17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опитът да се прикрие подобно нарушение е скандален! Трябваше да снимате или да помолите децата да снимат всичко с телефоните. Това, че след подобна катастрофа е оставен на работа, при положение, че не той кара линейката, не е нередно. Пък и едва ли има много кандидати за мястото му... Обаче това, че го оставят, след се е опитал да застъпи кьор-кютук-пиян, е странно, меко казано! БП дължи обяснения дали е бил привикан извънредно? Ако е така, може да бъде смегчаващо обстоятелство. Обаче, ако по график е бил "на разположение", което е уредено чрез КТ и в ИТД и в това време се е привел в неработоспособно състояние, би трябвало да последва дисциплинарно уволнение...

На тези им ръкопляскаха някой, преди време! Тези ни препоръчваха са не излизаме на въздух, че ще умрем! Били са прави май! Сега пак им ръкопляскайте!

при което правораздаването е лично. "Дръпнали" сме в ръзвитието си и сме стигнали до родовообщинен строй на обществото!

Толкова пропаднала държава, няма никъде. Все бедния българин пати. Но не забравяйте, ония отгоре не забравя.

.

Циганите са виновни.

В една "нормална" държава има закони, а не за кон. Той важи и за докторът и за циганинът, затова е направен. Първият го знае , но не го спазва, вторият от незнание не го спазва. Но това не оправдава нито едният , нито другият. Само да обясня на тролът който всячески защитава докторът, че последният е подписал "Хипократова клетва". И това два пъти повече го ОБВИНЯВА в това което е направил, а именно опит за непредумишлено убийство

Бг! Бягайте навън, тук е разпад! Пълен!

И ТОЗИ " ЛЕКАР" Е ОТИВАЛ НА РАБОТА!!!

Както казват някои: Вие какво искате да останем без лекари и да няма кой да ни лекува ли? Но аз мисля, че от такива лекари полза няма. Те на пътя ни убиват, а ние чакаме да оживеем в ръцете им.

Ти просто си млад и здрав или имаш пари и достъп до лекари. Ако имаш моите проблеми (не го пожелавам никому), ше установиш опитно, че по-добре пиян на талпа лекар отколкото НИКАКЪВ. Те това е, те.

А ти да не би да си въобразяваш, че пияният лекар е Лекар въобще с този алкохол в кръвта?! По- добре се лекувай по интернет! По- успешно ще е! Виждам, че го ползваш за клюки.

Само дето пияният лекар може да те убие и да остане да спи спокойно в колата.Въобще какъв лекар може да е един пияндурник,който отива на работа пиян Дай боже да не се налага да те лекува.Качването пиян в автомобила е подготовка за убийство.Тоя селяндур е много далеч от лекар и е срам за лекарското съсловие,откъдето трябва да бъде изхвърлен.

А бе този ще работи в Бърза помощ ама в затвора.

Нямаме достатъчно лекари не е оправдание на този алкохолик! И мен един реномиран хирург замалко да ме оперира, сестрата ме спаси - каза ми, ела друг ден, че днес а пил! Срамота!

няма лекари за цяла България? Кой прикрива престъплението, наречено оставяне на много градове в България без лекари и медицинска помощ? Това не е ли геноцид? Къде другаде в света големи маси от хора са оставени без мед. помощ в 21 век? Ако има още много такива места, човечеството е много зле.

И кал точно лекар с 1.77 промила ще ти окаже " спешна помощ"??

То затова като влезеш в болница и отлиташ.

Нямаме достатъчно лекари, мнозина емигрираха. От останалите мнозина имат всякакви пороци и дефекти - алкохолизъм, печалбарство, некадърност. Малкото свестни са разпънати на кръст.

Предлагам да го осъдят на принудителен труд в бърза помощ. Щото лекари няма. Скоро не пияни, никви няма да има (то в провинцията вече и няма). В Видин има 1 (ЕДИН) уролог ПЕНСИОНЕР.

Не се знае докато работи колко човека може да убие.

Ти слабоумен ли си? И да убие 1, трима ше спаси. НЯМА лекари бе, малоумници!!!!!!!!!

Еми ако го махнат НЯМА КОЙ бе, приятели. Във всички сектори е така - хора няма.

Дали няма да има лекар или наличният ще е пиян до козирката и (в най-добрия случай) ще спи на някоя кушетка докато му свърши смяната - все тая!

Стига бе! Има ли министър на здравеопазването или тая си чеша сърбежа между краката! Що за уродливо решение??? Убиец да лекува.

после циганете ги биели малко им е ....

Извратена държава! Отиваме на саморазправа, като няма правосъдие и административни органи!

Да му пратим ШИШЕ водка