Пиян застреля племенника си и се самоуби след битов скандал в търговищко село

46-годишният мъж извадил ловно оръжие след спречкване с 33-годишния си роднина

Обратно в новината

Коментари - Пиян застреля племенника си и се самоуби след битов скандал в търговищко село | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снощи е 23:25, не 11:25

Тея като са рода това домашно насилие ли се води?

Само изроди живеят на тая територия

Един циганин по малко, един хляб повече

Абе куцо исакато носят оръжие в БГ, МВР раздава оръжие на корем - всеки с пари и/или връзки няма проблем да запаше питолет или пушкало. Психо-тестове и свидетелствата за съдимост са смехотворни.

Сиромашия и оскотяване!

БИТОВ АЛКОХОЛИЗЪМ

Аз като ви разправям, че алкохолизмът е болест с много тежки последици вие майтап си мислите.

Абе прав си. Ама не тепя хора, а кротко си пийвам и си подбирам компанията. Все кротки пияници, които не знаят кой е Миле Китич.

...докато вече не са кротки. Лекувай се.

Шега. Ирония. И малко истина.

Бедни сме защото сме прости или сме просто защото сме бедни ?

За това сме прости и бедни!

И после разни брокерчета и вече прецакали се ще ми обясняват колко е гот човек да си купи къща на село.

На спокойно и комуникативно място хахахха

Щото тва няма как да се случи в града... в Люлин примерно... с оня нагъл боклук де гърмя фойерверки в 12:00 оти му се родило чаве, и он полу-турчин де го закла като прасето което е. НАЛИ?!?!?!

Ама така се работи... и после няма да делиш наследство, няма нищо.

Баси матряла!

Село с 40 души има кмет! Не може ли близката община да го управлява? Какво толкова прави този кмет?

Същото каквото правят и мнозинството кметове... бара си уя по цял ден.

Получава добра заплата, урежда роднините, раздава го първи човек! В едно предаване кмет на добричко село с 500 жители обясняваше, че си е определил 5400 лв заплата, защото носи много отговорности! И е купил скъп джип за общината, ( който полза като личен), защото ходел често в София???по служба! Малките кметчета по села и паланки най-много крадат, те се вживяват като феодали! И това е толкова по-възможно, колкото по-смачкани и по-бедни са хорицата! Но тези кметчета са важни за изхода на изборите! На дребно, на дребно, за да се проследяват и командват лесно.

порпусна за топлите връзки с арендаторите. Освен, че често те самите са такива. Иначе си абсолютно прав. То и аз изпуснах доста от облагите, ама как да ги изредим всичките.

Има кметски намесник, дебил! И пет души да има у селото, пак ше има намесник! Кво те бърка тва теб?

Ето ,това е битова престъпност , а не разстрелите по поръчка с които БОП и данс не искат да си цапат ръцете, щото били криминални.И онзи лепшер цвети да престане да манекенства по ТВ и да говори глупости.Такива тъпанари правят министри на ВР, председатели на данс и шефове на президентски кабинети.Пропаднала държава.... Вертеп!

Забелязвам, че при турския етнос у нас между близки роднини е обичайно да стават кървави престъпления.

След 500 години в Отоманската империя, българите приличаме повече на турците, а не на руснаци или германци.

Здравия разум не може да си обясни случилото се, ами бил е пиян, какво по-зраво обяснение бе Кадире.Ти да не си Катър, а не Кадир та не можеш.

Ми на Ганьо кат му паднат задържките, оти напоркан, кво да очакваш?!

Прости, необразовани селяндури с много комплекси ... за огромно съжаление това е мнозинството българи ... Не могат да си напишат адреса без грешки, но пък са световни светила в международната политика/монетарни съюзи/ваксини/футбол (или каквото е нашумяло на момента) и даже не се опитват да се замислят че може да не са прави , но пък държат да наложат мнението си на всички останали ... И очакваме България да се оправи - е, може да има индивидуални проблясъци, но държавата няма да се оправи, не и докато не израстне по-образовано и цивилизовано поколение !

Само,че сгреши ! Убитите са турци !

"'Постоянно живеещите във Великовци са около 40 души. '' Както стана ясно вече 38.

Жоро Игнатов хареса това...!

