17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е е незнам как е ама не е така ..ЗАТОВА БЪЛГАРИНА СЕ ПОСЪБУДИ И ИМИГРИРА.........ДА ВИДИМ ТИЯ МАНГАЛИ СЛЕД 10 ГОДИНИ КАТО НЯМА КОИ ДА ПЛАЩА ДАНАЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ ПУТКИ МАИНИ КАК БОЙКО ЩЕ СИ ЯДЕ ЛАЙ..НАТА УБИХТЕ ЛЪВЪ Е БЕТЕРИИ

Е е незнам как е ама не е така ..ЗАТОВА БЪЛГАРИНА СЕ ПОСЪБУДИ И ИМИГРИРА.........ДА ВИДИМ ТИЯ МАНГАЛИ СЛЕД 10 ГОДИНИ КАТО НЯМА КОИ ДА ПЛАЩА ДАНАЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ ПУТКИ МАИНИ КАК БОЙКО ЩЕ СИ ЯДЕ ЛАЙ..НАТА УБИХТЕ ЛЪВЪ Е БЕТЕРИИ

така се прави! Потренирайте на турците и вонящите у нас и после ходете из европата - прелива от тях. Вместо да стреляте по руснаци (което явно нито го можете, нито ви се удава), може да направите нещо полезно. Но, разбира се, и на вас краварите са ви стегнали ласото, няма как да правите смислени или полезни за човечеството неща.

Тировете - на границата се качват на влак и така до другата граница. Ще си плащат за превоза - и ще живне ж.п. транспорта. Ще се намалят и трагичните случаи.

тоя да не е прикрит руснак ,от хората на Путин? Няма как да е украйнец - не е гот

Защо пият и карат чуждите шофьори, защото знаят, че в България може.Полицаите стоят в храстите и чакат да премине някой с 65 км/ч при ограничение 60, и да се заяждат с него, а тези казаци и джигити, никой не ги закача. Ако ДАЙ спрат някого, той с 20-50 евро продължава пътя си без да бъде тестван за алкохол.

От кога "Инспекция" се пише с "Й"? Хайде научете се да пишете преди да си давате безценните мнения.

Няма такива новини.... трагедия, след трагедия.

ДОКОГА, ПОЛИЦИЙО НАША, ЩЕ СПИШ?! ЗА ЗАПЛАТИ ЗНАЕТЕ ДА СЕ ВДИГАТЕ, ДА ВДИГНЕТЕ ПАЛКИТЕ НАВРЕМЕ НЕ МОЖЕТЕ!!! МИНИСТЪРЪТ ОТНОВО НЕ СИ И ПОМИСЛЯ ЗА ОСТАВКА... МЪКА БЪЛГАРСКА...

Не се занимавайте с дребнотемия, важното е стабилност да има...

На украинските тираджии трябва да им имплантират тестер за алкохол на гърлото. Няма по-безмозъчни същества.

преди 2 дена видях как патрулка на мвр търговище не спря един джигит,който караше поне със 100 км/ч в град, и изобщо не го спряха.. жалко че не видях номера на колата.......това е потенциален убиец на пътя...

и като видиш номера какво ще стана ? Шефа на КАТ или Полицията в това село му е приятел, или е на заплата при него, в малките населени места е така, полицаите са проститутки - едни по-скъпи, други по-евтини..

големи пиячи са украинците,няма що.......

Доживотен за тоя боклук, дееба мършата!

Просто решение...при такова нарушение се отнема книжка, конфискува се камион, стока и се затваря шофера за 10 годи в затвора. Точка! След като това се случи три пъти в България, гарантирам, че повече няма да се случи никога вече!!

Какви изречения съставяте....................нямам думи!!! Заглавието кърти!!!

КАТ трябва да се закрие и да се направи система за контрол като във Великобритания ! Тировете нямат място на пътя, при инцидент директно екзекутират хората другия автомобил - да се натоварват на влак до желаната дестинация!

Не знам колко пъти си бил у англииско но аз с камиона съм ходил поне 20 пъти. Ако си стъпвал там би трябвало да си видял че на пътя е пълно с тирове по всяко време на денонощието. Проблемът поне за мен е че там всички пътища са много тесни и навсякъде се кара броня у броня , дистанцията е нещо непознато за тях. Иначе има пътна полиция доста и много камери а глобите са им повече от солени.

