Коментари - Пламен Грозданов, бивш наш посланик в Русия: Милер вероятно играе лошото ченге с "Турски поток" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кабинетът "Борисов" е символ на КОРУПЦИЯ И НЕКОМПЕТЕНТНОСТ

Stan Stan

Доживях някой да каже нещата такива, каквито са - просто и неутрално !

Искаха гаранция от господаря ни в пряк текст. Партньорите и съседите ни добре разбират робския ни статут и отсъствието на право да решаваме и на суверинитет. Това е звучен шамар за уж независимата българска политика.

Брилянтно Интервю ! Браво ! Прочетох го с Удоволствие и ми стана ясно защо ,някой в България са против Русия и всякакви контакти ! Целта на тези противници на Русия в България е една , да бъдем вечно бедни ,те вечно богати и да ги получават без работа от Грантове на НПО ! Сорос е техния Баща , а нас кучета ни яли !

И какво зле с Русия? Конкретно с факти, а не с измислици. Бърка ли в бег-джоб, има ли тук военните им бази,диктува ли свои нареждания на бег-правителство, затваря ли тук енергийни проекти, закупила ли тук КЕЦ-овее и диктува цени? Бъркаш Русия с САК.Затлачените мозъци като твоя конюнктурно се нагаждат - за Русия само лошо или нищо.

Дайте газта насам! Да отървем укрите от омразната руска газ! Те нали не искат нищо руско? !

с Русия зле, ама без Русия още по зле!

Не знам дали бих се навил да вляза в такава общност като произведено в България. Едни младежи наскоо показаха, че заради тъпотията ни произвеждат и печелят в Румъния. Направо направиха за смях родната полиция, правосъдие, съдилища, законодатели и ни показаха като пълни малоумници.

Родна реч: не се пише "руската газ" защото природен газ е в мъжки род. Гъз и газ са в мъжки род моме списователницо.

Това ли е най-важно, моля другарко? Да проверяваш диктовки ли ти е мисията в живота?

и то много...Защото правописът и граматиката показват много неща, не само грамотност...Също-нивото на култура, на образование,на интелект...Като видя правописни грешки по-нататък не чета коментарите...Някой си не може да се справи с българския език, ще дава оценки-политически, икономически...всякакви...не, благодаря...

Ако пишещите нямат базови познания по граматика, а управляващите по политика......то се получава ЕС.

Един от малкото умни и прагматични анализи . Правилен стил на мислене

Значи произвеждаме части за автомобилите които си купуват руснаците... ето ви още един повод да ги мразите-)

чудя се какво губи обикновеният българин от това- дали комисиони за милиони, дали фирми за милиони или супер високите заплати от по няколкостотин лева към някоя такава фирма за милиони?

Тиквената политика на банкянския еднокнижник доведе до това, че вече с България не разговарят, българската дума няма никаква тежест, щото каквото и да кажем, може да дойде някой американски сенатор и на другия ден да се отметнем. Кой ще разговаря с държава без суверенитет, искат гаранциите от господарите й.

прекратете тва копиране на чужди никове, че е смешно и неубедително- кой ви го измисли

Гъзът, благодарение на Боко Тъпото и компания, отново ще заобикали БГ. Наскоро Ципрас се срещна с Ердоган и там се споразумяха, въпреки известни търкания, а и самата Гърция каза че ще финансира проекта изцяло - ние като сме прошляци, отново търсим кой да ни даде заем. Така, че гъзът за който тъпото блениува след Турция ще ходи през Гърция, Македония, Сърбия...заобикаляйки БГ - а причината за това е проста - другите балкански държави имат умни политици, ние имаме един прост пожарникар.

:) не че защитавам Бойко , ама това което говориш звучи точно толкова не правилно колкото анализ на Иво Христов къде краден, къде плагиатстван но най важното е че той не разбира това за което говори. анализите са му нещо, като твоя пост. Проекта беше замразен от Орешарски и провален от ДПС което беше в коалиция със Станишев....

Марс, след Орешарски имало доста години да се поправи положението, което ББ само влоши, тъй че оправдание на бездействието му няма.

От къде ги намерихте тези гнусни, изритани ченгета да правят коментари??? ВСИЧКО Е ЯСНО: Бай Х.й и неграмотните калинки опитвайки се да седят на 15 стола за пореден път се ОСР.ХА!!!! ПРОБЛЕМЪТ Е, ЧЕ НИЕ ПРОПАДНАХМЕ С ОЩЕ НЯКОЛКО СТЪПАЛА НАДОЛУ.............

Лелеее.. тоя от от 1980 година все си е на власт ;) Направо е АРХАИЧЕН Да го закараме в музея по комунизъм, патриотизъм, ... колко ли има още като него посланници с завършен Карл Маркс > Трагедия... по голямо е трагедията, че герб ни управлява... а такива се назначават от герб. То някой да каже колко врене герб е на власт > И откъде накъде този марксист ще ни дава направление на пелотите... ? Всичките на къра, бесило... Народен съд... и си при припомнете Чаошеско... Белене ви зове,,, А Българския народе е изгонен в странство...