Трябва да се забранят ловните дружини и да се изземат всички ловни оръжия. Ранно пенсионирани полицаи и военни се напиват и ходят да стрелят по животни. Да не говорим , че кучетата които не стават за лов ги изоставят или ликвидират. Сулю и пулю имат пушки вече. Трябва ловците да са професионалисти , а не ергени комплексари.

тема. Преди векове на о. Окинава в селото имало един нож и го държал местиня самурай. да не тепят окупиралите ги. Е измислили други оръжия. И кемпо. Та какво - ще забраниш брадви, вили, ножове, коси, ..... Щуротии.

Спора е бил дали да приемем еврото...различни поколения, различен господар !

Младия е бил за еврото и чича му стар българин а пардон турчин е извадил боздугана

Пияни селяни, сър.

За коя група от обществото иде реч, като чичото е само 13 години по-възрастен от племенника! Не, че имам против тази група, но да ни “светва лампичка”; какви са им табиетите! И да не се чудим на случки с невинни възрастни , зачестили напоследък! Дано не стане масово един ден!

Законо хритежавано ловно оръжие нее се връзва с етноса. Делили са имотите.

И какво има да се разследва? Тъмни, диви, алкохолизирани балкански субекти се изпотрепали. Точка.

Така е тука, ракията се лее живота си тече.. за някой.

Пусти ниви не са ги разделили Сега горе ще ги разделят

Лова да се забрани и да се изземе ловното оръжие. Дивеч вече няма. Има само бракониери.

Ма много ги разбирате нещата панелните плъхове. Качил се на 15ти етаж набива соеви кренвирши и нарежда през клавиатурата без да е стъпил в гората... Да ти изземем компютъра за да не постваш тъпотии вече а?

Не пишете такива новини! Така само давате почва на такива неща да се случват повече.

Мислиш ли? През комунизма, като беше забранено да не би да не ставаха подобни престъпления? Ами стават си. И да пишат, и да не пишат за тях - оня горе пише сценариите в крайна сметка!!!

Тази опорка въобще не е вярна. Теорията за счупени прозорец? А това че битието определя съзнанието на човек? Елементарна психология. Прозорец на Овертон за това кое един човек определя за нормално.

а бе, клоун - къв комунизъм те гони, преди 1989 и да са ставали, ставаха един път на 10 години. Сега стават през ден. Я бегай да четеш учебника по история, сигурно ще ти трябва за матурата.

Ставали са на десетилетие друг път... Пак толкова често ставаха, но журналята не им разрешаваха да пишат такива работи (за разлика от сега когато ги поощряват за това) и не се е знаело масово ...

бгх, живял съм проез соца достатъчно дълго, за да мога да преценя кое как кога и колко е било. Не пасем трева, да лапаме опорките на ДБ и ПП, много те моля.

Според мен има намесена жена или е за пари!

Жена? Изключено! Пари? Малко вероятно! Имоти - 99%...

и то едни имоти - най-вероятно наследената от дядото полу-паднала къща с дувар и декар двор в съседното село ...

Заради имоти се самоубива след убийството на племенника си, така ли пише в книгите от 1871-ва година?

Пак добре, че се е самоубил и той, че да изкупи поне малко от това, което е направил.

Това, че го е застрелял не е кой знае какво, можеше да го намушка с нож, пребие до смърт с кол или брадва. По-лошото е че семейните ценности в обществото ни са на изчезване, а депутатите се занимават с глупости като оръжия за Украйна, центрове за мигранти и др такива.

Семейни ценности казваш... Изчезвали... Илитерат си ми ти, момче, ИЛИТЕРАТ!!!! Я прочети "Гераците"! Прочети "На руските войни" от Вазов! Прочети писмото на Левски до Филип Тотю от 18.04.1871-ва година. Прочети Раковски, Ботев, Захари Стоянов, Митрополит Методи Кусев.... И още един вагон книги прочети, преди да ръсиш мнения по форумите, ЗАЩОТО СИ ИЛИТЕРАТ, при това от най-опасните - тези с мнение!!!

Бях написал нещо за майка ти, разбира се в литературно отношение, но дирниците го изтриха!

Класика! Аз като ви казвам че авджия нормален няма. Всичките са алкохолици и психопати.