Така е , на второ място в Европа по смъртност на пътя ! И става още по зле ! Пияни , дрогирани,неправоспособни с отнети права качват се и карат ! На магистралата те изблъскват и заплашват с оръжие като в екшън филм изпреварват в аварийната с 200 километра .... И в тази служба КАТ взимат заплати и подкупи без капка срам и съвест

Никой няма право да спира и глобява украински шофьори за да не спретнат и на нас един майдан и да свалят тиквата от бан..кя от власт.

Всички знаят, че повечето пътни полицаи в България са корумпирани и така могат да си шофират както си искат, в случая пиян.

Закони няма всичко е алъш вериш !!!!!!!!!!!!!!!1а в СЛОВАКИЯ ТОЗИ Е ВЕЧЕ ОПЕЧЕН ЗА 20 Г еми на работа за кръвнина и лечение на ранените за 1 час без право на адвокат щом е пиян

Абсолютно са прави тия, които твърдят, че причиняването на смърт след употреба на алкохол, трябва да се третира като ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО! Всичко е въпрос на законодателство. За съжаление у нас законът е толерантен към подобни идиоти. У нас обаче. Не и в цивилизованите страни. Ето ви го примера от Германия. Случаят е от преди две години и обърнете внимание, че алкохол няма. Ето и самият случай. Двама млади германци решават да си направят автогонка на централен берлински булевард. Става катастрофа в която загива водач на друг автомобил. На момчетата нищо им няма. Берлински съд третира деянието като "ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО". ПРИСЪДАТА Е "ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР"! Как ви се струва? Затова те ще имат държава, а ние, не! Затова в Германия на никой и през ум не му минава да прави автогонки.

Приятелю, тази присъда беше за назидание, а на втора инстанция ги осъдиха на по две и три години затвор. Така е ... прочети, и ще разбереш, че съм прав. Точно този случай го следях, и като казаха първата присъда си казах - браво на немците, но в крайна сметка ... всяко чудо за три дни. Какво да кажем за онзи осемнадесетгодишен австралопитек, който удари едно момиче в ресторант за бързо хранене, ще излъжа, май в Мюнхен беше "щото ей тъй му дошло от вътре", а момичето при падането си удря главата в масата и след три дена умира в болница. Присъда - три години, от които една в затвор и другите две условно, щото видите ли било нещастен случай и той ревал в съда, че не искал да я убива! Вместо да го смелят от бой и десет години от тухларна да не излезе. Е това е, това е демокрацията, приятели! Хак да ни е ... нали времето беше наше?

убиец в рамките на няколко седмици! Докога бай ...?

НЕ Е ВИНОВЕН ТОЗИ КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА, А ТОЗИ КОЙТО ТИ Я ДАВА! Къде е родната МИЛИЦИЯ да проверява шофьорите за АЛКОХОЛ, за това, дали са превишили допустимото време и дали са правили редовно паузи? НЯМА Я! Но и дори да я има, с 20-30 лева и си готов! Ако шофорите знаят, че ще бъдат проверени в България и ще бъдат глобени с 200- 500 лева, НИКОЙ няма да си позволи да пие и да не прави паузи! Но НЕ! Те за това се случват подобни катастрофи!

Защо не се проверяват всички водачи след преминаване на границата за алкохол .В много фирми вече всяка сутрин те проверяват за алкохол и нормата е 0.0 промила .Ако си над 0.0 те уволняват .Значи има начин все пак нормата за водачите е 0.5 промила.Това трябва да е задалжително особено за водачи на тирове рейсове и тн .

Правилно а в Събота и Неделя движението на тировете трябва да се ограничи .Калат през цяла Европа в БГ вече са изморени но тук няма контрол и проверки и продължават да карат .

Контролът по пътищата ни е нулев! Зачестилите катастрофи с тирове го доказват! Извод: Държавна политика!

КАТ трябва да се закрие и да се направи система за контрол като във Великобритания ! В България липсва контрол по пътищата ! Незнам какви хора са началниците на КАТ. Как спят спокойно ,не виждат ли какво се случва!

