17-11-2017 20-11-2018

Коментари

chavdarlk

Не е крещял от ужас, а от кеф... Ама пусто не са го разбрали и са го свалили от атракциона.

Ето още един малоумник по гащи ,дето очаква целия свят да се занимава с него. Този поне в Германия ще отнесе яка глоба. Много се навъдиха такива екземпляри,всичко им се вижда като компютърна игра.

Такива идиоти може да срещнеш само на запад! Вместо да си допие си рискува живота! PS: Сега разбрахте ли колко вредно е пушенето....?

Този транспорт там е доста скъп,това обяснявя донякъде постъпката му,отделно там има доста луди хора.

Да отгатна ли на чия раса е представител? :)

В германия са закачерни 2 влака и посредата са буферите там се е качил

Добре че не е изпуснал самолет. Че тогава не знам къде щеше да се закачи.

На колесника и е готов, а ако е Брус Уилис, може и на крилото да се вози.......все пак трудно умира тоз герой.

В БГ можеш спокойно да слезнеш и да се качиш в движение. Тук влаковете не развиват повече от 40км/ч. :)

По принцип си прав. Около Пловдив има една отсечка, която я модернизираха и твърдят, че по нея могат да вдигат 160, ама нямаме такъв подходящ подвижен състав. В Пловдив направиха и най-модерния център за управление на влаковото движение. Влизал съм вътре, много е як. Всичко е автоматично, като влезе влака, ако не се лъжа при Септември и оттам до морето и всички дестинации в южна България на пълен автомати. По трасето има датчици за забравена отворена врата или за прегряващи спирачки.

Нещо не ми се връзва статията. Няма такава връзка между вагоните, където да може човек да се качи! Това да не ти е товарен влак! Всички такива междувагонни връзки са затворени отвън и вътре са преходни. Единстено, ако е имал закачен втори влак, само там между локомотивите има такава връзка, където човек може да се качи.

То и там как ще се хване, като муцуната е толкова скосена, че отпред може да го покрие най-много до коленете, а въздушната струя ще го отнесе.

Руснак?

Не , не е бил руснак. Просто глупак но по-умен от теб.

Навреме са го видели. Возил съм се в ICE влаковете в Германия и с 280 км/ч.