Коментари - Пламен Бобоков, Роман Василев, Златко Баретата и още стотици изпратиха Алексей Петров (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И едно добро девойче да има, и него ще покварите!

Останалите боклуци изпращат главният боклук....по-голями кривяци не бях виждал от доста време....кви са тия криви "хора" бре

"и още стотици..." Стотици какво? Мишки? Или въшки?

мутри.

и КУРОлюба Нагъзатова е там, тя е един образец за българската мутрожурналистика

Българите обичат бандитите. Както вървят при нас нещата този КаДеСарски бандит скоро ще бъде обявен за национален герой.

Добре дошли в гробищен парк "Бояна". С пожелание на повечето да дойдат отново. Ама този път за последно...

Като ги гледаш тия изроди се чудиш откъде партията майка пръкна толкова много измет. Край нямат тия престъпници като активните борци срещу фашизма и капитализма. И как са като по калъп грозни дебели вратове, тъп жесток поглед, джуките на фльорците им, с една дума ДЕБИЛИТЕ НА ЕДНА ПАРТИЯ ОБХВАНАЛА КАТО ОКТОПОД НАЦИЯТА. ПЪЛЕН ОТВРАТ!!!!.

От снимките се оказва,че мутрите са навсякъде.От Стойчо Стойчев до Бобокови.Само политическите мутри се крият,макар да са известни.

ВСИЧКО ТОВА Е ФАЛШ, КАКТО И ФАЛШИВИЯТ ПОКОЙНИК. ЩЕ СТАНЕМЕ НОРМАЛНИ ХОРА И НОРМАЛНА ДЪРЖАВА КОГАТ ТАКИВА СЪБИТИЯ НЕ НИ ЗАНИМАВАТ И НЕ ПИШАТ ВЪВ ФАЛШИВИТЕ ВЕСТНИЦИ ЗА ТЯХ. ЕДНА ОТРЕПКА ВЕЧЕ НЯМА ДА СИ РАЗВЯВА КОНЯ И ПРОСТАЦИТЕ ДА И СЕ КЛАНЯТ.

всички присъствали на погребението да се разследват! Това ще докаже, че ДС на бкп ръководи фсички афери в България! Само незабавна лустрация на бкп/бсп и отстраняване на всички агенти чужди и наши, ще ни върне на пътя на демокрацията! Не виждате ли, че те само сменяват организаторите и водачите, а ограбването на народа продължава с пълна сила!

Белезите от куршума попаднал в главата...А глава дали е останала?

Парад на хора с крайно Нечиста съвест. Герой те на българския преход на гушите се с народни пари чак до пръсва не по шевовете. Така е в държавата на мафията.

Дори катафалката му ягуар! Погребват го в луксозните гробища! Елит братко! А и само луксозни са му дошли на погребението! ГолЕм смех ! И богатите реват, ама фалшиво! Прилича на "Преброяване на дивите, пардон луксозните патици"

ВСе хора , който не трябва да излизат от затвора.

Бог да го прости.

Защо го погребват в София, когато близките му роднини живеят далеч? Само майка му би отишла втори път на гроба му, а нея никой не я пита.

Показност на симбиозата между мафията и државните институции.

Абе къде е Боко ??? Някой виждал ли го тоя мискинин ??? В дън земя ли се покри ?? Айде семейство Петкови не го познавали Алексей. Нищо, че му взеха парите. Те така правят. Взимат ти парите, и после не те познават. Ама бате Бойко къде е ?? Умори се много от работа ли, къде изчезна ?? Все пак ортаци бяха с Алексей, няма ли поне едно "бог да го прости" ?? И да се прекръсти, така както само той може да се кръсти....???

Като си помисля само колко много неща се случиха и се случват след ноември "89.Не сме помръднали и сантиметър напред.

Сите да ги изтепат , по добре за народа

"нашите момчета" както казваше Любен Гоцев....

Ето къде са парите на “бедна” България - в ламарини и ланци на дебеловрати, гологлави, грозни простаци, продажници и псевдо елит с партийна книжка! Докато не си ги потърсим с лихвите, няма да има бъдеще за децата ни в този разграден двор! Нека започнем сега!

...про БОКО ТИКВАТА са,,откраднатите,,кинти,не про ,,тези,,...МАЙ И ТОЙ,,СВЪРШП РАБОТАТА,,..

С това овчедушие, което е обзело всички, кой и какви лихви искаш да търсиш....няма отърваване от тези, нама.

Само крадци кокошкари

Все момчета отдадени на благотворителни каузи към Червения кръст.

Все отбор юнаци....

кое е това кмунистическо лайно , че и с дипломатическа кола . долни и продажни комуняги !