Шефовете на КАТ виждат само цифрите на фиша си всеки месец, който получават въпреки несвършената работа.

Така е , на второ място в Европа по смъртност на пътя ! И става още по зле ! Пияни , дрогирани,неправоспособни с отнети права качват се и карат ! На магистралата те изблъскват и заплашват с оръжие като в екшън филм изпреварват в аварийната с 200 километра .... И в тази служба КАТ взимат заплати и подкупи без капка срам и съвест

Този и другия убил на магистралата семейството от Бургас трябва да се изпратят за Украйна в ковчези. Друг път вече няма.

Изпращането на ковчези в чужбина струва много пари! По-скоро на линч и после на сметището

Къде са мерките за сигурност по пътищата полицаите си пият кафетата пияните джипита ни трепат по пътищата Страшно е да се кара в тази държава

бой по чутурата майдановска!

Пуснаха украинците в Европа...

Европата тотално е изпращяла. Вместо да произведе електрически товарни влакове, произвела масово ТИР-ове. Дължината на тировете по границите колкото товарен влак обаче 3000 шофьора и толкова дизелови двигателя. ТИР-а им ниша в регионалните доставки от гарата до магазина и завода. Обаче да го разхождаш от единия до другия край на континента. Е ба си логистиката. На тия хора пак им дайте пари да си гледат семействата ама останалото е простотия

"благините" на евтините горива

от Украйна и Турция да минават през България тези хора са убийци ,да им слагат тировете на влак иначе ще продалжът да ни избиват

А сега сериозно по въпроса - в някои западни държави (САЩ например) в законите е приета презумпцията, че управлението на МПС под влиянието на вещества променящи реакциите на шофьора (алкохол, наркотици или медикаменти) е предумишлено убииство. Идеята е, че шофьора сам се е качил и е подкарал автомобила и е било само въпрос на късмет, че още не е убил или наранил човек до момента на проверката. Както виждаме от конкретния случай и имайки впредвид нашия си балкански манталитет (особенно в малките населени места) подобен закон е повече от необходим. Но какъв е смисъла, след като (с изключение на големите градове и то в центъра) масово полицаите като хванат "подпиинал" само му казват да кара внимателно ("Да 'се не пребиеш, ей"). А в останалите случай да хванеш "почерпен" е повод за почерпка.

Щатните Щатски тролове къде са? Спят ли? Още никой не е ревнал примерно че тва е руснак маскиран като украинец. Или някаква подобна русофобска простотия.

Щерев е на почивка, още не е включил лаптопа.

...чий те сърби по киртъка та вийш на умряло ???

Вместо да харчите пари за охрана а гей- мей и т.н. паради, изкарайте повече катаджии по "състезателните писти" на Родината - дано да спасят един - два човешки живота.

Аз ако го докарам до 2,8 промила алкохол сигурно няма да мога да стигна до колата. Малко става като във вица - Защо шофираш пиян? Ами защото не мога да ходя. За да се реши проблема трябва да се опандизят няколко пияндета, за да се види, че ако не спазваш правилата има наказание. Иначе "Бог да ги прости" жертвите на пияницата каквито и да са те по националност. Никой не заслужава такава участ.

Отново украинец, отново пиян.

И отново българските му адвокати ще настояват за лека присъда, както на другия убиец от Украйна

Целия свят знае, че в БГ всеки кара както си иска, без да му се търси някаква отговорност или глоба! КАТ просто отсъства ! Ако утре го закрият, няма да се разбере....

КАТ трябва да се закрие и да се направи система за контрол като във Великобритания ! В България липсва контрол по пътищата ! Незнам какъви хора са началниците на КАТ. Как спят спокойно ,не виждат ли какво се случва !

Първо - Съболезнования за пострадалите и техните семейства. Обаче... украинец убива турци на българска територия, да не е започнала някоя освободителна война и никой не е казал.

Тъп си батенце.... Като главата на пирона си тъп.

Дата се пише с точка - 14.08 ( 14-ти август), час се пише с две точки - 14:08 (14 часа и 8 минути)...

