Пламъците край Казанлък стигнаха на метри от общинската претоварна станция, нов пожар и в Ямболско

Пожарни екипи и горски служители се опитват да овладеят огнената стихия, която постоянно променя посоката си заради силния вятър

Обратно в новината

Коментари - Пламъците край Казанлък стигнаха на метри от общинската претоварна станция, нов пожар и в Ямболско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За 33г няма наказан нито един подпалвач , явно това е национална дисциплина ?

Цялата обсласт около Ямбол е пустиня. Треви, сухи слънчогледи, отровена почва и безводие. Тъй става като оставихте без гора земята.

Интересно. Да видим колко фотоволтаици ще изникнат на изгорялата гора. И най важно чий? Кокорчо, Прокопиев ….

Тактика на опожарената земя, баце, на кого още не е ясно !

Не чувам съвета по национална сигурност към МС да се е събрал за обсъждане на пожарите. Иначе за Алексей Петров и за отказа от дерогацията за руския петрол, са много бързи.

България е неприятелска на Русия страна. Да гори щом изпращат оръжия на нацистите в Украйна да избиват славяни. Не само политиците в тая държава са виновни, но и народа, който си ги избра. Природата наказва всички предали Русия, не виждате ли кво става.. и по лошо ще става, защото предателството е по кръв, а това е чудовищен грях.

Гори ти.

За да усваят едни европейски пари за чистене на пасища изгориха родината! Безумна еко глупост е да се чистят пасищата, а да няма животни да го правят и в това горещо време е логично така да се палят полетата и горите! Спрете тези евробезумия, че нищо няма да остане от гората!