След 500г турско младичество в България са се раждали личности кото Левски, Ботев, Раковски, Караджата.. след 140г руско-съветско попечителство това са "героите" на така нареченият български "народ".. това е резултата на неестествения подбор на лидери и елит от 70годишниото съветско и постсъветско влияние

Ти го каза - след 500г се раждат героите. Засега минаха само 70. Ще се почака малко, преди да ни "освободи" следващ поробител.

Откак Путлер настъпи украинската мотика нещата по света и у нас започнаха да се пооправят... много зараза е пръскала Раша последните 20г, нас особено почти няма шанс от оздравяване

Всички мафиоти, олигарсите-мошеници, ограбили България, подкупените представители на съдебната система, всякакви застарели и по млади курви и държанки , събрани там. Представителна извадка на боклука, съсипал държавата, продължаващ да я съсипва и да се радва на безметежно съществуване за сметка на българския народ. Може би трябваше да им се пусне една по сериозна ракета или бомбичка.

Напротив - отишли са тези, които искат да ги снимат. А тези дето са ограбили държавата сега мишкуват и се правят, че никога не са чували за А.П.

Прокурор на погребението на мутра,сещайте се за държавата.

Иначе ЕС ви е виновен Африканскя съюз,Империята,Дарт Вейдър,Мики Маус и Пепеляшка. Е тия ви п....б.ха държавата и всички тия като тях. И продължават да ви мачкат ,ма не на вас все някой друг ви е виновен.

Боко и Шиши са невинни ! Мамини сладки !

страда за странни неща- трактора, къщите на Киро мангала Сложна личност е таз икона на честната и неподкупна джурналистика.

Виждам на снимките само бели коси, 100 килограмови грозни лелки и изкривени и несиметрични тела и лица. Като цяло много дефектен ген. Ако това са българи, то българите са най-грозната нация на света.

Гледам снимките на "опечалените" и си мисля "Майко, България!... Майчице, мила!..." - Грозни хора, курвенски тип жени, неподходящо облечени и соанирани. Една турила обици като за селски сбор и очертани с черно устни, друга по бюстие с презрамки, трета цялата в татуси от глава до пети. И юнаците, и те - кой подсъдим, кой пълен боклук, но с джипове и китки в ръка. Това ли е елитът на българското общестов. Па ги писали и "бизнесмени" и "бизнесдами". Пишете направо - крадци и курви. То си личи и на снимките

Само новия Главен прокурор липсваше и мутрата Борисов,който го изпраха... Те явно онлайн са присъствали на събитието.

+++++++++++++++++++(........

Ето затова реве народа,че няма Съдебна система,няма прокуратура и съд,защото те се занимават единствено с прошляците и шушляците,не и с големите престъпници,дори напротив,МВР,прокуратура и съд помагат на мафиотите да се изплъзват от правосъдието и да са вечно недосегаеми! Това дето ни показват,че се борили с битовизма,това е прах в очите на хората,битовизъм е имало,има и ще има и занапред до Второто пришествие,но да не се разследва изобщо корупцията и кражбите горе,далаверите и знаковите убийства,това означава,че всички институции не работят! Сега вместо тия същите да ги бяха изпоарестували,те ги пазят,това е най долното падение на институциите ни! 34 години не се разследват знаковите дела и знаковите убийства,затова и няма ни един осъден олигарх или политик на затвор,няма ни един голям влиятелен мафиот,само с битовизма ни занимават,защото толкова си могат или защото отгоре са такива нарежданията... Неразследването на знаковите дела води до осъждането на България в ЕСПЧ и до милиони в джобовете отново на мутри и политици от нашите джобове,затова и тези същите народа го нямат за жив,не им пука изобщо,какво искат хората... Цялата държава откъм МВР,прокуратура,съд,всички правоохранителни органи са мафия с някой изключения вътре,но те напускат системата,защото в такава мафиотска система може да оцелеят единствено престъпниците. България е държавата,в която напълно невинни може да лежат в затвора след нагодени експертизи,особено,ако са неудобни някому,МВР служи за бухалка на мафията и единствената държава ,в която доказани убийци,престъпници и корумпирани политици,хора разграбили държавата и съсипали хиляди човешки животи да бъдат изкарвани невинни отново с нагодени експертизи,никакво разследване и разпънат чадър от прокуратура и МВР! За да се оправи тая държава остава единствено Народен съд и саморазправа,но,като гледам,че народа без да му се плати не излиза на, улицата,а когато му се плати излиза да играе хора,то такъв народ не може да предизвика Народен съд,камо ли да се стигне до саморазправа,защото явно хората не стават,всеки си гледа собствения задник да оправи и си седи и си кротува... Затова и статуквото да сме най бедните и с най голяма смъртност в света ще се запази до последния починал българин съсипан от Съдебната система... Просто тук не може да има оправия... прокуратурата и МВР повече от това да омаскарят някой в медиите и да му съсипят живота,дори да е невинен,не могат,нищо,че така съсипват животите и на близките хора на обвинените,на тях не им пука,важното е да се държат,като циркаджии и да са най големите герой в медиите,да се тупат в гърдите и да се хвалят,как са хванали поредния откраднал 5 лева,поредната пияница или дрогирал се пушейки трева,свалял си порно или сбил се у кръчмата,най ефективните им дела са,ако разкрият някое битово убийство,повече или не могат или не им дават,буквално се занимават със селските свади,не с важните дела де вълнуват хората...

