17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лицето на женската привилегия. Пияна и надрусана прави грандиозна катастрофа, а после се разплаква насила и ѝ намаляват гаранцията. Това са същите женски, които иначе постоянно реват как са подтиснати, онеправдани и тормозени от мъжете и колко им било трудно в тоя живот, защото са жени.

И са същите които се държат нагло, провокативно, предизвикателно, дразнещо нахакано и просташки, а сега изведнъж разкаяни ... рев искала да учи не да се крачи и чекне и да лапа и да се друса ... аре не на нас тия ... вашта мама подкупна прокуроска! Боклуци сте ейййй за кокошка няма прошка - нали така беше, а за тая кучка????????????????????????? Шибана държава, само мастии и дроги ще останат тук .. гнус ме е от вас

Горката курциорка как ще си взема изпитите като е безработна ?

Мед ми капе на сърцето, че Медарова е пусната от омразния арест. А гадните шофьори, които са си паркирали неправилно таратайките да си гледат работата.

Блъснала 10 коли, избягала, била пияна/дрогирана, а съдът й повярвал на сълзите, че няма да се укрие и ще учи.. и й намалил гаранцията на 5000 лева. С тези пари няма да може да покрият дори щетите на колите. Божее-е-е, какъв "хуманен" съд имаме!!!! Просто уникален.

AlekoM

Проблемът е , че при употреба на алкохол не важи застраховката "Гражданска отговорност" и тогава виновният водач плаща щетите ...

разплаках се, престанала да работи като танцьорка и ще почне да следва -леле Боже! А що не го е направила досега?

Значи тая дето е реална заплаха за обществото я пуснаха навън ама Иванчева я оставиха зер трябва да скалъпят още неща а и докато е вътре ''бизнесмените'' дето дават ''подкуп'' в големи размери за уведомление а НЕ за разрешение за строеж ще си довършат далаверата с тия на които са дали комисионната за разрешението..

Хубаво са я пусналиыха сега 3-4 от тези с натрошените коли да я хванат и да я гримират с "естествен"грим!!!

на зле върви държавата! на кофти дори! 20 годишната танцьоркокпростокурвомастия, пиянодрогирана, с х5бмв, не може да си плати 20 бона гаранция, и иска да се върне при мамотати за да започне да учи в първи курс?? на зле върви държавата! добре че поне прелатите ни са хора с меки душокесии, та са намалили гаранциорушвета!

Много нови думи, горко им на децата, които изучават български по настящем.

120 место по-свобода на печата .............след Боливия .....хах ахах .. Смятайте ,колко ниско ниво и долно имаме от 13 ВЕК !!! Това е равно = да сме примати !! Не се обиждайе ........където и да пращате децата си да учат в най - скъпите /шики мики колежи и унита.....ДНК-то е на пробито -подмазваческо канче !!

А защо ткойто и е дал и да кара това БМВ X5 не плати 20те хиляди? Ако беше убила хора? Или направо да я пращат на околовръстното, свирки за по 10 лева и под стог надзор, докато не събере парите.

А кой ще възстанови щетите по колите - тя или съдията? Дотогава - никакво пускане.

Очаквах от Габриела по-добре да се справя със скоростния лост!

Е щом коврата не може да си плати гаранцията - да вземе президента да и даде един орден стара планина и да се приключва...а иначе може да кара джип БМВ? Не бил нейн..ами който и го е дал да и плати 20К гаранция и да не се циганее...

с едната ръчичка бърше оченце..а другото оченце лошо гледа...курваляк...траверс..кво ни занимавате с тоя патак...директно в затвора...аая

БАСИ БАТАЛА ТЪЗ БАТЕ! САМО ЗА ГЕНК БЕНК ПАРТИ! БОКЛУК МРЪСЕН!

А кво стана с оборота й от въпросната вечер?

Докато тя и такива като нея не разберат , че обяда се плаща, че само сиренето в капана за мишки е безплатно и някой не им го каже, / покаже/ ще има блъснати, убити и страдащи заради кефа на подобни кат тази.

При това състрадание от страна на съдиите си представям каква ще е присъдата...щото тя ще продължи да плаче и на делото.