Според мен, карането на превозно средство след употреба на алкохол и наркотици трябва да се категоризира като опит за убийство. Вместо да лежи 2 години (ако изобщо), нека да полежи 15.

Пияни тираджии, пияни и дрогирани автобусни шофьори и такива на леки автомобили...Най-обикновено българско ежедневие....Наистина, че е хубаво да се живее в ЕС....

триене хохлите както прибалтите са НАИ ГНУСНИТЕ ШОФИОРИ В ЕС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

НЯМА КАТ, ИМА МНОГО КАТАСТРОФИ И СМЪРТ ПО ПЪТИЩАТА ! ПОСЛЕДНАТА ПРИУМИЦА НА ВЛАСТИМЕЮЩИТЕ " УМНИЦИ " БЕШЕ, ДА ИЗПРАТЯТ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА КАТ ПО РАЙОННИТЕ УПРАВЛЕНИЯ И РЕЗУЛТАТА Е НАЛИЦЕ ! ИМА ОЩЕ МНОГО ДА СИ ПАТИМ ОТ ТАКИВА УПРАВЛЯВАЩИ ! ДАНО ГОСПОД ДА НИ ПАЗИ !

Има ли управници в тая държава да вземат НАЙ-ПОСЛЕ мерки срещу войната по пътищата, или сме на самотек? Все е било, но такава потресаваща тотална липса на държава никога не е било. На другите избори пак да ходят хората за гъби и риба....

От фотото се вижда, че това е триосен камион , а не е ТИР - влекач с полуремарке 5 или 6 осен. Отделен е въпросът защо БГ мозък не можа да измисли едно нормално име за тежкотиварен камион/ ТТК/ а ползва съкращението от френски на Митническа конвенция. В Европа като кажеш" тир" за камион, първо те поглеждат под очи, а след това ти се смеят в очите, но БайГан мисли, че му се радват, демек свежа роса го роси и той се смее. И настава една една веселба . Сега Европата ще дръпне шалчето на Бае ти Ганя и ще му настине Вратленцето, защото се пише Голям Гявол и пусна чужди под БГ№с БГ. Шоферът може да не почива, но камионът трябва на 3 седмици да почива у БГ хахаха - егати подиграФФФката. Корумбаш, ашколсун! интелегентен мъж си, но това не ти е куку с козлудуй.

От фотото се вижда, че това е триосен камион , а не е ТИР - влекач с полуремарке 5 или 6 осен. Отделен е въпросът защо БГ мозък не можа да измисли едно нормално име за тежкотиварен камион/ ТТК/ а ползва съкращението от френски на Митническа конвенция. В Европа като кажеш" тир" за камион, първо те поглеждат под очи, а след това ти се смеят в очите, но БайГан мисли, че му се радват, демек свежа роса го роси и той се смее. И настава една една веселба . Сега Европата ще дръпне шалчето на Бае ти Ганя и ще му настине Вратленцето, защото се пише Голям Гявол и пусна чужди под БГ№с БГ. Шоферът може да не почива, но камионът трябва на 3 седмици да почива у БГ хахаха - егати подиграФФФката. Корумбаш, ашколсун! интелегентен мъж си, но това не ти е куку с козлудуй.

ТИР или TIR (на френски: transit international routier — международен пътен транзит): Митническа конвенция за международен превоз на стоки с използване на ТИР карнети; ТИР камион - камион за международни товарни превози с ТИР карнети.

Ми може да не е камион, а обикновена баничарка - 1-5 тона ,/ за разлика от прицепът 40 тона/, която също носи табелка ТИР. Въпросът е , че баеГан винаги ползва нещо наготово, не си напряга мозъка да измисли нещо свое. В далечина пиеската ще завърши с изчезване идентичността на БГ и из

Има ли такова село Камчия в Ришкия проход?!

Има.

Толкова ли е трудно на границата да ги тестват??? Най-малкото ако е пил, значи се почерпил в българска кръчма!

Пиян украинец и пиян руснак са нещо обичайно и нормално... Въпроса е къде спи КАТ, че тоя вилнее по пътищата. Айде, смазал турци, майната им. И без това са прекалено много. Ама със същия успех можеше и хора да смачка!?!?!?