поднасящи цветя на гроба на Асан Омеров всъщност поднасят цветя на собствените си гробове.

е в ковчега. Сигурно си пие питието на някой друг континент и гледа сеир. Не прилича на тъп, че да го гръмнат толкова лесно.

ми не е той бе, на майка ти киселата са сложили вътре.

Ама, разбира се заедно с Пригожин за да не му е скучно......

Абе ... адвокати, социолози, политолози, бивши журналистически величия, бивши мутри и настоящи бизнесТмени ... не виждам нищо ненормално да отидат. На ГДБОП-ския мега-гига-топ-кибер-корифей, макар и пенсионер, хич не му е там мястото. Ама действащ прокурор с кола, която струва колкото заплатата му за 4-5 или повече години, това вече е върхът на наглостта! Явно голямо папкане е паднало и тези още му се чувстват задължени, макар вече да е само един вмирисан труп!

Професионален убиец убива друг професионален убиец с цел поддържане на равновесието.

Е сега трябваше да се намери някой смелчага,да ги изтепат накуп,както през 1925г.

1925 предателите на България с червени пари болшевиките убиха свестни хора. Сравнението не само е неуместно, но и лукаво. Ти си нечестивец.

Явор Колев - бивш служител в ГДБОП отдел Киберсигурност,там бе шеф,а после си продаде задника на Трактора,пък после,кой е разследвал компютрите и правил експертизи по делото Октопод,ами а сетете се... Забележете прокурор Роман Василев, с какъв автомобил пристига на погребението,едва ли тази кола е от заплатите му... Адвокати,видни личности,прокурори,следователи,че и политици,всичко това е обвързано с мафията и вместо да ги арестуват и вкарат по затворите МВР ги охранява,по голямо падение има ли? Това държава ли е,в която МВР охранява престъпниците,следователите ги изкарват невинни,а неудобните на тези горе се изкарват виновни,въпреки,че са невинни и дори лежат по затворите и биват притискани... Познайте сега от раз, Алексей Петров Трактора ,къде отива,в Ада или Рая? Някой ще врещи вечно за прошка,ама няма да я получи...

Постарах се с флоберката да ви пооправя държавата, но става бавно. Една С 300 щеше да свърши повече работа на гробищата, ама първо да събера тая сган с флоберката пак на гробищата

А бившият каратист с прякор "Праните гащи" ходил ли е?

Ходи, найба майка ти и надупи сестра ти Обеща и тебе да надупи

Много пара е открадната като гледам колко са били на хранилка при него

му беше ли там или е било страх да не цъфнат и нейната мутренска кратуна?

Човек със сложна съдба и сериозни грешки, но постигаше резултати.

Как ме разсмя! Тези със сложната съдба си се избиват едни други, пред очите ни....

Това го каза Вовата Путин за Женята Пригожин, но можеше да го каже нашият Фатмак за помашкия милиционер...

Видахте ли го хубаво "цвета на нацията"!! А колко не посмяха да отидат! После посолства и международни заговори ви виновни за състоянието на народа и държават! Не виждате кърлежите по вас си, тръгнали сте лешояди да дирите в небето!

Лакомията, докъде води?! На 2 метра под земята. Тези бастуни и много други като тях бастисаха държавата ни! Налундзили са Гучи-Мучитата и много им отива черното, да се готви следващия. Да ги у ..... крадливите, грозни шимпанзета.. И самочувствие имат, даже, тези крадливи свинки.

Брей колко многа обслужващ персонал към ТКЗС то на Трактора.Ама богато това ТКЗС било.Дайте малко олио на персонала и жито,че да не е капо. Не се изясни дамо убития от коя страна е бил приживе.Вижда се от изпращачите-от тъмната.

Липсва само лудия с картечницата....

Да се готвят, в първата тройка. Три, по три, по три, така до сто.

Мили боже! Това ли е VIP- гробището! Погледнете как е буренясалото всичко наоколо! Срамно е!