Ми синчето на транспортния бос, което уби 3ма, остави 2-3 деца сираци, получи 3-4 години затвор. Тая на колко да я осъдят, на 10 ли? Или щото е от оазис и баща и е обикновен Ганьо и няма транспортна фирма трябва да се стовари цялата строгост на закона върху и?

20 000 лева наистина са множко, но 30000 щяха да й се отразят по добре на тази К....

След инцидента Габриела е изпаднала в силен стрес, който все още не може да преодолее и взема силни успокоителни. ЗНАЧИ ТЯ Е В СТРЕС, А ОНЕЗИ С ИЗПОЧУПЕНИТЕ КОЛИ СА РАДОСТНИ И ЩАСТЛИВИ.

По принцип съм безразличен към класическата форма на родната простотия, част от която е въпросната девойка. Обаче - силно гримирана, оскубани/нарисувани вежди, снимки с муцунки и нацупени устнички, "модерни" прически и екстеншъни на боядисаната черна коса, задължителните татуировки, ноктопластиките, селфита с айфон.. Нищо не я е подминало. Или по-скоро, тя не е подминала нищо. И сега реве, много искала да си завърши образованието, много й било тежко в ареста и пр. И разбира се БМВ-то, ако нямаше БМВ нямаше да е истинска класика. В случая е дори шедьовар, защото БМВ-то е джип, черен, всичко му е затъмнено. И е на приятеля, уж (то и тя е уж танцьорка). И приятеля и той един изваян младеж - бръсната глава, плътна тениска, лъскави обувки, анцузи яко, естествено диагоналка. Тъжното е, че горното за прекалено много хора е даденост и в него не само няма нищо притеснително, а по-скоро е начин на живот, възглед за стойностно и смислено съществуване. Каква илюзия обаче. И колко жалко и тъжно, поредната изгубена душа, която не живее, а същестува - в социалните мрежи, в бара качена на пилона, в тъмната стаичка, в БМВ-то зад тъмните прозорци. Упадъкът е сериозен. Хубавото е, че има и нормални хора, на които обаче все по-често наистина не им дреме за случващото се, и с право. Но това е друга тема, отплеснах се.

Дерзайте... потенциални престъпници в Бантустан, защото българския съд вече вярва и на... сълзи:)))!!!

Няма 20 бона за гаранция, а откъде ще намери 40 бона за щетите...? Застрахователите не плащат при алкохол!

"все още не може да преодолее и взема силни успокоителни." Че тя като е била спокойна се смазвала от дрога...... как да и съчувстваш че минава на весели хапчета

Москва не вярва на сълзи!

Сводникът я иска на работа, че ако е в ареста се губят много пари!

Хубава работа, а тези хора с потрошените коли да зареват ли и те? Не става така,на едни години човек е добре да носи някаква отговорност? Това само у нас може да се случи. След три дена ще е пак на пилона,пияна,напудрена ииии не ви пожелавам колата ви да и попадне пред замъгления поглед. Защото, да сме честни, да удари две- три коли, НО тя качествено е помляла всички коли на въпросното място.

Като изтреска 100 човека по 20лв,ето и гаранцията,няма да го осети даже

Прост си, Атанасов.. Това е 2 бона, не 20

Така де ама важен е принципа

Аз под танцьорка разбирам на народни танци, латино танци и т.н. Не обиждайте танцьорките. Тая манджа от свински уши си е чиста компаньонка или казана по-просто, проститутка.

С тея номера ни стана ясно колко е танцьорка

Ех, по мое време такива студентки нямаше, рано се родих за студент...

Нямам думи!!! И все пак, как без да се замислиш(качваш се на шофьорското място пил, дрогиран, след "работа", блъскаш една кола, втора, трета .....) си причинил вреди за над 200 000 лева, а не можеш да измислиш как да намериш 20 000 лв. и се раплакваш. Да беше се разплакала преди да се качи в колата.

Застрахователят ще изплати обещетение на пострадалите. На нея освен да и вдигнат застраховката, друго не виждам да и се случи.

га яди кифтета ни рива ...

Ти па , кви кифтета нагъвала бахКури

на ковренски сълзи не се вярва, съда е...