17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Влачи,диря....има

Малко ни е! Нека ни е! 30 години ги траем да се гаврят с нас. Заслужаваме си ги!

И аз знам испански, но никой никъде не ме изпраща. Този да ходи направо в пандиза. Гонил корупцията от покрива на блока си.

Абе този нали щеше да се връща прокурор?! След два дни консул (генерален)! Е, не! Аз толкова нагласт не съм виждал! То бива, бива, ама ни смятат за животни, които нищо не разбират! Има толкова хора с испанска филология, ако е до езика! Без думи.............................Поредната нагла лъжа................

Постовете според РЗП-то на терасите. Този консул, а Цветанов-Посланик.

Баце много обича да си играе с топките през джоба. Обаче явно Пацо Терасата го е хванал за топките и го стиска леко. Затова Баце не смее копче да му каже. Какво ли е е намерил в архивите Пацо, че го прехвърлят от един синекур към друг. Даже Цецо Пипоня, Тетка Цачева или Искрето Фидосова не можаха да го притиснат и се позиционираха в миманса.

Какво чакаме? Да ги накажем през Октомври!

Смешни станаха всички, които ни убеждаваха доскоро колко велик професионалист и борец срещу корупцията и всякакви олигарси е Пламен Георгиев. Спешно го възстановиха в прокуратурата. Отпуска си прекъснаха даже. И два дена след това... Пламен Георгиев- консул в Испания. Дали прокурорите нещо недоразбраха, дали след решението им да го възстановят като прокурор възникна нова ситуация... може и да се разбере ... някога... по досещане и подразбиране, а някога се пееше ... комунизмът си отиде, спете спокойно деца.... сериозна грешка...

Стига с този комунизъм бе! Комунизмът виновен за това, комунизмът виновен за онова. Тиквена работа. Все нещо друго е виновно. Не комунизмът, мафиотщината е причина за всичко. Мафията на правистите - съдии, прокурори, адвокати, се е коалирала с мафията на политиците и с мафията на олигарсите. Всеки трупа срещу всеки компромати, защото всичките са от един дол дренки. Няма честни и почтени хора, а само лакоми за пари, имоти и облаги изроди. Всеки който дойде на власт и започва да краде с големия черпак и си създава и обгрижва собствена мафиотска група. Имаше един момент около т.нар. Народен съд, когато боклука беше поочистен, но веднага след това започна пак да се трупа. И вече ни е дошъл до ушите. Не е ли време за един нов Народен Съд?

Точно т.н.комунизъм, който за 45 г. в чисто психологически план,като начин на мислене еба мамата на тази нация. Ти с първа сигнална система си да не разбираш метафората на думата комунизъм.Е точно това което си написал е "комунизъм" в действие.

Приятелю, ами откъде се пръкна тази мафия за която говорите??. Хайде обяснете ми. Кой я създаде, финансира и ръководи??.

Дърт, тъп и грозен гад, т.н. "народен съд" а и убийствата преди него без съд и присъда на стотици хиляди военни, чиновници, свещеници, учители, журналисти и писатели не чистиха боклук, а унищожиха елита на България. Това, което днес ни се случва е последица от това, че нацията няма елит, няма водачи. Комунист няма как да бъде лидер и духовен водач на народа си, защото повече от България и българския народ обича ИЗ и орките. Факт.

Ами то комунизъма изобщо не е мръднал от страната. По онова време и Тато ги "наказваше"така провинилите се другари - извън страната на синекурна длъжност. Да виждате сега разликата???.

Факт е, че системата, която съществуваше до 1989 я няма. Няма граници, пътува се свободно, който замине на работа, или по други причини се връща, без да рискува затвор, смърт и страхотен тормоз за близките си. Лошото е, че ДС се зае да променя системата със свои проверени кадри - служители и верни доносници. Лошото е, че са обвързани силно с ИЗ.

Комунизма се завърна в тази страна има хора с привилегии дори и да сгафят и такива които обират пешкира за всичко останало така беше и преди 89-та , дейни и недейни функционери на партията, та тиквата добре ви оправи

Пълен разпад в корумпирана мафиотска държава, в която емигрантите пращат милиарди, за да живуркат роднините им, която краде отвсякъде (и КТБ), в която престъпниците са в парламента и във властта и се борят за подкупите за купуване на всичко - от камъни и павилиони по улиците до изтребители на тройна цена от САЩ, на които са се нaгъзили и козируват и онези ги крепят на власт. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, фалшифицираща избори, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

ПРАВИЛНО!!!! Вътре се осра, сега и навън! МОЩЕН ШУТ В ГЪЗОВЕТЕ им НА ИЗБОРИТЕ! И да ми триете коментара-все ми е тая!

