРОЦЕС НА РАЗВИТИЕ НА ЕДНО ОБЩЕСТВО,ЖАЛ МИ Е ЗА ВАС.

НЕ СИ ИГРАЙТЕ С НАРОДА.ВЪН МАФИЯ Е..НА

този така е гладен за влас и пари че вратата да е затворена ше мине през кумина

Народа НЕ ТЕ ПИТА дали искаш!!!НАРОДА ще те ИЗХВЪРЛИ ЗАЕДНО с работодателите ти!! Ще ви ПРИНУДИМ!!! Утре след работа ПАК ще сме на ПРОТЕСТ!!! С всеки изминал ден ставаме ВСЕ ПОВЕЧЕ!! РАЗВАЛЯЙ седянката на правителството и ""ДИМ да ви НЯМА""!!!

majmuncho

така са му казали ... той си слуша ... щом се е съгласил на Пеевски ... що да не слуша и като му казват да не си подава оставката

Комунистите никога не си подават оставката. Може целия народ да измре и пак няма да си подадат, толкова са нагли. Не помните ли 97-ма?

Хайде Олигарски разваляй седянката наречена "правителство", да не я развали народа.

ЦВИНОКИО, О-С-Т-А-В-К-А!!!!!!!!!!

Да не би да си вярваш че европейските пари зависят от тебе.

Ти няма да я подадеш тази оставка. Народът просто ще ти бие шута.

На 12# ни по покана на руския посланик у нас г-н Исаев на прием в руското посолство са били Станишеф, Сидеров и Маджо, Банкерът на БеСеПе... Стана ли ви ясно мутрите с кого са и кой им дърпа кончетата! Докато не запалим руското посолство няма да се освободим от ''освбодителите'' си !