До До “До “2019-03-05 21:48:44 не глупаци (нерегистриран)“ ЧАКАМ да публикуваш неизплатената от България фактура, представена от газпром- на нея ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се посочва дата и час на изпращането й, както и падежа, до който трябва да се погаси плащането! Нали пишеш голеееми думи- България била НЕНАДЕЖДЕН търговски партньор- същото, което каза и газпром преди 6 години, когато путлер ПРЕУСТАНОВИ проекта юп- докато България само го СПРЯ до изясняване на ситуацията, когато после ГАЗПРОМ ЗАПОЧНА ДА УВЪРТА- НЕ, НЯМА НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА ДОГОВОРА ОТ БЪЛГАРИЯ, НЯМА ЛОШО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ДОГОВОРА, НЯМА ЗАБАВА В ПЛАЩАНИЯТА, АМА НИЕ ТАКА СИ МИСЛИМ- ЧЕ БЪЛГАРИЯ била ненадежден търговски партньор, НО НЯМА никакви правни и икономически индикации за това:):):)

Руснаците се наак*ха с Крим и след това миришело от България. По-конкретно - искаха отстъпки от правилата на Евросъюза, но след простотиите с Крим очевидно е че нямаше политическа воля у Брюксел да им бъде отстъпено.

Като говориш за Крим, да беше казал нещо за Косово, как се анексира сръбска територия. И там сърбите все още продължават битките, барикадите. Крим си направи избор с референдум. Какво има да се обсъжда. Те да не са крепостни селяни та да ги разпределят насам натам. Още повече, че те са анексирани от Украйна 1991г, когато се разпадна СССР. Отделно, много ми хареса изказване на Лукашенко пред украинските медии: колко украински войници загинаха при присъединяването на Крим към Русия? - нито един. Колко изстрела и съпротива е имало? - нито един. Тогава за какво говорим. Като минимум Украйна е нямала нищо против. А населението на Крим, що не са се съпротивлявали, ако са украинци? Както на Донбас, взеха оръжие и се защитават. Или как в Косово сърбите не се дават и продължават съпротивата. Хайде да наричаме нещата с истинските им имена, а не като папагали да повтаряме американската пропаганда без да вкарваме и грам мисъл.

Крим винаги е бил и ще бъде руски. Ако говорим за насиране май вие българите сте се осрали и то доста яко....

Ти си, горкия неадекватен.Съвсем. Русия загубиля 700 млн. за спрян от БГ проект, тъй като нарочно го направила.На пук на себе си.

питайте Екатерина Велика-"Полуостровът има богата история от най-древни времена. Бил е част от елинската култура, Римската империя, Византия. През 15-18 век е център на Кримското ханство, васално на Османската империя. На 19 април 1783 г. ханството е присъединено от Екатерина Велика към Руската империя...." Какво не е ясно?

До “2019-03-05 21:48:44 не глупаци (нерегистриран) “....България е най ненадежния партньор за бизнес в света....“ Нима? Посочи дата и час , на която възниква ЗАБАВА НА ПЛАЩАНИЯТА НА БЪЛГАРИЯ КЪМ ГАЗПРОМ- нали си много светнат? НЕ МОЖЕШ? АМИ ТОГАВА ЗАЩО ЛЪЖЕШ НАГЛО? НЕНАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР ЗНАЧИ ДА СЕ БАВЯТ ПЛАЩАНИЯТА! ХАЙДЕ - ПОСОЧИ ВРЕМЕ И МЯСТО И ОПИШИ ЗАБАВАТА! ОПИШИ И КОГА БЪЛГАРИЯ НЕ Е ПЛАТИЛА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ КЪМ ГАЗПРОМ? Сега вече кацна на мой терен- облигационното право- изпълнение и лошо изпълнение на облигационно вземане:)

... защо давате думата на този комунистически тъпанар и комсомолец от партията мафия БСП, нищожеството Пламен Грозданов...!?!?!? Типична комунистическа номенклатурна издънка, от тези които по пиночетовски почин изобщо не трябваше да ги има и да тровят обществения живот на страната след 1989 годита - ТА ЗАБИЛ ЛИ Е ПОНЕ ЕДИН ПИРОН ТА ДА БЪДЕ ТОВА КОМУНИСТИЧЕСКО ПИЯНДЕ ШЕФ НА ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ...?!?!?! Е за това сме на този хал - да дават мнения и да ни поучават простаци - ДО КОГА...??????

Ами такива хора изкупиха България и за нас остана радостта да работим и се трудим в държавата им.

Милер не играе, той е барото и той определя кое и как и за вас просто няма да има газ .Пълнете си хъба с простотия, имате в изобилие. България е най ненадежния партньор за бизнес в света. Едно африканско племе от екваториалните гори като каже нещо го спазва, а това е основата на бизнеса.