Какво да му коментираш на това - няма такава държава ! Да я измитаме тая паплач на изборите и после съд!

Пламен с прокурорска забрана за доближване до терасата си от порядъка на 2716 км /София-Валенсия/ - !!!

Щял да я разваля преди да замине. хи хи Вервайте ми!

Този тулуп да си направи нова Барбекю тераса на покрива на консулството у Валенсия

Така правешкия цървул изпращаше компроментирани комунистически мошеници и бандити на синекурни длъжности посланици и консули.

Е нямя такива наглеци

Една лопата пръст върху гроба на ГЕРБ. Опитват се да задминат БСП по наглост. И май ще успеят

Нидейти рива. Тва ни е кармата. Пак не са толкова лоши, колкото биха могли да бъдат. По-добре запитайте се, защо ни е такава кармата, какво сме Збъркали. Ако искате да знаете, били сме на косъм да се затрием завинаги, с нашето твърдоглавие и простотия. И червени, и сини. Само по Божествено благоволение ни има още. Така че, тихо и пак -тихо. Ще си ги търпите още 25 г. като стой, та гледай. Па и те са българи, като вас. Вие по-добри ли сте? По-добри сте, другия път- особено някои. Айде, живи и здрави. И умната.

Философе, едно ще ти кажа. Има само един начин да бъде затрит един народ и той е - той самият да спре да желае да живее и да се бори. Всичко друго са глупости и спекулации. Можеш да избиеш 1 , 2 , 5 милиона, но народът винаги се възражда. Природата си знае работа. Във време на война се раждат повече момчета. Ако не вярваш - питай някои стари хора.

поради что имаме кнсуство у секи град в хиспанията?? то в хамериката имаме по-малко

Посолство в Мадрид и консулство във Валенсия. Нормално. Въпросът е защо няма консулство в Барселона, а има във Валенсия??

Пламен няма вина и е благословен. Вие сте лош народ.

Какво крият по тези тераси

ГЕРБ изгубиха изборите . ...

Дай боже, че се осмърдя навсякъде!

Най ме радва, че ГЕРБ правят това на ТАЙНО заседание. ТАЙНО заседание = ЗАКРИТО заседание. Факт, пише го в ДИР в началото. "Решението на Министерския съвет е било взето на закрито заседание на 9 август и e публикувано на 12 август. " Защо закрито? Какво крият по тези тераси ГЕРБ ..... Аз мисля, че ГЕРБ плачат за един ОТКРИТ публичен съд и след това да са в един ЗАКРИТ трудов лагер.....

Останалите българи обаче искате да си правите каквото си искате на вашите тераси и всячески да тормозите и омирисвате отдолу своите съседи без да ви мигне окото. Затова ви наказва провидението с най противното правителство на света. Пламен няма вина и е благословен. Вие сте лош народ.

А ти от кой "добър" народ си?

Дайте пример с нещо добро което да са направили ГЕРБ без да крадат! Аз само чета: - Забраниха.... - Затягат режима .... - Нови изисквания ..... - Нови солени глоби ..... - Нова такса ...... - Вече задължително с паспорт за ... бебешка количка, памперс, колело ..... - Нови касови апарати ..... - По-високи цени за ...... - Данъчни под прикритие играха хоро ...... - Търговският регистър НЕ работи ..... - Шефката на НАП взе трудно решение да НЕ прекратява отпуската си - Избиха еди колко си свине, овце и т.н. ...... - Задължителна подмяна на еди какви си документи..... - Вече собствениците на апартаменти са длъжни ....... - Който има къща, вила или двор се задължава .... - Който продава нещо чрез ОЛХ и Базар и го прави чрез Еконт, Спиди и т.н. е ударен от НАП .... - Започва ремонта на вече ремонтираната ...... Моля ви , молете хората да НЕ гласуват за Герб! Да гласуват за когото си искат, но само да гласуват. Само НЕ Герб..... Ще умрем .... хора.....

Всеки ден има по нещо. - Всички коли - с паспорти - това са неуредени бизнес отношения (за погрома в заведението)

пацо интимната пачавра на шиши си е заслужил наградата

В лошите комунистически времена имаше едни списъци с кадри - дялани камъни за навсякъде, казваха им "номенклатура". Та опитът явно не е забравен. И не ми пишете, че ГЕРБ било БКП, и т.н. Още от зората на демокраията се разбра, че когато става дума за келепир и интереси, идеологията и боята отстъпват.

това нещо да го показваме по света .... СРАМ !

Браво господине! А дано ти мине!

Кучетата си лаят, кервана си върви.

керванът си лае, кучето си върви

Никакви медии нямаме, в тях има само слагачи , които си пазят високите заплати . Сутрешни блокове които четат какво сме написали ние, развлекателни предавания ,които си противоречат. Като почнете от Гала . Никои не трябва да ги гледа. Смислените предавания са извън БНТ,нова и БТВ.

Паца кога ще бутаме барбекюто? Вероятно като се върнеш от Валенсия,аз ще те чакам!Хайде че ми кипна,то бива гьон сурати,ама това е прекалено.Ама пък как свитата на Тиквата го измисли само.Нема човек,нема проблем,има тераса....А с езика как си,то и аз какво ли питам,кому там е нужен Пацата, дори и без езика си е Паца и нищо друго!

Ма разбира се.... трете се получи компеснация за получените "услуги" едно топло и кротко местенце ще свърши добра работа...

По време на комунистическия режим имаше т.н. НОМЕНКЛАТУРНИ КАДРИ. Директори тук, директор там, провал тук , провал там..... Не виждам резликата сега !

Всички които бяхме по площадите 1989, 1990, 1991 излязъл ме от страната, нашите места заеха всички за които София е върха на сладоледа. Затова от тогава никой не се бори за нищо.

В този ред на мисли се чудя,дали Бъчито знае иврит?То щото за консул е достатъчно да знаеш език/много съмнително/.То критериите- според даденостите

Само си пишете ,вместо всички да се съюзим на площада. Явно на всички им е добре, само си мранкат.

Разбира се че на всички ни е добре иначе нямаше да избираме ГЕРБ 10 години. Това с мрънкането е постановка. Българина си мрънка за всичко.

Това ли е наказанието за престъплението и неморното поведение? Ще кажа сано за тези които боготворят ГЕРБ: Социализма от миналото пасти да яде в сравнение с "управлението" на ГЕРБ, но за тъпия народ пикнята на ГЕРБ е светена вода!!!

Поредният цирк на Бойко и компания. Ти ни пазиш , ние ти се отблагодаряваме .

Във условията на има няма държава, е много важно да се закачиш за големият кораб и да си плувкаш със он инклюзив.Боко е строг, но справедлив!

За незаконно строителство награда консул е имали такава държава ?

Не мога да разбера защо толкова много се коментира това събитие. Припомнете си Иво Христов и неговите 80% дебили. Цифрата е доста занижена.

Нше сме на всеки километър. И така до края на света

Член първи остава да върнат само. Всичко лошо от комунизма върнаха сините герберски треторзредни комунисти и нищо от доброто.

Защо питаш кой ги е изпратил без да им иска съгласието.Те не са искали, ама кво да се прави, трябва да изпълняват.Най вероятно ги назначава и изпраща министърката на ония работи след указания от началника. Консул е гот!Няма да пиша защо, но е гот,много гот!Лайф и жизнь! Дай ,Боже всекиму, но няма толкова места.Балеарските острови- нямам думи да го опиша!

Аз не ги разбирам политиките и икономките. Ама от паре- разбирам. Я сам най-печениот "ТТЕРАСОСТРОИТЕЛ" у Юпохско. У Валенсия ке има тражене за мене. Поне по 300 евро на час ке барам, оти я за по малко не работам. Ама то държавата, ке дае, НЕ? Ако не плати државата за балконо, кой ке плати? Вие- да, ке платите! Ма то си е државна работа- Зер може ли ГЕНЕРАЛЕН КОНСУЛ да не гледа що става отгоре? НЕ?

Продавам тераса. За контакти: Терминал2, до поискване, Пацо Гацов

Търся тераса. Плащам щедро! За контакти: "Дондуков" 2, за Баце

Трябва да ти открехна,че незабравимият Гиньо- човека апарт...... скузи, парламент, се е трудил по малко дори и от Батето.Което не му попречи да се включи по бедност на 1-ва линия по морето и да вземе няколко апартамента.Така,че не ми го давай за пример.

А вий си дудукайте тук Пича ни издуха като куцо пиле домат. Законно или незаконно, той е дипломат. Хвана се за хурката на Пишурката... за нас само хурката. Нема такава държава

какво не му харесват на ГЕРп, всичко си е по старому... калинки -малинки, милиция -полиция, демагогия в най- бруталната си форма, пълно информационно затъмнение(доколкото е възможно в 21 век), всички са еднакво бедни, както си беше и преди , частната собственост е привилегия само за партийните деятели, то за тях всичко е възможно ...и на всичкото отгоре приликите с добрата стара Русия са очи вадещи. Единствената разлика е, че сега всеки може да пътува и работи свободно, където си поиска и това е причината 200 цигански гласа на избори , да са по- важни от 2000 на работещи бъгари извън БГ.